The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Forza
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.08.2010, 20:13
Po pierwsze skład wybierze trener Maaskant

Po drugie również zastanawiam się dlaczego Chavez nie dostał jeszcze szansy. Chciałbym go zobaczyć zamiast Clebera. W końcu zespół musi być budowany na zawodnikach którzy pograją dłużej niż pół roku.

Tomek Jirsak na bank już nie zagra w następnym meczu w pierwszym składzie. Paljic moze przy Maaskancie grać w Wiśle pierwsze skrzypce przynajmniej do zimowego okienka. Po prostu zna niemiecki
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 29.08.2010, 20:18
Garguła, Kowalski i Chavez zagrali cały mecz w młodej

przegrała 4:0
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 29.08.2010, 20:24
PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
Niech SKWK policzy. Teraz ten "emeryt" przydałby się u nas bo bije pod każdym względem gwiazdora Brożka.
Pomijając kwestie, które można podnosić przy osobach prezentujących pewien poziom ( szacunek do barw, klubu etc. ) i przez które takie dyskusje na forum kończą się źle - Frankowski w Wiśle gówno by zdziałał.

To jest typowy snajper, potrzebuje dobrych podań. U nas w pomocy grają leszcze, nie mamy nawet pół skrzydłowego.

Dlatego uważam, że po sprzedaży Grosickiego Jagiellonia straci większość atutów ofensywnych.
Oby, bo my też jesteśmy bezzębni.

szczebrzeszcz napisał(a):Wyświetl post
Garguła, Kowalski i Chavez zagrali cały mecz w młodej

przegrała 4:0
Garguła jak Garguła, gość tu przyjechał do słynnego w całym kraju sanatorium piłkarskiego "Wisła" ( a pisałem, żeby go nie kupować...).
Przeraża, do czego dopuścili nasi stoperzy...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 29.08.2010 o godz. 20:28.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
martinius028
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 29.08.2010, 20:45
A Kowalski przypadkiem nie grał na prawej obronie w tym meczu a na środku Chaves-Czekaj?
Odpowiedz cytując
witeq
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 29.08.2010, 21:14
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Frankowski w Wiśle gówno by zdziałał.
za każdym razem trzeba jeszcze dodawać Niedzielana. Bo się nie domyślą, a już 4 bramki strzelił.

U nas w pomocy grają leszcze, nie mamy nawet pół skrzydłowego.
Małecki potrafi kiwnąć, Piotr Brożek dośrodkować. Razem dają jednego, dzielone przez dwa . .

Dlatego uważam, że po sprzedaży Grosickiego Jagiellonia straci większość atutów ofensywnych.
Dziwna decyzja, bo Jaga mogła naprawdę wiele zdziałać. Grosicki to połowa wartości ofensywnej i jeden z wariantów taktycznych Probierza pod tytułem kopnij do Grosika może coś się urodzi
Odpowiedz cytując
PanPlamka
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 29.08.2010, 22:19
PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
Niech SKWK policzy. Teraz ten "emeryt" przydałby się u nas bo bije pod każdym względem gwiazdora Brożka.
Ale o czym ty w ogole mowisz. SKWK sprzeciwialo sie powrotowi Frankowskiego nie dlatego, ze jest "emerytem" a z powodu tego w jaki sposob odszedl z tonacego okretu. W momencie w ktorym nasz klub najbardziej go potrzebowal. Od tak zasluzonego gracza oczekuje sie innej postawy.

Frankowski w tak grajacej Wisle strzelalby rownie regularnie co nieprzymierzajac Paljic. To jest typowy lis pola karnego, ktory wyczekuja na dobra pilke. Powiedz prosze, kto w dzisiejszej Wisle mialby mu ja zagrac? Jirsak?

witeq napisał(a):Wyświetl post
Dziwna decyzja, bo Jaga mogła naprawdę wiele zdziałać. Grosicki to połowa wartości ofensywnej i jeden z wariantów taktycznych Probierza pod tytułem kopnij do Grosika może coś się urodzi
Ale czy to juz pewne, ze Jaga opchnie Grosickiego? Chodzi o Aston Villa, tak? Jesli to sie sprawdzi, to byc moze wywieziemy z Bialegostoku dobry wynik
Ostatnio edytowane przez PanPlamka : 29.08.2010 o godz. 22:23.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 29.08.2010, 22:27
witeq napisał(a):Wyświetl post
Małecki potrafi kiwnąć, Piotr Brożek dośrodkować. Razem dają jednego, dzielone przez dwa . .
Dodać Łobo z pamięci...

Nie, wybacz, nadal mi nie wychodzi pół skrzydłowego, bo Brożek dośrodkowuje dobrze od przypadku do przypadku. Poza tym akurat dośrodkowania przy Frankowskim - nie wiem. Bardziej przydałyby się takie piłki na wolne pole. Które by u nas zagrywał ( werble ). A nie, sorry, Garguła na razie szaleje w ME. Ale on ostatni dobry mecz zagrał w Bełchatowie, jeszcze przed kontuzją.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 29.08.2010, 22:36
tommiyacht napisał(a):Wyświetl post
Garguła nagle zerwał więzadła i od 1.5 roku nie ma formy
Mimo to uważam, że powinien dostawać szansę gry i tak będzie z niego większy pożytek, niż będącego w słabiutkiej formie. Kto wie może Guła jeszcze wróci do formy sprzed lat.
Odpowiedz cytując
Dekiel
Member

Od: 08.2006

Stary 29.08.2010, 22:45
"To jest typowy lis pola karnego, ktory wyczekuja na dobra pilke. Powiedz prosze, kto w dzisiejszej Wisle mialby mu ja zagrac? Jirsak?"

Ten typowy lis pola karnego z trzy razy wrócił za piłkarzami Lecha na własną połowę, a pierwszy faul Arboledy na Franku był w okolicach linii wyznaczającej środek boiska. Ten lis pola karnego potrafi przyjąć piłkę, a potem odegrać ją do kolegi na skrzydle, by następnie wbiec w pole karne i dać szansę bocznemu pomocnikowi na dośrodkowanie lub szansę na zbiegnięcie do środka i rozegranie szybkiej klepki. Nie wiem czy Frankowski zmieniłby obraz gry dzisiejszej Wisły, ale myślę sobie, że przynajmniej w ataku Wisła miałaby parę wariantów więcej do rozegrania - a na pewno tych wariantów byłoby więcej niż z obrażonym na cały świat (takie sprawia wrażenie!) Pawłem Brożkiem. No i kto wie... może z Frankowskim w zespole taki Jirasiak grałby lepiej - podpatrzył by parę rzeczy od Franka i usłyszał parę gorzkich uwag. W Jadze Franek jako wychowawca/wzór profesjonalisty/mistrz dla młodych piłkarzy sprawdza się wyśmienicie (do spółki z Probierzem).

Ale żeby nie było tak zupełnie offtopoicznie to mecz z Jagą zapowiada się na bardzo, bardzo ciężki i jeżeli nowy trener Wisły nie wymyśli szybko czegoś to Wisłę czekają ciężkie baty, bo w naszej ekstraklasie nie ma obecnie lepiej grającego zespołu niż Jagiellonia.

PS: a poza tym nie lubię gdy od zawodowego piłkarza oczekujemy przywiązania do barw i tego, że zachowa się irracjonalnie (bo kto z nas odrzuciłby możliwość zarabiania 5x/10x razy lepiej?) i odrzuci super-hiper kontrakt z ligi zachodniej. Oczywiście fajnie by było, ale bądźmy racjonalni i nie obrażajmy się na rzeczywistość za to, że nie jest taką jaką byśmy chcieli.
Powód: błędy, dodania zdania do PS
Ostatnio edytowane przez Dekiel : 29.08.2010 o godz. 22:57.
Odpowiedz cytując
spirit
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 29.08.2010, 23:11
Garguła jak Garguła, gość tu przyjechał do słynnego w całym kraju sanatorium piłkarskiego "Wisła" ( a pisałem, żeby go nie kupować...).
2005/06 [Polska] GKS Bełchatów 28 2
2006/07 [Polska] GKS Bełchatów 27 7
2007/08 [Polska] GKS Bełchatów 26 3
2008/09 (j) [Polska] GKS Bełchatów 14 4
2008/09 (w) [Polska] GKS Bełchatów 0 0

Rozumiem, że Twoje danie opierało się na wątpliwej przydatności Łukasza pod względem ogólnego poziomu sportowego jaki prezentował (naturalnie szanuje w takim wypadku Twoje zdanie, ale kompletnie się z nim nie zgadzam), bo jeśli miałeś na myśli jego "kontuzjogenność" to powyżej masz jego statystyki z 3,5 sezonu przed przyjściem do Wisły.
Feci quod potui faciant meliora potentes
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 30.08.2010, 07:52
Jagiellonia gra bardzo ładnie, dla mnie nawet lepiej od Poloni Warszawa. Trudno bedzie z nimi wygrac na ich terenie ale jestem dobrej mysli. Nie bedzie zle jak osiagniemy wynik remisowy chociaz z Widzewem tez miało byc zle a udało sie wygrac to dlaczego z Jagiellonia nie mozemy.
Odpowiedz cytując
sandiegoo
Member

Od: 03.2009

Stary 30.08.2010, 09:54
Dobra informacja to taka że Grosicki odejdzie z Jagi i z Nami nie zagra . Ale troche szkoda dla naszej ligi. Tak czy inaczej to bedzie jeden z wazniejszych meczow w sezonie .
Odpowiedz cytując
Zbyychu
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 30.08.2010, 10:40
sandiegoo napisał(a):Wyświetl post
Dobra informacja to taka że Grosicki odejdzie z Jagi i z Nami nie zagra . Ale troche szkoda dla naszej ligi. Tak czy inaczej to bedzie jeden z wazniejszych meczow w sezonie .
jak wyszło w zeszłym roku, każdy mecz jest "jednym z ważniejszych w sezonie". Gdyby nie te "drobne" potknięcia, jak remis z Polonią B., przegrana z Arką, z Koroną, z Cracovią (i jeszcze remis później), remis z Odrą - inaczej by tabela wyglądała w zeszłym roku. Nie ma meczów ważnych i nieważnych, trudnych i łatwych zwłaszcza, że w tych zaliczanych do ostatniej z wymienionych kategorii kupę punktów potraciliśmy.
Odpowiedz cytując
palladynTS
Banita

Od: 01.2010

Stary 30.08.2010, 12:18
Oglądając wczorajsze spotkanie Jaga-Amika,zaobserwowałem jedną z tych rzeczy dzięki której Wisła może pokusić się o korzystny rezultat.Biorąc oczywiście poprawkę na formę wykonawców tego planu.
Ofensywna gra Jagiellonii opiera się de facto na Franku i Grosiku.Grosicki bazuje na szybkości,Franek na boiskowym sprycie.Ważną rolę,to widać gołym okiem odgrywa w tym zespole Kupisz,jednakże gra bardzo chaotycznie.
Biorąc pod uwagę że w meczu z nami nie zagra Grosik,zadanie wydaje się ułatwione.Plaster na Frankowskiego i zagęszczenie środka pola na dwóch defensywnych pomocników,przy wysokim % odbioru piłki.Gra piłką na 1,2 kontakty...DOŁEM,z szybkim dograniem do napastników.
W obronie Jagi widzę dwóch zamordystów których prowokowanie do bardzo ostrej gry wykluczyć może z boiska.
Kascelan i Thiago.Wierze że przez te 2 tygodnie trener Maaskant poukłada zespół tak,że w Białym będzie OK.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 30.08.2010, 12:23
Szykuje się ciekawy pojedynek Franek kontra Żuraw.

Mamy dwa tygodnie i trochę się pewnie wyjaśni na co nas stać w tym sezonie.
Odpowiedz cytując
kaco1985
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 30.08.2010, 12:25
Moj sklad na ten mecz proponowalbym taki... Pawełek- Czikosz, Bunoza, Cleber, Pi. Brozek- Mały, Wilk, Sobol, Palic- Rios, Brozek... Brozki chyba juz dosc odpoczeli i teraz beda sie napewno starac bardziej
Tylko Wisła Nasz T.S. !

Wierność
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 30.08.2010, 12:26
Do meczu prawie 2 tygodnie, z naszych "reprezentantów" powołania do kadry dostało niewielu z naszego klubu, więc jest chwila czasu na "szlifowanie" diamentów. Mówiąc szczerze chodzi mi tutaj o grę naszych graczy ofensywnych - braci Brożków, Boguskiego, Żurawia, Małego czy Guły.
Z powołanych na miejsce w składzie powinien liczyc tylko Bunoza - Kirm czy Cikos - niestety chyba pora na ławkę.
Moim skromnym zdaniem skład powinien wyglądać mniej więcej tak:
Bramka - tutaj mimo wszystko Pawełek - Jovanović praktycznie nie wychodzi do dośrodkowań. Jest to element gry, którego nie ma - podobnie jak w przypadku Mario - gra nogami. Jaga ma dosyć mocne skrzydła, więć te dośrodkowania będą groźne.
Obrona - jedyna zmiana to kwestia prawej obrony - jeżeli Singlar nie jest gotowy na cały mecz, to może jednak spróbować tam Chaveza ?
No chyba, że Chavez olśni Maaskanta i zagra w środku do spółki z Cleberem...
Pomoc - do przemodelowania w całości!!!
Na środku postawilbym na Wilka i Sobolewskiego - natomiast na lewej pomocy - Garguła, ewentualnie Piotr Brożek lub Paljić, na prawej pomocy - Kirm.
Atak - Rios jako cofnięty, Małecki z przodu.
Osiemnastka meczowa wg mnie: Pawłek(Jovanić) - Singlar-Bunoza- Cleber-Diaz (Chavez) - Garguła, Wilk, Sobolewski, Kirm (Piotr Brożek, Paljić, Jirsak) - Małecki, Rios (Paweł Brożek, Żurawski)
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 30.08.2010, 13:04
Chyba żartujecie żaden trener nie robi tylu zmian po zwycięskim meczu. Wg mnie w pierwszym składzie zagra Wilk i to by było na tyle jeśli chodzi o rewolucję. Tutaj zmienianie graczy nic nie da. Drużyna musi grać lepiej jako kolektyw. Bo na razie mamy indywidualne popisy słabych piłkarzy. Ale jakby tak zrobić z nich drużynę, to już może wyglądać całkiem nieźle.
Ostatnio edytowane przez tofik : 30.08.2010 o godz. 16:54.
Odpowiedz cytując
Filip_600
Junior Member

Od: 04.2009

Stary 30.08.2010, 13:16
Cytat:
Grosicki nadal Jagiellończykiem
Cytat:

W mediach pojawiły się dziś plotki, jakoby Kamil Grosicki został wypożyczony do Arisu Saloniki. Jest to nie prawdą, młody napastnik nadal pozostaje zawodnikiem Jagiellonii.
Głośno było ostatnio w mediach o przenosinach Kamila do innego Klubu. Żadna umowa nie została jednak parafowana, a Grosicki nadal jest piłkarzem Jagiellonii i dzisiaj zameldował się na zgrupowaniu reprezentacji Polski w Grodzisku Wielkopolskim.
http://www.jagiellonia.pl/aktualnosci.php?a=8003
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 30.08.2010, 13:21
myśle że ten mecz z Jagą, będzie taki sam jak w tamtym sezonie.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 30.08.2010, 13:42
Super mamy sporo problemów z obroną, to jeszcze osłabiajmy się Pawełkiem, który niczego nam nie gwarantuje... Ja naprawdę nie wiem co się musi stać aby ten kaleka w końcu przestał bronić w Wiśle. Przecież to jest kompletny idiotyzm. Jovanić nie zawalił żadnej bramki w tym sezonie ale od meczu z Azerami stracił miejsce. Najlepiej zrzucić wszystko na barki bramkarza, że nie obronił i gitara. Chore. Pawełek nawet z Bytomiem robił jaja. Raz nie złapał prostej piłki i cudem została mu między nogami. Zastanówmy się czy my mamy na tyle silną ofensywę, że jesteśmy w stanie odpowiadać na bramki Jagi
Niestety ale musimy znaleźć sposób na zatrzymanie Franka i Grosika. W tamtym sezonie wystarczyło, że stanął przy jednym z nich Głowa albo Marcelo i sobie chłopaki w ogóle nie pograli.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 30.08.2010 o godz. 13:47.
Odpowiedz cytując
zet
Member

Od: 01.2009

Stary 30.08.2010, 17:37
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Super mamy sporo problemów z obroną, to jeszcze osłabiajmy się Pawełkiem, który niczego nam nie gwarantuje... Ja naprawdę nie wiem co się musi stać aby ten kaleka w końcu przestał bronić w Wiśle. Przecież to jest kompletny idiotyzm. Jovanić nie zawalił żadnej bramki w tym sezonie ale od meczu z Azerami stracił miejsce. Najlepiej zrzucić wszystko na barki bramkarza, że nie obronił i gitara. Chore. Pawełek nawet z Bytomiem robił jaja. Raz nie złapał prostej piłki i cudem została mu między nogami. Zastanówmy się czy my mamy na tyle silną ofensywę, że jesteśmy w stanie odpowiadać na bramki Jagi
Niestety ale musimy znaleźć sposób na zatrzymanie Franka i Grosika. W tamtym sezonie wystarczyło, że stanął przy jednym z nich Głowa albo Marcelo i sobie chłopaki w ogóle nie pograli.
100 procent poparcia ode mnie.
Odpowiedz cytując
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 30.08.2010, 17:51
Jovanic zawalił 2 bramki z Azerami, jakby się ruszył z lini do dośrodkowania to by spokojnie złapał/wybił
w meczu ligowym też się minął z piłką, ale na szczeście nie straciliśmy bramki ..

co nie zmienia faktu, że chciałbym jego ujrzeć zamiast Pawełka..

dla mnie skład

Jovanic
Cikos Bunoza Cleber Diaz
Kirm Sobolewski Wilk Paljic
Rios
Małecki

zmieniłbym Cikosa, ale niestety nie ma kim, a po wyczynach Chaveza w ME już wole Bunoze, nie wiem w jakiej on formie musi być, skoro go zawodnicy z rezerw ogrywają
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 30.08.2010, 18:10
Smiac mi sie hce jak sie pisze ze Gargula jest bez formy, ze slaby itd...

A jak taki moze byc jak nikt go w akcji w sumie jeszcze nie widzial
Jak Gargula ma grac coraz lepiej jak nie gra

Napewno w obecnym czasie nie jest slabszy od Jirsaka bo slabszym byc nie mozna...
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 30.08.2010, 18:20
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Smiac mi sie hce jak sie pisze ze Gargula jest bez formy, ze slaby itd...

A jak taki moze byc jak nikt go w akcji w sumie jeszcze nie widzial
Jak Gargula ma grac coraz lepiej jak nie gra

Napewno w obecnym czasie nie jest slabszy od Jirsaka bo slabszym byc nie mozna...
Taki głupi, czy tylko udaje?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 30.08.2010, 19:38
spirit napisał(a):Wyświetl post
2005/06 [Polska] GKS Bełchatów 28 2
2006/07 [Polska] GKS Bełchatów 27 7
2007/08 [Polska] GKS Bełchatów 26 3
2008/09 (j) [Polska] GKS Bełchatów 14 4
2008/09 (w) [Polska] GKS Bełchatów 0 0

Rozumiem, że Twoje danie opierało się na wątpliwej przydatności Łukasza pod względem ogólnego poziomu sportowego jaki prezentował (naturalnie szanuje w takim wypadku Twoje zdanie, ale kompletnie się z nim nie zgadzam), bo jeśli miałeś na myśli jego "kontuzjogenność" to powyżej masz jego statystyki z 3,5 sezonu przed przyjściem do Wisły.
M.in. tutaj. Nie chciało mi się przeszukiwać archiwów, ale doskonale pamiętam, że Garguła w ekstraklasie w barwach Bełchatowa miał kilka kontuzji - niektóre na zgrupowaniach, inne po meczach. Poza tym sporo z tych meczy po kontuzjach rozegranych było w niepełnym wymiarze czasowym ( czasami po prostu wchodził na kilka ostatnich minut ). Dlatego przed zakontraktowaniem Garguły pojawiały się głosy, że to będzie drugi Dawidowski. Jak myślisz, z czego się brały?

63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Żebyś się nie zdziwił...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
vodzu91
Member

Od: 07.2009

Stary 30.08.2010, 22:02
elomike napisał(a):Wyświetl post
Nie, według mnie te nasze nowe nabytki się nie nadają. Na pewno nie dałbym Jovanica na bramkę i nie podobają mi się: Bunoza, Cikos i Pajlić. Względem meczu z Polonią zmieniłbym Żurawskiego na Pawła Brożka, dałbym grać od początku Piotrkowi Brożkowi i Kirmowi. Rios się nadaje, widać że chłopak jest utalentowany. Nie chcę widzieć w ataku Boguskiego, to jest więcej niż pewne. Na ostatnie 20 minut wpuściłbym Łobo jakby wyzdrowiał.

Rozwaliłeś mnie. Nowe nabytki się nie nadają ale Rios się nadaje. Czyli idąc od tyłu: jeżeli Rios się nie nadaje to nowe nabytki się nadają

Ale żeby nie było, że się czepiam tylko to zgodzę się co do Boguskiego.. Już dawno próbowałem wytłumaczyć co po niektórym, że ten piłkarz nie potrafi szybciej pobiec, mocniej kopnąć ale.. Cieszy to, że w końcu się przekonujecie.

Joshua TS napisał(a):Wyświetl post
Paljica to ja bym nie skreślał, bo w przeciwieństwie do Małeckiego potrafi celnie zagrać piłkę do partnera. Nie gra jeszcze wybitnie, ale z meczu na mecz prezentuje się co raz lepiej. Zupełnie odwrotnie jest z Cikosem, który na początku sezonu jakoś się prezentował natomiast ostatnio gra co raz gorzej. Przeraża mnie natomiast forma Boguskiego, nie wiem co się dzieje z tym chłopakiem. Jakby go ktoś podmienił. Jeśli do końca rundy będzie tak grał, to nie wiem czy jest sens go trzymać w Wiśle.
Praktycznie całkowita zgoda. Paljic wygląda na zawodnika o potencjale średnim ale za to potrafiącym grać na cieszącym oko, naszym 'ekstraklasowym' poziomie

Mówienie, że z Jagą będzie 2-0 dla Nas albo w drugą stronę nie ma sensu. Bo Jadze może (nie)wyjść mecz i zagrają na nieciekawym poziomie (wtedy ich jedziemy). Mogą też zagrać od razu do przodu, strzelą nam fartem bramkę na początku i kończymy mecz z 0 pkt.

Jestem bardzo ciekaw tego meczu, a to dlatego, że powinno być w nim już widać 'rękę' Maaskanta. Powinno.. a czy będzie? Pewnie się łudzę, jak większość z Nas..
Ostatnio edytowane przez vodzu91 : 30.08.2010 o godz. 22:04.
"Nie płacz, że coś się skończyło, tylko
uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło"

Gabriel García Márquez
Odpowiedz cytując
Filippo123321
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 30.08.2010, 22:09
Cytat:
Bo Jadze może (nie)wyjść mecz i zagrają na nieciekawym poziomie (wtedy ich jedziemy)
Cytat:
Mogą też zagrać od razu do przodu, strzelą nam fartem bramkę na początku i kończymy mecz z 0 pkt.
Przepraszam, ale nie moglem tego nie wyciagnac. Epickie cytaty!
Odpowiedz cytując
Zed_is_dead
Member

Od: 11.2009

Stary 30.08.2010, 22:41
czy przypadkiem strona fanow Jagielloni nie zostala shakowana ? www.jagiellonia.cp2.win.pl/forum

Mam nadzieje ze tutaj sie takiego numeru wykrecic nie da...
Odpowiedz cytując
kolarz90
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 30.08.2010, 22:49
Bez komentarza
Tu jest jeszcze lepsze http://www.jagiellonia.cp2.win.pl/fo...c.php&p=373066
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów