The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.08.2010, 13:21. [5. Kolejka] Jagiellonia Białystok - Wisła Kraków 10 września, piątek godz. 20:00
Co prawda mecze 5 kolejki rozegrane są dopiero za 2 tygodnie to jednak uważam, że temat można założyć. Mecz z Polonią Bytom pokazał, że dla niektórych piłkarzy gra w Wiśle Kraków to za wysokie progi. To, że przygotowanie kondycyjne leży wiemy nie od dziś dlatego trener teraz powinien zabrać ich na półtora tygodnia do Zakopanego na mini obóz gdzie doszlifowaliby taktykę i kondycję [ tak aby mogli dotrwać do 80 minuty ]. Teraz jest na to czas. Przed nami mecz z Jagiellonią, która z każdym sezonem gra coraz ładniejszą piłkę i nie przeszkodziła im nawet strata Bruno. Jest to chyba najtrudniejszy przeciwnik w ciągu tych 5 kolejek. Ja osobiście zestawiłbym pierwszą 11 tak:

-------------------------------------------------Jovanić-----------------------------------------------
---------------------------Singlar-----------Bunoza--------Cleber----------Diaz--------------------
---------------------------Małecki----------------Wilk--------Pajlić*-----Kirm---------------------
------------------------------------------Rios------------Paweł Brożek------------------------------

* jeśli Garguła nie będzie w stanie zagrać można spróbować z Pajliciem z środku. Jeśli zagra Palić zamiast Kirma.

Co wy o tym myślicie? Kto według was na ławkę/trybuny, a kto w pierwszej 11? Zapraszam do dyskusji
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
elomike
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 29.08.2010, 14:22
Nie, według mnie te nasze nowe nabytki się nie nadają. Na pewno nie dałbym Jovanica na bramkę i nie podobają mi się: Bunoza, Cikos i Pajlić. Względem meczu z Polonią zmieniłbym Żurawskiego na Pawła Brożka, dałbym grać od początku Piotrkowi Brożkowi i Kirmowi. Rios się nadaje, widać że chłopak jest utalentowany. Nie chcę widzieć w ataku Boguskiego, to jest więcej niż pewne. Na ostatnie 20 minut wpuściłbym Łobo jakby wyzdrowiał.
Odpowiedz cytując
Adam
Member

Od: 05.2010

Stary 29.08.2010, 14:57
Na ławke napewno Zurawski i Cikos... Boguski przy obecnej formie w ogole nie powinien z niej wstawac...
Czekam na debiut Chaveza bo wyglada naprawde obiecujaco... pozatym bedzie chcial sie pokazac wiec napewno nie bedzie odpuszczal... Czesc naszych pilkarzy za bardzo przyzwyczaila sie chyba do grania w wyjsciowej 11 i totalnie olewaja sprawe... nie wiem jak sie ma sprawa z Kirmem... w zeszlym sezonie gral dobrze wiec warto by z nim sprobowac
Odpowiedz cytując
Joshua TS
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 29.08.2010, 15:10
Paljica to ja bym nie skreślał, bo w przeciwieństwie do Małeckiego potrafi celnie zagrać piłkę do partnera. Nie gra jeszcze wybitnie, ale z meczu na mecz prezentuje się co raz lepiej. Zupełnie odwrotnie jest z Cikosem, który na początku sezonu jakoś się prezentował natomiast ostatnio gra co raz gorzej. Przeraża mnie natomiast forma Boguskiego, nie wiem co się dzieje z tym chłopakiem. Jakby go ktoś podmienił. Jeśli do końca rundy będzie tak grał, to nie wiem czy jest sens go trzymać w Wiśle.
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
Odpowiedz cytując
Gargamel
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 29.08.2010, 15:10
elomike napisał(a):Wyświetl post
Nie, według mnie te nasze nowe nabytki się nie nadają. Na pewno nie dałbym Jovanica na bramkę i nie podobają mi się: Bunoza, Cikos i Pajlić. Względem meczu z Polonią zmieniłbym Żurawskiego na Pawła Brożka, dałbym grać od początku Piotrkowi Brożkowi i Kirmowi. Rios się nadaje, widać że chłopak jest utalentowany. Nie chcę widzieć w ataku Boguskiego, to jest więcej niż pewne. Na ostatnie 20 minut wpuściłbym Łobo jakby wyzdrowiał.
Z jednego się cieszę. Z tego, że to nie Ty ustalasz skład.

Boguski na trybuny, Łobodziński na trybuny.
Odpowiedz cytując
Zbyychu
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 29.08.2010, 15:11
Sadzacie na ławę Żurawskiego (który miał ogromny udział przy wygraniu poprzedniego meczu (wypuścił Paljicia przy pierwszej bramce, a druga wiadomo) a zamiast niego chcecie Pawła Brożka, który jak ostatnio wszedł z ławki, to po pięciu minutach już nie biegał do piłki, tak samo Paljicia, dzięki któremu mamy dziewięć punktów zamiast pięciu. Bunoza też przecież nie grał dramatycznie - zobaczymy, jak będzie wyglądała jego konkurencja w postaci Chaveza.
A Kirm dobry sezon w zeszłym roku? To już w ogóle jakaś abstrakcyjna i oderwana od rzeczywistości wypowiedź.

no i na wszystkie świętości - Mały won od stałych fragmentów

a Sobol i Jirsak, niestety - ława. zero formy. W ogóle ktoś widział Jirsaka w meczu z Polonią?
Ostatnio edytowane przez Zbyychu : 29.08.2010 o godz. 15:14.
Odpowiedz cytując
arbuz
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 29.08.2010, 15:23
Niepokoji mnie przebywanie Pawla Brozka na ławce, znaczy to, ze ma totalny brak formy i/lub brak dobrego kontaktu z nowym trenerem. Mam nadzieje ze Pawel znajdzie forme i zagra w przyszlosci z Riosem z przodu. Podoba mi sie Malecki w ostatnim meczu i co mnie zaskoczylo Diaz. Nie wiem czy przeoczylem czy naprawde w tym meczu Malecki nie awanturowal sie po zlych zagraniach kolegow, mysle, ze Maly idzie w dobrym kierunku
Odpowiedz cytując
Tenzen
Senior Member

Stary 29.08.2010, 15:29
Może zagra Chavez? Mamy drużynę w której dwóch uczestników Mistrzostw Świata nie mieści w naszej podstawowej jedenastce

No i wygląda, że mamy dwóch równorzędnych bramkarzy.

-------------------------------------------------Jovanić-----------------------------------------------
---------------------------Singlar-----------Chavez--------Cleber----------Diaz-------------------
---------------------------Małecki----------------Wilk--------Garguła-----Kirm---------------------
------------------------------------------Rios------------Paweł Brożek------------------------------
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 29.08.2010, 15:33
Gargula i Chavez rozegrali pelne 90 min w mlodej Wisle, mecz zakonczyl sie porazka 0-4 z Polonia B
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 29.08.2010, 15:34
Ja nie rozumiem tego nadawania na Pajlica.
Chlopak ma nieyla szzbkoc ,pomzsl jakis na gre,niezla technike i niezla kiwe.
Gra calkiem poprawnie .

Widzimy go w 4 meczu i juz jest nadawnaie jaki on jest slaby..
Slaby to jest Jirsak ktory gra u nas 3 rok i dalej nie potrafi podac prosto pilki a na forum do dzisiaj istnieje kolko Tomka Jirsaka ktore wiecznie przekonuje zeby mu dac szanse.
My mu dajemy szanse juz 3 lata a Pajlicowi po 4 meczach chcheice podziekowac

Identyczna sytuacja odnosi sie do Bunozy na ktorym juz wszysyc po pierwszym emczy postawili krzyzyk a chlopak zaczyna greac coraz lepiej i coraz spokojniek.
Wiadomo ze nie prezeentuje on jeszcze jakiegos ogormnego poziomu ale zaczyna grac poproawnie.
Chcialbym, zauwazyc ze dostal powolnaie do seniorskiej kadry Bosni wiec musi cos umiec grac bo 75% innych zawodnikow Wilsy mogloby pomarzyc zeby sie tam zmiescic.

Podoba mis ie gadanie ze Pawel Brozek czy Kirm musza grac .
Ale jak ja widze mine jednego czy drugiego wchodzacego z lawki to az mi sie chce smiac.
Mina jakby byli obrazeni na caly swiat.
Bedziesz zapierd... na treningu to bedziesz gral i juz....

Co do Jirsaka nazley mu podziekowac i to jak najszybciej ,bo podobala mi sie wypowiedz Iwana ze Jirsak co by sie nie dzialo na boisku zawsze ma taka sama mine i zawsze tak samo gra.

Podsumowujac.
Chcialbym zobczyc co prezentuje Chavez.
Bunoza mysle ze bedzie coraz lepiej.
Cikos niestety chyba sie okaze niewypalem.
Pajlic jak dla mnie to dobry transfer.
Nie uwierze ze Gargula jest tak slaby zeby w ogole sie nie miescil.
Rios pozytywnie .

Wiele zmian napewno nie ejst potzrebnych bo sklad jest w miare szeroki i mozna nim fajnie manewrowac.Mozna go bardzo roznie ustawic.
A jeszcze jak trenerowi uda sie odbudowac kilku naszych swietnych pilkarzy jak swietnie ostatnio grajacy Boguski ktory nie potrafi nawet przyjac pilki .to bedzie super.
Odpowiedz cytując
Pawlolek
Senior Member

Stary 29.08.2010, 15:42
Zbyychu napisał(a):Wyświetl post
a Sobol i Jirsak, niestety - ława. zero formy. W ogóle ktoś widział Jirsaka w meczu z Polonią?
Jak widziałem jego numer wyświetlany przez technicznego, to myślałem "o, Tomek wejdzie". Ale się zdziwiłem, jak zbiegał na ławkę.

Do panów, którzy już zaczynają ustawiać sobie składy i inne takie - do meczu bardzo dużo czasu, w którym może się zdarzyć wiele : kontuzje, choroby, kłótnie z nowym szkoleniowcem itd., więc lepiej się z tym wstrzymajcie trochę.
Odpowiedz cytując
dziadek44
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 29.08.2010, 15:47
chcialbym zobaczyc Wisle w takim skladzie

======== Jovanic ========

Cikos == Cleber == Chavez == Diaz

========= Wilk =========
===== Gargula == Paljic =====

== Malecki == Brozek == Rios ==

(Malecki i Rios jako cofnieci, Paljic jako taki falszywy skrzydlowy)

jestem ciekaw jak spisywaloby sie u nas 4-3-3
Ostatnio edytowane przez dziadek44 : 29.08.2010 o godz. 15:59.
Odpowiedz cytując
kamylsky
Member

Od: 11.2007

Stary 29.08.2010, 15:57
Jagiellonia wpuszcza kibiców gości czy nie?
Odpowiedz cytując
rafil
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 29.08.2010, 16:26
oficjalnie nie bo przebudowują stadion, ale w praktyce np. na wiosnę ABG było tam w 200 osób dzięki gościnności Jagi.

zgadzam się z 63.5 Kg, nie rozumiem dlaczego większość jedzie tak po Paljiciu. Kiedy tylko przyszedł zaczęły się lamenty, kogo my sprowadzamy, szrot z 2. Bundesligi, a nawet meczu nie zagrał. teraz okazuje się że to piłkarz na przyzwoitym poziomie, wg mnie prezentuje się całkiem nieźle na tle naszych gwiazd.

może z Jagą zadebiutuje Chavez, może jako prawy obrońca? widać że Cikos wygląda mizernie, więc może właśnie Chavez, skoro Singlar jest kontuzjowany (?)

Jirsak gra koszmarnie, ale w jego wypadku dobra gra jest dziwna. Sobol niestety coraz gorzej, Wilk z Polonią zagrał dobrze i moim zdaniem powinien dostać szansę od początku.

Trzeba by też znaleźć jakieś nowe rozwiązanie do ataku, bo Rios gra dobrze, ale sam nic nie zrobi. Brożek nie ma formy i jest obrażony na cały świat, Żuraw to nie to co kiedyś, o reszcie nie ma co mówić.
Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS.
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem.
Odpowiedz cytując
Tenzen
Senior Member

Stary 29.08.2010, 16:31
Tak patrzę teraz trochę na mecz Jagi z Lechem i Lech nie istnieje póki co.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 29.08.2010, 16:46
Mecz z Jagą będzie bardzo trudny dla naszych obrońców. Dlatego para stoperów powinna zostać bez zmian (Cleber - Bunoza). Oczywiście na bramce Jovanić, który jak dotąd moim zdaniem nie zawalił żadnej bramki. Boki obrony to Diaz i chyba jednak Cikos.
Największe problemy mamy w środku pomocy. Jirsak jest żałośnie słaby. Garguła po kontuzji bez formy. Myślę, że sensowne byłoby ustawienie 2 defensywnych (Sobol - Wilk).
W ogóle nie rozumiem nagonki na Dragana Paljicia. Chłop w porównaniu do Małeckiego potrafi dośrodkować, a nie zagrać świecę i myśli na boisku. Bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że jakby zamienić Małego z Paljiciem przy pierwszej bramce, to Dragan doczekałby się na piłkę od Małeckiego.
Na drugim skrzydle Kirm. Atak Małecki - Rios. Małecki dlatego, że mamy całkowity brak formy wśród napastników. Żuraw gra kompletny piach, a Brożek nawet nie dostaje szans. O Boguskim nie wspominając.
Odpowiedz cytując
Tenzen
Senior Member

Stary 29.08.2010, 16:54
Kurcze Frankowski wyszedł sam na sam ale w momencie jak szła do niego piłka gwizdek kończący pierwszą połą. Generalnie Jaga ciśnie a Lech nie ma wiele z gry.

A nie grał w pierwszej połowie np. Grosicki.

Będzie ciężko w następnej kolejce.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 29.08.2010, 17:09
Zleją nam dupę, tak by nakazywała logika. Oni 2 lata drużynę budowali, a my 2 lata rozpieprzaliśmy. Teraz gramy słabiznę i wątpię, żeby Maaskant im wpoił w 2 tygodnie jak grać. Uczniowie niezbyt pojętni, z dużymi brakami.
Szczególnie w obronie mogą być duże problemy. Bo nie umiemy bronić kolektywnie.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 29.08.2010, 17:38
No i Jaga prowadzi. Franek. Niechciany w Wiśle :/ która to już bramka w lidze po powrocie?

Do meritum. W meczu z Jagą, jeśli nie wyzdrowieje Singlar, chciałbym na prawej obronie zobaczyć Chaveza.
W środku Kirm, Paljic, Wilk i Sobolewski (tak, tak, dwóch defensywnych)
W ataku Mały i Rios.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 29.08.2010, 17:46
Na Jage musimy wyjsc 2 defensywnymi pomocnikami. Bialostoczanie maja za duzo sile ofensywna. Singlar jest niezly, ale niestety wolny. Razem z Bunoza i Cleber moglby byc ostro wozony. Na lewa obrone Brozek, on dysponuje niezla szybkoscia. W ataku Zuraw - mimo strat we wczorajszym meczu mial udzial przy bramkach, czy to, z czego rozlicza sie napastnika. Dodatkowo, napewno bedzie chcial pokazac, ze nie jest od Franka gorszy.

Zobaczymy jak to trener pouklada, ale raczej remis mozna wziac w ciemno, ciezko tam bedzie wiecej ugrac.
Ostatnio edytowane przez Wasiu : 29.08.2010 o godz. 17:50.
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 29.08.2010, 17:59
Ten mecz to będzie wielki test dla naszych piłkarzy.Dobrze byłoby przede wszystkim dokonać zmiany na bramce Pawełek bronił trochę nie pewnie słabo spisał się również Jirsak, który zaliczył trochę strat na jego miejsce widziałbym Gargułe natomiast na pozycji defensywnego pomocnika widziałbym Wilka, który w meczu z Polonią dał dobrą zmianę Sobolewski nie jest w najlepszej formię. W składzie widzę też Kirma, który mógłby zastąpić w mojej ocenie nie najlepszego Paljicia.
Czyli skład moim zdaniem powinien prezentować się następująco

Jovanić - Czikosz, Cleber, Bunoza, Diaz(Piotr Brożek) - Kirm, Wilk, Garguła - Małecki, Żurawski, Rios.
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 29.08.2010, 18:15
willow napisał(a):Wyświetl post
No i Jaga prowadzi. Franek. Niechciany w Wiśle :/ która to już bramka w lidze po powrocie?

Do meritum. W meczu z Jagą, jeśli nie wyzdrowieje Singlar, chciałbym na prawej obronie zobaczyć Chaveza.
W środku Kirm, Paljic, Wilk i Sobolewski (tak, tak, dwóch defensywnych)
W ataku Mały i Rios.
Niech SKWK policzy. Teraz ten "emeryt" przydałby się u nas bo bije pod każdym względem gwiazdora Brożka.
Ostatnio edytowane przez PhantomRanger : 29.08.2010 o godz. 18:21.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
michi96d
Member

Od: 11.2009

Stary 29.08.2010, 19:06
Nie wiem czemu nie gra u nas w I 11 np. Kirm , Garguła , Chavez pszecież to klasowi gracze dziwne jakby strcili formę tak nagle ...
Odpowiedz cytując
Tom Al
Member

Od: 10.2008

Stary 29.08.2010, 19:26
Generalnie Jaga zaczyna byc poważnym kandydatem do mistrzostwa. Mają w tej chwili:

- najlepszego bramkarza w lidze
- solidne tyły, zawodników w destrukcji którzy rzadko popełniają jakieś koszmarne błędy (chociaż Skerli się zdarzało)
- wybitny jak na polskie warunki napad ze starym lisem Frankiem i Grosickim który jest bodaj najlepszym technicznie graczem w lidze.

Skład mają porównywalny z Lechem i Polonią, może minimalnie gorszy, równy temu co ma Bełchatów. Wisłą i Legia też powinny byc na podobnym/nieco wyższym poziomie ale i u nas i w Legii piłkarze są kompletnie bez formy więc Jagę należy ocenic wyżej.

Mecz będzie cięzki, do poprawy przede wszystkim gra obronna. Frankowi i Grosikowi nie można zostawiac tyle miejsca co Widzeiwiakom albo Polonii B. bo wyjedziemy z Białegostoku po gorszym oklepie niż Lech. Nie liczę na postawienie na nogi zawodników którzy kompletnie zatracili formę w dwa tygodnie. Może Paweł Brożek dojdzie do siebie na tyle żeby wejśc na 30 minut jak Grosicki w meczu z Lechem? Zgranie w obronie, asekurację można jednak poprawic jak i popracowac trochę nad zjeb.anym przygotwaniem kondycyjnym. Wtedy na 1:0 albo 2:1 dla nas można liczyc - jeśli zacieśnimy defensywę i walką wymusimy parę błędów w obronie Jagi.

można by zagrac jakieś 4-2-3-1

Pawełek (jednak)

Singlar(Cikos) - Bunoza - Cleber - Pietia

Wilk Diaz

Małecki Żurawski Paljic(Kirm)

Rios

Plusy takiego ustawienia:

solidna obrona, wyeliminowanie słabego Jirsaka i obniżającego loty (niestety) Sobola.

Dwóch walczaków w środku pola - Wilk i Diaz - pozwoliłoby nam na przejęcie inicjatywy. Wybiegany Wilk ze środka pola byłby może czasem w stanie zaasekurowac Cikosza czy Singlara (w zależności od tego który zagra) jeśli Małecki nie będzie się racał.

a w przodzie chłopaki coś namieszają, Rios z Małym powinni coś uszarpac. Jak nie będzie szło można cofnąc Riosa a za Żurawia wpuścic Pawła Brożka czy Gargułę. Ewentualnie Bogusia czy Jirsaka ale ich niestety nie widzę w składzie, są cieniami własnych cieni.
Ostatnio edytowane przez Tom Al : 29.08.2010 o godz. 19:36.
Odpowiedz cytując
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Stary 29.08.2010, 19:41
Ja to widzę tak, są dwie możliwości. Albo zagramy dwoma defensywnymi pomocnikami, albo zagramy odważniej.

Ja bym proponował takie składy:

Jovanić(nigdy więcej Pawełka)
Cikos(Singlar chyba się nie wyleczy) - Cleber - Bunoza - Brożek
Wilk(Bo Sobol wydolnościowo już nie ten co kiedyś) - Diaz
Małecki - Paljić
Brożek(bo Żuraw też słabiutko) - Rios

Rios koniecznie musi zagrać bliżej Riosa, bo obaj mają technikę i zmysł do gry kombinacyjnej.

A jeżeli będziemy grać otwartą piłkę, to proponowałbym tak:

Jovanić
Cikos - Cleber - Bunoza - Diaz
Wilk
Małecki Paljić(niech gra podwieszonego) Kirm
Brożek Rios

I wszystko w rękach(nogach) trójkąciku Paljić - Kirm - Rios, może by coś razem poklepali.
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując
suchyTSW
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 29.08.2010, 19:55
leyzer87 napisał(a):Wyświetl post
Rios koniecznie musi zagrać bliżej Riosa, bo obaj mają technikę i zmysł do gry kombinacyjnej.
Ciężko będzie ale może mu się uda
Odpowiedz cytując
Maxell
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 29.08.2010, 19:55
Jaga najprawdopodobniej będzie osłabiona bo Grosicki już chyba w Arisie Saloniki
Taka informacja podana była w Lidze + Extra
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 29.08.2010, 20:02
Tenzen napisał(a):Wyświetl post
Tak patrzę teraz trochę na mecz Jagi z Lechem i Lech nie istnieje póki co.
Lech generalnie nie istnieje w tym sezonie, w każdym meczu grają padakę podobną jak my i obawiam się, że jeśli nic się nie zmieni (choć już się zmieniło, Grosicki w Arisie) to nam zleją dupę jak dziś Lokomotivowi.
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 29.08.2010, 20:09
michi96d napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czemu nie gra u nas w I 11 np. Kirm , Garguła , Chavez pszecież to klasowi gracze dziwne jakby strcili formę tak nagle ...
Garguła nagle zerwał więzadła i od 1.5 roku nie ma formy
Odpowiedz cytując
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Stary 29.08.2010, 20:11
suchyTSW napisał(a):Wyświetl post
Ciężko będzie ale może mu się uda
Tfuuu, oczywiście chodziło o Paljicia i Riosa.
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów