|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Tylko Zwycięstwo, Wisełko tylko zwycięstwo!
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wg Maaskanta kontuzjowany jest tylko Burliga. Czyli Sobol i Singlar już mogą grać ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
naprawde marzy mi sie to 4-3-3 by ofensywny pomocnik miał tylko zadania ofensywne (by atakowac wieksza iloscia zawodnikow) - Garguła, Jirsak, może Rios... a może i Żuraw. niecierpliwie czekam na skład
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Z FB:
A oto skład, w jakim rozpocznie mecz Wisła Kraków: Pawełek - Cikos, Cleber, Bunoza, Diaz - Małecki, Jirsak, Sobolewski, Paljić - Rios, Żurawski. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Pawełek - Cikos, Cleber, Bunoza, Diaz - Małecki, Jirsak, Sobolewski, Paljić - Rios, Żurawski.
ja nie wiem co ten Pawełek robi na treningach, ze dalej w ogole wystepuje w naszej druzynie... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spokojnie, Pawełek zagra dziś dobre spotkanie, dopiero w następnej kolejce puści kilka baboli
![]() Nasz nowy treneiro nie poznał się jeszcze na umiejętnościach Mariuszka. ![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Nie wierze, Pawełek to jest człowiek-katstrofa! Co z tego, że będzie bornił dobrze jak puści jednego babola i mamy po meczu? Oni nigdy się chyba nie nauczą ze to nie jest bramkarz..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podejrzewam, że ten skład to bardziej robota polskiego sztabu, niż samego Maaskanta. Kołcz zobaczy kilku "cyrkowców" dzisiaj typu Cikosz,Diaz, Pawełek i w następnym .meczu ich usadzi na ławie. Sobol bez formy i po kontuzji w składzie, a Wilk, który lata jak pies i odbiera na ławie...heh
Ostatnio edytowane przez tofik : 28.08.2010 o godz. 12:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
znów Pawełek... wida,że Maskaant narazie wystawia to co mu Moskal powie, bo Sobol z taką formą jest w 11.....
![]()
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!! Per aspera ad astra "Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się" |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
widocznie za szybko spodziewaliśmy się (spodziewałem) większych zmian.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Dobrze, ze wracamy do 4-4-2, ale Pawełek...:|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Posadzenie Wilka na ławie dosyć niezrozumiałe. No chyba, że Sobol widząc konkurencje wziął się ambitnie do roboty. Ciekawe jak prezentuje się Chavez skoro Gordan na razie ma wyższe notowania.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
a w 4 innych meczach jednym z najsłabszych i trzeba to obiektywnie przyznac, na dodatek ostatnio miał uraz i nie treneowal caly czas...
![]()
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!! Per aspera ad astra "Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się" |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
i juz sie zaczyna lament...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Zadnej niespodzianki ja w tym skladzie nie widze |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie o to chodzi jaką formę ma Pawełek - ma dobrą i może wyjąc kilka trudnych piłek.
Tyle, ze to jest tak zwany bramkarz 'elektryczny' i moze zrobic cos niespodziewanego. No i faktycznie dlaczego nie gra Wilk, ktory ostatnio duzo lepiej prezentowal sei od Sobola? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja wam mowie on nie chciał nic zmieniać, bo nawet jednego sparingu nie miał do sprawdzenia składu.A za wszelką cenę chce zacząć od 3p. Dlatego woli wystawić pewniaka, żeby zobaczyć, co nie gra i ew. w następnych meczach to poprawić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
jak dla mnie Pawełek->Jovanic Sobol->wilk
i skad na dzien dzisiejszy byłby optymalny |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Polscy współpracownicy mu pomogli w doborze jedenastki. Stąd Pawełek i Żurawski - żeby polaków było kilku.
Dobrze, że przerwa będzie na kadrę, będzie miał treneiro więcej czasu na poznanie drużyny, przynajmniej tych którzy zostaną w klubie. #3 punkciki możemy już dopisać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Cikos- Singlar Diaz- Brożek Jirsak- Garguła ( ktoś wie co się z nim dzieje? Niby nie jest kontuzjowany a nie ma nawet na ławce :| w meczach z Szawlami wg mnie najlepszy zawodnik) Żurawski- Brożek |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Musi martwić, że Chavez wyraźnie nie jest na tyle dobry, by na treningach prezentować się lepiej od Clebera czy Bunozy. Zastanawia mnie też, czym Żurawski zasłużył sobie na pierwszy skład po dotychczasowych meczach w obecnym sezonie. Z Polonią będziemy musieli zapewne atakować i grać w ataku pozycyjnym - Jirsak też nic tu wartościowego nie pokazał. To znów pokazuje, jak bardzo musi martwić forma świetnie opłacanego Garguły. ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Boze znowu ten Pawełek ja juz mam go dość. Fajny chłop ale bramkarz słaby.
Naprawde uwazacie że Pawełek jest lepszy. Przecież Jovanić miał jedną sytuacje z Widzewem na przedpolu. A pozatym w tamtym przypadku nie musiał wychodzić, było tam za duzo ludzi , tylko Zuraw znawca tematu musiał sie wyżyć. Taka prawda.
Ostatnio edytowane przez BRTS39 : 28.08.2010 o godz. 13:22.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
może z Gargułą i Łobodzińskim próbują rozwiązać kontrakty stąd ich brak na ławie
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Pierwszy minus Maaskanta za to, że na własnej skórze musi się przekonać jakim cyrkowcem jest Pawełek...
![]()
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle! A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie! Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę! Kasperczak trzymaj się!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nie oszukujmy sie : Pawełek to jest pupilek sztabu.Ja osobiście byłem pewien ,że dzisiaj zacznie......On musiałby w każdym meczu sobie wpierdalać samobója żeby go ktoś w końcu odsunał od tej drużyny.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Czy posiada ktoś działający link do meczu?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|