|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Sądząc po tym, że na dzisiejszej konferencji prasowej mówił praktycznie to samo, to wie.
Przeczytaj ów wywiad i porównaj z relacją z konferencji.![]()
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() Te nasze szmatławce... Zobaczymy, jak to wyjdzie w praktyce. Na pewno trzeba coś zmienić w przygotowaniu fizycznym drużyny.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 23.08.2010 o godz. 14:25.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Już wiem kogo przypomina mi nasz nowy dyrektor sportowy - czy nie uważacie ze jest bardzo podobny do byłego właściciela ŁKS-u i Pogoni - pana Antioniego Ptaka?
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Mam nadziej że z tą nauka polskiego to jedynie w formie żartu było.Natomiast niemówiący po angielsku powinni dostać nakaz zapisania się na kursy.2 godziny dziennie i po pół roku będą wszystko kumać, szczególnie że oni w ogóle coś za dużo czasu wolnego mają.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Zeby bylo widac efekty pracy tego holendra to potrzeba minimum 5-6 miesiecy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
http://www.małopolska.tv/portal/2010...trenera-wisly/ tu jest retransmisja calej konferencji z maaskantem i nowym dyrektorem sportowym
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
Otóż...nie uważamy. PS.Jak już tak bardzo zależy ci na podobieństwie to dla mnie taka opcja jest zdecydowanie bardziej bliska ideału ![]() http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...1t:429,r:0,s:0 http://i.wp.pl/a/f/jpeg/20393/16pors...a_jw_7141.jpeg
Ostatnio edytowane przez palladynTS : 23.08.2010 o godz. 15:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jeśli mamy porównywać podobieństwa, to jedynym dla mnie kandydatek jest Włodek Smolarek.
ale każdy ma swoje oko i dostrzega inne rzeczy ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Ala Maaskant to przecież syn Wołoszańskiego. Wiedziałem że skądś gościa znam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Wygląda na to, że Żuraw będzie robił za tłumacza, bo wielkie gwiazdy marzące o podboju Europy nie znają angielskiego... @lukas63 Jeszcze ewentualnie "hard work" - pozostałośc po Danie ![]()
Ostatnio edytowane przez sessegnon : 23.08.2010 o godz. 17:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
nasi znają jedynie money
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
mysle ze znaja troche wiecej : game, money, schoping and whisky
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
No i czempions lig, coś im się pewnie obiło o uszy.
Nie ma co narzekać. Polaków juz u nas co raz mniej, moze mniejszość Bałkańska bardziej kumata? Co do wątku dyrektora sportowego - jak dla mnie to ksero Steve'a McLarena, byłego trenera reprezentacji Angliii http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2006/...06_228x342.jpg |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Na filmiku ucięli fragment o utraconym dziewictwie Prezesa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
To widać, ze u nich obowiązuje zasada: jaki angielski taka gra
![]() ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jeśli trener będzie takim przyjacielem, to o wyniki jestem spokojny
http://www.youtube.com/watch?v=h0LDepKFZpA |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Kawał chłopa będą się bali do niego wyskoczyć
![]() Co się tyczy przygotowania fizycznego i kwestii Bahra. Holendrzy mają świetnych specjalistów od przygotowania fizycznego. Mam nadzieję, że i dla nas taki się znajdzie.
Ostatnio edytowane przez tofik : 23.08.2010 o godz. 18:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
tu jeszcze relacja z dzisiejszej konferencji:
http://kiks.tv/2010/08/holenderskie-porzadki/ wrażenie robi dobre, lecz "po czynach go poznają" już paru złotoustych trenerów w tym klubie było...![]()
Za mało jest cudownych chwil, by bać się tych pozornie złych!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Będą wreszcie treningi 2x dziennie? Wie ktoś?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
"Syn Wołoszańskiego" to taki Skorża, tylko może odrobinę lepszy. Ja bardziej liczę na transfery Valcksa, który nie po to został zatrudniony by nic nie robił. Z pewnością może liczyć na duży kredyt zaufania, bo inaczej nie doszłoby do realizacji takiego transferu. Z drugiej strony do kupna dobrych piłkarzy nie potrzeba dużo pieniędzy. Może nie jest to najlepszy przykład, ale taki Kagawa w Borrussi Dortmund za 350 tys. euro wygrał rywalizację w okresie przygotowawczym z Lewandowskim, którego sprowadzono za 4,5 mln euro. Być może będzie więcej pieniędzy na transfery, ale hurraoptymistom muszę powiedzieć, że napewno nie tyle, by zbudować jakiś superzespół, który byłby w stanie wygrać z każdym. Ale pewnie będą to pieniądze na przyzwoite zaprezentowanie się w Europie, bo o to w tym wszystkim chodzi.
Co do sztabu szkoleniowego - wielu może krytykować Basałaja za niesprowadzenie całego sztabu z Holandii, ale bardzo dobrze, że pozostawiono trenerowi możliwość ewentualnej modyfikacji sztabu. O to właśnie chodzi - zostawi część Polaków, część może wyrzuci. Trzeba poczekać z decyzjami personalnymi. Od nowego trenera oczekuję osobiście, że poprawi organizację gry, taktykę oraz ładny futbol, dużo bramek, bo tego po stylu holenderskim można się spodziewać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dr Raymond Verheijen, dobry holenderski spec od przygotowania fizycznego. Może warto byłoby się do niego zwrócić po konsultacje, czy uwagi. Jest to trener związany z Guusem Hiddinkiem. Wystarczy przypomnieć jak nas Koreańczycy zabiegali na mundialu w Azji. Czy też Rosja jak grała na Euro 2008, to wszystko jego robota.
Ostatnio edytowane przez tofik : 23.08.2010 o godz. 19:22.
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Mam wrazenie, że dzisiaj zaczęła się nowa, jeszcze lepsza karta w historii Wisły. Powodzenia trenerze, życzę wygranej w meczach międzypaństwowych z Cracovią Hajfa i .........tyle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
W tej rundzie oczekuję od trenera żeby chociaż zmobilizował drużynę na "hity". Za dobry ma Cracovia bilans dwóch ostatnicj meczów, oj za dobry. Powodzenia panie Maaskant!! ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Spotkalem waszego trenejro przed chwila na bulwarach wislanych.Gosc calkiem w porzo, mily w rozmowie.Udzielil kilku uwag nt holenderskiego zaciagu w Cracovii.Coz, na odchodne zyczylem mu powodzenia w nowej pracy i sromotnych batow w derbach
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
zeby nie bylo off
jutro trening o 10;30, to tak dla tych ktorzy chcieliby sie przygladnac trenerowi ![]() (info za oficjalna Wisly)
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 23.08.2010 o godz. 21:09.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Popełniał błędy, ale dwa MP za jego czasów zdobyliśmy. Po drugie, choć wierzę w Maaskanta, nic jeszcze nie wiadomo jak to się wszystko potoczy. ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|