|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jak by Adamek tak walczyl to by bylo ze Kliczko nie mial na Niego sposobu no ale walczyl Sosnowski to przeciez Kliczko sie z Nim bawil. Nie lubie jak sie z Adamka robi nie wiadomo kogo, przypomina mi to robienie z Amiki wspanialego klubu.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jakoś nie widziałem ani przez 10 sekund że Sosnowski był przestraszony.
Oglądnij kilka ostatnich walk Kliczki i zobacz jacy rywale byli posrani. Chyba inny pojedynek oglądaliśmy - facet się starał z całych sił - ja bym to na treningach naszym piłkarzom puszczał przed ważnymi meczami ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Większość fachowców mówiła że "zobaczymy walkę w teleexpresie" także Sosnowski im pokrzyżował plany. Najbardziej mnie śmieszy mówienie jak Kliczko się z nim bawił. Przecież wyprowadzał on pełno ciosów w każdej rundzie. Może się wydawać że to były lekkie ciosy ale wielu by padło po kilku rundach a nie dopiero w 10.
Czego można było oczekiwać od Sosnowskiego poza zaangazowaniem? Przecież w ciągu kilku miesięcy nie stał się rzeźnikiem wagi ciężkiej. Walczył najlepiej jak mógł i pokazał że ma jaja. Mógł się położyć dużo wcześniej i kasy by mu to nie zmniejszyło. Nie byłbym taki pewien wyniku walki Adamek-Sosnowski jakby ten drugi się przygotował tak jak na ten pojedynek albo lepiej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Do jakiej muzyki wchodził Albert ?
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Walka nudna jak flaczki z olejem, znów Kliczko stał w miejscu całą walkę. Albert chciał ale świata nie zawojował.
Gołota za swoich dobrych czasów zmiótłby ich obu na raz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
![]()
LECHIA GDAŃSK
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jasne, Golota przyniosl wstyd, a boksowal z bokserami nieporownywalnie lepszymi od Kliczkow...po drugie, to dwa razy zostal przekrecony przez sedziow(z Ruizem i Byrdem).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Sosnowski to ta sama klasa co Saleta.Bez ciosu,bez wyrazu,bez nadziei na cokolwiek w wadze ciężkiej.Obaj grzeczni chłopcy byli zawodowymi mistrzami Europy(choć muszę przyznać,że Salecie bardziej sie wtedy"lapnęło"),ale jeden i drugi to wzorcowy przypadek na to,kto nie powinien dostać walki o mistrza WBC,WBA i IBF.Dobrze,że Saleta takiej walki nigdy nie dostał,bo wczoraj byłaby powtórka z rozrywki,a tak był ten pierwszy...i ostatni raz.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Mi Gołota nigdy wstydu nie przyniósł i jestem dumny z tego, że walczył z najlepszymi, nikomu nie odmawiał walki oraz nie walczył jako Amerykanin choć mógł - zawsze walczył pod polską flagą, czego nie można powiedzieć o "legendarnym mistrzu" Michalczewskim.
Szczerze ? Na takiego dobrego boksera HW przyjdzie nam jeszcze długo poczekać i nie wiadomo czy się doczekamy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Gołota miał slabą głowe ;/ psychicznie niewytrzymywal
Pamietam walke z Ruizem, dwa razy go na deski poslal i wtedy przegral. Zawsze zarywalem noce dla Andrzeja. Szkoda ze nie zdobyl mistrzostwa...;/ ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Obecnie jest w Polsce tylko za Adamkiem i Sosnowskim, mysle ze za kilka lat bedzemy mieli dobrego boksera. Tu probka Jego umiejestnosci, wiem ze przeciwnik nie jest wybitny no ale cios ma niezly http://www.youtube.com/watch?v=Tmjjm...eature=related
Ostatnio edytowane przez Wiślak-1990 : 01.06.2010 o godz. 18:33.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
A, Najmana bije. No, to jakby bił w worek treningowy.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Będzie jakaś transmisja gali w Kielcach, na której walczył będzie Mastarnak z Jomardaszwilim? Gala ma się odbyć dzisiaj, czyli w sobotę 19 czerwca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
transmisja będzie w Canal+Sport o 22:15
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Chyba trzeba trochę temat pociągnąć do góry bo dziś w Prudential Center zobaczymy Adamka w walce z Grantem. Wie ktoś o której dokładnie jest ta walka?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
i czy będzie można pooglądać tą walkę gdzieś na necie?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wszystko co jest w TV da się znaleźć w necie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Walka Adamka o 4.30.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
jeszcze nie ma. dałby ktoś znać, jak się pojawi?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
za 10-15 minut powinno sie juz zaczac. Trwa przedostatnia walka, jest 8 runda z 10
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki
![]() 1234 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
panowie zaczynamy!!! wasze przewidywania ze na ktorej rundzie koniec? a na trybunach ....jestes szalona
![]()
Ostatnio edytowane przez piotrek chicago : 22.08.2010 o godz. 04:13.
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
byc moze Adamek wygra na punkty jak z Arreola. Chyba uderzenia na wage ciezka to on nie ma, chociaz jak sie uda trafic to wiadomo ze nokaut tez wchodzi w gre. Tak czy inaczej mam nadzieje ze bedzie zwyciestwo, niewazne jak i kiedy
![]() ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
hm, co to była za muzyka, co do niej Adamek wchodził?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
funky polak-pamietaj
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dzięki.
no, nie jest źle, póki co - póki starczy Adamkowi refleksu na unikanie lewego, będzie dobrze. |
|
|