|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...renerem_wisly/
Cytat:
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Nie pozostało nic innego jak życzyć mu powodzenia i sukcesów w pracy z Wisłą!
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
nie mam słów by to skomentować.
Basałaj niech się pierd....lnie w głowę z takimi pomysłami. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Szok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
widze ze on chyba preferuje 433 jak barca
![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Śmiać się czy płakać?
![]() ![]() NA ZAWSZE OD ZAWSZE |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
jaki klub taki trener....
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ludzie, a czego się spodziewaliście? Jimeneza? Tak jak ktoś już powiedział - na tyle nas stać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Czyli możliwe, że dyrektor sportowy to będzie ten holender o którym jest głośno w mediach. Może obecny już trener Wisły nie ma sukcesów, ale mam nadzieje, że nauczeni doświadczeniem z Petrescu dadzą mu popracować przynajmniej do końca kontraktu.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
widac, ze gosc wychodzący na przeciw nowy trendom -> http://www.facebook.com/pages/Robert...nt/39725374264
![]() a poza tym to dla wszystkich jeden wielki no name - trzeba poczekac na jakies opinie ekspertow z Holandii ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
szczerze nie kojarze tego trenera no ale zobaczymy co pokaże z naszą Wisełką!! ważne żeby nasze gwiazdy miały do niego respekt a on umiał ustawić drużyne i żeby był pomysł na grę
najlepiej ofensywną a jeszcze ten holenderski dyrektor sportowy ciekawie sie zapowiada![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Jestem rozczarowany ....., A sam Jimenez chcial u nas pracowac :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
A miało być tak pieknie...
Swoją drogą kolejny koleś o którym słowa nie było nasi informatorzy mają za przeproszeniem gówno a nie informacje |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
No i macie tego Dana, bylego trenera sevilli i innych Larssonów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
i git - tak to skomentuje
euforii nie ma, aczkolwiek widać, że nowy dyrektor sportowy juz dziala ciesze sie, bo koles: 1.) ma doswiadczenie zachodnie 2.) wie jak przygotowac zespol 3.) nie jest debiutantem 4.) jest stosunkowo mlody |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
czyli trener, jakiego racjonalnie myślący ludzie na tym forum się spodziewali...
Jimenez... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
no i sie zaczeło internetowi etatowi płakacze
|
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Panowie ochłońcie trochę, niektórzy już oceniają...dajcie mu troche czasu i bedziecie oceniac. Wiselki nie stać na trenera z najwyżej półki i taka jest prawda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
mlody trener + mlody dyrektor sportowy, teraz potrzebni nowi mlodzi zawodnicy i zaczyna sie budowa nowej Wisly, tak to rozumiem taki a nie inny wybor trenerow... Co dalej, hmmm.. zobaczymy
spodziewam ze ten sezon bedzie sredni, gdzies w srodku tabeli, a na nastepny rok, jak beda nowi mlodzi zawodnicy i zgrani wracamy do walki o mistrza Polski ![]()
Wisła najlepszym klubem na świecie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Z dużej burzy, mały deszcz ;/ Jeżeli mamy grać 4-3-3 to mi się to podoba Już dawno powinniśmy grać tym systemem ;] Jeszcze ściągnąć jakiegoś bocznego napastnika [grosickiego np.] i można walczyć ![]() ![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niech ktoś napisze coś więcej o jego warsztacie.
Ktoś kto się orientuje w holenderskich realiach. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
no to Wisła będzie grała jak Holandia futbol totalny mam nadzieje w niedługim czasie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Kto od początku zakładał, że Jimenezy i sp. to za wysokie progi dla takiego klubu jak Wisła ten zaskoczony być nie może (nie chodzi o nazwisko, ale o "kierunek").
Młody trener holenderski - dla mnie ok. Potrafił cos ugrać z średnim klubikiem, w lidze gdzie jest co najmniej kilka mocnych klubów. Nie skreślałbym go. Wychowany na trenerskiej szkole holenderskiej - zdecydowanie najlepszje na świecie. Tam się dba o taktykę, szkoli młodzież. Jeśli dodamy do tego dyrektora z przeszłością z PSV to jestem umiarkowanym optymistą. Tu nie trzeba wirtuozów/gwiazd, tu trzeba rzemieślników by ogarnąć aktualny burdel. Oby tylko dostał zielone światło, czas, bo coś czuję, że gwiazdki mogą działać. Komu jak komu, ale im obecny stan chyba pasuje - truchciki na godzinnym treningu, dobra kaska... Grunt, ze dziś koniec z Kulawikiem. Poczciwy chłop, ale póki co tylko fakt bycia "Wiślakiem" za nim przemawia ... Merytorycznie argumentów zero. Witamy w Wiśle panie Robercie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie przepracował ani dnia, a już jest skazany na porażkę
A Jimenez, podobno Przegląd Sportowy zaprosił go do Wisły... Wierzycie, że taki trener przyszedłby? Powodzenia w Wiśle i wielu sukcesów ! |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
nie wydaje mi się, aby to byłą odpowiednia osoba do opanowania totalnego amoku jaki się dzieje u nas w klubie :/ ... Miałem cichą nadzieję, ze Jimenez będzie nowym trenerem Wisły a tu wyskakuje niczym królik z kapelusza Robert Maaskant, który nie odniosł póki co żadnego sukcesu w trenerce, mało tego - jego Breda w poprzednim sezonie grała w kratkę przeplatając słabe występy ze średnimi, niczym szczególnym się nie wyróżniając ... może jestem za bardzo sceptykiem, ale nie mam pozytywnych odczuc odnośnie naszego nowego trenera. No ale cóż, mogę się mylić - wszystko zweryfikuje czas. Pozostaje tylko czekać i życzyc Robertowi jak najlepiej
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Nie stac bo co |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jestem zaskoczony, ale jak ostatnio rozmawiałem z kumplem, stwierdziłem, że najlepszy byłby jakiś młody trener drużyn z dołu tabeli ligii holenderskiej. Wróżka, czy co
? Zobaczymy, jest młody zna nowoczesny warsztat trenerski i na pewno jest zdeterminowany, żeby osiągnąć sukces, bo praca w Wiśle to szansa na wypłynięcie na szerokie wody (vide Petrescu). Nie płaczę, trzymam kciuki.![]()
rrr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Sam się pierd...ij w głowę. O co Ci chodzi? Co masz do tego trenera , znasz go że nie podoba Ci się ten wybór? Wg mnie dobry wybór , trener z doświadczeniem w lidze holenderskiej który preferuje bardziej współczesne ustawienie od Kasperczaka. Ważne by byli dobrzy wykonawcy a trener ich już ustawi...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|