|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
No to teraz dmuchamy balonik znowu xD
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
i nie padła, w sumie dużej kasy LE nie będą mieli a czekają ich baty w grupie. Dokładają sobie kolejne rozgrywki na bark. Chyba pierwszy poza Jagą przyzwoity występ polskiego klubu w pucharach.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Sposob na dobra gre Lecha? Brak Sławomira Peszki.
![]()
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Dnipro dramatycznie slabe a Lech zagral ciut lepiej.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Do mnie bardziej przemawiaja standardowe lipcowo - sierpniowe wojaże polskich ekip w Europie. Ale ok, oddać trzeba Lechowi, że jako jedyna ekipa od paru lat nas nie kompromituje w Europie. NIezależnie od tego jak wypadną w dwumeczu |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Lech może się cieszyć z jedno bramkowa przewaga na wyjeździe, dziwi mnie tylko tak słabo grające Dnipro, spodziewałem się dobrej gry z ich strony, a tu lipka
![]() |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Z jednej strony mamy drużynę z wielkopolskiego miasta Wronki, na którą w Poznaniu wołają "Lech". Klub, który mam w dużym poważaniu.
Z drugiej strony natomiast mamy bandy UPA. Jako, że cierpię na chroniczną nienawiść do Ukraińców, im również nigdy nie będę kibicował. Oglądając ten mecz miałem serdeczną nadzieję, że po stadionie w Dniepropietrowsku zostanie dymiący lej po bombie. |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No i jak zwykle zamilkli Ci co wskazywali dwucyfrową porażkę Lecha. Nie ma co się oszukiwać. To jedyny Polski klub który nie kompromituje nas na arenie Europejskiej czy komuś się to podoba czy nie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
nie napisałem, że po 90 minutach jest polska piłka jak ukraińska, tylko że jak im się chce, to przepaści wielkiej nie ma. A że im się raczej nie chce, przemęczeni są, przygotowywani przez polską myśl szkoleniową to mamy takie właśnie czerwcowo - sierpniowe wojaże polskich ekip w Europie. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Widać,,ze polscy piłkarze wcale nie są tacy beznadziejnie słabi,szkoda,że nie grali tak w innych meczach.Brawa dla Lecha
A zawodnik meczu-Bandrowski.Jeżeli utrzyma formę to znajdzie się w kadrze.Oczywiście to dopiero połowa sukcesu,wydaje mi się,że Dnipro będzie groźniejsze na wyjeździe,o czym swego czasu przekonał się GKS Bełchatów.Poza tym Lech w tym sezonie lepiej grał na wyjazdach niż u siebie.Mimo wszystko życzę powodzenia,chociaż uważam,że szansę są dalej 50/50. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Dalej uważam, że Dniepro awansuje.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Lechici zaprezentowali sie przyzwoicie i wcale mnie nie dziwi, ze pod koniec nie mieli juz sily. Na takim pastwisku to powinno byc zabronione grac. Pilkarze Dnipro graja tam na codzien wiec sa przyzwyczjeni do takich warunkow ( W Poznaniu jest z murawa cienko ale nie az tak ). Ciesza na pewno punkty do rankingu. Jednak trzeba przyznac, ze gdyby nie szczescie w koncówce to rownie dobrze Lech mogl przegrac 2:1 .... I teraz tylko nalezy postawić1 pytanie.
Gdzie teraz jest Wisła |
|
|
|
Banita
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jeśli jakimś cudem Lech przejdzie to jakąś kasę zarobi , za bilety , transmisję od UEFA więc parę milionów dostaną a jak na Polskie realia to dużo kasy więc nie gadajcie bzdur że całe g... dostaną
. Na szczęście i tak nie awansuje |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Jesli przejdzie ( bedzie baaaardzo ciezko im ) to na bank zarobi jakies 3 mln €. Co mecz bedzie komplet kibiców, transmisje TV, pamiatki, kasa za mecze .... Lech bedzie mial kase za gre, a Wisła bedzie sie zadowalało pokonanie 1:0 Polonii Bytom :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Chce się ktoś założyć, ze odpadną?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Lech raczej awansuje do kolejnej rundy.. Jeśli tak się stanie, moim zdaniem wypadną z walki o mistrza.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Ciekawe czy Zielinski wroci w rewaznu do swoich gwiazdeczek, czy jednak postawi tak jak w dzisiejszym meczu na tą samą 11 ...
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Zastanawiam się jaka jest kompromitacja w np. przejściu Azerów, wygraniu z Feyenoordem, Austrią Wiedeń, remisami z Deportivo itd. Dla mnie kompromitacja to przegrać po 3-4 do zera dwumecz z jakimś średniakiem europejskim. Nie traktuje meczu ze Spartą jako kompromitacje ale na pewno za chwile znajdą się tacy którzy nie potrafią uszanować mojego zdania i są zapatrzeni w Wisłę nie dostrzegając faktu iż nie idziemy w dobrym kierunku w ostatnich latach. Pozdr dla normalnych kibiców Białej Gwiazdy która niestety ostatnio nie świeci jasnym blaskiem.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Miszczu, ile masz zamiar wyprodukować postów w tym wątku. 100, 200, 300?
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Niektórzy z was nie potrafią odróżnić nienawiści/niechęci do danego klubu z podsumowaniem rzecywistości.Kocham Wisłę lecz nie zmienia to faktu iż Amica zaprezentowała się przyzwoicie i jako jedyna reprezentuje nasz kraj na arenie międzynarodowej.Pokory troszkę i zdrowego rozsądku!!
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
A Wisła bez problemu mistrza zdobedzie? Bo przecież nie gra w glupich europejskich pucharach, ktore tylko marnują kondycje naszym pilkarzom. Lepiej odpaść zaraz na poczatku z pucharów i walczyć o arcyważnego mistrza, ktory i tak gowno pozniej daje ...
![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Człowieku... terek był wieki temu a ty bedziesz to wypominać przez następne 10 lat ?
nam wypomina się levadie i teraz tych śmiesznych karabachów ogarnij się ![]()
TYLKO WISŁA !
http://www.zapunktuj.pl/rejestracja,30818.html zaloguj się tu a ja zaloguje się w twojego linka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
A mecz dziwny, oglądałem go piąte przez dziesiąte, ale po Dnipro spodziewałem się zdecydowanie więcej, a po Lechu zdecydowanie mniej. Co by nie mówić - mecz, którego kibice z Poznania wstydzić się nie muszą. Przy okazji: nasze miejsce pokazuje teraz BVB, które na totalnym luziku prowadzi sobie w 30' 3-0 i nie pozwala Karabachowi totalnie na nic... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Chętnie odzyskam te pieniądze które dziś wtopiłem na Dnipro : )
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
całkiem przyzwoicie zagrał Kiełb,mam nadzieje że nasz nabytek z Korony Wilk też tak będzie szarpał.
Ogólnie myślałem ze to Dipro to mocniejsze od Sparty ale jednak pieniądze szczęścia nie dają ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|