|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
SZANUJMY SIĘ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Kraków ma Gracjana, Gdańsk ma Luntka
![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=nu6t9YmHvT4
Nie mialem gdzie tego wrzucic wiec daje to tutaj, Zobaczcie jak Żydzie sa manipulowani, od dziecka wpaja im sie ze Polacy są źli. Polacy im ....a dupska ratowali narazajac swoje zycie... a tu prosze... ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
epickie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
||
![]() ![]() ![]() ![]()
A potem sie dziwią, że świat ich "nie lubi". ![]() Cytat:
WISŁA! |
|||
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=gaWDh...eature=related Andrzej Grabowski , + cos o kiibicach
Ostatnio edytowane przez DominoForza : 19.08.2010 o godz. 21:09.
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
luntek jest prznajmniej mega kómaty ( czapeczka
ostrzegam ciężko wytrzymać do końca filmiku http://www.youtube.com/watch?v=ZYglu...eature=related |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
http://www.ojciec-dyrektor.de/grzechy0.htm
spowiedz online |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Bezstresowe wychowanie.
http://interia360.pl/artykul/nastola...zy-czego,37937 do Mateuusz: Rzeczywistość, ale mnie to jednak bawi.
Ostatnio edytowane przez wonski_eNHa : 20.08.2010 o godz. 16:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
co prawda nie śmieszne ale jak dlamnie bardzo ciekawy projekt kompleksu sportowego i trzymam kciuki aby udało się wybuwowac http://www.youtube.com/watch?v=yqdeqLBobCY
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]()
.....
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ślub miał się odbyć nazajutrz.
Poprzedzającego wieczora dałem trochę czadu - chlańsko, striptiz, panienki, takie tam, nic w sumie szczególnego, ale... Tak czy owak po wszystkim byłem konkretnie sponiewierany. Jak bardzo? No, bardzo. W każdym razie w dniu, kiedy miałem stanąć przed ołtarzem musiałem mieć jeszcze niezłą banię bo, jak mi potem mówili, uśmiechałem się wciąż głupkowato, burczałem coś pod nosem, ze dwa razy się widowiskowo wyjeb*łem a na koniec narzygałem pannie młodej w dekolt. Myślę, że po tym wszystkim, po tym wstydzie, biskup przeniesie mnie raczej na inną parafię... Do recepcji wpada nieźle wnerwiony klient hotelu i wrzeszczy: - To jest skandal! to przechodzi ludzkie pojęcie, co tu się dzieje! - Ale co się stało?! - Wyobraź sobie pan, że wchodzę do własnego pokoju, a tam stoi goły murzyn z pistoletem i mówi, że jeśli mu nie zrobię loda, to mnie zastrzeli! - No i co pan zrobił? -A słyszałeś ku*wa strzały?! Spotykają się: Amerykanin, Niemiec i Polak - przechwalają się co w ich krajach jest najlepsze. Mówi Amerykanin: - Mamy takie windy, które jeżdżą w pionie, poziomie i po paraboli. Niemiec się przechwala: - A my mamy takie samochody, które wystarczy przywołać pilotem, później wbijasz adres pod który ma Cie zawieźć i w ogóle nie musisz kierować. Polak dodaje: - A u nas jest taki Janek, z Zielonej Góry, że jak mu kutas stanie, to trzynaście wróbli na nim usiądzie, taki jest długi. Reszta się zdumiała, więc Amerykanin dodaje: - No w sumie ja Was trochę okłamałem. Te windy, które po paraboli jeżdżą to ja sobie wymyśliłem... Na to Niemiec: - No ten samochód, to też nie jest tak na zawołanie, tylko ktoś musi nim podjechać... A Polak na to: - No Panowie, w sumie jak temu Jankowi z Zielonej Góry kutas ustanie, to temu trzynastemu wróblowi jedna noga w powietrzu wisi i się buja... Amerykanin na to: - Nie będę Was okłamywał, mamy tylko windy, które jeżdżą w pionie, w poziomie mamy dopiero w planach... Na to Niemiec: - No u Nas te samochody, to jednak same nie jeżdżą, adres można wbić, ale kierowcy to one potrzebują... Polak na to: - Wiecie co chłopaki, ten Janek z Zielonej Góry, to jednak jest z Jeleniej Góry. Rozmowa z synem znajomych, około sześcioletnim: - To co Adrianek, mówisz, że grasz w simsy? - Tak, mam małżeństwo! Mieli nawet dziecko. - Jak to mieli? - No nie umiałem zrobić żeby urodziła, to adoptowałem, ale było rude i murzyńskie to wrzuciłem je do basenu i wyciągnąłem drabinkę. Dlaczego nikt nie chce Warszawiaka? Bo z jednej strony Wola i Ochota, a z drugiej Włochy i Bródno. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez picasso : 24.08.2010 o godz. 21:14.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
||
Cytat:
Ostatnio edytowane przez kubawislak : 24.08.2010 o godz. 21:27.
![]() Cytat:
WISŁA! |
|||
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Nie wiem czy było, ale zaryzykuję
![]() Sherlock Holmes wybral sie z dr. Watsonem do lasu na biwak. W pewnym momencie w nocy Holmes budzi Watsona i pyta: – Drogi Watsonie, czy spisz? – Nie. – A co widzisz nad soba, drogi Watsonie? – Widze miliony gwiazd, drogi Sherlocku. – I co ci to mówi, drogi Watsonie? – Zalezy, jak na to spojrzec: z astronomicznego punktu widzenia mówi mi to, ze sa miliony galaktyk z miliardami gwiazd; z astrologicznego punktu widzenia widze, ze wchodzimy w znak Byka; z meteorologicznego punktu widzenia mówi mi to, ze jest szansa na dobra pogode jutro; z futurystycznego punktu widzenia sadze, ze kiedys ludzie beda latac do gwiazd... A co tobie to mówi, drogi Sherlocku? – Mnie to mówi, drogi Watsonie, ze ktos nam namiot zapier*****! ![]() ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Może nie śmieszne ale zadziwiające. Prosto z 8. piętra na parter w niecałe 2 sekundy
http://www.youtube.com/watch?v=ReN1e...layer_embedded 30. sekunda |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|