|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakie filmy najbardziej lubicie oglądać? | |||
| Zdecydowanie nowości |
|
216 | 34,18% |
| Stare klasyki - do nowości nie mam zaufania |
|
35 | 5,54% |
| Raczej starsze,ale czasem i nowościami nie pogardze |
|
201 | 31,80% |
| Obojętnie jakie - żeby tylko była okazja się piwka napić |
|
88 | 13,92% |
| Jakie mi znajomi polecą |
|
72 | 11,39% |
| Nie lubie oglądać filmów |
|
20 | 3,16% |
| Głosujących: 632. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
7 dusz
bardzo fajny choć czasami az przesadzone(kto obejzy bedzie weidzial o co chodzi) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Witam
Czy ktokolwiek z odwiedzających ten temat posiada polskie napisy do tego filmu? Jessica Sinclaire's Confessions of a Lonely Wife ![]() OPIS: Wdowa po zamordowanym producencie muzycznym rozpamiętuje swoje burzliwe małżeństwo, pełne nieuczciwości i zdrad. Jej niewierny mąż skrywał tajemnicę, którą wyjaśnić może jedynie jego morderca. (release24.pl) * Z góry zaznaczam, że sprawdzałem już na portalach związanych z napisami do filmów, ale niestety bez efektu... ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
polecam rise of the footsoldier jest rewelacyjny ..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
W 100% się zgadzam, film naprawde zajebisty.
Oprócz tego ostatnio oglądałem GSE2, Man on Fire, Oldboy, Trzystu, Undisputed 1,2 i 3, wesele, potępiony i pare których nie warto opisywać( i know who killed me, kłamca kłamca, dublerzy, GSE 2 - jak ktoś się interesuje takim tematem to mu sie spodoba. Man On Fire- jeden z lepszych filmów akcji jakie widziałem. Polecam. Trzystu - No to trzeba pooglądać. Undisputed - polecam całą serie. Strasznie się zajawiłem na takie filmy ostatnio. Wesele - polski dramat, dobry film. Potępiony - też dobry film akcji, warty oglądniecia. Teraz czas na Boisko Bezdomnych, 12 rund, prawdziwe psy i zieloną mile. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Szukam jakieś fajnej komedii na dzisiejszy wieczór
![]() może mi ktoś coś polecić ? ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Oglądałem tę serie kilkanaście razy i za każdym mnie rozwala a mowa o TAXI , choć francuzi zrobili następne dzieło ,,Jeszcze dalej niż północ ,,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Polecam film Fala- niemiecki dramat,oparty na faktach - jak niebezpieczne jest ubzduranie sobie jakiejś ideologii.
Jutro będzie futro(k.. co to za tłumaczenie?) komedia USA- myślałem, że będzie gorzej, jednak w porowaniu z Dziewczyna z ekstraklasy(też komedia USA 2010-oklepana do bólu historyjka chociaż nie powiem były śmieszne momenty) nie wypada aż tak źle. Wszyscy mają się dobrze- obyczajowy,dramat - z Robertem de Niro- historia ojca, który chce odnowić kontakt z dorosłymi już dziećmi, myślę że wart zobaczenia |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Widzial ktos "Incepcję" ? ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Angielska wersja: Zgon na Pogrzebie
Jeszcze dalej niż północ. Jeżeli chodzi o filmy akcji, sensacyjne to polecam: Taken/ Uprowadzona. Zajebisty film Jeżeli chodzi o filmy z nazistami... To Upadek jest nie do pobicia, facet który grał Hitlera jest fantastyczny
Ostatnio edytowane przez kubawislak : 28.07.2010 o godz. 15:36.
![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
dzięki za polecenie filmu "Jeszcze dalej niż północ"
naprawdę dobra komedia znacie jeszcze podobne filmy z kina francuskiego kiedyś widziałem film "Plotka" i też był dobry ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
13 Dzielnica, też dobry tyle że to film akcji. Nie zadzieraj z fryzjerem też spoko komedia, tyle, ze to chyba angielska. Good luck Chuck. Zajebsita komedia dla panów!!śmiechu też w cholerę Polecam wszystkim fanom filmów obejrzenie meczu o tematyce piłkarskiej The Damned United. Jak dla mnie zajebisty. Oglądałem też niedawno filmakcji francuskiej (chyba)produkcji z Travoltą. Pozdrowienia z Paryża. Ostatnio przeskoczyłem na kino Europejskie, Amerykańskie filmy są coraz słabsze. Tylko Polacy ostatnio nie za bardzo umieją robić filmy. ![]() Cytat:
WISŁA! |
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Po 1 widziałem polecam szkoda, że nie w 3 d ale godny polecenia jak sie matrix podobał efekt motyla to tutaj też jest fajna rozkminka ![]() odnosnie podobnych eksperymentów były prowadzone badania w usa chyba i zachowanie jest uzależnione od zajmowanej pozycji. Zamknieto ochotników gdzies chyba na ok 6 miesiecy czesc z badanych wcieliła sie w wiezniow czesc w tzw kapo i zachowanie było adekwatne do zajmowanych stanowisk bodajże jedna osoba została skatowana.. dokladnie nie pamietam zródła.... ale popatrz przeciez pozaycja kapo? burdele np w oświecimiu.... z gadzam sie z teza ze w niektórych okolicznosciach kazdy moze okazać sie katem ![]()
Sam se spieprzaj
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Polecam Kick Ass. Najlepiej pasuje do niego słowo "pojebany". Jak ktoś lubi absurdalny klimat to będzie zadowolony. Tak troszkę czuć w tym filmie Tarantino. Gorąco zachęcam do obejrzenia.
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja od siebie dorzuce Watchmen, Kidulthood oraz Defendor.
jak ktos lubi filmy gdzie jest duzo walki to nie moze przeoczyc takich pozycji jak Ong-Bak oraz Ong-Bak 2 ![]() a co do Kick Ass'a to film ciekawy i napewno warty obejrzenia![]()
Ostatnio edytowane przez Mateuusz : 08.08.2010 o godz. 12:24.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Potrzebna pomoc!
Kiedyś, bardzo dawno temu oglądałem film, chyba romantyczny. Dość stara produkcja, chyba lata .90, gdzie brały udział samochody Lamborghini żółte i czerwone, na dodatek w filmie były sceny z naleśnikiem burito w żołądku. Ponadto chłopak miał się żenić z jakąś dziewczyną. Film na pewno był w telewizji puszczany. Czy któryś filmomaniak jest w stanie poratować mnie tytułem tego filmu? Dość charakterystyczne połączenie lamborghini i żołądka z burito w środku. EDIT: Znalazłem! Teraz prośba, czy ktoś ma możliwość udostępnienia tego filmu do ściągnięcia? Dwoje do pary 1988 It Takes Two http://www.filmweb.pl/film/Dwoje+do+pary-1988-32821
Ostatnio edytowane przez _ukoL : 09.08.2010 o godz. 18:46.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Polecam film Paintball z 2009 roku , można się nieźle wkręcić. -> http://www.filmweb.pl/film/Paintball-2009-478457
![]()
Rabka-Zdrój.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jak ktoś jeszcze nie widział, to Święci z Bostonu II i z resztą I-ka też, miażdżą banie xD
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Widziałam wczoraj Incepcję. Świetny film, świetne aktorstwo, bardzo dobry pomysł na scenariusz - coś nowego.
Polecam - ale uwaga, film dla myślących i kojarzących fakty, kto nie ma tego daru dość szybko przestanie rozumieć o co chodzi ;> ![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Repo Men film godny polecenia. końcówka mnie zszokowała dość bardzo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
![]() Film fajny, trzymający w napięciu, ale prosty jak konstrukcja cepa Postacie tak schematyczne że aż zęby bolą, motywacje trywialne, wątek z Mal nudny jak flaki z olejem temat na film może nowatorski, ale same metody o których opowiada już nie bardzo. wydaje mi się, że temat snu/podświadomości jest teraz na topie wśród yuppies i stąd pomysł na film. Choćby kwestia że ten na maxa przerysowany Fischer był na jakimś szkoleniu przed manipulacją
Ogólnie fajny film akcji z nienajprostszą fabułą, ale nawet jak ktoś się lekko pogubi (ja tam już na końcu nie wczuwałem się za bardzo w to kto śni a kto towarzyszy itp) to i tka nie ma znaczenia. Film będzie pasjonował ludzi, bo sen zawsze ciekawi, ale tak naprawdę to kupa plastiku w ładnej oprawce ![]() ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
polecam "Salt"
edit: StelmiOrginal masz racje. ale takie filmy sa mile dla oka jak ktos lubi szybka akcje. ja nie narzekalem ![]()
Ostatnio edytowane przez Mateuusz : 19.08.2010 o godz. 21:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ogladalem Salt. Typowe amerykańskie gówno. 10 agentow CIA kontra Jolie. Jolie biega, sapie, strzela itd. Beznadziejny film. Od 20 minuty wiedzialem jak sie skonczy. Nie warto wydawac kasy w kinie. Do ściągnięcia z neta w jakości DVD
![]() Ogladnalem tylko i wylacznie dla Olbrychskiego, nie zawiódł! ![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Nadrabiając filmowe zaległości obejrzałem ostatnio thriller Autor Widmo Polańskiego. Według mnie świetnie zrobiony film, doskonała muzyka, aktorzy na duży plus, specyficzny klimat i krajobraz wyspy znakomicie oddający kulisy władzy premiera Langa i zagadkę śmierci poprzedniego pisarza. Polecam, tym co nie zdążyli obejrzeć
![]() ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ostatnio obejrzalem INFILTRACJE Scorsese i musze powiedziec iz bylo to swietnie spedzone 2 i pol godziny. Swietna historia, obsada aktorska (Damon, DiCaprio, Nicholson i Walhberg ktory swoja rola po prostu rozklada na lopatki) naprawde mile zaskoczenie i polecam kazdemu wielbicielowi filmow sensacyjnych i akcji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
A ja polecam również pierwowzór Infiltracji.
Infernal Affairs ![]()
Wściekły byk!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|