The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.08.2010, 12:20
W kazdym normalnym(profesjonalnym) klubie po sprzedazy 2 czolowych zawodnikow, sprowadza sie klasowych nastepcow(tyle, ze jeszcze nie wypromowanych), ktorych obserwowalo sie juz jakis czas i ktorzy w swoich ligach(nie mowie o Serie A, Premiership, Bundeslidze czy innych topowych) dobrze sobie radza. Na transferach Marcelo i Glowackiego zarobiono ~ 4 - 5 mln euro, 50% tej kwoty przeznaczyc na nowych stoperow i mysle, ze nikt nie mialby zadnych watpliwosci co do polityki transferowej. Oczywiscie w Wisle oznaczaloby to i tak sciagniecie szrotu(bo przeciez Kapka za to odpowiada, a wiadomo ze facet na kazdym transferze musi zarobic), bo Cupial zatrudnia takich a nie innych ludzi(skompromitowanych). Pytam jeszcze raz...dlaczego wykupiono za 400 tys. euro zupelnie anonimowego pilkarza, a wypozyczono Chaveza(stalego reprezentana Hondurasu) ? Chyba powinno byc odwrotnie ?
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 14.08.2010, 13:26
Cytat:
ej przeciez bylo mowione ze prawdziwe wzmocnienia beda w zimie przciez. Teraz sprzedaja, kupuja kogos jako uzupelnienie. To po co poniektorzy wylewaja tu swoje zale?
A kto Ci to zagwarantował? Zbymak?

Naprawdę, czasem ręce opadają: już tyle razy sprzedawano kibicom kit, że zimą to dopiero się wzmocnimy (aż ziemia będzie drżała!), a jak nie to latem, a potem, że znów zimą, znów latem, iż zadziwia mnie czasem ciągła naiwność dużego grona ludzi nadal bezkrytycznie wierzących w podobne zapewnienie.

Na chwilę obecną nasza rzekoma ofensywa transferowa to klęska i takie są fakty. Co więcej, nie ma żadnych mocnych sygnałów iż sprzedawanie najlepszych i zastępowanie ich dużo gorszymi, anonimowymi słabeuszami dobiegło końca.

Jak bardzo opłaca się zamiast wydawać kilkaset tysięcy Euro zamiast na kilku piłkarzy typu Bunoza, Palic, Cikos zrobić „komin” dla jednego, ale robiącego róznice gracza, pokazuje teraz Polonia i Smolarek.

Niestety nasi „geniusze” zamiast wydać pieniądze na jednego tego typu zawodnika, o którym nawet małe dziecko wie, że umiejętnościami i możliwościami wyraźnie przerasta całą ligę - szczególnie przy słabości scoutingu - wolą wydać je na 3-4 piłkarskie półprodukty i utrzymywanie stada kucharzy-półamatorów na testach.

Zapamiętajcie sobie, byście za jakiś czas znów nie płakali nad rozlanym mlekiem: Dopóki w klubie i u Cupiała wiele do powiedzenia będą mieć tacy „fachowcy” jak Zdzisiu, czy Rogala (jeszcze starego Koźmińskiego brakuje do stworzenia super tercetu), dopóty klub będzie prowadził chorą politykę kadrową i sportowo-finansową.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 14.08.2010, 13:37
Po co nam beda wzmocnienia w zimie jesli tfutfutfu cznlowka nam odskoczy.nie ten Cupiał i nie te warunki co w 97/98 kiedy z 13miejsca wyszlismy na 3.nie mamy przewagi finansowej nad reszta czolowki,brak nam tez fachowcow coby znalezli dobrych grajkow.Diaz ze Śląska,Saidi,Manu,Deleu,Sobota itd. bardzo fajna gra.dlaczego nie u nas?
Odpowiedz cytując
kondzio7
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 14.08.2010, 13:39
nie szanwony Markusie, tak powiedzial Basalaj bodajze. Spokojnie bedziesz sie mogl z moich nadziei smiac w zimie jesli nic sie nie bedzie dzialo. I sie tak nie goraczkuj bo Ci wkoncu zylka peknie.

i nawet jesli bylby to Zbymak to bym mu jak najbardziej zaufal.
Ostatnio edytowane przez kondzio7 : 14.08.2010 o godz. 13:44.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 14.08.2010, 13:49
kondzio7 napisał(a):Wyświetl post
nie szanwony Markusie, tak powiedzial Basalaj bodajze. Spokojnie bedziesz sie mogl z moich nadziei smiac w zimie jesli nic sie nie bedzie dzialo. I sie tak nie goraczkuj bo Ci wkoncu zylka peknie.
Ależ ja jestem bardzo spokojny, mnie podobne gadanie, zapewnienia, obietnice od dawna "nie ruszają", w przeciwieństwie do wielu z Was. Zresztą, nie martw się, jak uczy historia Cupiał do zimy jeszcze ze 115 razy zmieni plany i koncepcje, a podobne zapewnienia z ust obojętnie jakiego przedstawiciela Wisły też padną nie raz. Zapewne z tradycyjnym efektem.

PS. Osobiście najbardziej lubiłem "zimowe zapowiedzi" wzmocnień Jurczyńskiego - ten to przynajmniej umiał kłamać z gracją i pokerową miną. Sądzę, że jeszcze długo nikt mu w tym nie dorówna...
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
kondzio7
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 14.08.2010, 13:51
Poczekajmy do zimy, wtedy bedziemy wszystko wiedziec
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 14.08.2010, 13:56
Na realne wzmocnienia zimą się nie zapowiada.5 mln zarobiono, ok 1.5 wydano, czyli 1/3 - znany wiślacki standard, więc nie będzie z czego.
Zresztą tu nie trzeba czekać do zimy.Zobaczymy kto zostanie trenerem, dyrektorem sportowym,czy w końcu pojawi się choćby niewielka profesjonalna siatka skautów, zobaczymy co z pionem marketingowym.

To powie czy faktycznie idą zmiany czy po prostu powymieniali kilka osób a styl ten sam.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 14.08.2010, 14:22
Markus napisał(a):Wyświetl post
PS. Osobiście najbardziej lubiłem "zimowe zapowiedzi" wzmocnień Jurczyńskiego - ten to przynajmniej umiał kłamać z gracją i pokerową miną. Sądzę, że jeszcze długo nikt mu w tym nie dorówna...
JJ miał jedną fajną cechę - zwalczał wszystkie kłamstwa prasowe na temat Wisły. Dziennikarze go nienawidzili.

Ja bym do grona skompromitowanych doliczył też Basałaja. To, że w klubie dobrze nie będzie wiadome było już w momencie powrotu Kapki. Trzeba być nienormalnym żeby akurat komuś takiemu powierzyć tę funkcję. To już bardziej by pasował ( pod względem osiągnięć ) Czyżniewski, który akurat ma konkretną opinię w branży.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 14.08.2010 o godz. 15:41.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Ejdzbiol
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 14.08.2010, 14:38
Co do Soboty to o ile pamiętam to jest to chłop z zupełnej tzw. "pipidówy" czytaj znikąd. Ale Diaza możnaby spróbować wyrwać
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 14.08.2010, 14:42
Markus napisał(a):Wyświetl post
A kto Ci to zagwarantował? Zbymak?

Naprawdę, czasem ręce opadają: już tyle razy sprzedawano kibicom kit, że zimą to dopiero się wzmocnimy (aż ziemia będzie drżała!), a jak nie to latem, a potem, że znów zimą, znów latem, iż zadziwia mnie czasem ciągła naiwność dużego grona ludzi nadal bezkrytycznie wierzących w podobne zapewnienie.
A mi tez rece opadaja jak sie to czyta "juz tyle razy". Hmm, a kto obicywal? Wisla tzn kto? Przeciez nie herb czy budynki tylko ludzie ktorzy tam pracowali. A teraz Basalaj robi dobra robote i jak na razie nie mam podstaw do tego aby nie wierzyc. Widac, ze ma pomysl i go realizuje. Wiec komu nie wierzysz tak sprecyzuj.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 14.08.2010, 15:25
bódyń napisał(a):Wyświetl post
Widac, ze ma pomysl i go realizuje. Wiec komu nie wierzysz tak sprecyzuj.
  • Pomysł, żeby sprzedać kogo tylko się da, ściągnąć jakiś frajerów na ich miejsce i modlić się, żeby to wystarczyło jest realizowany już od czasów Tbilisi. A czy gość się nazywa Vidlićka, czy Bunoza - to akurat są detale.
  • Testowanie tabunów wypasaczy bydła, których dotychczasowa kariera to zwiedzanie słabych klubów egzotycznych lig - zaliczone.
  • Zapowiedzi powstania siatki skautów i bazy treningowej - też.
  • Zwalnianie trenera w trakcie rundy bez wcześniejszego znalezienia następcy, tymczasowi trenerzy - no, ba!
  • Nawet kompromitujący, choć niezapowiadany wpierdól w pucharach też ma swoją długą tradycję.

Naprawdę, nie widzę niczego nowego ani autorskiego w poczynaniach Basałaja - tylko stare dziadostwo. Fakt - zaliczył wszystko ekspresowo, to mu trzeba przyznać, ale niczym nowym nie zaskoczył ( może to i lepiej? ).

Ja wiem, że Bunoza jest tak niesamowicie pokraczny, że wydaje się być czymś zupełnie nowym, ale tylko dla ludzi którzy nie podziwiali w akcji takich orłów jak Vlastik-Plastik.
No dobra, Vidlićka był trochę lepszy, ale to akurat bez znaczenia.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 14.08.2010 o godz. 15:36.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 14.08.2010, 15:35
Ja proponuję poczekać do wyboru trenera, jeśli będzie to ktoś solidny, Jimenez/Simeone to oznacza, że coś jednak w najbliższym czasie ruszy. Jeśli jednak znów wezmą jakiegoś piona, to będzie oznaczało, że żadne zmiany nie są planowane.

Rozumiem sceptyków, ja jednak jestem optymistą, bo na pewno nie jest to wszystko takie czarne, jak próbują to niektórzy wmówić. Wszystkiego dowiemy się wraz z wyborem nowego trenera.
Odpowiedz cytując
Filippo123321
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 14.08.2010, 15:46
Nie wierze, ze gdyby Basałaj poprosil Głowackiego o zostanie, to ten po 10 LATACH odszedł by.

Ale co tam, cieszmy sie, ze stracilismy 3/4 obrony - jedynej formacji, ktora jako tako funkcjonowala.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 14.08.2010, 15:50
Filippo123321 napisał(a):Wyświetl post
Za sprzedanie Głowackiego wypadało by zanucić:

Basałaj spier*alaj!
Jakbys byl dobrze poinformowany to bys wiedział, ze Glowacki poprosił o transfer. Skusiły go zarobki jakie Turcy zaoferowali. Po 10 latach zasluzonej gry w Wisle chcial sprobowac czegos nowego dlatego odszedł. Nikt na siłe nie bedzie trzymał zawodnika w klubie.
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 14.08.2010, 15:52
To uwierz, bo tak bylo. Basalaj prosil Glowackiego by ten zostal chociaz pol roku. Glowa zastanawial sie .. jeden dzien. I odszedl...
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 14.08.2010, 15:59
Info od zbymaka czy Maciosa?

Trzeba bylo go zostawic za wszelka cene, skoro wiedziano, ze odejdzie Marcelo. Myslicie, ze by sie buntowal grajac w Wisle? ;>
Ale z niewolnika nie ma pracownika .
Gosc ma 31 lat i chce dorobic sobie zeby miec na lata pozniejsze dla siebie i rodziny ,to przeciez normalne.
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Stary 14.08.2010, 16:01
Info od zbymaka czy Maciosa?

Trzeba bylo go zostawic za wszelka cene, skoro wiedziano, ze odejdzie Marcelo. Myslicie, ze by sie buntowal grajac w Wisle? ;>
Nawet jesli od ktoregos z nich to co z tego skoro to prawda?

Nie, nie mozna bylo go zostawic za wszelka cene. Z niewolnika nie ma pracownika. Przeczytaj uwaznie to jedno zdanie: " Arkadiusz Glowacki SAM chcial stad odejsc".
Odpowiedz cytując
Filippo123321
Senior Member

Stary 14.08.2010, 16:04
Nie, Glowacki to profesjonalista i gdyby klub postawil sprawe jasno - ze bez niego obrona sie rozsypie, to gral by na maxa. To nie jakis tam mudzinski Uche.

Ale przeciez sciagnelismy Bunoze, wiec w sumie czemu ja sie smuce?
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Stary 14.08.2010, 16:08
Roznica pomiedzy gra na maksa a checia do dalszej pracy jest kolosalna. I to sobie zapamietaj.
Odpowiedz cytując
Filippo123321
Senior Member

Stary 14.08.2010, 16:12
Aha.

Czyli zarzad wykonal swietna robote pozbywajac sie 3/4 obrony, a w zamian sciagnal zawodnikow o klase gorszych?

Nie mam pytan

Bogdan Basałaj!
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Stary 14.08.2010, 16:16
Czy wykonal swietna robote? To sie dopiero dowiemy. Narazie patrzac na to jak ten zespol jest przygotowany fizycznie, a moze przede wszystkim mentalnie do sezonu mozna miec watpliwosci. Jednak ja poczekam z ocenami do konca sezonu.

A jak w maju sie spotkamy na rynku w Krakowie switujac mistrzostwo Polski, to bedziesz Basalaja w dupe calowal? To niech chociaz ja umyje ucalujesz go w czysta...
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 14.08.2010, 16:20
Przepraszam bardzo ale chyba żartujecie sobie.Głowa nie chciał odchodzić, dopiero jak rzucił Turkom sumę na odczep się i oni to przyjęli to mu się odwidziało i to nie dziwi.
Tyle że najpierw Turki musiały dostać zielone światło na transfer.Gdyby Wisła od początku była na nie, a wiedząc że odejście Marcelo jest coraz bliższe - to był ich psi obowiązek - to żadnego transferu by nie było.
Tyle że to Wiśle zaświeciły bardziej oczka jak się okazało że mogą ponad melon euro zarobić i reszta, czyli co będzie z drużyną, zeszły na dalszy plan.

Zresztą poszedł telefon do Zdzicha...Zdzichu słuchaj , jest zajebista oferta na Głowackiego, masz kogoś...Boguś mordo Ty moja, pewnie że mam - kilka meczów i nie będzie różnicy -Bunoza się zwie - sprzedawaj śmiało.

koyoot napisał(a):Wyświetl post
A jak w maju sie spotkamy na rynku w Krakowie switujac mistrzostwo Polski, to bedziesz Basalaja w dupe calowal? .
A jak się nie spotkamy to Ty co zrobisz?Wyjesz mu?
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Stary 14.08.2010, 16:24
1q2 i wszyscy forumowicze widze ze robi sie kwas zwiazany z transferem Glowackiego.

Bylo tak. Arek poczatkowo nie chcial odchodzic to jest fakt, dlatego rzucil wydawalo mu sie astronomiczna place. Turcy ja przyjeli. Wisla podchodzila neutralnie do tej oferty, nie chciala tak naprawde sprzedac Arka. Arek jak zobaczyl ze przyjeli jego oferte i zgadzaja sie na jego warunki zaczal nalegac na transfer. Basalaj powiedzial zeby Arek sie zastanowil, bo stawia klub w trudnej sytuacji. Arek sie zastanowil... jeden dzien. I Odszedl.

Tak to dokladnie wygladalo.

P.S. Kto wie czy nie bedzie tutaj identycznego przekretu jak z Cleberem. Bo tak tez moze byc.

A Zdzich nie mial tutaj akurat nic do gadania. On jest tylko i wylacznie od szukania pilkarzy.

Edit. A jak sie nie spotkamy? To trudno spotkamy sie w przyszlym roku.
Odpowiedz cytując
Filippo123321
Senior Member

Stary 14.08.2010, 16:28
No to po co w ogole akceptowalismy oferte Turkow? Trzeba bylo ja odrzucic i nei byloby tematu.

Jak zwykle połasiliśmy się na kase, nie myslac co bedzie dalej.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 14.08.2010, 16:34
Dobra, skończmy dyskusje - ja tylko zaznaczę że zawodnik nie może negocjować kontraktu gdy ma ważny kontrakt z klubem(chyba że jest pół roku do jego zakończenia).Wisła musiała się zgodzić na to.

Ale było minęło.Mnie Basałaj nie przekonuje , pogadał trochę - zobaczymy co zrobi.Zgadzam się że rozliczać go będzie można jakoś w przyszłym roku, gdy liga się będzie kończyć.

Faktem jest że te puchary to i tak można było w tym roku o dupę rozbić(z Głową czy bez).Jedynie można było zarobić coś na ostatnim meczu, tyle że musielibyśmy go grać nie wiadomo gdzie więc i tak pewnie niewiele by tego było.

Plan jest - niewiele stracić przed zimą i w zimie zrobić zrobić coś porządnego + to wszystko o czym mówił Basałaj(marketing,skauci itp).Ja w to nie wierze ale obym się mylił.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 14.08.2010, 16:34
No to po co w ogole akceptowalismy oferte Turkow? Trzeba bylo ja odrzucic i nei byloby tematu.

Jak zwykle połasiliśmy się na kase, nie myslac co bedzie dalej.
klub musi zachowac płynnośc finansowa.Pieniądze są potrzebne na utrzymanie drużyny.Zespól zarabia na siebie albo grając w lidze mistrzów albo niestety sprzedając najlepszych piłkarzy (Głowa,Marcelo)
Ostatnio edytowane przez AYALA : 14.08.2010 o godz. 16:37.
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Stary 14.08.2010, 16:36
To proste. Bunoza mial byc nastepca Marcelo. Oferta dla Gloewackiego przyszla znacznie pozniej niz Marcelo. I byla to oferta niespodziewana.

Owszem mozna za to krytykowac zarzad. Ale poki co budujemy ten klub tak naprawde w 2 miesiace pracy podczas gdy wczesniej nie bylo NICZEGO w tym klubie jest jakas delikatna okolicznoscia lagodzaca. Dlatego prosze byscie sie poki co wstrzymali z ocenami pracy zarzadu. Bo w 2miesiace zbudowac caly klub razem z wymiana kadrowa nie jest wykonalne.

Ale pewnie dla was to i tak nie do przyjecia...

Ayala. To nie jest do konca tak jak piszesz choc jest w tym troche prawdy. Nie chcemy chyba doprowadzic do sytuacji "zycia na kredyt"? na futbolu nie da sie zarobic. To nie jest biznes dochodowy. Mozna na nim chociaz nie tracic.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Stary 14.08.2010, 16:37
AYALA napisał(a):Wyświetl post
klub musi zachowac płynnośc finansowa.Pieniądze są potrzebne na utrzymanie klubu.Zespól zarabia na siebie albo grając w lidze mistrzów albo niestety sprzedając najlepszych piłkarzy (Głowa,Marcelo)
To ma sens, jesli 50%(przynajmniej) z uzyskanych transferow idzie na nowych zawodnikow(mowie tylko o pozycjach na ktorych dokonaly sie oslabienia). Bo z obecna polityka, po sprzedazy Pawla Brozka i Diaza(i zakupie kolejnych slabych pilkarzy), nie pozostanie w zespolu juz nikt wartosciowy...z kim o sukces w pucharach(dla nas to abstrakcja), ale przede wszystkim kim zdobywac MP ? I na kim zarobimy kolejne $? Zamknieta uliczka, jesli tych pieniedzy sie nie reinwestuje.
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Stary 14.08.2010, 16:42
Ehhhh... znowu musze odpisywac. patrzycie tylko pod jednym katem. Ten klub musi miec pieniadze ale nie tylko na tranfery. Uznaliscie ze Cupial odkreci kurek z kasa. Kasa owszem ale tylko na budowe osrodka treningowego. Wszystko reszte klub ma sam sie finansowac. Skautow, sztab medyczny, trenerow, pilkarzy, transfery do klubu. To nie jest takie proste jak wam sie wydaje.

teraz mozecie powiedziec jaki to zly Cupial, jego klub a nie inwestuje w niego. Mylicie sie bardziej niz myslicie. Do tej pory zdazyl juz zainwestowac tyle pieniedzy ze wydaje mi sie ze wystarczy. Pamietajmy tez ze jego firma Telefonika nadal ma problemy.

Edit. Co do skautow i budowy bazy szkoleniowej i marketingu to juz poczyniono pierwsze kroki by to wszystko zbudowac.
Ostatnio edytowane przez koyoot : 14.08.2010 o godz. 16:44.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Stary 14.08.2010, 16:47
Ja nie chce zeby Cupial odkrecal kurek z kasa(bo ten jest zakrecony od 2004r.), ale zeby dal sobie spokoj z kladzeniem raczek na zyskach wypracowanych przez Wisle Krakow("wtajemniczeni" wiedza jaka kwote splacilismy juz w ostatnich latach)... Inna prosba do pana Cupiala, to taka, zeby nie zatrudnial w klubie swoich skompromitowanych kolegow, a profesjonalistow. Nie mam chyba zbyt duzych wymagan .
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów