|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jak ktoś daje złamanego eurocenta za Łobodzińskiego, to powinniśmy go ucałować po stopach i grzecznie Wojtka oddać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Nie ma szans. Absolutnie żadnych. Chociaż gdyby faktycznie, to spiłbym się ze szczęścia jak bela. Zresztą - wszyscy w klubie pewnie też. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
![]() Gościu co to stworzył coś się tam udzielał. Może cień prawdy w tym jest. Jak nie to taka miła ciekawostka z pogranicza fantastyki na rozluźnienie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Na Sybirze skład szrotu się tworzy. Kowalewski i Grzelak już są. Może tam ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Jakie negocjacje? Wpłynie oferta, to ostaną odpowiedź twierdzącą w przeciągu 60 minut. Z czego 50 zajmie upewnienie się co do tego, że ktoś sobie jaj nie robi.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Jeszcze flaszkę (bądź całą baterię) powinni im dać w zamian za zabranie Wojtusia ![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A Zdzichu baluje w Bułgarii
![]() ![]()
Od kołyski ,aż po grób w sercu tylko jeden klub WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W sumie złote piaski , drinki, dziewczynki nie dziwie mu się
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dawni towarzysze... (To było silniejsze ode mnie)
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
A ja dopiero co wróciłem stamtąd
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ale po co taki kawal drogi jechać?flaszkę kupi w sklepie,plażę ma w Kryspinowie,a Bułgarki to przy drodze stoją...
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Rios, Chavez i Jovanić będą najlepsi?
Poniżej podsumowanie przedsezonowego konkursu (http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7505). Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trabzonspor chce Diaza.
http://www.futbolnews.pl/informacje/...bzonsporu.html Często Diaz się gubi czy brakuje mu techniki ale walczy i biega tak że aż gwiazdeczkom się głupio robi. No i biorąc pod uwagę obecny skład to jeden z naszych lepszych zawodników Jak go sprzedać to od zimy a już teraz szukać kogoś na jego miejsce. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Oho odmładzanie składu 31- latkiem.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
To jest pewnie zawodnik tylko na jeden rok wiedzą wszyscy wszem i wobec że Cleber już nike chce grać a jeden doświadczony w obronie sie przyda i przez ten rok będą chcieli wynaleźć jakiegoś młodszego zawodnika który kiedyś byłby przydatny w przyszłośc, przynajmniej tak sądzę
![]() ![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY. PUCHARÓW TEŻ WIELE, LECZ Z POLSKIEJ MENNICY. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Bonetto przychodzi Diaz miałby odejść - bez sensu ruch. Przede wszystkim, że są to akcje podejmowane za wcześnie. Teraz powinno się już poczekać na dyrektora sportowego i nowego trenera, żeby to oni podejmowali decyzje i brali za nie odpowiedzialność.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Gość zagrał sporo meczy w Serie A i Serie B więc na Wisłę w zupełności starczy. Alvarez który miał mniejsze doświadczenie w polskiej lidze był czołowym prawym obrońcą. Poza tym 31 lat jak na obrońce to nie jest tak dużo. Tyle samo miał Głowa. Tyle też mieli Baszczu i Stolar gdy zdobywali mistrzostwa z Wisłą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Zapowiada się więc znów klasyczna zamiana - oddajemy czołowego zawodnika, a w zamian przyjdzie Człowiek-Epizod. |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Astiz przychodzil z jeszcze wiekszej dziury i gral jeszcze mniej, wiec lepiej poczekac z ocenami.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Ja dziekuje za takich czolowych zawodnikow jak Junior.
Ma jeszcze rok kontraktu, mozna na nim zarobic. Jest oferta to sprzedac. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ile lat miał Cleber jak do nas przechodził taki młody wcale nie był.
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|