|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Tam kibic to będzie teraz tzw. elementem dojnym. Niektórzy strasznie zachwycali się legijnym menu. Ciekawe jak często przy tych cenach leczyliby głód ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Ceny są kosmiczne (jak w Champions), ale to jest restauracja, a nie catering meczowy, który wcześniej nawet TU był chwalony, bo autentycznie jest za co. P.S. Dosrywanko trwa, mnie to bawi ![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja nie w ten sposób.Po prostu jestem zszokowany Waszymi cenami.Z czystej ciekawości zapytam, piwo tam chociaż macie ;-).
Jeśli chodzi o wnętrze, to bardzo zazdroszczę.Mam nadziję, że nam też coś takiego zrobią, byle by bez takich cen hehe ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Lech: 46 500 – >5% 2325 miejsc Legia: 31 000 – >5% 1550 miejsc Wisła: 33 594 – >5% 1680 miejsc Cracovia: 15 500 – >5% 775 miejsc Korona: 15 500 - > 5% 775 miejsc Jeśli my faktycznie udostępnimy 2000 miejsc to będziemy frajerami ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ale Tobie ocb? To była moja aluzja do użytkownika Gwaździsty na temat jego wpisów w temacie 'kibicowanie na polskich stadionach'. Nie ma nic wspólnego z ITI, które oczywiscie spierdalaj. Ale jestem na tyle powaznym czlowiekiem, ze nie bede sie zapluwał wbrew zdrowemu rozsadkowi, ze wszystko co oni to gówno, gówno, gowno !111111111!11111111!!!. Catering im wyszedl i tyla.
A stadion jest MIEJSKI. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Niech przyjezzda jak najwiecej przynajmniej bedzie sie cos dzialo... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Pewnie, lepiej niech miejsca stoją puste niżby mieli goście na nich usiąść...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
W ogole sie tym nie interesowalem, teraz zerknalem w koncu bo ktos w innym temacie dal linka do malopolska.tv i powiem krotko:
http://www.xn--maopolska-rub.tv/port...powoli-koncza/ Slabiutenki ten stadion dla czosnkojadow. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() Chyba Estadio Da Gruz ![]() A tak wracając to faktycznie słabiutko. Powód: ..
Ostatnio edytowane przez tarantulaw2 : 12.08.2010 o godz. 20:20.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
nie każdy klub daje tylko 5 % dla gości ... akurat Cracovia ma dawać coś koło 1000 ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Na KSC akurat projektanci znają możliwości kibiców w paski i zrobili im sektor gości na 1100 miejsc. Przynajmniej im ktoś frekwencje podniesie
Oczywiście narod wybrany mocno niezadowolony, a już pewnie w okolicach derbów będą się domagali obcięcia wejściówek do minimalnego poziomu najlepiej - szlaban. Poza tym te ich 15 tysięcy to mocno dyskusyjne. Projekt wstępny zakładał 15tys. miejsc wszystkich - łącznie z VIPami, skyboxami, dziennikarzami itp. Była potem jakaś wizytacja UEFA, która stwierdziła że na stadion III klasy (bo to po prostu stadion III klasy a nie żadne El Paso ) musi być 15 tys. netto - czyli dla kibiców. I dogęścili ich jak w baraku ;>![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Mi od samego początu projekt i kolejne etapy budowy mówiły, że jest to słaby stadion. Wcale mi się nie podoba i nie wiem, co ludzie którzy go zachwalali w nim widzieli czy widzą.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kluby mają obowiązek dania biletów przyjezdnym w ilości nie mnieszejj niż 5% pojemności stadionu, a jak dadzą więcej to ich sprawa.
Cytat:
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 12.08.2010 o godz. 21:34.
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Wymyslą zakaz handlu w niedzielę i tyle parchy pograją w niedzielę w swoim supermarkecie. Kurnik moze wizualnie niebrzydki, ale postawiony na trawie, malutki i generalnie jakby tymczasowy. Krzesełka lepsze sa w tramwajach, ale podobno maja wzmacniane sciany, bo jak powszechnie wiadomo żyd lubi dynią walić o scianę (płaczu) i sporo stolików do pisania donosów, a w tym ci z Kałuży sa najlepsi w Polsce, jesli nie na świecie.
|
|
|
|
Innowierca
Od: 09.2007
Offline |
|
http://www.wikipasy.pl/Stadion_Cracovii_a_wymogi_UEFA Nie ma już klasy Elite. http://pl.wikipedia.org/wiki/Kategor...on%C3%B3w_UEFA http://www.uefa.com/MultimediaFiles/...5_DOWNLOAD.pdf |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() stadion Legii to taka większa Dialog Arena? W sensie, nie ma zaplecza? ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Przestrzeń pod górnym poziomem trybun jest niewykorzystana, poniżej tej promendy gdzie stoją kibice, są pomieszczenia klubowe, restauracja, sklep, parkingi
Wygląda to samo miejsce z poziomu ulicy mniej więcej tak: http://www.legionisci.com/zdjecia/10..._stadion_d.jpg Budowana trybuna według tego przekroju będzie w całości wykorzystana (to ta na pierwszym planie). ![]()
Ostatnio edytowane przez spidey : 17.08.2010 o godz. 15:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Stadion Pasów wewnątrz faktycznie nie powala. Kolor krzesełek i ich ciasne mocowanie jakoś mnie przygnębiają.
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jesteś w stanie mi powiedzieć jak to jest z tymi punktami gastronomicznymi i innymi stanowiskami komercyjnymi w dni nie-meczowe? I kto jest ich właścicielem, wyposaża je i komu płaci ew. czynsz?
A posiadasz wiedze jakie są nowe kryteria dla stadionu o najwyższym standardzie? Bo mi ten link od .pdf nie wchodzi.
Ostatnio edytowane przez Robert_wislak : 17.08.2010 o godz. 19:18.
![]() Wisła |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.bieg2012.pl/klik/KlikFile...5_sierpien.jpg Gdańsk 5-08-2010 z lotu ptaka
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
i jeszcze coś od nas:
http://img.naszemiasto.pl/grafika2/n...c65337e7_o.jpg hala Gdańsk/Sopot http://a.imageshack.us/img408/5203/c...1008181747.jpg i to samo podczas meczu Polska-Brazylia |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Piękny stadion powstaje w Gdańsku. Wysokie, strome trybuny, kapitalna widoczność będzie z nich. To chyba będzie najlepszy stadion w lidze (jeśli zaplecze trybun będzie takie jak wnętrze).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Porównując dzisiejszy stan budowy stadionów w Gdańsku i Wrocławiu, wydaje mi sie że cieżko bedzie ukonczyc wrocławianom stadion, tak aby na rok przed euro rozegrac oficjalny mecz..Wystarczy porownac zdjecie z Gdańska wyzej wklejone, z tym ponizej:
Został im niecaly rok( w tym byc może cięzka zima) a tam stadion ledwo wykiełkował z ziemi.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Obejrzałem sobie stadion koszernych i jestem w szoku, jakie to jest szkaradne w środku! Dramat goni dramat.
Kolor czerwony to to jest w przybliżeniu takim dość sporym, no chyba że barwy to buraczkowo białe? Że drużyna buraczkowa to i kolor taki? ![]() No i jeżeli ktoś narzeka na pleksi u nas to co można powiedzieć o czymś takim ![]() Środek sektora, jedne z droższych biletów, u niech pewnie z 19,99 zł ale zawsze to miejsca premium. To kto chce siedzieć na środku? ![]() A może na piętrze i na środku? Miejsca najwyżej, najbardziej na środku tanoi sprzedam!!! ![]() No i na koniec ukryli wentylacje ![]() Z zewnątrz jeszcze spoko, materiały, wykonanie. Wewnątrz jakiś dramat, małe to to, niezgrabne, po łebkach. A kto tą siatkę ogrodzeniową na środek sektora wpakował? Oddzielają swoich kibiców od siebie żeby się nie pobili Hahaha U nas w środku jest ok. Przynajmniej w miarę, a tam po tych dwóch latach propagandy że to turbo hiper super el stadio, jestem mocccno zdziwiony. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bo większość kibiców nie wiadomo czemu ekscytuje się wygladem elewacji zapominając, że tak naprawdę najważniejsze dla kibiców jest to co wewnątrz stadionu, a więc widoczność z trybun i ich wyglad, wyposażenie wewnętrzne, wygoda, czyli to z czego tak naprawdę korzystają a nie zewnętrzna powłoka czyli opakowanie. To też ważne ale na szarym końcu.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|