|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dlatego właśnie przegrywamy w pucharach. Jak takie cioty w lidze są do ogrania. Poziom żaden z obydwu stron. Lepsza drużyna by nam tu wlepiła jak to zrobił Karabach. Coś czuję, że jak się ta drużyna nie ogarnie, to może nie być podium.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ci co narzekają dlaczego nie gra Rios, chyba nie podróżowali nigdy. Ciekawy jestem ilu z Was by było gotowych do gry po kilkugodzinnym locie samolotem.
Co do samego meczu. Dramat. ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
przeciez Boguski nie potrafi sie pozbierac po tej kontuzji ktora odniosl w meczu z Legia, nie potrafi przyjac pilki, niech sobie usiadze na lawce
Rios niech wejdzie za niego! Piotrek Brozek na tego czlowieka patrzec nie moge ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Bunoza nas uratowal w 93 min przed strata bramki.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ale wstyd, znowu będą się śmiać ze mnie w pracy!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
mam nadzieje że wszyscy sobie uświadomili że Boguski póki co to ME max!!
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Boguski > DNO , Żurawski > Nie wiem po co wchodził wogóle na boisko ... , defensywa DNO .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Z czego? Ze Twoja druzyna wygrala? ![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na razie dziadostwo. Jedno szczęście, że udało się dowieźć zwycięstwo, ale jak najszybciej trenera , który się za nich weźmie.
Boguś "mistrz" dzisiaj. Mario - dzięki. ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Nie mogę tego pojąć że chłop zarabiający tyle pieniędzy nie potrafi przyjąć piłki której trampkarze lub dzieci z podwórkowego boiska by przyjęły mowa oczywiście o Boguskim...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jak równy z równym z arką. Brawo za przygotowanie drużyny panie henryku. Fantastycznie gramy piłką. Bosko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Ważne 3 punkty! Tylko to.
Styl i gra słaba, a gra obronna bardzo słaba. Pawełek - najlepszy - wygrał nam mecz! Małecki - dobry mecz Kirm - pierwsza połowa dobra, druga trochę gorzej To najlepsi gracze w tym słabym meczu Pozytyw? Nie zgubiliśmy punktów na starcie. Tylko tyle i aż tyle ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Online |
|
|
Zenujacy spektakl, po ktorym trudno kogokolwiek wyroznic... Nie ma obrony, nie ma pomocy(to Arka prowadzila gre), nie ma ataku. Potrzeba dobrych pilkarzy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Z Rafała na pewno dobry chłopak jest
ale jego obecność na boisku to jest jawny sabotaż nie pamietam, żeby nawet Łobo tak kaleczył |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Dobrze, że są 3 punkty. Mam nadzieje, ze z biegiem czasu przyjdzie zgranie i jakoś ta gra będzie wyglądać. Teraz oby Kulawik nie potracił punktów, potem przyjdzie nowy trener i oby to wszystko poukładał...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Kowalski, Bunoza, Rado pozytywne zaskoczenie
muszą zachować spokój a będzie good |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
pierwszy mecz ligowy a co poniektorzy to juz wystawiaja druzynie jaka pozycje zajmie. Troche bez sensu wg mnie. Mysle ze jakby zamiast Boguskiego wszedl Rios to zaliczylbym udany debiut konczac z dwma bramkami minimum. I bije sie w piers za to co mowilem o Rado. Widac chlopak nie bal sie gry, oby tak dalej
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spokojnie. Jesteśmy 2 punkty bliżej do mistrzostwa niż Lech
![]() Co do meczu.. Fakt, Pawełek uratował nam dziś 3 punkty. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dlaczego Małecki wykonuje wolne,rożne?przeciez on nie potrafi pilki dograc, wali takiego baloniki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mecz żenujący, poziom napastników wstyd, hańba, żenada, skandal jak dla mnie to nie można nic powiedzieć pozytywnego o tym meczu. Nasi to gwiazdeczki i tyle!! A trener to ja nie wiem co pan Kulawik K*rwa robił przez ostatnie 3 tygodnie jak daje zagrac Super Bogusiowi co piłki nie umie przyjąć, nie umie uderzyć nic nie umie. Decyzje Małego kiedy strzelać kiedy podawać nie do komentarza, a temat Mały jaki wykonawca stałych fragmentów gry to jakaś epicka porażka niech wreszcie przyjdzie trener który mu tego ZABRONI. A jeszcze jedno trenerowi gratuluje zmian tylko o jednej można powiedzieć że niczego nie zepsuła bo wszedł Wilk za już wykończonego Kirma dzięki któremu dziś wygraliśmy i to jedyne z czego się można cieszyć. PODKREŚLĘ TO BYŁ DRAMAT !!!!!!
PS. A i jeszcze jedno mimo wielu niepewnych interwencji dziś w Wiśle PAWEŁEK MVP |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Coście się uczepili Boguskiego. A nie widzicie co Kowalski wyprawia w obronie? Dno kompletne. B klasa. Wychowanek wielokrotnego Mistrza Polski nie potrafi się poruszać po boisku. A ma rozegrane pewnie kilka spotkań w Ekstr. Takich środkowych obrońców można dostać na kilogramy w sklepie mięsnym.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Po co był nam okres przygotowawczy?
Bahr nie wiem co robi w tym klubie jeszcze... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Według mnie Bunoza się powoli w naszej lidze ogrywa. Owszem, popełnia błędy ale jest wysoki i wygrywa pojedynki główkowe. W meczu dobre wrażenie zrobił na mnie Pawełek, Małecki i trochę Cikos. Ale Boguski to faktycznie narazie nadaje się tylko do ME
|
|
|
|
Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Spoko , Oni się będą zgrywać ze sobą nie wiadomo ile , a ten Bunoza czy jak mu tam , to nie widzę go ... , Pawełek o dziwo zagrał dobry mecz ... coż ważne 3 Pkt w świetle Lecha , zobaczymy jak jutro Elka pojedzie ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wynik nie jest zły. Mamy 3 punkty. Ale taką grą ligi nie podbijemy i nie oczarujemy. Najlepsi zawodnicy meczu to Pawełek, Kirm i Małecki. Walczyli z poświęceniem. Obrona prezentuje się bardzo słabo, tak jak i cały zespół. Oni muszą dostać się pod rękę dobrego trenera, który ich zgra i nauczy, że na boisku walczą i wspierają swojego kolegę. Brak Riosa to pewnie rezultat zmęczenia po podróży. Mam nadzieję, że trener Kulawik ( lub nowy, jeśli się pojawi ) wypróbują Andresa, szczególnie patrząc jak w dzisiejszym meczu zagrał "joker" Boguski.
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|