|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Moim zdaniem posadzenie Jovanicia to błąd. Ale patrząc bardzo obiektywnie to zawalił bramke w pierwszym meczu a w drugim powinien wychodzic do dosrodkowan po których padly bramki, a nie byc przyspawanym do lini.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Gdzie obejrze mecz Wisly w internecie
Żeby nie było off-topu to dajmy im szanse zobaczymy jak ja wykorzystaja... ![]()
Barca
Manchester United Borussia Dortmund FC Porto |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Online |
|
Polecam: www.atdhe.net ![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Pawełek? Przecież on jest kompletnie bez formy po kontuzji co pokazywał grając w swoich sparingach tak jakby go wcale w bramce nie było. Zwłaszcza z Kolejarzem Stróże gdzie puścił 3 gole.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
z wystawieniem Pawełka może być prościej niż myślimy: może ma w kontrakcie , że dostanie swoje nie zmniejszone grosiwo, jeśli wystąpi na boisku nie mniej niż powiedzmy 600 minut, z czego pełnych występów 8.
Żeby chłopa nie skrzywdzić, to wystawią go w meczach w potencjalnie słabszymi rywalami , gdzie ryzyko będzie mniejsze. A my za to mamy podwyższoną dawkę emocji i słusznie, co to za mecze, których się nie przeżywa ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wygrać nie obchodzi mnie ile i kto gra mają wygrać i tyle i nie ważne jaki styl.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Kulawik teraz w wywiadzie zaprzeczył, że TERAZ zostanie na stałe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Kulawik w wywiadzie przed meczem powiedział że trzeba dać niektórym osobom do myślenia,a niektórym osobom szansę... ALE ŻEBY TEGO IDIOTĘ PAWEŁKA?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
dobra chlopaki, bedzie dobrze
![]()
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda
Polen Polen über alles |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ja się zastanawiam tylko czemu na ławce przynajmniej brak Czekaja. Wiem że za HK się nie łapał mimo że brakował środkowych obrońców, ale Kulawik mógł go wziąć - myślę że reprezentuje podobny poziom do środowych z 1-go składu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Przyznam, że zaskoczył mnie z wystawieniem Kamila Rado, ale decyzji należy tylko przyklasnąć. Poprzednicy mieli graczy z ME w głębokim poważaniu, a nie wierze w to, że wszyscy to szrot który nie nadaje się do gry w Wiśle.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
receptę mam niezawodną na wygranie tego meczu - w dwóch słowach się zawiera.
http://www.youtube.com/watch?v=igu9W...eature=related jeśli się naszym gwiazdkom zechce, powinni rozjechać Arkę, nawet w tym nowym ustawieniu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Patrząc na skład to nasz obecny trener jest albo idiotą, albo geniuszem.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
jazda z *urwami ! Wisełko jazda z *urwami !
bardzo podoba mi się roszada w składzie Wisełki, nie rozumiem, czemu Pawełek w 1 skladzie, ale podoba mi się że sięgnięto w końcu po kogoś nowego / innego z MES-y. no i w końcu Kirm na skrzydle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Skład zaskakujący, ale może rzeczywiście Kulawik da niektórym do myślenia? Obyśmy zobaczyli lepsze spotkanie niż te z Karabachem... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
pawelek w bramce
![]()
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
![]() Wiślak z Wlkp. Radosław Sobolewski – DZIĘKUJEMY!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Online |
|
|
Haha, Kulawik i wszystko jasne. My tu walczymy o remis czy o zwyciestwo? Myslalem, ze o to drugie. Nie dosc, ze Kowalski i Bunoza na srodku, to i Pawelek na bramce. Arka raczej na 90% cos strzeli
"Super" pilkarz Paljic poza kadra... . |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Niespodzianka to na pewno wystawienie w 1 składzie Rado. Ale skoro trenował ME to wie jaki potencjał ma ten piłkarz i pewniewie co robi. Widocznie jest na tyle dobry że warto zaryzykować.
Małecki w środku pomocy z Rado i Sobolewskim. Zobaczymy jak to wyjdzie. Wg mnie Kirm na prawej stronie to chyba nie do końca dobre rozwiązanie. Na lewej mimo wszystko lepiej wygląda. W obronie wiadomo, na dziś nie mamy pola manewru. ////////////PAWEŁEK///////////////// CIKOS///KOWALSKI///BUNOZA///DIAZ //////////////SOBOLEWSKI/////////// KIRM////RADO/////MAŁECKI//Pi.BROŻEK ///////////////PaBROZEK///////////// Chyba taki skład wyszedł ?
Ostatnio edytowane przez julo : 08.08.2010 o godz. 18:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
co dokładnie Kulawik powiedział w wywiadzie przed mecze, bo przeoczyłem ?
dzięki za odpowiedź. btw. widzieliście trenera Śląska jak się lekko szarpał dzisiaj z zawodnikiem Jagi przy lini bocznej, a potem w odwecie bambus wszedł z wyprostowaną nogą na napastnika Śląska ( za co czerwona kartka ) ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
I o co tyle krzyku? Jirsak - ława, Boguski - ława, Łobo - ława, Żuraw - ława... Przeca wszyscy się tego domagali!
![]()
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
odkupie bilet z dzisiejszego meczu pisać na priv kto by odsprzedał
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nie ma mnie w Krakowie. Na jakim programie na Sopcascie leci Wisełka?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Powód: dopiska
Ostatnio edytowane przez Wiślak709 : 08.08.2010 o godz. 18:32.
![]()
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
![]() Wiślak z Wlkp. Radosław Sobolewski – DZIĘKUJEMY!!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
kanal 6816 (Public Sport 3)
ogromna zenada poki co... wyglada to dokladnie tak samo jak poczatek meczu z Karabachem. Arka lepsza na razie.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wszyscy pytający o to, gdzie można oglądać, jest od tego osobny temat: http://www.wislakrakow.com/forum/sho...?t=317&page=96
|
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
straszne żeby Wisła u siebie nie prowadziła gry... z Arką
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Czemu nasi śpiewają Legia <oklaski> Legia <oklaski>?
Zlatan na sopca nie mam, bo tam zawsze opóźnienie jest, ale łap to http://antektv.com/transmisje.php |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|