|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Moim skromnym zdaniem: Jovanic - Cikos Kowalski (niestety) Bunoza Pi.Brozek - Maly Sobolewski Zurawski Kirm (lub Paljic) - Pa.Brozek Rios
I niech zapieprzaja jak glupi, ilez sie przez nich musialem wstydu najesc przed bulgarskim wspolokatorem kiedy razem ogladalismy mecz z Karabachem. U nich 3 druzyny jeszcze graja w europejskich pucharach. Dlaczego u nas tak nie moze byc... :/ No ale wracajac do tematu chce widziec walke, niech gryza trawe bo Arka po transferach tylka nie wystawi na baty. PS. Sorry za brak polskich znakow ale pisze z bulgarskiej klawiatury... Z Wegier... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Tak moim zdaniem będzie:
Jovanić-Cikos, Kowalski, Bunoza, Diaz-Małecki, Sobolewski, Jirsak, Piotrek Brożek-Żurawski, Paweł Brożek. A chciałbym, żeby było tak: Jovanić-Cikos, Kowalski, Bunoza(no powiedzmy, że "chciałbym" ich widywać w I składzie...), Diaz-Małecki-Wilk-Żurawski-Piotr Brożek-Rios-Paweł Brożek. Zobaczymy, moim zdaniem wygramy dzisiaj z 2:0. Łatwo nie będzie, ale wymęczymy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jovanic - Cikos, Kowalski, Bunoza, Diaz - Małecki, Wilk, Jirsak, Kirm - Paweł Brożek, Piotr Brożek
zmiennicy - Rios, Żurawski i Paljic ![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
jak mozna sobie potypowac to ja bym chcial:
Jovanic -- Cikos, Kowalski, Bunoza, Diaz -- Rios, Wilk, Sobolewski, Pi.Brozek -- Brozek, Zurawski |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Też jestem zdania że już cięzko patrzec na popisy Łobo,Boguskiego i Małego.Widac że chłopaki są kompletnie pod formą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Jovanic - Cikos, Bunoza, Kowalski, Diaz - Malecki,Wilk, Jirsak, Piotr Brożek - Rios, Paweł Brożek
MÓJ TYP ![]() ` Tylko jeden Klub kocham aż po grób... `
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jovanic - Cikos, Bunoza, Kowalski, Diaz - Malecki ,Sobolewski, Jirsak, Piotr Brożek - Żurawski, Paweł Brożek
![]()
' Tylko Ty, w moim sercu Ty...'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Niektorzy maja troche daleko, ja mam 2000 km do Krakowa hehe
Niewazne kto zagra , wazne zeby pokazali ze maja jaja i nie przeszli obok meczu jak to czasem robia. ![]()
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ja mam 800, w tym 2 granice, i nie posiadam samochodu, takze zostaje sopcast. Podejrzewam, ze dopiero za 2-3 tygodnie bede w stanie byc na meczu... (Przy dojezdzie z Tarnowa).. takze mam nadzieje, ze sie nie zawiode... Dzis tez z wspolokatorem ogladam mecz, ufam, ze bedzie dobrze... Nie chce znow sie wstydzic, ze graja piach...
Powód: powtorzenie
Ostatnio edytowane przez TRNKRN : 08.08.2010 o godz. 14:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=jYWrWoWbOVA
Powinniśy rozjechac śledzi ... nawet w takiej sytuacji jakiej sie znajdujemy . Typuje 2 0 a skład taki : Jovanic -- Cikos, Kowalski, Bunoza, Diaz -- Malecki, Wilk, Sobolewski, Pi.Brozek -- Brozek, Rios |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jovanic - Cikos, Kowalski, Bunoza, Diaz - Łobodziński , Wilk, Sobolewski, Pi.Brozek -- Brozek, Żurawski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
2 DP to jest to, o czym pisałem przed rewanżem z Karabachem. W obecnej chwili nie mamy innego wyjścia. A granie jednym stricte defensywnym i drugim stricte ofensywnym zawodnikiem w systemie 4-4-2 to archaiczne kopanie nie mające prawa bytu w nowoczesnej piłce.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
PAWELEK na bramce... co za zenada...
PALJIC na trybunach lol Kulawik |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Nie wiem, czy ktoś z was czyta relacje na live.wisla.krakow.pl , ale w pierwszym składzie zagra... Pawełek!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
To jest koniec;/ Pawelek;/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Spotkaliśmy trenera Kulawika, który powiedział nam: "Gramy odważnie. Chcemy wygrać ten mecz".
Taa, znowu będę drżał z każdym strzałem w światło bramki... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Brawo Kulawik, nie ma to jak zaczynać ustalanie składu od największej łajzy bramkarskiej świata...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No ciekawie sie robi, Kulawik mowi ze gramy odwaznie... zobaczymy do jakiego czasu
![]() ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
tarantulaw no jasne chodzi mi o Pawelka generalnie
to jest zenada, Sami dokladnie kazdy kontakt z pilka Pawelka i palpitacje serca |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
no przeciez gramy odwaznie
z Pawelkiem w skladzie![]() o k**** Rado?:O |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skład:
Pawełek - Cikos Bunoza Kowalski Diaz - Kirm Sobolewski Piotr Brożek Rado - Małecki - Paweł Brożek |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Pawełek
Cikos Bunoza Kowalski Diaz Kirm Sobolewski Piotr Brożek Rado Małecki Paweł Brożek :O RADO :O |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
RADO w 1 skladzie... Pawelek na bramce... Rios i Zuraw na lawce... ZENADA KULAWIK, ZENADA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Super skład
Nie gra Jovanic, który w najmniejszym stopniu odpowiada za pucharową kompromitację, w składzie wszyscy najgorsi w meczach z Karabachem...
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 08.08.2010 o godz. 17:27.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Kulawik to kolejny nawiedzony trener, który chce wydobywac potencjał z naszych zawodników. Owszem jest miejsce do poprawy, szczególnie na płaszczyźnie taktycznej.
Ale opowiadanie tych samych bajek, że są dobrzy, że trzeba im dać czas, że muszą wydobyć potencjał. Tak, są dobrzy, bo wygrali mistrzostwo Polski. Krew człowieka zalewa. PS. I nie piszę tego pod wpływem składu jaki wystawił. To akurat mi absolutnie lata i jest bez znaczenia.
Ostatnio edytowane przez tofik : 08.08.2010 o godz. 17:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
ALe ****a, jakim ustawieniem my w końcu gramy
Rado w 1. skladzie, a Rios na ławce.. PARODIA. |
|