|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Świetna fotka:
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...0945652595.jpg Bardzo żałuję, że nie jest w wyższej rozdzielczości- miał bym nową tapetkę. Zaskoczyło mnie to, że oświetlenie murawy będzie również na północnej i południowej.Nie mogę się już doczekać ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Witam wszystkich!
Sprawie stadionu i ogólnie Majchrowskiemu przyglądam się od dłuższego czasu i jedno mi się nasuwa: największym błędem jaki Zarząd mioże popełnić jest przejęcie stadionu w momencie kiedy nie będzie w 100% skończony. Jestem w stanie się założyć o całe moje zaskórniaki, że w takim wypadku nie będzie wykończony nigdy! Dlatego ma prośbe do Was, naciskacje na miasto, ale nie na Wisłę, żeby jak najszybciej wrócić. To po prostu nie jest w naszym interesie. Daliśmy radę jeździć do Sosnowca? To damy radę pomęczyć się na Hutniku, rok lub półtora. W każdym razie, pomijając wybory, nie można sprawy tak zostawić. Dlatego proponuję zgłaszać skargi do NIKu. Może to zrobić każdy, wystarczy podać imię i nazwisko oraz adres. Można to zrobić tutaj: http://nik.gov.pl/mail_form.php |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 07.08.2010 o godz. 09:28.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie !
Przecież zamiast tej jebanej "gwiazdy" można zrobić coś z elewacją, albo agregatami klimatyzacyjnymi. No ale wiadomo, trzeba zrobić szum medialny w ogól otwartego stadionu- prezydentowi będzie to bardzo na rękę. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Naprawdę uważacie, że ta inwestycja zasługuję na to, by uczcić ją w ten sposób?Koncet gwiazd to parę milonów złotych.Nie zastanawialiscie się nad tym, ile by można było w stadionie za tą kasę ulepszyć?
Np gdzie telebimy, głupia kostka brukowa zamiast asfaltu, jakaś elewacja, czy chociaż farba.... Śmiać mi się chce ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Niech podaje! Będzie kompromitacja, jak stadion nie będzie gotowy w październiku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że nie zostanę zjechany, ale już się pogubiłem w tym wszystkim.
Jest szansa, że mecz z Polonią Bytom zagramy już na Reymonta ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
czy jest nad tym wszystkim jakiś nadzór? Ech.... Dobrze że nie mamy dobrej drużny, bo żal byłoby chłopaków...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ale na 7-ego wrzesnia we wszystkich oficjalnych zrodlach widnieje w Krakowie mecz z Australią.
Mogliby sie sprezyc zeby chociaz te 3 trybuny byly skoczone wtedy - Aussie to fajna ekipa i szkoda by bylo ten sparing stracic. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Czy parkingu w Balicach nie projektował może nasz projektant pan O.
wygląd industrialny jak nasza wschodnia trybuna... ![]() ![]()
Runner
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
juz nie raz o tym wspominalem, wsadzic tam szyby na calej dlugosci i wielkiej roznicy nie zobacze.. i faktycznie to co tam jest wyglada niezle, ale na parking a nie stadion... Mecz z Australia? zapomnij, mecz ma byc 7 wrzesnia, a trybuna Polnocna w polowie wrzesnie, wiec nie ma szans... Moze ktos z pracujacych na budowie wiele dlaczego oni pracuje tylko pn-pt 8-16? jesli chodzi o budowe zachodniej? tj dach duzy, daszek pod duzym dachem, ukladanie kratownic, brak wstawiania okien? (a tego juz nie mogli by robic zeby zamknac trybune? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
||
Aby rozegrać mecz trzeba gotowego oświetlenia (po nagrzaniu lamp i ich ustawieniu), tymczasowych szatni, przygotowanych miejsc dla mediów, komentatorów. Trzeba usunąć kontenery Wisły zza trybuny południowej i zorganizować tam teren, bo na razie nie jest ta przestrzeń w najlepszym stanie. Wykonawca ma to w umowie (asfalt, bo asfalt ale jest), pytanie kiedy zacznie to robić. |
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
RÓżnica między naszym stadionem a parkingiem w balicach - tam jest beton bez takich paskudnych zacieków
wiem, bo byłem niedawno |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
murray, jakby Ci sie chcialo chociaz 1 strone wczesniej poczytac to by sie dowiedzial to samo z postu nr 13521... A tak przy okazji, to jakos nie wierze zebysmy w tym roku wrocili na Reymonta :(
![]()
Jazda jazda jazda! BIALA GWIAZDA!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|