|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
hmm proponuje Gurbanov na trenera i wykupić pół składu Karabachu i może coś się zacznie kleić..
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ciekawe co teraz napiszą panowie, którzy tak bardzo jechali po Wolfym - krytykującym transfery do klubu. Patrząc na wyczyny Paljicia, Wilka, Kowalskiego, Żurawskiego - chyba ktoś powinien uderzyć się w piersi.
Módlmy się o miejsce w pucharach na przyszły sezon - bo niesamowite transfery rozpalające podniecenie na forum - jakie zapowiadają tutaj niektórzy mogą okazać się równym właśnie transferom Paljicia czy Kowalskiego. Brak wszystkiego - techniki, wytrzymałości, taktyki, to ce..... dzisiejszą formę Wisły - jeden wielki brak. Boguski w zeszłym sezonie nie umiał przyjąć piłki, i dalej nie umie - za to nadal kasuje pieniądze - tylko za co - za to, że 2 lata temu był w dobrej formie ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
mam gdzies czy mnie teraz zablokuja ale trzeba powiedziec prawde - k***a co to do d**y jest!!!wywalic tego kasperczaka, jak mozna popelniac takie bledy personalne i to mecz za meczem!!!jesli jutro Basalaj powie ze nic sie nie stalo to bedzie zalosne...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
jakie transfery takie wyniki.Jeszcze więcej darmowych, czwarto rzędnych obcokrajowców a będziemy jak równy z równym walczyli z ekipami z San Marino
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Nie zdziwiłbym się gdyby Chavez zrezygnował z transferu do Wisły nei zdziwiłbym sie ;/ jak można dać od pierwszej minuty Żurawa a nie Brożka (widzieliśmy różnicę ) zamiasta Paljicia Kirma wpuścić a ten Ismaillijew robił co chciał z pietią jakaś masakra
![]()
" Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jeśli działacze odpuszcza teraz Chaveza i pozostawią drużynę z tak skandalicznie słabą obroną na cały sezon, to już będzie nie tylko chora głupota, ale świadomy sabotaż i działanie na szkodę spółki. Takie dzialanie to strzelanie sobie kolejnego samobojczego gola.
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
EDIT: złe słowo dobrałem Powód: poprawka
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 05.08.2010 o godz. 20:06.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ludzie opanujcie sie.
Oceniacie nowych zawodników tylko najsłabiej zagrali ci co są w Wiśle już długo. Najłatwiej znaleśc sobie kozłów ofiarnych i po nich jechac. Jedynie co dziś było widac to braki motoryczne ale za to odpowiadxa trener. Nie oskarzajmy piłkarzy o brak ambicji jak po prostu nie mili siły i szybkości żeby lepiej zagrac ![]()
Wisła Kraków i Slask Wrocław poddaja sie ostatnie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ja sie tylko smialem ze stwierdzen niektorych "ekspertow" forumowych, mowiacych o najlepszym okienku za czasow telefoniki. Juz nie mowie o wychwalaniu pod niebiosa pilkarzy, ktorych nie widzieli na oczy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
nie wydałbym nawet dwóch złotych DWÓCH POLSKICH ZŁOTYCH na żadnego nowego piłkarza primadonny z przerośniętym ego i zbyt dużymi zarobkami ta cała zgraja nosząca koszulki z Białą Gwiazdą powinna dopłacać do tego że mają honor je nosić wiem oni nie wiedzą co to honor ps. cała CALUTEŃKA polska piłka jest do zaorania. A potem należy się zastanowić czy należy ją reaktywować. I na jakich zasadach.
Ostatnio edytowane przez emjot : 05.08.2010 o godz. 20:07.
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Złe słowo dobrałem - chodziło mi o dokonania Wisły (ktorych oczywiscie od dawna nie bylo).
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 05.08.2010 o godz. 20:12.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Czyżbyś wierzył, że bycie za słabym nawet na zakwalifkowanie się do pucharów w beznadziejnej jakościowo lidze może poprawić sytuację? Jest lepszym rozwiązaniem? Trzeba się "pchać do pucharów", tak jak chociażby nawet taki Karabach, tylko wreszcie w profesjonalny sposób. I trzeba eliminować z kadry piłkarzy z "z przerośniętym ego i zbyt dużymi zarobkami" w stosunku do umiejętności zastępując ich graczami lepszymi bez takiej skazy. Chcesz nagrodzić nasze gwiazdeczki zachowywaniem kadrowego status quo? Ja nie. ja widzę pilną konieczność wymiany tej lini obrony. I nie tylko jej. ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ten mecz to totalna kompromitacja Kasperczaka i działaczy ... Nie można po prostu transferować takich przypadkowych graczy. Obrona złożona dzisiaj była z piłkarzy z I ligi ! Kowalski won, Cikos won!! Pietia won z obrony (do pomocy)!! Diaz transferować go i tyle !! Brawo zarząd ;] To co kiedyś już mówiłem na temat Paljicia, Cikosa. Po drugie nie można grać dwoma defensywnymi pomocnikami !! Sobol + Jirsak = kompromitacja z słabą drużyną, jeszcze jakbyśmy grali z totenhamem czy Juventusem to zrozumiałbym to ale z Qarabag to nie miał po prostu kto prowadzić tą grę !
W ogóle szkoda słów <kompromitacja> |
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]()
Wisła Kraków i Slask Wrocław poddaja sie ostatnie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"z przerośniętym ego i zbyt dużymi zarobkami" Markus, emjot dlaczego nie operujecie nazwiskami? Czym dzisiejsza pucharowa porażka różni się od poprzednich? Jakie cele piłkarskie ma np. Sobol? Brożek? Żuraw? Dla mnie żadne.
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez czesiu : 05.08.2010 o godz. 20:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ciekawy jestem, czy będzie jakaś wysprzedaż naszych gwiazdek typu Brożki itp.
choć watpie kto by ich chcial...nawet z doplata nie wiem czy by sie frajerzy znalezli ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Narzekacie. Wisla wygra pare meczy ligowych. Wszyscy beda spiewac o Wisle. l krzykna 'nic sie nie stalo' i bedzie milo i fajnie. I ludzie. Przeciez z nastepnych pucharow odpadmiemy dopiero za rok prawie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Przyznam Wam się , że nie wierzyłem w zwycięstwo. Terraz Wiem, że ogromnym błędem było nie zaufanie Petrescu. Gdyby chłop popracował do dziś mielibyśmy kilku piłkarzyków nierobów mniej a nasza Wisełka byłaby daleko poza resztą polskiej miernoty. NIe ma co gdybać, mam nadzieję tylko że szefu zrobi co trzeba i zatrudni konkretnego trenera zza granicy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Ja się zastanawiam, jaki talent muszą mieć Błaszczykowski i Lewandowski, skoro udało im się wybić do dobrego klubu. Polski piłkarz nie ma umiejętności, rusza się jak wóz z węglem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Aż strach jaka degrengolada w ostatnich latach w Wiśle.Oglądałem w ub.czwartek słoweński Maribor(ten sam,który kiedyś oberwał po dupie od naszych)w meczu z Hibernianem.Jakie wybieganie,zaangażowanie,a linię obrony całą wziąłbym do Krakowa.Oni tam pewnie grosze zarabiają w stosunku do Wiślaków,a grają całkiem fajnie.Przytaczam to tylko dlatego,bo chyba wszyscy mamy takie wrażenie,że my stoimy na peronie,a pociąg z dobrą piłką odjechał ze wszystkimi...poza nami.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
przecież wystarczyło popatrzeć choć przez 15 minut jednego z meczy i wszystko stawało się jasne ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wiecie co ... najgorsze jest to, iż w następnych latach będzie coraz trudniej, już nie będzie łatwo awansować do III rundy LE, bo w II nie będziemy rozstawienie jak tak dalej pójdzie, bo na rozstawienie w III rundzie to już chyba raczej nie możemy liczyć ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Jakie wnioski wyciągnięto z ubiegłorocznej kompromitacji - żadne...
Cupiał jak był głupi, tak jest - nie ma pomysłu i koncepcji aby to poskładać w jedną całość... Nie ma wyjścia albo zmienia się wszystko o 360 stopni albo za rok (w tym składem europejskie puchary nam nie grożą) będzie kolejna wtopa już wcześniej, gdyż nie będziemy rozstawiani w żadnej z rund kwalifikacyjnych... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
![]() ![]()
!!Ekstraklasa w miastach, a nie w wioskach!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ale o co Ci chodzi? Od czasów Levadii zatoczyliśmy pełne koło...
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Raczej o 180 stopni
![]() I co tam koledzy z forum ? Jak tam dzisiaj się zaprezentował wasz Dragan Bo mnie to już po prostu śmieszy.. Postanawiam się nie odzywać na tym forum przez pewien czas, żeby co poniektórzy po pewnym czasie przyznali mi rację w tym, co juz wcześniej pisali, a nie besztali za przykre słowa prawdy. Prawda jest prawdą i często boli... ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Nakaz gry 75% wychowanków musi obowiązywać w polskiej lidze. Kluby mają szkolić, a nie kupować. Wisła co roku buduje skład poprzez transfery i co zbudowała przez 10 lat? Stodołę zbitą z desek, która dzisiaj runęła z wielkim hukiem.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|