|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
"Cwel niech bedzie cwelem" ale odnoszac sie do tekstu stricte merytorycznie to ma racje... Chociaz kazdy kto ma oczy i kilka szarych komorek wywnioskuje to samo.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
Ja bardziej skłaniam się do działania pzpn-u, w tym wyżej wymienionego pana, co oni zrobili z ramienia pzpn-u i jakie podjęli działania żeby polskie drużyny nie doznawały blamażu w pucharach. odpowiedź: gó.wno zrobili więc gó.wno mają do gadania. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Stan polskiej piłki jest jaki jest. Ale taki plus: polskie kluby mają co jakiś czas furę szczęścia. Lech strzelający bramkę Austrii w 121 minucie, czy Wisła z Iraklisem, gol na 1:0 w doliczonym czasie po rykoszecie i awans po bramce w dogrywce. Jeśli szczęście dopisze to może w Azerbejdżanie coś wpadnie, a np. 94 minucie gol na 2:0 i po meczu. Chciałbym. Możemy się łudzić, że będzie fart.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
podałem przykład decyzji PZPNu stronę wcześniej a może się mylę przecież to tylko PZPN co oni mogą :((( biedaczyska ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Engel niech wróci do sprzedaży książek, to szalenie istotne dla słabych trenerów. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Nie rozumiem ludzi, którzy nie potrafią spojrzeć trzeźwo na to, co piłkarzyki wespół z trenerem czy zarządem odpierdalają i za miarę swojego kibolstwa i wierności uważają to że nie jadą po tym szambie. Na koniec meczu z Interem, po ostatnim karnym 3/4 stadionu krzyczało 'dziękujemy'. I to nie pikniki, większość ogarniętych kibiców. Ja się pytam za co? Za to, że mnie ktoś w wała robi mam dziękować? Za patologię na boisku? Stadion powinien ich tak zelżyć w czasie schodzenia z boiska, żeby nigdy, ale to nigdy nie odważyli się tak zagrać. Żeby mieli w pamięci tą scenę do końca życia. Musimy wreszcie zdać sobie sprawę z tego, że nasi piłkarze to mentalni kalecy, system kastruje ich w czasie szkolenia z profesjonalnych odruchów, robi z nich leni i minimalistów. Większość z nich to ludzie mało ambitni, zadowoleni z cieplarnianych warunków w których egzystują. To nie kibole powinni ich zagonić do roboty, jasne, ale to właśnie MY musimy zawsze wyrażać niezadowolenie z tego, jak te pajace grają, bo realnie patrząc, nikt inny tego za nas nie zrobi. Tylko my możemy wytworzyć jakąś presję na nich, bo przecież nie zrobi tego prezes, z którym są na 'ty', trener wyszkolony w murach pzpnu czy media, które robią z nich gwiazdy jak tylko prościej kopna piłkę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nie wiecie jak żałuję tych 7 minut w meczu Jaga-Aris. Żeby nie to, jestem pewien że to Jaga by wygrała. Widać było gołym okiem, że zagraliśmy lepiej od Greków. Czasami nie wiedzieli co się dzieje. Tylko jak to bywa. Dwa głupie błedy i dwa gole. Podarowany prezent.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 31.07.2010 o godz. 13:47.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
propo europejskich pucharów i polskich drużyn prawdą jest że Kasperczak ma w umowie pewną klauzule która dalej obowiązuje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Wiadomo już na jakich kanałach będzie Polsat pokazywał "polskie" mecze w LM i LE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ruchu nie będzie w ogóle, ze względu na słaby wynik w I spotkaniu.
Co do Jagi z Arisem to trwają negocjacje z greckim Nova Sports. Wisła w Polsacie Sport(podobno są jakieś problemy w negocjacjach z Azerami, ale jeśli w ramówce mecz się pojawił to powinien być) Śledźcie tvsportowe.pl Jeśli będą jakieś zmiany to tam pojawią się najszybciej. |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wisła- 18:00, Polsat Sport
Ruch- transmisji nie będzie Jagiellonia- nie będzie kuchenki- na otwartym Powód: sprawa się wyjaśniła
Ostatnio edytowane przez asmistrz : 04.08.2010 o godz. 18:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Marszałkowi chodzi, by zatrudnić sprawdzonych fachowców. A takich w Polsce nie ma. Bo żaden klub nie odniósł sukcesu ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Moim zdaniem Lech albo strzeli szybko bramke, albo pod koniec meczu przycisnie i wygra. Czuje w kosciach ze awansuja ale obym sie mylil
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Lech w 6 sparingach zdobył 3 gole. Doliczając do tego puchary mamy w 9 meczach 4 gole. Nie wiem na co oni liczą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Czy kompletnie nieprawdziwa to bym nie byl taki pewny. Wisla - roz...olenie obrony, sciagniecie Zurawia i paru grajkow z potencjalem na przyszlosc(Jovanic, Cikos, Bunoza, Paljic,Rios) ale dopiero za piec dwunasta... Na lige ok. ale czy to znaczy ze olewamy rozgrywki UEFA ? Lech - Wichniarek, Kielb, Tschibamba, Rudnevs (ostatni za pozno) i to wszystko majac do dyspozycji kase za Lewandowskiego (bo kasa za Murawskiego dawno musiala "zbilansowac" budzet). No przeciez te nazwiska podsunal by kazdy srednio rozgarniety kibic a przeciez nie kazdemu kibicowi za to placa (i to dobrze) Legia - ok. poczekajmy moze cos z tego byc ale nie musi... ![]()
Stan , sciagnij nam paru konkretnych pilkarzy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Może być kolejny horror coś jak z Austrią Wiedeń, gdzie Amikorze wbili w ostatnich sekundach. I faktycznie, oby nie. |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie wiem, otwierac piwo na mecz czy nie marnowac?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Dla mnie Amica wygra, ale minimalnie, 2:1
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Przewiduję od 90 do 120 minut kopaniny. Chcesz ryzykować zdrowiem i oglądać to bez znieczulenia?
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kreseq prędzej Jaga jutro wygra zresztą zbyt piękne było prawdziwe żeby kolejorz zdziałał dzisiaj coś na Bułgarskiej(stan murawy mówi sam za siebie) jak to ktoś kiedyś powiedział "to jest Sparta"a nie krzyżowka Amiki z dawnym Lechem może Amika ma lepszy stadion(jeszcze w budowie) ale to Sparta jest w lepszej a nawet komfortowej sytuacji bo do szczęścia potrzebują jednej bramki lub dwóch a Amice potrzeba co najmniej o 2 bramki więcej zresztą to już nie ten Lech za czasów Smudy a ich grzechem głównym było sprzedanie Lewandowskiego co więcej Amice mogą puścić nerwy i może dostać kilka czerwownych kartek w prezenciea to że Amica zaczyna lekceważyć przeciwnika to jej problem jedno jest pewne dzisaj pogrzeb Amiki jutro wesele Wisły(w końcu Wisła ma większe dośwadczenie w europejskich pucharach niż Lech)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Lech - Sparta 1:2, tak czuję.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A ja coś czuje, że szykuje nam się dobre widowisko. Oby Sparta wygrała.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Stało się to co nie było trudne do przewidzenia sądząc po stylu gry polskiej drużyny. Dzisiaj niestety powtórka z rozrywki. I termin: PUCHAR SIERPNIA wejdzie na stałe do słownika polskiego fana futbolu. :/ Mołdowa, Słowacja, Białoruś...Wyprzedzamy tylko...No właśnie kogo? Z maltańską drużyną Ruch nie wygrał meczu!
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Z Kazachami wygrał... jeszcze Kazachstan jest za nami, ale to pewnie do przyszłego roku...
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Musiałem -->
![]() Ach jak sobie przypomnę jak wszyscy mówili że w tym roku mistrz Polski bez problemu wejdzie do fazy grupowej bo gra taki wspaniały futbol ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Patrząc na wczorajsze wyniki eliminacji LM naszła mnie taka myśl: bardzo często jadąc na wakacje przejeżdżam przez Żylinę. Owszem, w ostatnich latach widać, że sporo tam się zmienia na lepsze (mówię o samym mieście) ale mimo wszystko nie ma żadnego porównania do Warszawy, Krakowa, Wrocławia. Stadion owszem, prezentuje się ładnie (i przede wszystkim jest gotowy do gry) ale już patrząc na to, co obecnie buduje się w Polsce to wrażenie zdecydowanie mniejsze.
No i ta "przeciętna" Żylina jest w 4 rundzie eliminacji, czyli co najmniej fazę grupową LE ma w kieszeni. I całkiem niezłą kaskę z tego tytułu. Dla każdego piłkarza Żyliny transfer do Wisły, Legii czy Amiki byłby finansowo znacznym krokiem do przodu. Tylko gdzie jest sportowo ta Wisła, Legia czy Amika a gdzie Żylina Obecna sytuacja to jest kompletna paranoja.kompletna. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Trener Lecha zamiast nic nie mówić, to opowiada, że zadecydowały detale
Normalnie żal. Tak słabą Spartę, to powinni bez problemu rozjechać, a oni mają problem ze stworzeniem akcji. Po meczu szkoleniowiec mówi o detalach. Wstyd i tyle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
a ja mam nadzieje ze balon zwany lechem w końcu pęknie
a sorry media dzisiaj w gazetach nie napiszą ze to wstyd tylko ze na trybunach wspaniała atmosfera jak to było po każdym ich meczu NIE POMYLIŁEM SIĘ SWOJĄ PORAŻKĘ ZWALAJĄ NA SĘDZIEGO
Ostatnio edytowane przez 19sebawro06 : 05.08.2010 o godz. 08:15.
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|