|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy komentarze ze strony TWSD, powinny zniknąć? | |||
| Tak, forum jest od komentowania, strona tylko od informowania! |
|
61 | 26,99% |
| Nie, ale moderatorzy powinni się bardziej przyłożyć. |
|
85 | 37,61% |
| Nie, komentowanie wiadomości to nierozerwalna część tej strony. |
|
80 | 35,40% |
| Głosujących: 226. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Dołączam do grona 'WislackiegoUEKu'
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Dostałem się na AGH, złożyłem już dokumenty wszystkie i jestem wpisany na I rok studiów. Załóżmy, że jednak się rozmyśliłem, biorę udział w drugiej rekrutacji na innej uczelni, dostaję się tam. Czy w tym wypadku mogę wyciągnąć dokumenty z AGHu i przenieść się na tą drugą uczelnie? Czy w momencie gdy już złożyłem dokumenty to jestem zobowiązany podjąć studia właśnie tam? No wydaje się oczywiste, że można przejść do tej drugiej, ale wole się upewnić, może ktoś tak robił?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
W dowolnym momencie możesz zrezygnować ze studiów. Panie w dziekanacie, pewnie będą kręciły nosem, ale uczelnia nie ma prawa przetrzymywać twojego świadectwa, bez twojej zgody. Jedynie musisz się przygotować na zwrot legitki, indeksu (jeśli dostałeś).
![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
No ja się mogę z Elendilem zgodzić, bo fakt faktem, że UEk jest w ogromnej większości Wiślacki, inne kluby to może jeszcze Korona Kielce, ale Wisła zdominowała tę uczelnie
Co do drugiej kwestii, to mogę powiedzieć tyle, że są kierunki, po których można żałować wyboru uczelni, bo są małowymagające i małoperspektywiczne, no ale jesteście na samym początku i to wasz wybór. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ja mam pytanie: znalazłem się na liście rezerwowej. (Państwowa Wyższa szkoła Zawodowa w Tarnowie) Czy mogę się np odwołać od tej decyzji, za powód podając: "Jestem z rodziny wielodzietnej, pracuje tylko ojciec" (Tak w skrócie oczywiście).
![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
mozesz odwoływac sie od decyzji tylko trzeba to zrobic w miare sensownym terminie.
![]()
LUBELSZCZYZNA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
![]() ![]()
... w sercu moim Wisła i na dobre i na złe..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
a niech mi ktoś powie jak wygląda sprawa z dostaniem się zaocznie na UEk, jeżli mam jeden przedmiot do zaliczenia w sierpniu. Jaka jest szansa na dostanie się jeszcze na rok 2010/2011?
![]() Reymonta 22 To Nasza Świątynia, a Wisła Kraków To Nasza Religia!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
AGH podało procentową ilość wolnych miejsc. Jak uważacie, łatwiej będzie się dostać na Zarządzanie (50% wolnych miejsc) czy Zarządzanie i Inżynierie Produkcji(15%)?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na AGH żeby się dostać na pewien kierunek brakło mi kilka punktów. Jest możliwe, aby próg podniósł się w 2 rekrutacji?
Bo szczerze, nie uśmiecha mi się czekanie na ewentualną trzecią rekrutację i waham się jaki wariant wybrać. ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Każą na AGH kasę wpłacić za legitymację studencką w wysokości 21 zł. Tyle że jak jest link i naciskam to nic nie wyskakuje. I moje pytanie, może ktoś podpowiedzieć jak znaleźć to dobre konto i co wpisać w tytule?
Bo nie wiem, to konto na tej stronie: http://www.gorn.agh.edu.pl/view.php?s=01.06 to o niego chodzi czy nie? ![]()
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Arkas napisał(a):
Ostatnio edytowane przez Abrakadabra : 04.08.2010 o godz. 21:46.
![]()
Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP
|
||
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
do ludzi z UEju - rozwiązaliście już ten cały językowy test diagnostyczny? jaki język wybieracie oprócz angielskiego?
![]() ja miałem przez dobre 7-8 lat niemiecki, ale nie lubię tego języka i się chyba zdecyduje na jakiś inny od podstaw, tylko czy to nie będzie za dużo nauki? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jacyś Wiślacy są na UP na Edukacji dla bezpieczeństwa? Albo przy Ingardena?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja wziąłem hiszpański
A ang skonczylem na 2 stronie na 3 czyli tak jak mi się wydawało.Żeby zaś nie trafić do Bóg wie jak zaawansowanej grupy i nie mieć przerypane. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Studiuje ktoś inżynierię materiałową? Ktokolwiek?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś może kiedy jest planowanie ogłoszenie wyników poprawki z matematyki?
![]() Reymonta 22 To Nasza Świątynia, a Wisła Kraków To Nasza Religia!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ktoś może z Wiślaków jest na AGH na kierunku Elektrotechnika ? ;p
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja mam takie pytanie, złożyłem na AGH papiery na zaoczne na wydziale A. Teraz próbuję dostać się na inny kierunek na wydziale B na dzienne. I tu pytanie, oni od razu automatycznie przerzucają papiery czy będzie trzeba łazić i się prosić? Pytanie ważne, bo dzień po możliwości składania papierów wyjeżdżam i chciałbym wiedzieć, czy nie będą jakiś problemów robić.
A tak apropo idzie ktoś na Górnictwo i Geologię na Wiertnictwie NiG ? ![]()
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
jak tam z Wiślakami na Rolniczej na wydziale Rolniczo-Ekonomicznej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
![]() EDIT: Jednak o 10 Powód: godzina
Ostatnio edytowane przez sndr : 17.09.2010 o godz. 09:46.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Zna ktoś może progi punktowe dodatkowej rekrutacji na AGH?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wie ktoś czy będzie 3 rekrutacja na PK jeszcze?
![]()
WP. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Można gdzieś jeszcze się dostać na studia? Dziennie, zaoczne, nie ważne, byle były wolne miejsca i dało się na nie przyjąć...
![]() Towarzystwo Sportowe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Witam, szukam jakiejś osoby studiującej na PK inżynierię środowiska
![]() Wisła |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Można gdzieś jeszcze się dostać na studia? Dziennie, zaoczne, nie ważne, byle były wolne miejsca i dało się na nie przyjąć... |
Przenosze tylko na nową stronę ![]() Towarzystwo Sportowe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Wolne miejsca gdzieś jeszcze na pewno są, z przyjmowaniem teraz może być trochę gorzej, rekrutacje się już pokończyły. Najlepiej będzie po prostu się popytać na uczelniach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Czy jest ktoś na AWF-ie na Wychowaniu Fizycznym
![]() |
|