|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy uważasz, że nowy, stary trener poradzi sobie i wyciągnie Wisłe z kryzysu? | |||
| Tak |
|
433 | 41,88% |
| Nie |
|
250 | 24,18% |
| Pożyjemy, zobaczymy |
|
351 | 33,95% |
| Głosujących: 1034. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Zobaczymy co teraz będzie, pierwszy mecz błąd w ustawieniu Heńka, no ale cóż może teraz będzie lepiej. Transfery też nie są udane, osłabiliśmy się trochę, może uzupełniliśmy kadrę ale nie wzmocniliśmy się, wzmocnie to kto ? no może Żuraw tylko w ataku ale reszta to tak jak przed tem niestety.
Heniek przegrał mecz na własne życzenie, chciał zagrać w stylu Maćka Skorży a powinien grać swoim stylem, powinien zagrać Łobodzińskim na prawym albo Małym a na lewej pomocy P. Brożkiem no ale cóż ... zagrał Boguskim, który już od zawsze mówił, że nie potrafi grać w ... piłkę na prawej stronie (potrafi tylko biegać niestety), nadawałby się na defensywnego pomocnika, tylko musiałby przykoksować, bo jest niczym dziecko 50 kilowe. Ale ja uważam, że Heniek się obroni, jeżeli nie to go out ... i witać chciałbym jedynie Probierza + K.Grosickiego |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
to nie Henia wina że ma materiał o dwie klasy słabszy niż w w czasach gdy z pucharów odpadaliśmy dopiero późną jesienią a raz nawet w zimie (Lazio) , innym Polskim drużyną też nie idzie w pucharach.Lech dopiero po karnych pokonał Azerów.
Z pewnymi decyzjami Kaspra można sie nie zgodzic jak np.wystawienie Jirsaka zamiast Guły czy Palijcia za pracowitego Diaza
Ostatnio edytowane przez AYALA : 01.08.2010 o godz. 14:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Oglądać musimy się na siebie a nie na inne polskie drużyny. Kiedyś to my byliśmy hegemonem ligi bez oglądania się na Wronki, Warszawę, Dyskobolię i inne podwórkowo-leśne drużyny... ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
Po kiego grzyba odnosić sie też do przeszłośći.. Ja jakbym miał takę kadre jak On (.. wiadomo kiedy.). też bym pewnie ;majstrów" pod rząd zdobywał... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Zbymak na innym forum już pisze o kandydatach na nastepce Kasperczaka
jakbysmy odpadli z Karabachem Brzmi na tyle dobrze ,że moze warto odpasc bo w 4 rundzie szanse i tak beda iluzoryczne A niezły zagraniczny trener naprawde by sie przydał byle nie w typie Winine Schafera Tylko na ile to jest prawdopodobne a na ile skończy sie Lenczykiem, Probierzem albo innym |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
http://wisla-online.pl/news/trauma-e...w-powraca-1255
Znaczną wiekszośc tamtejszych komentarzy nie da sie czytac wiec radze tylko jego wypowiedzi przegladac |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
(nie, nie myślę o Maradonie) ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Adasss, też mam takiego trenera, ciekawe czy myślimy o tym samym
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
![]() Byłby największą gwiazdą naszej Ligi to na pewno ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
No to jak już spekulujemy to dawać Panowie, o kogo Wam chodzi?
![]() Adasss, to dawaj na priva, bo zastanawiam się kto to może być i nic nie mogę wymyślić Jak nie wymyślę, to nie zasnę
Ostatnio edytowane przez Proud : 02.08.2010 o godz. 21:26.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
nie jest trudno ...Swoją drogą zobaczymy jak się wszystko potoczy po ewentualnej porażce (odpukać) ... czy szybko i sprawnie czy może jednak będzie podobno do ostatniego rozstania z trenerem Kasperczakiem(podobno taki scenariusz nie jest możlliwy ale...) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Az mi sie nie chce wierzyc zeby az tak
Ten trener juz cos trenowal czy swiezo po szkole jest? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
mnie by w zupełności wystarczył Elie Baup. Pamiętam Bordeaux za jego czasów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Hehe jestem bardzo ciekawy ile nazwisk trafiłem.Dla przypomnienia:
Anglia: Glenn Hoddle Gareth Southgate Terry Venables Francja: Roger Lemerre Jacques Santini Hiszpania: Luis Aragones Javier Clemente Mariano Garcia Remon Javier Irureta Manolo Jimenez Gregorio Manzano Victor Munoz Holandia: Erwin Koeman Ronald Koeman Meksyk: Javier Aguirre Niemcy: Christoph Daum Falko Gotz Bruno Labbadia Peter Neururer Matthias Sammer Klaus Toppmoller Rudi Voller Szwajcaria: Lucien Favre Turcja: Fatih Terim Włochy: Roberto Donadoni Nevio Scala Alberto Zaccheroni Gianfranco Zola Argentyny nie brałem pod uwagę więc teraz uzupełnienie: Alfio Basile Carlos Bianchi Jorge Burruchaga Diego Maradona ![]() Jose Nestor Pekerman Oscar Ruggeri Diego Simeone ![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Verner Licka, Dragomir Okuka, Wojciech Stawowy i Stefan Majewski.
Kazdego biore w ciemno. |
|
|
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jak dla mnie do wszystkich przecieków najlepiej pasuje Simeone. Argentyńczyk, mlody (40 lat), jakieś sukcesy klubowe już ma (2 mistrzostwa Argentyny), obecnie bez pracy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Brawo dla kolegi za trafny strzał.Tylko juz nie piszcie jakby tu był bo jeszcze nic pewnego narazie przyjał wstepnie oferte
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
I jednocześnie "głośne nazwisko", które może przyciągnąć na stadion tłumy
Pobieżny rzut oka na jego karierę trenerską sugeruje że baaaardzo nierówna była, ale chętnie dowiedziałbym się więcej od osób zorientowanych w lidze argentyńskiej. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiec mi tez sie udalo bo rowniez pomyslalem o Simeone, wpadl mi na mysl tez Batistuta ale chyba przesada
Co do Simeone na wikipedii pisza tylko ze zdobyl mistrza z Estudiantes i przeszedl do River Plate. Kiedy go stamtad wywalili? edit: juz na angielskiej wiki znalazlem wiecej info, watpie zeby sie znalazl ktos na forum kto by znal szczegoly jego pracy w ostatnich latach
Ostatnio edytowane przez fanTS1906 : 02.08.2010 o godz. 22:20.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
To już jest przegięcie, jeszcze nie doznaliśmy finalnego blamażu a Wy już snujecie i cieszycie się z faktu, że będziecie mieć kolejną zabawę/zagadkę - kto nowym trenerem?
Nie ma to jak kibicowskie poparcie heh śmieszne |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Marzy mi się Zola
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dla mnie to jest poprostu ciekawostka, skoro klub szuka trenera to dla czego nie pospekulowac kim on jest. Oczywiscie najpierw kibicuje calym sercem by Heniu sie obronil i poprowadzil Wisle do zwyciestwa w czwartek. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
jakby co: http://www.sport.pl/pilka/1,64946,77...n_Lorenzo.html
Nie typować dalej, zbymak najlepiej nic nie mów już, bo to będzie działać na niekorzyść klubu :/ |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|