|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
To są jaja. Potrafię z GÓRNIKIEM wygrywać 5:0 i przegrać 7:6 tracąc 7 goli w drugiej połowie... Motywuje ich, cofam się albo ofensywa ale i tak na końcu przegrywam...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Sporo to czasu mi zajęło ale było warto, naprawdę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Gram Wisłą.Kupiłem właśnie Gołębiewskiego z Poloni Warszawa i jest zajebisty w klasyfikacji strzelców na pierwszych trzech miejscach są moi zawodnicy:
Gołębiewski Paweł Brozek Adam Szalai-wziołem go z Realu Madryt za darmo i jest naprawde dobry.Najbardziej cieszy mnie zakup Khune z RPA wyciągłem go za 16 milionów zł.Po pierwszym sezonie miałem na transfery 40 milionów zł od zarzadu noi to co tam sprzedałęm takich pawełków i takich tam. Ja w pierwszym sezonie pozmienialem wszystko i wygrałem lige i puchar w LM było gorzej w grupie takie firmy jak AZ alkmar Ac Milan Chelsea i wiadomo jak się skończyło.
Ostatnio edytowane przez Adamek21 : 31.07.2010 o godz. 10:38.
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A dokąd Toficzuku doszedłeś w LM? : )
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Witam! Panowie ma taki problem. Gram BATE Borisov. W pierwszym sezonie awansowałem do LM. Chciałem wzmocnić zespół, więc poprosiłem zarząd o dodatkowe fundusze na transfery. Dostałem ponad 3 mln euro, jednak nie mogę sprowadzić żadnego w miarę "dobrego" zawodnika(Brożek,Lewandowski) ponieważ nikt z nich nie chcę do mnie przyjść. Chodzi im o za niską pensję podstawową- która jest faktycznie bardzo niska bo jest to max 1.400euro tygodniowo. Co mam zrobić aby ci zawodnicy zechciel do mnie przychodzić? Macie może jakieś sposoby? Bo mimo iż na wielu ciekawych zawodników mnie teoretycznie stać, to mogę o nich tylko pomarzyć. Pozdro
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Spróbuj w okienku zarządu zamienić trochę gotówki na transfery na fundusz płac
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Wystarczy zredukować budżet i przeznaczyć odpowiednią sumę na pensję.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
faza grupowa napisalem ze miałem takie firmy jak Az Alkmar Ac Milan i Chelsea a teraz niestety odpadlem bo przegrałem z kopenhagą pechowo i LE wita.Ten adam szalai wymiata
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Zmieniałem fundusz na transfery na -> fundusz płac, i mogę oferować o 400 euro więcej.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak w reprezentacjach ustawić własny sztab
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Miał ktoś A. Sobiecha w polskiej lidze ? Jak się sprawował ? Jakie polecenia mu ustawić ?
Wracając do Gołębiewskiego, to również ponawiam pytanie jakie przydzielić mu polecenia ? |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ja mam Sobiecha w BATE. Nie polecam. 16 spotkań, 0 bramek, 0 asyst. Kibice uważają ten transfer za mój największy błąd...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A jakiś duet napastników polecacie ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja gram 4-3-3 i mam Brożek-Żuraw-Łobokop
Łobodziński 3 mecze 4 bramek Brożek 3 mecze 5 bramek Żuraw 3 mecze 1 gol Łobo forma niesamowita |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No ja mam
Brożek 8 meczy 12 bramek Gołębiewski 8 meczy 14 bramek Adam Szalai 8 meczy 7 bramek Licze na jakiś rekord bramkowy ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A jakby ich odpowiedni ustawić, tzn. środkowy napastnik, klasyczna 10 itp. ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja siedziałem 3 godziny męcząc się i robiąc taktykę a ty teraz mówisz, że gram taktyką ściągniętą z neta...
Pozdro... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Ciekawostka: Wisła w sezonie 2019/2020 gra taktyką 3-1-4-2. Ograła właśnie na wyjeździe Real w 1 Rundzie Kwalifikacji LM.
Ostatnio edytowane przez michu-k : 01.08.2010 o godz. 11:13.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wojtator, Łobo w fm jest zdecydowanie za dobry ;D łatwo idzie go opchnąć za 1,5 mln, cieszy sie dużym zainteresowaniem. Własna taktyka to jest udręka, raz wyjdzie fantastyczna, potem pare kolejnych nie wyjdzie
Mogę sie pochwalić, że w fm 2010 w 3 sezonie byłem w półfinale Ligi Mistrzów Wisłą odpadłem z Realem dopiero, screena niestety już nie mam (save jeszcze w poprzednim roku) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Łobo w tej grze robi jako NP, jako nie zły NP.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobrzy skrzydłowi do 1,6 mln euro którzy przejdą do Wisły
![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pavel Nekhaychik - Białorusin BATE, super gość, lewe, prawe skrzydło.
Spas Delev - Bułgar skrzydło i napad Ivan Stoyanov - Bułgar, również skrzydło, atak i of. śr. pom. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mógłby mi ktoś wysłać folder z moich dokumentów ze skinem rl4 (czy jakoś tak) i herbami ekstraklasy? Bardzo bym prosił, coś mi się nie udaje skina załadować...
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rozmawiałem dziś z moim dobrym znajomym, zapalonym graczem FM'a. Miał miejsce mały spór, bowiem on twierdzi, że gdy odszarzymy piłkarzom polecenia indywidualne, każda zmiana ustawień drużynowych będzie miała wpływ na grę. Ja jestem innego zdania- wówczas instrukcje drużynowe nie mają najmniejszego znaczenia.
Jakie jest Wasze zdanie? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Co do Łobo u mnie ławeczka ale transferek
wolę innych :] Kirm lub ktoś nowy.A co do Bate Brożek i Lewy chcą tam iść? według mnie krok w tył...![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|