|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Gdzieś czytałem? słyszałem?, że bliźniacy myślą podobnie
więc się nie dziw,że nagle robią coś razem ![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
To już nie chodzi o to, że razem, ale są praktycznie tak samo ustawieni w biegu...
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
A dziwicie się ? 99,9 % genów mają identycznych
![]() ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Tylko,że Piotrek nabrał powietrze w "gębę" .A tu kolejne zdjęcie:http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...chu//38832/.To chyba Piotrek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...abachu//38845/
To zdjęcie jest dobre. Gość wygląda jakby miał metr wzrostu. Mam nadzieję, że to środkowy obrońca ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Trzeba przyznać że bardzo fajnie Rios gra, powinien byc wzmocnieniem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Rios jeszcze gola nie strzelil, ale z tego co widac to duzo miesza, duzo widzi, pare technicznych zagran, dokladne zagrania, pilka sie go klei, dobrze sie utrzymuje przy pilce, trudno mu ja odebrac, przez co czesto faulowany, cofa sie , pomaga partnerom, a nie stoi na przodzie oczekujac tylko pilki, jedna astyste juz zaliczyl, teraz znow ladnie sie utrzymal przy pilce mimo atakow, super podanie na prawo, ten do Maleckiego i 3-0, chyba beda z niego ludzie, musza
![]() byle tylko Kasper znow go nie zmienial, niech mu da zagrac caly mecz, moze pokusi sie o bramke a juz na pewno dogra kilka fajnych pilek
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 30.07.2010 o godz. 16:46.
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
I własnie przed chwila pokazal co to jest klasa zawodnika. Swietnie pracuje, wraca za pilka, teraz piekne podanie - to sie nazywa południowoamerykanski kunszt. Szkoda, ze nie mogł byc zgłoszony do 3 rundy bo by poderwał gre.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Wilk bardzo dobrze, ja bym zaryzykował granie nim zamiast Sobola... (przynajmniej po tym co wczoraj bylo widac)
Choc z drugiej strony, Sobol to takze charyzma, eh |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
to podanie Riosa do Łobodzińskiego to (nawet biorąc pod uwagę klasę rywala) majstersztyk.
chłopak mocno stoi na nogach i ma nienaganną technikę. pierwszy z nowych nabytków Wisły, który mi się spodobał. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Sobolowi co drugi mecz wychodzi,wiec w rewanżu niech gra
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pamiętajcie tylko, że z Riosa żaden snajper. On jest dobry jako of. pomocnik/cofnięty napastnik. A ktoś te bramki strzelać musi. Przecież nie Brożek, który stoi w miejscu jak słupek i nie potrafi przyjąć przez cały mecz prostego podania. Dlaczego nie szukamy środkowego napastnika ? Na chwilę obecną nie mamy żadnego ;/
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
Jak widzę dzisiaj Gułę to przestaje się dziwić, że wczoraj w I składzie zagrał Jirsak.
Kirm => co się dzieje z tych chłopem? Nic nie gra. Jeździec bez głowy. ![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Brawa dla Małeckiego za walke i za gole. Chyba krytyka dziala na niego mobilizujaco. Rios w koncu trafia do siatki. Szkoda tylko, ze wczoraj takich akcji nie było jak przed chwilą.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
przed chwilą Rios ładnie zamknąl akcje na 5-0 |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
ogladajac ten sparing widac ze Garguła gra totalne dno....... Chlopak bez formy i na rowni z nim jest Kirm....przeciez przeciwko temu Przebojowi to nawet Wojtek Ł błyszczy..........
![]()
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!! Per aspera ad astra "Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przeboj moze nie jest jakims bardzo wymagajacym przeciwnikiem, ale przeciez to nie jest anonimowa druzyna, grac potrafia, a graja podstawowa edenastka, a my praktycznie rezerwa, mlodymi i testowanymi
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Fajnie, że grają z ogórkami ale jeżeli zawodnik nie strzela bramki w sytuacji 1 na 1, na wprost od bramki to jest moim zdaniem totalnym piłkarskim kaleką. Szczególnie jeżeli jest napastnikiem. Taka mała dygresja.
Nazwiskami nie będę rzucał, ale to się tyczy całej polskiej kopanej. Od juniora do seniora. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ile ja bym dał żeby te 5 bramek zamienić na 1 z Azerami :(
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
tak, nazwiska tych z najlepszych klubow swiata i jesli nasi to kaleki to tamci powinni juz zakonczyc kariery.. litosci... Wy to po kazdym podaniu chcielibyscie bramke.. normalnie strzelil, bramkarz fantastycznie interweniowal, i minela poprzeczke.. wieczne marudzenie, moze jakies pozytywy.. ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
kogo ty porównujesz ? Argetyńskiego utalentowanego napastnika , notabene przychodzacego do nas z mistrza Argentyny , do Ćwielonga który w zyciu blyszczał tylko w paru spotkaniach Ruchu w II lidze ?
wiadomą rzeczą jest , że nie ma przepisu na sukces , ale Rios ma wszelkie predyspozycje by zostać jesli nie gwiazdą , to wyrózniającą się postacią w naszej koślawej lidze |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
no znowu rios, bardzo fajnie gra.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
jak jest Rios ustawiony w tym sparingu?
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
Że nie wspomnę o tym, że nasz drugi garnitur biega i walczy dwa razy więcej, niż nasza pierwsza 11-tka wczoraj.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Wychodzi taki grajek 1 na 1, bramkarz jest już za piątką, a on strzela w bramkarza. No ****a, niech strzela obok niego, nad nim nawet pod nim jak umie !!! Wiem, że taki Villa też potrafi nie strzelić w sytuacji 1 na 1, ale to wynika z świetnej interwencji bramkarza, a nie z tego że mu w głowę strzelił czy w bark. Musiałem to napisać bo niesamowicie mnie takie zachowanie polskich grajków wkur*ia. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kurde śmiech na sali czego Ci młodzi się uczą? ;/ idą sam na sam nie patrzą co robi bramkarz tylko strzelają w niego a wystarczyło zobaczyć że szybko się kładzie i lobnąć go albo minąć. Młodzi niech sobie obejrzą ostatni mecze Oldbojów Wisły gdzie Pan Motyka 3 brameczki i to jakie..
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Papież już dwie setki zmarnował, a to podobno jeden z lepszych z ME...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|