|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Cytat:
droga wolna ! Sam rzadko komentuję, stąd rzadko płacze nad stadionem, co nie zmienia faktu że wiele elementów mnie w*****a! Ale równie drażni mnie takie podejście do sprawy, to jest forum kibiców Wisły, a temat to budowa stadionu, jak ktoś zauważył wystającą cegłę lub nierówny trawnik - niech sobie pisze, nie nasza wina że wykonawca powodów do pisania daje nam sporo ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Pablo .....o ile sobie przypominam to byłeś w czołówce płaczków , którym przeszkadzało i niepodobało się wszystko od początku do końca na tym stadionie więc liczyłem że staniesz tam w pierwszym szeregu aby zebrać te podpisy
No tak ale aktualnie nie przebywasz w Krakowie ........hmmmmm.....a mam takie pytanie : byłeś w naszym mieście w ogóle ? Może chociaz na jakiejś wyciece szkolnej na Wawel ? Nadal podtrzymuje to co pisałem wcześniej , 99 % wszystko wiedzących lepiej i ciągle narzekających nigdy nie było na R22 na żywo na meczu !!! Bo gdyby byli to wiedzieliby , że kolor kropki na baterii w łazience nie jest najważniejszy A takie pierdółki urastały tu to ogromnych niedopatrzeń , wręcz przestępstwa "zróbmy akcje pod magistratem" ....hahahaha ....śmiech na sali chociaż w sumie to bardzo żałosne . Dla jasności dodam , nie pracuję w magistracie , nie jestem Majchrowskim ani żadnym jego przydupasem ! POdobnie jak większość ludzi uważam że za opóźnienia i wszystkie te jaja jakie wychodzą na stadionie ktoś powinien beknąć . Majchrowski powinien zostać rozliczony itp Ale jestem przeciwnikiem narzekania na wszystko od odcienia krzesełek po źle układające się źbła trawy Mnie się ten stadion podoba i uważam że jak go wreszcie skończą to będzie naprawdę zajebisty . Ale to kwestia gustu więc nikomu mojego zdania nie narzucam . Ja poprostu patrzę na to z punktu kibica , który na ten stadion będzie chodził .Wiem że jak się zapełni to atmosfera będzie niepowtarzalna . I dlatego nie mam zamiaru płakac tu nad byle pierdółką . I wkurza mnie jak armia płaczków którzy znają stadion tylko z internetu ma tu najwięcej do powiedzenia i narzekania . A jacy to kibice to właśnie pokazuję akcja ze zbieraniem podpisów ![]()
Ostatnio edytowane przez VanBasten : 29.07.2010 o godz. 18:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Nie chce mi sie grzebac calego tematu. Moze to juz bylo.
W studiu na Polsacie powiedzieli wlasnie, ze na stadionie zgloszonym do IV rundy elimiinacyjnej gra sie do samego konca (nawet po wyjsciu z grupy). Wielka szkoda, ze studio nie idzie na otwartym Polsacie, bo wlasnie wszyscy dostali zjebke odnosnie stadionu.
Ostatnio edytowane przez sqallpl : 29.07.2010 o godz. 18:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Znowu poruszana jest kwestia stadionu, w tym trybuny północnej, tym razem nie tylko o klatkach schodowych.
ZIKIT powinien zalewać się zimnym potem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
on i tak mają to gdzieś...
Ogólnie dobrze mówili (Romek że to wina prezydenta bo to on odpowiada za inwestycje wartą ponad pół miliarda). Janiak dalej będzie mydlić oczy... Nasz prezes też wg mnie sztucznie mówi o tym że będziemy grać w IV rundzie na R22... ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nasz prezes widocznie wiedział , że i tak nie zagramy w następnej rundzie o co postarali się nasi pseudo zawodowcy . 0-1 u siebie z drużyną z Azerbejdżanu to większa kpina niż budowa stadionu przez Majchrowskiego . Problem następnej rundy rozwiązał się własnie sam i już nie musicie się gorączkować . ****a !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
van basten jak dla mnie pracujesz na bana- mam nadzieję się doczekasz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Ale dyskusja z Tobą na takie tematy nie ma chyba większego sensu. Mógłbyś mi natomiast odpowiedzieć na moje pytanie sprzed paru godzin (bo było adresowane m.in. do Ciebie) - dlaczego uważasz, że osoby niezadowolone ze sposobu prowadzenia inwestycji mają chcieć szybkiego powrotu na stadion (bo tego tylko tyczyła petycja/interpelacja) i jest ich obowiązkiem zbieranie podpisów a osoby "spokojne i wyważone" (m.in. Ty) mogą na tą sprawę lać z góry na dół ? I nie mają moralnego obowiązku wzięcia udziału w akcji z podpisami ? Nie rozumiem tego kompletnie, serio... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ciekawe jaki będzie miał wpływ na naszą budowę stadionu wrześniowe rozpoczęcie przez Polimex przebudowy stadionu w Gliwicach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Tak szczerze mówiąc głęboko gdzieś mam to jaki kolor bedzie miał beton naszego stadionu bo ten obiekt bez nas nic nie znaczy, za to bardzo jestem zainteresowany by wszystkich nieusprawiedliwionych(np pobyt za granicą) piszących na jaki kolwiek temat Wisły w godzinach rozgrywania przez nią meczu zabanowac i to całkiem tak na powżnie .
Ot taki sobie temat obok stadionowy że tak powiem . ![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Z innej beczki, w kwestii operatora stadionu:
Źródło Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
A to że ktoś tu wypomni cegłę wystającą to uwierz mi że to nie bedzie miało na to wpływu że ona przestanie wystawać. Wpływ mogła mieć np.petycja więc nie zasłaniaj się wolnością słowa i że każdy może pisać o dupie marynie bo to w realu nic nie wnosi do sprawy!! a zwierzenia i jak ktos ma jakieś niespełnione ambicje budowniczego niech wprowadzi w życie a nie że przez ostatnie czasy tylko lament lament lament i tak w kółko.Wszystkim płaczką proponuje napisać list do przyjaciółki i może tam złączą się z nimi czytelnicy i popłaczą razem z nimi,będą wspierać i uszczęśliwiać... ![]()
TYLKO WISŁA KRAKÓW NASZ TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Arapaho nie strasz mnie banem bo to śmieszne jest
A niby czym miałbym sobie na niego zasłużyć ? Tym że nie wylewam łez tak jak Wy nad byle duperelem ? Trochę powagi . Jeśli chodzi o Pablo to faktycznie nie znam Go i opieram się tylko na tym co mam okazję tutaj przeczytać . Jeśli Go uraziłem to przepraszam i zapewniam , że nie chodziło mi o jakies osobiste wycieczki . Poprostu posłużył mi za przykład . Widać się pomyliłem pisząc że 90 % kibiców nigdy nie było na meczu i podając tu przykład Pabla . Oczywiście dalej podtrzymuje to zdanie że 90 % tu piszącycch to dzieci neo ale widoczie Pablo należy do tych pozostałych 10 % . Tak więc Pablo .....sorki . A temacie komu ma zalezeć na szybkiej budowie stadionu to odpowiadam : wszystkim kibicom Wisły i tym spokojnym i tym postrzelonym Jeśli nie zabierałem głosu w tej sprawie i nie oferowałem pomocy to dlatego że od dawna wiedziałem , że mnie na tym meczu nie będzie więc po co byłoby sobie robić z gęby szmatę ? Ja rozumiem że ktoś nie może być na wszystkich meczach bo sam od pewenego czasu mam taką sytuację , że nie wyrabiam na wszystkie mecze szczególnie te rozgrywane w środku tygodnia . Dlatego nie robię tu burzy nie próbuję orgazniować protestów , zbiórek itp bo wiem że czasowo może być ze mną problem . I uważam że to jest bardziej uczciwe niż robienie dymu na forum nawoływanie do jakieś akcji a jak już taka akcja ma się wydarzyć i jest potrzebna pomoc to wtedy się pisze " sorry ale akurat nie ma mnie w Krakowie , mam do Krakowa 50 , 70 , 100 kilometrów , babcia ma imieniny itp . Jak ktoś nie ma czasu to niech się nie wygłupia i tyle . Na Wisłę jeżdż od jakiś 25 lat !!! Dawniej byłem na każdym meczu na każdym prawie wyjeździe .Pamiętam druga ligę awans , mecze barażowe itp Ale czas idzie do przodu człowiek zakłąda rodzine , pracuje i ma wiele innych obowiązków .Nie zawsze można cały swój czas poświęcić dfla ukochanego klubu , choć i tak staram się to robić i przważnie mi się udaje .Jak tylko czas pozwalał nie było dla mnie problemem jechac na mecz do Sosnowca , o Hutniku już nawet nie wspomnę . Dlatego staram sie też nie wywoływać rewolucji jak wiem , że nie będę miał na nią czasu . Jak ktoś ma 13 lat i krótkie majtki to tego nie zrozumie ale przyjdzie czas że kiedyś to do niego dotrze . |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mistrzu ja tu od banów nie jestem.Przyczytaj co napisałem- moje życzenie.Czemu? Temat o stadionie a ty tu poza szydzeniem z ludzi nic nie napisałeś.Nagle się kolega obudził w czerwcu- a w zeszłym roku czy nawet w tym jak pisaliśmy do radnych , tworzyliśmy interpelacje w sprawie budowy - jakoś nie było cię widać
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Od banów ja tu jestem więc proszę przenieście prywatną dyskusję na priva.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
VanBasten zwrocilem juz jakis czas temu na ciebie uwage i przywoluje do porzadku. Mniej wrzutow na ludzi, wiecej konkretow odnosnie budowy. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
No tak, zaczęło się. Wisła przegrała mecz, więc po co budować stadion? Niech się Polimex bawi jeszcze 10 lat...
Powagi trochę, bo takie teksty zajeżdżają poziomem dzieci neo z komentarzy na wp czy onecie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Dizisiejsza fotogaleria napawa optymizmem
Po pierwsze to zdjęcie które mam nadzieje nie jest żadnym fotomontażem: ![]() Mam nadzieje że z tego coś wyniknie. Po drugie trybuna wschodnia ma zakładaną iluminację elewacji. Fajerwerków nie będzie. Standardowe podświetlenie http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...4889433604.jpg |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
![]() czy to może oznaczac , że ten ochydny beton będzie jednak malowany ? ![]() mam wrażenie ze po 1 kontakcie z piłką kamere będzie można wcisnąć do kosza , położenie w takim miejscu , że nie pozostaje nic , tylko celować |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oby te bazgroły na ścianach były znakiem malowania.
Natomiast nie za bardzo rozumiem te kamery a raczej ich miejsca montażu.Nie dało sie zrobić jak na Hutniku w narożnikach trybun wysokie slupy z kilkoma kamerami na każdym?fachowcem w tej dziedzinie nie jestem ale dla widoczności widzów 9zwłaszcza tych na dole trybun) nie jest to zaleta |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Prawidłowa odpowiedź brzmi - "a patrzysz od strony boiska, czy trybuny ?" Edit : monitoring z poziomu boiska jest uzasadniony tylko na trybunach E i W z powodu "martwego punktu" pod balkonem przy zamontowaniu kamer pod dachem, na trybunach N i S takich słupków w ogóle nie musieli stawiać (moim zdaniem).
Ostatnio edytowane przez Grzesiek7 : 30.07.2010 o godz. 13:12.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|