The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
krkgiba
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2010, 15:12
rozmawiałem z Panem Darkiem Olszówką (sam zgłaszałem się do pomocy przy petycji) i moim zdaniem nie można teraz odpuscić i trzeba dokończyć sprawę petycji, ale zorganizować to lepiej. Co znaczy lepiej? Więcej czasu na zebranie podpisów, wrzucenie tabelek do sciągnięcia z internetu dla każdego + zrobienie np 2-3 miejsc w Krakowie (lub biorąc pod uwagę kwestie bezpieczeństwa - jedno miejsce, na R22), gdzie możnaby składać podpisy pod petycją. Taka akcja powinna trwać minimum 2-3 dni.
Może się okazać, że nie zdążymy nic zdziałać w kwestii przyspieszenia montażu oswietlenia, ale przecież cała budowa jest wielce opóźniona, więc w takiej petycji warto by było zawrzeć więcej postulatów i przeprowadzić dużą, porządną akcję zbierania podpisów.
Nie możemy odpuscić.
Czekajmy na informacje od Pana Darka.
Ostatnio edytowane przez krkgiba : 29.07.2010 o godz. 15:24.
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 29.07.2010, 15:22
krkgiba napisał(a):Wyświetl post
wrzucenie tabelek do sciągnięcia do internetu dla każdego
Świetny pomysł. Ja na pewno ściągnę i obejdę kogo sie da - kilkadziesiąt podpisów zbiorę i pocztą wyśle listę. W Krakowie mi ciężko działać gdyż dzieli mnie dystans 170km a jeszcze nie jestem pełnoletni i nie mogę w pełni o sobie decydować
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 29.07.2010, 15:29
Dokładnie. Każdy kto będzie chciał wypełni druk i wyśle PP. Z tym zbieraniem pod stadionem też niezły pomysł, tylko ktoś kto blisko mieszka musiałby znaleźć stół i zakupić trochę długopisów. Ja do Krk mam 30 km i z deka nie dam rady przytaszczyć stołu ;/
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 29.07.2010, 15:29
Zaraz się k.....a okaże że na tym forum to wszyscy mieszkaja gdzieś w Australii.....żeby nie było zgłosiłem 2 osoby ale mogliśmy być dopiero po 19-tej .Z plusów to że kilka osób sie zglosiło -dobre i tyle ale reszta ARMII Białej Gwiazdy gdzie była?

Pomysł z wrzuceniem tabelek na stronę dobry myślę że każdy min.20 podpisów lekko zbierze
Odpowiedz cytując
Grzesiek7
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 29.07.2010, 15:34
Akcja była organizowana w ostatniej chwili, nie dało się skorzystać z pomocy SKWK, które organizuje równolegle akcję charytatywną dla dzieci, ponadto nie było pewności, czy klub wyda zgodę na rozstawienie stolików. Było więc spore ryzyko, że akcja będzie musiała być prowadzona metodami partyzanckimi, a jej efekt będzie niezadowalający. Podjęto zatem jedyną słuszną decyzję, czyli jej odwołanie.

Po lekturze dzisiejszych postów można załamać ręce...
Większość wyznaje zasadę : "nie mam pojęcia, o co tutaj chodzi, więc się chętnie wypowiem..."
Spróbuję dobrotliwie, może uda mi się nawet nikogo nie obrazić. Czy Wy jesteście przekonani, że petycja miała dotyczyć zbyt żółtej trawy, słupków do monitoringu, asfaltu wokół boiska, krzesełek, telebimów, elewacji i wielu innych kwestii, na które się na forum narzeka ? Z tego, co mi wiadomo (jeśli jest inaczej, poprawcie mnie) chodziło o terminowość, o to, żeby Wisła zagrała (ewentualny) mecz 4 rundy na własnym stadionie. Jeśli jest tak, jak ja myślę, na powodzeniu tej akcji powinno zależeć zarówno tym, którzy są zachwyceni elewacją stadionu, jak i tym, którzy smarują tu posty o brudnym betonie, ponieważ tego wymaga interes klubu, zarówno ekonomiczny, jak i sportowy...
To moje zdanie, ale jest tu spora grupa osób mądrzejszych, więc liczę na odpowiedź na moje pytanie :
dlaczego płaczki mają chcieć powrotu do domu, a normalni mogą się nie przejmować tą sprawą ?
Odpowiedz cytując
krkgiba
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 29.07.2010, 15:39
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie. Każdy kto będzie chciał wypełni druk i wyśle PP. Z tym zbieraniem pod stadionem też niezły pomysł, tylko ktoś kto blisko mieszka musiałby znaleźć stół i zakupić trochę długopisów. Ja do Krk mam 30 km i z deka nie dam rady przytaszczyć stołu ;/
zrobienie takiego "stanowiska" na R22 to żaden problem - kwestia wyboru odpowiedniego miejsca + parę ludzi do "obsługi",

potrzeba ludzi, żeby przyszli i złożyli te podpisy, bo ilosc podpisów jest najważniejsza i trzeba będzie mocno nagłosnić tę akcję i przemówić kibicom do rozsądku, żeby ruszyli dupy.
Odpowiedz cytując
choyrak
Junior Member

Od: 03.2007

Stary 29.07.2010, 16:33
Cytat:
Ja mam taką sugestie do Admina!!
Jeżeli ktoś napiszę pytania typu że ****...a beton na elewacji że trawa żółta że tu jakaś cegła 2 mm wystaje itp te wszystkie *******enia o szopenie ktorych się czytać nie dało to ja bym odrazu bana na rok!!bo rozumiem napisać jakąs sugestie ze tu cos zle a tam dobrze i tyle a nie pierd co chwile to samo i na jeden temat wypisywac tysiąc rozmyslan i odpowiedzi!!jak by tu zrobic jabkby ten był taki to by napewno inaczej było!!!!
Gdzie jestescie teraz Ci co *******iliscie przez 2 lata o tej budowie,co się wam nic nie podobało,co bawiliście się za projektantów i budowniczych!!!zamykać pyski i nie siedziec przed kompami tylko na mecz dzieci neostrady!!sory Admin ale masakrycznie się wkur...
A wiesz jaką ja mam sugestię? Jak Ci się nie podoba to forum, albo raczej - temat dotyczący budowy stadionu,
droga wolna ! Sam rzadko komentuję, stąd rzadko płacze nad stadionem, co nie zmienia faktu że wiele elementów mnie w*****a! Ale równie drażni mnie takie podejście do sprawy, to jest forum kibiców Wisły, a temat to budowa stadionu, jak ktoś zauważył wystającą cegłę lub nierówny trawnik - niech sobie pisze, nie nasza wina że wykonawca powodów do pisania daje nam sporo !
Odpowiedz cytując
VanBasten
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 29.07.2010, 18:10
Pablo .....o ile sobie przypominam to byłeś w czołówce płaczków , którym przeszkadzało i niepodobało się wszystko od początku do końca na tym stadionie więc liczyłem że staniesz tam w pierwszym szeregu aby zebrać te podpisy No tak ale aktualnie nie przebywasz w Krakowie ........hmmmmm.....a mam takie pytanie : byłeś w naszym mieście w ogóle ? Może chociaz na jakiejś wyciece szkolnej na Wawel ?
Nadal podtrzymuje to co pisałem wcześniej , 99 % wszystko wiedzących lepiej i ciągle narzekających nigdy nie było na R22 na żywo na meczu !!! Bo gdyby byli to wiedzieliby , że kolor kropki na baterii w łazience nie jest najważniejszy A takie pierdółki urastały tu to ogromnych niedopatrzeń , wręcz przestępstwa
"zróbmy akcje pod magistratem" ....hahahaha ....śmiech na sali chociaż w sumie to bardzo żałosne .
Dla jasności dodam , nie pracuję w magistracie , nie jestem Majchrowskim ani żadnym jego przydupasem ! POdobnie jak większość ludzi uważam że za opóźnienia i wszystkie te jaja jakie wychodzą na stadionie ktoś powinien beknąć . Majchrowski powinien zostać rozliczony itp Ale jestem przeciwnikiem narzekania na wszystko od odcienia krzesełek po źle układające się źbła trawy Mnie się ten stadion podoba i uważam że jak go wreszcie skończą to będzie naprawdę zajebisty . Ale to kwestia gustu więc nikomu mojego zdania nie narzucam . Ja poprostu patrzę na to z punktu kibica , który na ten stadion będzie chodził .Wiem że jak się zapełni to atmosfera będzie niepowtarzalna . I dlatego nie mam zamiaru płakac tu nad byle pierdółką . I wkurza mnie jak armia płaczków którzy znają stadion tylko z internetu ma tu najwięcej do powiedzenia i narzekania . A jacy to kibice to właśnie pokazuję akcja ze zbieraniem podpisów
Ostatnio edytowane przez VanBasten : 29.07.2010 o godz. 18:21.
Odpowiedz cytując
sqallpl
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 29.07.2010, 18:48
Nie chce mi sie grzebac calego tematu. Moze to juz bylo.

W studiu na Polsacie powiedzieli wlasnie, ze na stadionie zgloszonym do IV rundy elimiinacyjnej gra sie do samego konca (nawet po wyjsciu z grupy).

Wielka szkoda, ze studio nie idzie na otwartym Polsacie, bo wlasnie wszyscy dostali zjebke odnosnie stadionu.
Ostatnio edytowane przez sqallpl : 29.07.2010 o godz. 18:51.
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 29.07.2010, 18:53
Znowu poruszana jest kwestia stadionu, w tym trybuny północnej, tym razem nie tylko o klatkach schodowych.
ZIKIT powinien zalewać się zimnym potem.
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 29.07.2010, 18:56
PiotrG napisał(a):Wyświetl post
ZIKIT powinien zalewać się zimnym potem.
on i tak mają to gdzieś...

Ogólnie dobrze mówili (Romek że to wina prezydenta bo to on odpowiada za inwestycje wartą ponad pół miliarda). Janiak dalej będzie mydlić oczy...

Nasz prezes też wg mnie sztucznie mówi o tym że będziemy grać w IV rundzie na R22...
I
Odpowiedz cytując
VanBasten
Senior Member

Stary 29.07.2010, 21:11
Nasz prezes widocznie wiedział , że i tak nie zagramy w następnej rundzie o co postarali się nasi pseudo zawodowcy . 0-1 u siebie z drużyną z Azerbejdżanu to większa kpina niż budowa stadionu przez Majchrowskiego . Problem następnej rundy rozwiązał się własnie sam i już nie musicie się gorączkować . ****a !!!!
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Stary 29.07.2010, 22:13
van basten jak dla mnie pracujesz na bana- mam nadzieję się doczekasz.
Odpowiedz cytując
Grzesiek7
Senior Member

Stary 30.07.2010, 00:04
VanBasten napisał(a):Wyświetl post
Pablo .....o ile sobie przypominam to byłeś w czołówce płaczków , którym przeszkadzało i niepodobało się wszystko od początku do końca na tym stadionie więc liczyłem że staniesz tam w pierwszym szeregu aby zebrać te podpisy No tak ale aktualnie nie przebywasz w Krakowie ........hmmmmm.....a mam takie pytanie : byłeś w naszym mieście w ogóle ? Może chociaz na jakiejś wyciece szkolnej na Wawel ?
I wkurza mnie jak armia płaczków którzy znają stadion tylko z internetu ma tu najwięcej do powiedzenia i narzekania . A jacy to kibice to właśnie pokazuję akcja ze zbieraniem podpisów
Gdybyś jeździł na wyjazdy, może byś poznał Pablo (ja poznałem go parę lat temu w pociągu do Zabrza, przy wódce - chyba miał wtedy urodziny). Nie wiem, na jakiej podstawie wydajesz takie osądy, równie dobrze mógłbym napisać, że go nie znasz, bo nie bywasz na stadionie, choć tego nie wiem, ale tak mógłbym przypuszczać, skoro o 19.21 byłeś jeszcze przy komputerze... W każdym razie, w jego przypadku się grubo pomyliłeś...
Ale dyskusja z Tobą na takie tematy nie ma chyba większego sensu.
Mógłbyś mi natomiast odpowiedzieć na moje pytanie sprzed paru godzin (bo było adresowane m.in. do Ciebie) - dlaczego uważasz, że osoby niezadowolone ze sposobu prowadzenia inwestycji mają chcieć szybkiego powrotu na stadion (bo tego tylko tyczyła petycja/interpelacja) i jest ich obowiązkiem zbieranie podpisów a osoby "spokojne i wyważone" (m.in. Ty) mogą na tą sprawę lać z góry na dół ? I nie mają moralnego obowiązku wzięcia udziału w akcji z podpisami ? Nie rozumiem tego kompletnie, serio...
Odpowiedz cytując
filip74
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 30.07.2010, 00:53
Ciekawe jaki będzie miał wpływ na naszą budowę stadionu wrześniowe rozpoczęcie przez Polimex przebudowy stadionu w Gliwicach.
Odpowiedz cytując
kohprzem'68
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 30.07.2010, 05:48
Tak szczerze mówiąc głęboko gdzieś mam to jaki kolor bedzie miał beton naszego stadionu bo ten obiekt bez nas nic nie znaczy, za to bardzo jestem zainteresowany by wszystkich nieusprawiedliwionych(np pobyt za granicą) piszących na jaki kolwiek temat Wisły w godzinach rozgrywania przez nią meczu zabanowac i to całkiem tak na powżnie .
Ot taki sobie temat obok stadionowy że tak powiem .

Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment."
Odpowiedz cytując
nt5
Member

Od: 06.2006

Stary 30.07.2010, 07:15
Z innej beczki, w kwestii operatora stadionu:
Źródło

Cytat:
Przypomnijmy, że PGE za pięć lat prawa do nazwy PGE Arena Gdańsk zapłaci 35 milionów złotych. Natomiast operator przez 10 lata, co roku wpłacać będzie 2 miliony oraz 5 procent przychodów.
Tak dla porównania w kwestii naszych 5 milionów rocznie.
Odpowiedz cytując
Królik-10
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 30.07.2010, 08:16
choyrak napisał(a):Wyświetl post
A wiesz jaką ja mam sugestię? Jak Ci się nie podoba to forum, albo raczej - temat dotyczący budowy stadionu,
droga wolna ! Sam rzadko komentuję, stąd rzadko płacze nad stadionem, co nie zmienia faktu że wiele elementów mnie w*****a! Ale równie drażni mnie takie podejście do sprawy, to jest forum kibiców Wisły, a temat to budowa stadionu, jak ktoś zauważył wystającą cegłę lub nierówny trawnik - niech sobie pisze, nie nasza wina że wykonawca powodów do pisania daje nam sporo !
Gościu forum to forum a nie miejsce na błazenade!!wiec sobie przemyśl to zdanie...

A to że ktoś tu wypomni cegłę wystającą to uwierz mi że to nie bedzie miało na to wpływu że ona przestanie wystawać.

Wpływ mogła mieć np.petycja więc nie zasłaniaj się wolnością słowa i że każdy może pisać o dupie marynie bo to w realu nic nie wnosi do sprawy!!

a zwierzenia i jak ktos ma jakieś niespełnione ambicje budowniczego niech wprowadzi w życie a nie że przez ostatnie czasy tylko lament lament lament i tak w kółko.Wszystkim płaczką proponuje napisać list do przyjaciółki i może tam złączą się z nimi czytelnicy i popłaczą razem z nimi,będą wspierać i uszczęśliwiać...
TYLKO WISŁA KRAKÓW NASZ TS !!
Odpowiedz cytując
VanBasten
Senior Member

Stary 30.07.2010, 08:21
Arapaho nie strasz mnie banem bo to śmieszne jest A niby czym miałbym sobie na niego zasłużyć ? Tym że nie wylewam łez tak jak Wy nad byle duperelem ? Trochę powagi . Jeśli chodzi o Pablo to faktycznie nie znam Go i opieram się tylko na tym co mam okazję tutaj przeczytać . Jeśli Go uraziłem to przepraszam i zapewniam , że nie chodziło mi o jakies osobiste wycieczki . Poprostu posłużył mi za przykład . Widać się pomyliłem pisząc że 90 % kibiców nigdy nie było na meczu i podając tu przykład Pabla . Oczywiście dalej podtrzymuje to zdanie że 90 % tu piszącycch to dzieci neo ale widoczie Pablo należy do tych pozostałych 10 % . Tak więc Pablo .....sorki .
A temacie komu ma zalezeć na szybkiej budowie stadionu to odpowiadam : wszystkim kibicom Wisły i tym spokojnym i tym postrzelonym Jeśli nie zabierałem głosu w tej sprawie i nie oferowałem pomocy to dlatego że od dawna wiedziałem , że mnie na tym meczu nie będzie więc po co byłoby sobie robić z gęby szmatę ? Ja rozumiem że ktoś nie może być na wszystkich meczach bo sam od pewenego czasu mam taką sytuację , że nie wyrabiam na wszystkie mecze szczególnie te rozgrywane w środku tygodnia . Dlatego nie robię tu burzy nie próbuję orgazniować protestów , zbiórek itp bo wiem że czasowo może być ze mną problem . I uważam że to jest bardziej uczciwe niż robienie dymu na forum nawoływanie do jakieś akcji a jak już taka akcja ma się wydarzyć i jest potrzebna pomoc to wtedy się pisze " sorry ale akurat nie ma mnie w Krakowie , mam do Krakowa 50 , 70 , 100 kilometrów , babcia ma imieniny itp . Jak ktoś nie ma czasu to niech się nie wygłupia i tyle .
Na Wisłę jeżdż od jakiś 25 lat !!! Dawniej byłem na każdym meczu na każdym prawie wyjeździe .Pamiętam druga ligę awans , mecze barażowe itp Ale czas idzie do przodu człowiek zakłąda rodzine , pracuje i ma wiele innych obowiązków .Nie zawsze można cały swój czas poświęcić dfla ukochanego klubu , choć i tak staram się to robić i przważnie mi się udaje .Jak tylko czas pozwalał nie było dla mnie problemem jechac na mecz do Sosnowca , o Hutniku już nawet nie wspomnę . Dlatego staram sie też nie wywoływać rewolucji jak wiem , że nie będę miał na nią czasu . Jak ktoś ma 13 lat i krótkie majtki to tego nie zrozumie ale przyjdzie czas że kiedyś to do niego dotrze .
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Stary 30.07.2010, 08:44
Mistrzu ja tu od banów nie jestem.Przyczytaj co napisałem- moje życzenie.Czemu? Temat o stadionie a ty tu poza szydzeniem z ludzi nic nie napisałeś.Nagle się kolega obudził w czerwcu- a w zeszłym roku czy nawet w tym jak pisaliśmy do radnych , tworzyliśmy interpelacje w sprawie budowy - jakoś nie było cię widać
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 30.07.2010, 09:42
Od banów ja tu jestem więc proszę przenieście prywatną dyskusję na priva.
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 30.07.2010, 09:43
filip74 napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe jaki będzie miał wpływ na naszą budowę stadionu wrześniowe rozpoczęcie przez Polimex przebudowy stadionu w Gliwicach.
Zaden. Chyba ze Polimex chce sie skompromitowac to wtedy bedzie sie tak tlumaczyl.

VanBasten zwrocilem juz jakis czas temu na ciebie uwage i przywoluje do porzadku. Mniej wrzutow na ludzi, wiecej konkretow odnosnie budowy.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 30.07.2010, 10:23
Cytat:
Znów okazało się, że My jako kibice jedynie w najważniejszych momentach nie zawodzimy. Tylko kogo tak naprawdę to obchodzi? Nawet cenami biletów klub planuje potraktować nas nie do końca poważnie. Ale o tym w następnym artykule.
z art. "Ratujmy Wisłę póki jeszcze można !!!" z SKWK
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 30.07.2010, 11:09
No tak, zaczęło się. Wisła przegrała mecz, więc po co budować stadion? Niech się Polimex bawi jeszcze 10 lat...
Powagi trochę, bo takie teksty zajeżdżają poziomem dzieci neo z komentarzy na wp czy onecie.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 30.07.2010, 12:58
Dizisiejsza fotogaleria napawa optymizmem

Po pierwsze to zdjęcie które mam nadzieje nie jest żadnym fotomontażem:

Mam nadzieje że z tego coś wyniknie.

Po drugie trybuna wschodnia ma zakładaną iluminację elewacji. Fajerwerków nie będzie. Standardowe podświetlenie
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...4889433604.jpg
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 30.07.2010, 13:01

czy to może oznaczac , że ten ochydny beton będzie jednak malowany ?

mam wrażenie ze po 1 kontakcie z piłką kamere będzie można wcisnąć do kosza , położenie w takim miejscu , że nie pozostaje nic , tylko celować
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Stary 30.07.2010, 13:08
Oby te bazgroły na ścianach były znakiem malowania.
Natomiast nie za bardzo rozumiem te kamery a raczej ich miejsca montażu.Nie dało sie zrobić jak na Hutniku w narożnikach trybun wysokie slupy z kilkoma kamerami na każdym?fachowcem w tej dziedzinie nie jestem ale dla widoczności widzów 9zwłaszcza tych na dole trybun) nie jest to zaleta
Odpowiedz cytując
Grzesiek7
Senior Member

Stary 30.07.2010, 13:09
Karherop napisał(a):Wyświetl post
mam wrażenie ze po 1 kontakcie z piłką kamere będzie można wcisnąć do kosza , położenie w takim miejscu , że nie pozostaje nic , tylko celować
A siatka do łapania piłek będzie przed, czy za kamerą, jak myślisz ?
Prawidłowa odpowiedź brzmi - "a patrzysz od strony boiska, czy trybuny ?"

Edit : monitoring z poziomu boiska jest uzasadniony tylko na trybunach E i W z powodu "martwego punktu" pod balkonem przy zamontowaniu kamer pod dachem,
na trybunach N i S takich słupków w ogóle nie musieli stawiać (moim zdaniem).
Ostatnio edytowane przez Grzesiek7 : 30.07.2010 o godz. 13:12.
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Stary 30.07.2010, 13:10
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Dizisiejsza fotogaleria napawa optymizmem

Po pierwsze to zdjęcie które mam nadzieje nie jest żadnym fotomontażem:

...

Mam nadzieje że z tego coś wyniknie.

Po drugie trybuna wschodnia ma zakładaną iluminację elewacji. Fajerwerków nie będzie. Standardowe podświetlenie
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...4889433604.jpg
Tego co na Legii napewno nie dostaniemy , nawet u nich tego żelastwa na dachu nie widać...oooo dało się, niesamowite
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 30.07.2010, 13:12
Grzesiek7 napisał(a):Wyświetl post
A siatka do łapania piłek będzie przed, czy za kamerą, jak myślisz ?
Prawidłowa odpowiedź brzmi - "a patrzysz od strony boiska, czy trybuny ?"
a masz pewnosc że takowa będzie ? wkońcu wcześniej nic takiego nie mielismy i nie jest to żadnym standardem w tej chwili na stadionach

poza tym nie wyobrażam sobie takiej siatki na naszym stadionie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów