|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Przed meczem pisałem że przygoda z pucharami skończy się na 3 rundzie.. brak umiejętności, słabi zawodnicy, słaby trener...
Transfery - komedia - miała powstać nowa drużyna pytanie zasadnicze na kim ma ten zespół się opierać rezerwowych z 2 Bundesligi? Jesteśmy słabeuszami i to jest fakt!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wstyd 0:1 będzie pośmiewisko znowu z nas... kur... amyślałem że Levadia to ostatni raz...Wysłać tych drwali do tartaku bo z piłką to oni nie wiele mają wspólnego...
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Oni są od nas po prostu lepsi. Są lepsi technicznie, kondycyjnie. Lepiej rozgrywają stałe fragmenty. Mówię serio. Przegramy 2:0.
Zobaczycie po meczu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Nie odzywałem sie miesiąc bo mnie fachowcy chcieli zjeść że transfery że zmiany że spoko że sukces ...... no i proszę sukces
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Oho... dobry znak !! kasperczak zobaczyl ze Brozek na guzik tam potrzebny......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Tutaj trzeba minimum dwóch bramek a ja się ani jednej nie spodziewam bo nawet przy 1-1 to tam nie mamy szans :/
![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY. PUCHARÓW TEŻ WIELE, LECZ Z POLSKIEJ MENNICY. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Bo to wszystko wina Maćka Skorży była....ta jasne....
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Czarny dzień polskiego futbolu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
patrzcie jak nas klepią chłopaki, Wiślacy uczcie się.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Co ten Bunoza robi he he co za drewno
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
ale nas klepią..............
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po Levadii myślałem sobie "spoko, wpadki każdemu się zdarzają", no ale jak widzę dzisiejszy wynik, to aż mnie *****ca bierze...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
klepią nas jak chcą... dwa, trzy podania pole karne Wisły i strzał... a my stoimy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
ktoś tu jeszce ma jakies złudzenia że mamy szanse u nich?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No ale co Prezes zadowolony 4 bańki zostały w kieszeni po co nam obrona
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
proszę o 2-0 dla Azerów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jak zawsze kibice milei nadzieje i chyba są najbardziej poszkodowani.....ehhh, szkoda mi pisać, co znów zawiodło, nom właśnie co, wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Brak obrony.... kompromitacja to co sie dzieje.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Macie swojego Kasperczaka
0 zgrania! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Tu K**** nie jest problem z obroną tylko z tym co my gramy z przody a dokładnie z tym czego nie gramy, jedyną naszą szansą było strzelenie bramki a nie 0:0. A po stracie bramki totalne odpuszczanie meczu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kibice chyba śpiewają"Kur*a mać Wisła grać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
cieszmy się, że tylko 0-1... Bunoza to by się u Majewskiego w Cracovii nie załapał...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Nie przesadzajcie. W tamtym roku odpadliśmy z pucharów w lipcu. W tym roku będzie sierpień. Postęp jest.
Żeby w meczu u siebie z azerską drużyną ani jednej sytuacji bramkowej nie stworzyć to jest szczyt. A teraz to ładnie z nami jadą. ![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Wisła grać k***a mać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Trzeba skonczyc gadanie o tym z jakimi ogorkami graja polskie zespoly, bo niestety kluby polskiej ekstraklasy tez sie do ogorkow zaliczaja. Po przegranej 0:1 z Interem Baku i nerwowce w karnych poznanski Mourinho stwierdzil, ze nie ma juz Europy A i Europy B. Myli sie, my po prostu zaliczamy sie do tej drugiej.
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Za duzo mamy drewnianych zawodnikow a za malo technicznych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Bunoza to jest drugi Wasiluk (Iwan ma jednak oko, wspomniał o tym już ok 15 minuty). Gość ma 1,90, a przegrywa walkę o górne piłki z niskimi Azerami. Technicznie tez kompletnie drewniany. Żenada.
Pajlić - dno i metr mułu. W pierwszej połowie na lewym skrzydle grali na zmianę Żurawski i Paweł Brożek, Pajlić w tym czasie wbiegał pod nogi drugiemu z naszych napastników, co już powinno dać Kasperczakowi do myślenia. Po co tak długo trzymał drewniaka - wie tylko on. W drugiej połowie wymieniali się z Małeckim pozycjami - kiedy Patryk był na prawym, nie istniało lewe skrzydło, kiedy zszedł na lewe, przestało funkcjonować prawe. Cikos - jedyny nowy gracz, który daje radę. Brak aktywności w pierwszej połowie wynika z braku współpracy z Boguskim. Wszedł Patryk i wszystko zaczęło funkcjonować. Gratuluje geniuszowi który stwierdził, że to Azerzy siądą w 70 minucie... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|