|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
zbymak nie rób nam smaka bo jeszcze będzie z tego gówno
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Pewnie tyle Chavez odwlekal bo chcial sobie zrobic fajny prezent na urodziny
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ej ja wiem, że to sf i mi wpadł dziwny pomysł do głowy. Nelson Valdez ponoć odchodzi z BvB, a nie da się ukryć że MŚ grał i to dość dobrze. Czy to o niego chodzi Zbymak?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ale nie jest z Afryki, a ta gwiazda miała być właśnie z Afryki.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jaki Valdez? Ludzie, zanim coś napiszecie, moglibyście się zastanowić nad tym chociaż chwile.. BVB za Valdeza chce okolo 5 melonów ojro +jego pensja. Dalej sądzicie że ma on do nas przyjsć?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tego co pamiętam to chcieli z nim rozwiązać kontrakt ale skoro tak mówisz cinekw to ok
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a kto odejdzie? Dwie opcje chyba tylko wchodzą w grę: Małecki za wybryki i Diaz bo cały czas jakieś kluby z Francji się wokół niego kręcą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Albo Pi. Brożek którego chce Transbozor czy jak tam ten klub ma
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Boże proszę Łobodzińsk?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
może Wojtek Ł. jest nominowany do opuszczenia naszej drużyny
pewnie ostatnie szanse dostaja Jirsak,Łobo, Małecki jesli sie nie poprawi moze tez nas opuscic, Pawełek ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Podbijam przedmówcę. Urżnę się jak świnia ! ^^
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Najbardziej dziwi sytuacja z Bunozą |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Najpredzej z Wisly odejda Diaz i Malecki. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Taką politykę jaką zapowiada zbymak to ja rozumiem.Powinniśmy właśnie się wzmacniać w zimie by na el.LM bądź el.LE mieć zgrany zespół a nie eksperymentować w lecie.Na tą porę wydaje mi się,że nie trzeba już żadnych transferów.No może jeszcze to głośnie nazwisko.W zimę kupić jakiegoś naprawdę dobrego skrzydłowego bo mamy ich dużo,ale nie jakiś super.Napadziorów nam nie trzeba o ile wykupimy dobrze sprawującego się Riosa.Obrońca oglądany długi czas i lewy obrońca.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jak ktos odejdzie to na pewno bedzie o tym głosniej niz teraz a kto to bedzie zobaczymy. Nie ma co teraz dumac kto to moze byc.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja proponuję zaproponować Turkom w pakiecie Łobo + Pawełek. Myślę że 3 mln euro będzie odpowiednią sumą. Jakby dołożyli jeszcze 1 mln to i Małeckiego można im opchnąć... Niepotrzebnie Jopa się pozbyliśmy bo z 500 tyś też by szło wyciągnąć
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
no dobra i dwie piłki do tego
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, sprzedawajcie Polaków i kupujcie na ich miejsce piłkarzy z zagranicy... Jasne :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ja rozumiem euforię na Forum ale proszę Was nie przeginajmy bo jak słyszę pomysł ściągnięcia Valdeza to nie wiem czy się śmiać czy płakać.
Poczekajmy to być może dowiemy się kim ma (jeśli ma) być ten "zawodnik z nazwiskiem" Póki co ze strony forumowcyh "wiarygodnych źródeł" czyli Maci0sa czy Zbymaka nie zostało nawet powiedziane o jaką pozycję na boisku chodzi. ![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Niestety ale jak tak dalej słabsze kluby beda wyceniac swoje gwiazdy, ktore moga zasilic inna - lepsza druzyne to zawsze kluby takie jak nasz beda szukały pilkarzy za granica. Podam przykład: lepiej wypozyczyc Riosa niz kupowac Sobiecha za kosmiczna cene ustalona przez Ruch. Taka jest niestety prawda i to sie długo nie zmieni.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chodzi mi tylko o to, że Łobo jak na zmiennika jest ok i nie ma sensu kupować drugiego Paljica, by walczył o pierwszą jedenastkę. Skoro Małecki jest na wylocie to szanujmy to co mamy. Przecież wychowankowie są z roku na rok coraz gorsi, a za polskich kopaczy dyktują ceny z dupy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
![]() Cytat:
![]() |
||
|
|
Member
Offline |
|
Co do ilości obcokrajowców to mam nadzieję, że jest to rozwiązanie tymczasowe. Jak już pobudują te boiska treningowe to za jakiś czas będziemy mieli w wyjściowej jedenastce więcej wychowanków niż barcelona. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|