|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Co by nie było jest już drugi maszt oświetleniowy na górze
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
nie wiem czy zauważyliście ale chyba jakaś prezentacja zespołu sie odbywa na murawie pełno tam pilkarzy
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
właśnie pisalem o tym wyzej
chyba sesja fotograficzna, trzeba obczajac na oficjalnej bo niebawem powinny sie foty pojawic![]() ![]()
wislak_krosno
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tak, dziś o 9 jest sesja foto.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Idzcie prosze z fotorelacja druzyny do innego tematu, tutaj chcielibysmy poczytac o powazniejszych sprawach v
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
dalszy ciąg medialnego zaintersowanie budową stadionu
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,357...l_na_EURO.html ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Nie wystarczą. Muszą być zamontowane wszystkie kratownice wzdłuż boiska.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
maszty mogą zdążyć zrobić ale przypadkiem do meczu nie jest potrzebne to oświetlenie podwieszane pod dachem?
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ja mam takie pytanko. Czy ta betonowa konstrukcja zewnętrzna naszego "pięknego" stadionu będzie w jakiś sposób pomalowana czy po prostu zostanie taka surowo betonowa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
||
|
||
|
|
Junior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
wiem ze to prozaiczne, ale czy tylko mnie przeszkadza ze na dwoóch trybunach drogi ewakuacyjne są ŻÓŁTE, a na pozostałych szare
poza tym, ilekroć ostatnio przejeżdżam obok stadionu to nie mogę się doczekać meczu na nim ! oby karnety były cenowo zbliżone bardziej do cracovii aniżeli do legii .... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
z dobrych wieści: drugi maszt oswietleniowy zamontowany...
moze zdążą... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nadzieja matką wynalazków.
Tak z ciekaowości wszedłem sobie na oficjalną Legii i prosze... http://stadion.legia.com/ Odliczają sekundy. Profesjonalizm pełną gębą. A u nas cisza jakbyśmy mieli dopiero w przyszłym roku wejść na stadion. Nikt nic nie wie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Jak zostało 11 dni do meczu to co za problem odliczać. Jkaby odliczali już od 2 lat to byłbym pod wrażeniem a tak? ![]() Wczoraj byłem na stadionie i jak się tak patrze na to co robią robotnicy (albo czego raczej nie robią) to coraz bardziej powątpiewam w cokolwiek. Pracownicy wyglądają jakby nie wiedzieli za bardzo co mają robić. Straszny marazm, widać że Polimex żadnych kar się nie boi. Jeśli nie ma bata to jak mozna cokolwiek wymusić? ![]()
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 27.07.2010 o godz. 15:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Moze jam głupi ale wierze że zdążą. Panie Bogdanie jak bedzie trzeba to im nawet w******* ale skończyc muszą na czas.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pan Bogdan nie może im wejść w *****, nie ma do tego żadnego prawa.
Jedynie ZIKIT może ich pogonić, ale im też się nie chce. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Ale jak widać da się ? Da ? grać w h....a |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nie ma opcji, że zdążą.
Można było by mieć jakąkolwiek nadzieję, gdyby faktycznie pracowali na 2 zmiany.A jak jest, możecie sami sobie zobaczyć na kamerce. Zastanawia mnie czego to może być wina.Brakujących prefabrykatów, kasy, złej pogody? Poza tym dlaczego jeszcze nie zrobiono testów głównego oświetlenia z masztów?A może coś mnie ominęło? Zostaje kwestia głównej kamery.Gdzie ona ma stać? Wiadomo coś? Gdzie stanowiska komentatorskie?Trzeba zrobić stanowiska dla mediów (a więc odpowiednie siedziska z łączami ), vipów, właściciela- przecież tego typu miejsc nie posiada trybuna wschodnia. Trzeba w jakiś sposób wyposażyć trybunę. Borek przecież nie będzie siedział na taborecie i relacjonował nasze widowisko a dziennikarze notowali rzeczy pisząc na kolanie.... ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
na pewno są większe bo u nas ich po prostu nie ma. Gdyby były to trybuna wschodnia nie byłaby gotowa pół roku po pierwotnym terminie, a otwarcie stadionu nie byłoby planowane dopiero na październik. A październik , patrząc na nieróbstwo Polimexu Mostostalu, to termin jak najpardzej optymistyczny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Mam nadzieję, że ten nowy pion niebawem poskutkuje i wdrąży kilka ciekawych pomysłów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Legia rozkręciła marketingową machinę, ponieważ otwierają część stadionu.Podejrzewam, że u nas też będą podobne atrakcję.Tylko najpierw niech będzie wiadomo, kiedy w końcu otworzą nam stadion.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W Warszawie wykonawca nie miał jak się wytłumaczyć.
Polimex dostał kompletny projekt wykonawczy, na bieżąco dokumentację warsztatową wykonywało JSK, dzień w dzień pilnując jakości wykonania - odesłano masę prefabrykatów trybun. Kary umowne były zapisane, a miasto współpracujące z klubem pilnowało budowy. Gdy Polimex chciał 2 miesiące dodatkowego czasu, prośbę odrzucono, a wykonawca dostał tylko miesiąc, z racji ciężkiej zimy. U nas nikt budowy nie pilnuje, ZIKIT przedłuża terminy Polimexowi ile ten tylko chce, zamiast zatrudnić rzeczoznawcę, który oszacowałby, ile opóźnień wynikło z zawirowań z projektem, a ile z winy wykonawcy. Do tego ile dodatkowej kasy wykonawca chciał, tyle dostał. Nawet nie ma czego porównywać, w Warszawie inwestycja prowadzona jest profesjonalnie, u nas amatorsko (chociaż to też zbyt dużo, bo amatorzy w internecie widzą co się dzieje, a ZIKIT nie). Jedyne wyjście to zatrudnić ludzi z wiedzą, którzy uporządkowaliby ten burdel. Przejrzeć dokumenty, projekt, ogłosić przetarg na dokończenie budowy, a obecnego wykonawcę ścisnąć za jaja. Nie wiem czy radni mają moc, aby zaproponować czy wywrzeć na prezydencie presję, do podjęcia takiego kroku. Nie trzeba wiele, a dużo by to rozwiązało. Jak w przetargach wygrał Polimex, to byłem zadowolony, bo widziałem, jak radzi sobie ze stadionem Legii. Niestety, teraz chętnie wyrzuciłbym ich z tej budowy, za ich ignorancję i granie na czas przy tak ważniej inwestycji. Najgorsze jest to, że Polimex-Mostostal będą głównie kojarzyć z budową stadionu Legii, a o tym, jak "cudownie" radzili sobie ze stadionem Wisły mało kto usłyszy.
Ostatnio edytowane przez PiotrG : 27.07.2010 o godz. 16:42.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wisła po zakończeniu prac związanych z oświetleniem ma mieć łącznie 2 000 lx a do zorganizowania meczu w IV rundzie potrzeba : 1400 lx więc spokojnie teraz już mamy dwa "słupy" oświetleniowe(na zachodzie) i cztery na wschodzie więc to już jest na pewno ponad 1400 lx.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|