The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
endriu133
Member

Od: 01.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.07.2010, 12:05
[QUOTE=bearex;945091]Powrót Kalu Uche
(joke)

Jestem za!!!Jedyny powrót to zespołu jakby by mnie ucieszył)

Do westersyl nie kłóćcie się!!! po prostu nie czytaj jego postów jak Cie irytuje
UNIA Tarnów- Odradzamy się jak feniks z popiołu
Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 27.07.2010, 12:13
No to czeka nas wspaniały środek obrony Kowalski-Bunoza....brawo za wspaniałe transfery w obronie! Juz widze jak ich kręca Azerowie.........zero zgrania i meczów pucharowych...
Odpowiedz cytując
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 27.07.2010, 12:15
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
No to czeka nas wspaniały środek obrony Kowalski-Bunoza....brawo za wspaniałe transfery w obronie! Juz widze jak ich kręca Azerowie.........

Gratuluję daru jasnowidzenia. Może powycierać Ci leski z policzków?
Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 27.07.2010, 12:15
Reser napisał(a):Wyświetl post
Gratuluję daru jasnowidzenia. Może powycierać Ci leski z policzków?

Cleber doznał kontuzji...kto ma tam grać...na szybkich Azerów on nie ma przy jakimkolwiek urazie szans z nimi. Skoro Twoim zdaniem obrona jest super to życze powodzenia...5-0 zero z amatorami wystarczyło żeby co poniektórzy się podniecili....Lech nie ma ataku, my obrony i jak to wyglądało? Ogórki z Levadii nas pocisnęły nie mówiąc o Tibilisi...bo obrona była dziurawa, błędy Jopa i Kłosa...dziś wygrywa się obroną, zwłaszcza jak się ma tak słabą skuteczność i anemicznego, wręcz paralitycznego Boguskiego...każda bramka stracona na własnym stadionie komplikuje sprawę
Ostatnio edytowane przez Mar85 : 27.07.2010 o godz. 12:23.
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 27.07.2010, 12:18
Cleber doznał kontuzji...kto ma tam grać?
Basałaj coś mówił że mają prawo zgłosić nowego zawodnika 24h przed meczem. Oby zrobili to ze stoperem...
Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 27.07.2010, 12:20
Cleber doznał kontuzji...kto ma tam grać?
Chociażby DIAZ który już grał na tej pozycji i sprawdził się znakomicie. Chociażby WILK lub Sobolewski którego z konieczności też można przekwalifikować. Znowu zaczynaja się masowe samobójstwa na forum?

Nie chce nikogo bronic ale co do wypowiedzi kibicwisły i tego co napisał na temat RIOSA to ja rozumiem to tak ze on napisał że szansę na podpisanie ocenia na 5% czy coś takiego czyli napisał swoję subiektywną ocenę do której ma prawo.

Chyba ze chodzi wam o inną wypowiedź.
Odpowiedz cytując
wiślak1906forever
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 27.07.2010, 12:21
Bunoza Kowalski hmm ciekawie to będzie bardzo dobry sprawdzan dla nich a ja się tam nie boje o naszą obrone tak czy tak
Odpowiedz cytując
cuul
Senior Member

Od: 01.2004

Cleber doznał kontuzji...kto ma tam grać...na szybkich Azerów on nie ma przy jakimkolwiek urazie szans z nimi. Skoro Twoim zdaniem obrona jest super to życze powodzenia...5-0 zero z amatorami wystarczyło żeby co poniektórzy się podniecili....Lech nie ma ataku, my obrony i jak to wyglądało? Ogórki z Levadii nas pocisnęły nie mówiąc o Tibilisi...bo obrona była dziurawa, błędy Jopa i Kłosa
Zawsze może na środku zagrać Diaz, albo na mecz z Azerami zmienić ustawienie na 3-5-2, a potem się zobaczy.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki" - H. Reyman
Odpowiedz cytując
Sopranos
Senior Member

Od: 11.2002

Syn Kangura z 1984 napisał(a):Wyświetl post
Basałaj coś mówił że mają prawo zgłosić nowego zawodnika 24h przed meczem. Oby zrobili to ze stoperem...
Nie bardzo sobie wyobrażam żeby zawodnik zgłoszony 24 godziny przed meczem wskoczył od razu do pierwszego składu. Na razie Cleber nie przeszedł jeszcze żadnego badania, więc nie można przesądzać, że nie zagra. Poza tym gramy w Krakowie i nawet przy obronie Kowalski - Bunoza nie wyobrażam sobie żebyśmy tego meczu nie wygrali.
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
Odpowiedz cytując
ChG
Senior Member

Stary 27.07.2010, 12:24
Cleber doznał kontuzji...kto ma tam grać...na szybkich Azerów on nie ma przy jakimkolwiek urazie szans z nimi. Skoro Twoim zdaniem obrona jest super to życze powodzenia...5-0 zero z amatorami wystarczyło żeby co poniektórzy się podniecili....Lech nie ma ataku, my obrony i jak to wyglądało? Ogórki z Levadii nas pocisnęły nie mówiąc o Tibilisi...bo obrona była dziurawa, błędy Jopa i Kłosa...dziś wygrywa się obroną, zwłaszcza jak się ma tak słabą skuteczność i anemicznego, wręcz paralitycznego Boguskiego...każda bramka stracona na własnym stadionie komplikuje sprawę
Ja po raz kolejny apeluje o to, żeby nie robić z Azerów nie wiadomo jakich wirtuozów szybkości i ogólnie futbolu. Panowie, oni ledwo co wyeliminowali słabiutki zespół z Irlandii, spokojnie, na nas ich przygoda pucharowa się zakończy, nawet jak będziemy grać z Kowalskim i Bunozą w środku obrony.
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Stary 27.07.2010, 12:25
Ja tylko mam nadzieje ze Kowalski jak najszybciej PRZESTANIE byc zawodnikiem pierwszego skladu.. czy naprawde niektorzy nie rozumieja tego, ze ten zawodnik nie nadaje sie do gry w klubie tego formatu? te jego ciagle faule przy skakaniu do glowy i odpychanie rekoma, przeciez stoper nie ma prawa tego robic...
Odpowiedz cytując
dzollo
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 27.07.2010, 12:30
Wisla.Krakow.pl napisał(a):
Przed końcem treningu, jeszcze w trakcie gierki, z boiska zszedł Cleber. Brazylijczyk doznał urazu mięśnia i jeszcze dzisiaj przejdzie badania USG.
No to panowie rozaniec do reki i modlic sie, zeby to nie bylo nic powaznego, bo bez Clebiego w czwartek moze nie byc z byt rozowo.
Czy wygrywasz czy nie.... <3
Odpowiedz cytując
cuul
Senior Member

Stary 27.07.2010, 12:30
sportnh napisał(a):Wyświetl post
Ja tylko mam nadzieje ze Kowalski jak najszybciej PRZESTANIE byc zawodnikiem pierwszego skladu.. czy naprawde niektorzy nie rozumieja tego, ze ten zawodnik nie nadaje sie do gry w klubie tego formatu? te jego ciagle faule przy skakaniu do glowy i odpychanie rekoma, przeciez stoper nie ma prawa tego robic...
A ja mam nadzieje, że coponiektórzy skończą z tymi czarnymi wizjami. Sporo przeszliśmy w ostatnich latach, odpadając z kelnerami ale nie można żyć w ciągłym strachu. Bać się Azerów, to już chyba lekka przesada...
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki" - H. Reyman
Odpowiedz cytując
Pawlolek
Senior Member

Stary 27.07.2010, 12:32
cuul napisał(a):Wyświetl post
A ja mam nadzieje, że coponiektórzy skończą z tymi czarnymi wizjami. Sporo przeszliśmy w ostatnich latach, odpadając z kelnerami ale nie można żyć w ciągłym strachu. Bać się Azerów, to już chyba lekka przesada...
Dokładnie. O środek obrony się nie martwię, bardziej o skuteczność. To my będziemy atakować i trzeba sytuacje wykorzystać, żeby mieć sporą zaliczkę i spokojną głowę przed rewanżem.
Bez wzmocnień powinniśmy ich zjeść na śniadanie. Gorzej z kolejną rundą, ale o tym wiedzą wszyscy.
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Stary 27.07.2010, 12:35
cuul napisał(a):Wyświetl post
Gosciu, ja nie pisze o Azerach tylko generalnie, nie chce widziec tego zawodnika w pierwszej jedenastce Wisly.
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Stary 27.07.2010, 12:37
Jeśli teraz boimy się Azerów to co będzie w IV rundzie, strach na forum wchodzić.
Odpowiedz cytując
cuul
Senior Member

Stary 27.07.2010, 12:39
Gosciu, ja nie pisze o Azerach tylko generalnie, nie chce widziec tego zawodnika w pierwszej jedenastce Wisly.
Ale to nie Ty ustalasz skład i to nie Ciebie rozliczają z wyników. Sam Kasperczak pewnie wolałby Terry`ego w pierwszej drużynie, ale go nie ma i gra tymi piłkarzami których ma. I wiedzą w klubie, że jest problem ze srodkiem obrony, bo próbują ściągnąć kogoś na tą pozycję. Z jakim skutkiem, się okaże, ale nie ma co panikować przed meczem w 3 rundzie i to z takim przeciwnikiem.
Odpowiedz cytując
TSW06
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 27.07.2010, 12:43
a poza tym mimo że graliśmy z amatorami to jednak Kowalski grał dość pewnie, więc nie wiem po czym wnosicie że jest za słaby na Wisłę?
nie płakać za Cleberem bo para stoperów Kowalski-Bunoza da radę
Pozdrowienia z Częstochowy!!
"Żyjesz w kraju w którym wszyscy chcą cię zrobić w chuja..
."
Odpowiedz cytując
wajefel
Member

Od: 07.2010

Stary 27.07.2010, 12:57
Ja też nie rozumiem co połowa forum ma do Kowalskiego. Może z Torresem sobie nie poradzi, ale z Azerami?
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 27.07.2010, 13:04
Czy ktos wie czy Chavez przyleciał?
Ponoc miał byc najpóźniej dzis.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 27.07.2010, 13:21
kacpergawlo napisał(a):Wyświetl post
No miał ogromne problemy z przeciętniakami z polskiej ligi, jego zespół stracił najwięcej goli w lidze, mimo, że obok miał Glika, do tego nie zawsze tam grał. Ciężko więc się cieszyć, że Kowalski zagra.
Jak nie grał, to miał kontuzje.Jego zespól stracił najwiecej goli, prawda, ale też weźmy pod uwagę że mieli alkoholowy problem bramkarza, a rezerwowy był jeszcze słabszy. Glik jakoś poszedł do Palermo, a różnicy w ich grze podczas meczy nie widziałem.

Dajcie chłopakowi szanse. W czwartek pewno wystąpi w parze z Bunozą, Diaza nie chce na stoperze, to zbyt niebezpieczne.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
cuul
Senior Member

Stary 27.07.2010, 13:29
kacpergawlo napisał(a):Wyświetl post
No miał ogromne problemy z przeciętniakami z polskiej ligi, jego zespół stracił najwięcej goli w lidze, mimo, że obok miał Glika, do tego nie zawsze tam grał. Ciężko więc się cieszyć, że Kowalski zagra.
Tam chyba problem był trochę inny - Kwapisz w bramce (lubiał zaglądnąć do kieliszka i przez to kwasy były w szatni). Atmosferka w zespole przez to nie była za dobra, a to się przekładało na wyniki. Dajcie chłopakowi szanse. I graczy mamy "trochę" lepszych, niż Ci z którymi grał w Piaście.
Odpowiedz cytując
Zieniu1906
Member

Stary 27.07.2010, 13:32
Ja mam też duże wątliwości czy jeżeli Cleber nie doznałby kontuzji Heniu postwaiłby na parę Cleber-Bunoza , warto pamiętać że obaj są lewonożni.
Odpowiedz cytując
wojteqs80
Member

Od: 08.2006

Stary 27.07.2010, 13:37
Nie wiem co wszyscy chcĄ od kowalskiego, wedŁug mnie to caŁkiem przyzwoity piŁkarz. Spokojnie moŻe graĆ w parze z bunozĄ w meczu z azerami. Przeciez to nie hiszpania, a tak na marginesie nie zauwaŻyŁem Żeby glik w piaŚcie aŻ tak przerastaŁ umiejĘtnoŚciami kowalskiego
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 27.07.2010, 13:40
Zieniu1906 napisał(a):Wyświetl post
Ja mam też duże wątliwości czy jeżeli Cleber nie doznałby kontuzji Heniu postwaiłby na parę Cleber-Bunoza , warto pamiętać że obaj są lewonożni.
NO i co z tego ze są lewonozni Marcelo z Glowackim byli obaj prawonozni i grali ze sobą ? Grali, wiec w czym problem
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 27.07.2010, 13:43
Gorzej w obronie już chyba nie może być. Ostatnio jak nam wypadło 2 obrońców to nas Lechia robiła jak chciała w PP. Grali Burliga z Diazem i wyglądali jak dzieci we mgle. Nie chciałbym, żeby taka sytuacja się powtórzyła z Azerami.
Odpowiedz cytując
cuul
Senior Member

Stary 27.07.2010, 13:45
Donki napisał(a):Wyświetl post
NO i co z tego ze są lewonozni Marcelo z Glowackim byli obaj prawonozni i grali ze sobą ? Grali, wiec w czym problem
To samo miałem napisać A co do kontuzji Clebera, zawsze jest jakieś prawdopodobieństwo, że to zasłona dymna.
Odpowiedz cytując
Cfaniak
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 27.07.2010, 13:59
Wlasnie wrocilem z Reymonta z biletami na czwartkowy mecz i co ciekawe , spotkalem A.Iwana i rozmawialem z nim o chavezie powiedzial ze moze juz dzis bd w krk i sie usmiechnol ;]
My jesteśmy Wisła, My nigdy nie poddamy się !

Odpowiedz cytując
Abstrakcja
Member

Od: 07.2010

Stary 27.07.2010, 14:03
Jestem ciekawy o to głośne nazwisko, które miało by przejść do Wisełki i przyciągnąć i kibiców na stadion. Z nudów patrzyłem na uczestników mundialu (ponoć ma być to uczestnik mundialu) to tacy kandydaci to wg mnie Valter Birsa i Sebastián Abreu.
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 27.07.2010, 14:11
Abstrakcja napisał(a):Wyświetl post
Jestem ciekawy o to głośne nazwisko, które miało by przejść do Wisełki i przyciągnąć i kibiców na stadion. Z nudów patrzyłem na uczestników mundialu (ponoć ma być to uczestnik mundialu) to tacy kandydaci to wg mnie Valter Birsa i Sebastián Abreu.
On miałby przyciągnąć widzów Toż to koleś co z 2 metrow do pustej nie trafił w meczu z nami. Bez przesady, to juz stary dziadek co dobry był chyba 20 lat temu, jeśli był....
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów