|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Cleber doznał kontuzji...kto ma tam grać
Ostatnio edytowane przez Mar85 : 27.07.2010 o godz. 12:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Chociażby DIAZ który już grał na tej pozycji i sprawdził się znakomicie. Chociażby WILK lub Sobolewski którego z konieczności też można przekwalifikować. Znowu zaczynaja się masowe samobójstwa na forum?
Nie chce nikogo bronic ale co do wypowiedzi kibicwisły i tego co napisał na temat RIOSA to ja rozumiem to tak ze on napisał że szansę na podpisanie ocenia na 5% czy coś takiego czyli napisał swoję subiektywną ocenę do której ma prawo. Chyba ze chodzi wam o inną wypowiedź. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Bunoza Kowalski hmm ciekawie to będzie bardzo dobry sprawdzan dla nich a ja się tam nie boje o naszą obrone tak czy tak
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki" - H. Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie bardzo sobie wyobrażam żeby zawodnik zgłoszony 24 godziny przed meczem wskoczył od razu do pierwszego składu. Na razie Cleber nie przeszedł jeszcze żadnego badania, więc nie można przesądzać, że nie zagra. Poza tym gramy w Krakowie i nawet przy obronie Kowalski - Bunoza nie wyobrażam sobie żebyśmy tego meczu nie wygrali.
![]()
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja tylko mam nadzieje ze Kowalski jak najszybciej PRZESTANIE byc zawodnikiem pierwszego skladu.. czy naprawde niektorzy nie rozumieja tego, ze ten zawodnik nie nadaje sie do gry w klubie tego formatu? te jego ciagle faule przy skakaniu do glowy i odpychanie rekoma, przeciez stoper nie ma prawa tego robic...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Wisla.Krakow.pl napisał(a):
![]()
Czy wygrywasz czy nie.... <3
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki" - H. Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Bez wzmocnień powinniśmy ich zjeść na śniadanie. Gorzej z kolejną rundą, ale o tym wiedzą wszyscy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gosciu, ja nie pisze o Azerach tylko generalnie, nie chce widziec tego zawodnika w pierwszej jedenastce Wisly.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli teraz boimy się Azerów to co będzie w IV rundzie, strach na forum wchodzić.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale to nie Ty ustalasz skład i to nie Ciebie rozliczają z wyników. Sam Kasperczak pewnie wolałby Terry`ego w pierwszej drużynie, ale go nie ma i gra tymi piłkarzami których ma. I wiedzą w klubie, że jest problem ze srodkiem obrony, bo próbują ściągnąć kogoś na tą pozycję. Z jakim skutkiem, się okaże, ale nie ma co panikować przed meczem w 3 rundzie i to z takim przeciwnikiem.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
nie płakać za Cleberem bo para stoperów Kowalski-Bunoza da radę |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ja też nie rozumiem co połowa forum ma do Kowalskiego. Może z Torresem sobie nie poradzi, ale z Azerami?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Czy ktos wie czy Chavez przyleciał?
Ponoc miał byc najpóźniej dzis. ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Dajcie chłopakowi szanse. W czwartek pewno wystąpi w parze z Bunozą, Diaza nie chce na stoperze, to zbyt niebezpieczne. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tam chyba problem był trochę inny - Kwapisz w bramce (lubiał zaglądnąć do kieliszka i przez to kwasy były w szatni). Atmosferka w zespole przez to nie była za dobra, a to się przekładało na wyniki. Dajcie chłopakowi szanse. I graczy mamy "trochę" lepszych, niż Ci z którymi grał w Piaście.
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ja mam też duże wątliwości czy jeżeli Cleber nie doznałby kontuzji Heniu postwaiłby na parę Cleber-Bunoza , warto pamiętać że obaj są lewonożni.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Nie wiem co wszyscy chcĄ od kowalskiego, wedŁug mnie to caŁkiem przyzwoity piŁkarz. Spokojnie moŻe graĆ w parze z bunozĄ w meczu z azerami. Przeciez to nie hiszpania, a tak na marginesie nie zauwaŻyŁem Żeby glik w piaŚcie aŻ tak przerastaŁ umiejĘtnoŚciami kowalskiego
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Gorzej w obronie już chyba nie może być. Ostatnio jak nam wypadło 2 obrońców to nas Lechia robiła jak chciała w PP. Grali Burliga z Diazem i wyglądali jak dzieci we mgle. Nie chciałbym, żeby taka sytuacja się powtórzyła z Azerami.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A co do kontuzji Clebera, zawsze jest jakieś prawdopodobieństwo, że to zasłona dymna.![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Wlasnie wrocilem z Reymonta z biletami na czwartkowy mecz i co ciekawe , spotkalem A.Iwana i rozmawialem z nim o chavezie powiedzial ze moze juz dzis bd w krk i sie usmiechnol ;]
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jestem ciekawy o to głośne nazwisko, które miało by przejść do Wisełki i przyciągnąć i kibiców na stadion. Z nudów patrzyłem na uczestników mundialu (ponoć ma być to uczestnik mundialu) to tacy kandydaci to wg mnie Valter Birsa i Sebastián Abreu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
|

|