|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
dla mnie karygodne jest to ze trybuny D i E tak dlugo funckjonowaly i nikt nie zastanawial sie nad ich wykonczeniem !! Teraz terminy gonia nas jak szalone, a wykonawca zamiast zaangazowac wiecej ludzi, spokojnie sobie dlubie - a wystaczyloby zaangazowac sie na kilku plaszczyznach, skrocic przez to czas pracy i niewykluczone tez, ze koszty. Te trybuny cholera jasna stoją puste !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
||
|
Trybuna E (południowa) jest wykończona, brakuje w niej tylko 2 kiosków gastronomicznych i chyba monitoringu (nie zauważyłem przed trybuną słupków z kamerami, wewnątrz trybuny zapewne on jest).
Trybuna D (północna) to inna historia, wewnątrz trzeba wybudować wszystko od podstaw. Cytat:
Gdyby te prace zlecono, to ZIKIT dawno by się pochwalił, w chwili obecnej nie mają pieniędzy na to. Cytat:
Powinien się wziąć raczej za wnętrza trybuny zachodniej, bo tam to jest dopiero masa roboty. Przy zwiększeniu tempa może zdążyliby na rundę wiosenną, jak będą się babrać, to otworzą trybunę w czerwcu 2011 albo i później.
Ostatnio edytowane przez PiotrG : 24.07.2010 o godz. 09:32.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Stadion Wisły: jak składak montowany w stodole
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,357...mpaign=1077762 ![]()
Jazda! Jazda! Jazda! Biała Gwiazda!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
byłem dziś rano na ul. Reymana, myją na gotowo szyby na zewnątrz trybuny wschodniej,
czyli Polimex-Mostostal nie ma zamiaru ani oszlifować tego betonu, ani go pomalować, zacieki i wszystkie niedoróbki na zewnątrz już takie zostaną !! może zaapelujmy w tej sprawie do Gł. Plastyka Miasta Krakowa ![]()
Runner
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Mam w takim razie nadzieje, że sprawą zainteresuje się jakaś wyższa instancja.
![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Wrzuci ktoś obraz z kamerki numer 1?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
czy jest szansa na to ze 4 runde Ligi Europejskiej zagramy na R22?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Szansa zawsze jest, ale muszą się pospieszyć pracownicy Polimexu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Są nowe zdjęcia na stronie Stowarzyszenia. Mimo, że widać, że to jest jeszcze plac budowy, to patrząc na niektóre foty robi się tak jakoś bardziej optymistycznie. Obyśmy wkrótce (?) mieli okazję zapełnić ten stadion.
![]()
if You only knew the power of the Dark Side
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
.. czyli sztucznej murawy nie bedzie.. ale kazdy uspokajal ze bedzie bo ktos tak powiedzial, po raz kolejny widzicie ze oni jedno mowia, a drugie robia.. spac spokojnie nie mozna, czekamy na nowe kwiatki i obietnice
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 24.07.2010 o godz. 11:59.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wyluzujcie problem był taki że wynikało z wcześniejszych info że nie będzie miejsca pod rozgrzewkę tylko będzie asfalt, ale miejsce jest droga znowu tak szkaradnie nie wygląda i na kilku innych stadionach też jest takie rozwiązanie a pokrycie jej sztuczną trawą w tym momencie jest chyba najmniejszym problemem naszego stadionu... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Sosnowiec też nie spełnia norm.
W Lubinie! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Właśnie o tym ostatnio tu pisałem. Taktyka klubu i nie tylko jego jest zła, bo nic nie daje - ZIKiT, Majchrowski i cała ta "banda" dalej hasa sobie w najlepsze z kłamstwami, pustymi zapewnieniami, nowymi opóźnieniami, brakoróbstwem, kombinacjami, udawaniem świętych. Obecna taktyka postępowania po prostu się nie sprawdza, nie przybliża nas do pokonywania palących problemów, nie wymusza profesjonalizmu. Dlatego uważam, że już od dawna należy sięgnąć po zupełnie inne działania niż robienie dobrej miny do skandalicznej gry. ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdyby Basałaj chciał, to by zrobił taką siarę Majchrowskiemu, że by się do kampani nie pozbiera, dlatego to, że tak nie robi, musi mieć w tym jakiś cel.Po prostu wydaje mi się, że sprawa ze stadionem powoli się rozwiązuje w zaciszu gabinetów.Tak napradę sprawy nabrały tempa gdy zaczęliśmy mieć nowego prezesa.
Zdaje się, że pani Janik, w którymś z programów na tvp użyła stwierdzenia "Z Wisłą postaramy się dokończyć budowę do końca października". Abstrahując od słowa "postaramy", które mnie bardzo wk urwia, interesujące jest bardziej to co powiedziała ona na początku zdania. Przypuszczam, że po prostu w Zikicie nie ma już kasy na stadion, a nie poproszą o jeszcze, bo opinia publiczna by ich zjadłą, więc podejrzewam, ze dokończyć stadion chcą z Wisłą w zamian za to, że ileś tam lat Wisła będzie ze stadionu korzystała za darmo. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Lubin nie pozwoli bo kibice, Kielce równiez i po pucharach walkower.
****a nie mozna jakos ich zmusić zeby zabrali sie tylko za to zeby Wisła mogła zagrac u siebie? Albo klub niech poprosi o gre w okolicach 17 albo 18. Mi sie wydaje że predzej Basałaj cos załatwi niz UM.
Ostatnio edytowane przez BRTS39 : 24.07.2010 o godz. 13:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Myślę, że nie tylko Ciebie. Po prostu brak słów na to jak urzędnicy publiczni mają za nic swoje obowiązki. Ale takie podejście do sprawy w Polsce mnie nie dziwi-skoro skarbówka patrzy na każdego obywatela jak na potencjalnego oszusta itp.
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Przecierz to są jakies jaja !!!
3 runde jeszcze jakos wytrzymalem, ale zeby 4 nie byla na Reymonta to są kpiny ! :/ |
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Panowie, a Wrocław by wchodził w rachubę?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Kiedyś już pisałem w tym temacie, że chyba jedyne wyjście to jakaś demonstracja. Pójdzie parę szyb, poleci parę kamieni, media nagłośnią sprawę to się może ogarną.
![]()
W życiu ważne są tylko chwile...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
To jest coś niesamowitego ! Ile można czekać ?!;/
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
masakra....wogole brak słow więc moze jak proponuje SkMk...powinnismy przejsc do czynów...........ogarnięcie wileu osobom by sie przydało
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
w czwartek mecz to mysle, ze pare osob by przyszlo wczesniej na Rynek i okolice. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A może poprosilibyśmy, żeby pierwszy mecz IV rundy był grany na wyjeździe, a rewanż poźniej u nas i wtedy byłoby oświetlenie. Wiem, że UEFA to zatwardziałe dziady, ale może dałoby się tak to wynegocjować...
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To chodzi o zgłoszenie obiektu przed daną rundą.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
A tak panowie budowniczy "zapi***ją" na naszym stadionie w sobotę o godzinie 14:50. Szlag mnie jasny trafi !! ![]()
Ostatnio edytowane przez rav : 24.07.2010 o godz. 13:59.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|