|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy komentarze ze strony TWSD, powinny zniknąć? | |||
| Tak, forum jest od komentowania, strona tylko od informowania! |
|
61 | 26,99% |
| Nie, ale moderatorzy powinni się bardziej przyłożyć. |
|
85 | 37,61% |
| Nie, komentowanie wiadomości to nierozerwalna część tej strony. |
|
80 | 35,40% |
| Głosujących: 226. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Czy ktoś tak jak ja wybrał Ochronę Środowiska na Politechnice?
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Co bardziej polecacie Ochronę Środowiska na politechnice czy na Agh
![]() ![]()
" Bo najważniejsze chęć istnienia, spokojne dni i spełnione marzenia..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Panowie mam do wyboru Edukacja Techniczno - Informatyczna na AGH, Informatyka Stosowana na Uniwersytecie Ekonomicznym i Informatykę Nienauczycielską na UP, wszystko Kraków. Może ktoś doradzić co wybrać?
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A czy ktoś może powiedzieć o plusach i minusach tych 2 uczelni?
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie, mam taki problem i zaraz zajebisty pech. Obczaiłem sobie że gdybym rozszerzony przedmiot napisał na 1% więcej to bym się dostał na AGH a tak to jest w dupie. 1%.... tak niedużo a zarazem tak dużo. Dramat.
I tu pytanie, jak ktoś zwolni miejsce jest szansa że wskoczę na jego miejsce czy będę musiał czekać na drugą rekrutację? I jak to jest, jak pójdę na niestacjonarne i jest możliwość przepisania się po dajmy pół roku na dzienne? ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
witam mam pytanie orientuje sie ktoś może czy jak ktoś nie zdał matury z jednego przedmiotu i poprawia w sierpniu ma szanse wo gule dostać się na studia dziennie gdzieś
![]()
UNIA Tarnów- Odradzamy się jak feniks z popiołu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() Składał ktoś papiery na UP - kierunek politologia...? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
W związku z dużą ilością kandydatów AGH zrezygnowała z tzw. "podań na wolne miejsca". Obecnie trwają wpisy na studia. Po zakończeniu wpisów w dniu 27 lipca zostanie ogłoszona informacja o ewentualnej rekrutacji uzupełniającej we wrześniu na kierunki, na których zostaną wolne miejsca. Jakiekolwiek przenosiny między kierunkami czy rodzajami studiów zależą od zgody dziekana. ![]()
Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I jeszcze jedno pytanie z kategorii desperackich:
zapiszę się na AGH na zaoczne i dajmy że będzie 2 rekrutacja to też mogę się zapisać na nią i potem dajmy zrezygnować z niestacjonarnych? I drugie, jest opcja że jak zwolni się miejsce na dziennych ja z zaocznych przeskakuje? ![]()
WP. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Studiuje ktoś Ochronę Środowiska na Agh
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jest ktoś kto studiował/studiuje na PK kierunek informatyka na wydz. mechanicznym? A może ktoś z Wiślackiej Braci wybiera się również?
![]() "Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło" Gabriel García Márquez
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na AGH na studia niestacjonarne będzie można się zapisać jeszcze we wrześniu wtedy kiedy będzie wiadomo że nie dostanę się na dzienne czy już teraz muszę wyrzucać kolejną kasę?
I te zaoczne to studiuje w weekend tak? ![]()
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Na drugie - piątek, sobota,niedziela. Zwykle 9 takich weekendów w semestrze, czyli średnio co drugi weekend. Piątek po południu (od 15/16 do 19/20), sobota cały dzień, niedziela od rana do 15/16. ![]() Jago - znajomy studiuje, ale jakoś szczególnie nie chwali. |
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dobrze slyszec bo powiem szczeze, ze nie liczylem na to aby kogos 'znajomego' spotkac haha
Masz moze kontakt ze starszymi rocznikami bo nie wiem czy jest sie czego bac na tych studiach czy tez nie? ![]() "Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło" Gabriel García Márquez
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I mam się domyślać że na zaoczne problemu nie będzie z dostaniem?
Bo ostatnio już nic nie wiadomo. Szczególnie jak dowiedziałem się, że na UJ na zaoczne liczy się kolejność rejestracji a nie wyniki z matury... ![]()
WP. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Na mój AGHowski kierunek wystarczyło na zaocznych nieco ponad 200 pkt, więc.. lajt.. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś kiedy uczelnie będą ogłaszać informacje o ewentualnych wolnych miejscach?
Aa i idzie ktoś do Ignatianum ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak myślicie - będą dziś wyniki z list rezerwowych na UEk?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
http://uekwww.uek.krakow.pl/files/co...er-2010-11.doc
jakby ktoś jeszcze nie wiedział czy się dostał na UEk z rezerwowej. progi nie pospadały aż tak dużo.. jakby się kto dostał na zarządzanie to pisać. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A jeśli ktoś się dostał na GAP niech też da znać
W ogóle widzę iż ten rocznik na UEku będzie zdecydowanie Wiślacki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() P.S. Gucio nie uwierzysz, ale ja też idę na zarządzanie ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trzeba gdzieś we Wrześniu się ustawić żeby zintegrować Wisłę na Ekonomicznym
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
jako, że kończę UEK, mogę powiedzieć, że był on zawsze Wiślacki
To + mnogość ładnych dziewcząt to największe zalety tej uczelni. Niestety, jeśli chodzi o pozostałe kwestie, to już jest dużo gorzej. Bardzo dobrze, że już to wszystko prawie za mną. Także mimo tej wiślackiej i "pięknej" atmosfery, gdybym mógł cofnąć czas, wybrałbym inną uczelnie. Ale Wam życzę mimo wszystko powodzenia : )![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|