|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
A ja mam takie wrażenie że robimy tyle transferów, bo nikt a w szczególności Cupiał nie chce już więcej przeżywać takich chwil.
http://www.youtube.com/watch?v=H4SwP1ZRCRg&feature=fvsr ![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Mysle ze w srodku powinien grac Sobol z Wilkiem-takich 2 walczaków w środku.
http://www.youtube.com/watch?v=u9mrOAwKsMU
Ostatnio edytowane przez LAB : 23.07.2010 o godz. 16:27.
![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Codziennie nowe transfery i to niezłych zawodników. Tego w Wiśle chyba jeszcze nie było
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
srodek mamy git - guła sobol i jak cos to jirsak wilk na ławce, nie wiem jest jeszcze krzysiu maczynski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Z artykulu wynika, ze nie ma obywatelstwa UE tak jak Chavez, wiec to raczej bez roznicy z jakiego klubu przechodzi, ale pewnie gdyby mozna bylo zrobic cos takiego z Chavezem to napewno Basalaj by sie o to postaral.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Myślę, że Pan Kracik, żeby się odróżnić od swojego przyszłego konkurenta w wyborach Krakprezydenckich stanie na uszach, a załatwi temat w dwie minuty
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Mamy Riosa moim zdaniem nie potrzebny nam Tiboni, chyba ze naprawde koleś umie pograć i w gre wchodzi transfer a nie wypozyczenie
|
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Rios może być "magikiem" co ma problemy ze skutecznością jak w Argentynie (oby nie). A Tiboni to może być typowy strzelec który również jest nam potrzebny. Poczekajcie z tymi ocenami kto nam potrzebny a kto nie chociaż do początku sezonu (5 kolejki)
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
I to jest piękne, czegoś takiego w Wiśle jeszcze nie pamiętam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Z 2 relacji wynika że Elsner najlepszy.Jego CV było ciekawe, ale trzeba poczekać.
|
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Przeoczyłem go - co ma w CV?
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Przyda się taki gracz! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dobra chodziło mi generalnie że grał we wszystkich kategoriach młodzieżówki w Słowenii, może przesadziłem z tym dobrym CV, bo występy w Kuwejcie nic nam nie mówią
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mamy 4 godziny żeby zakontraktować obrońce .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
![]()
You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Zieniu - UEFA wprowadziła nowe prawo - można zgłosić jednego zawodnika do 24 godzin przed meczem - czyli tak naprawdę mamy jeszcze kilka dni
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
I później już na pewno nikogo nie zakontraktujemy
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
No tak mój błąd . Zwracam honor .
Ale by się przydało zrobić to wcześniej i najwyżej później wykorzystać to prawo do innego zawodnika . |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wiadomo coś odnośnie obrońcy i Tiboniego?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wasza polityka to brać garsciami ,ludzie tu trzeba z rozsądkiem brać tylko najlepszych a nie zapychać!!!
Teraz to Makinwa by się przydał lub ktoś podobnej klasy ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
chyba zartujesz? po co nam Makinwa? po to zeby zrobic komin placowy? gosc jest slaby, lepszy juz mlodziutki Rios, ktory jak widac potencjal chyba ma.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Żaden z testowanych przez Wisłę zawodników nie zachwycił. Małym usprawiedliwieniem dla nich może być fakt, że w takim zestawieniu Wisła zagrała po raz pierwszy i prawdopodobnie ostatni, w związku z czym na murawie rządził chaos.
Najgorsze wrażenie z testowanych piłkarzy zrobił Mendy. Trudno jednak wyrokować czy jego postawa to wynik marnych umiejętności czy też tego, że w pierwszej połowie nie wystąpił na swojej nominalnej pozycji stopera, tylko na prawej obronie. Christian Tiboni, oprócz strzelonej bramki nie wyróżnił się niczym szczególnym. z wislasoccer.com ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|