|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
http://www.facebook.com/#!/pages/Wis...w/185885066281
"Fajnie robi się fotki nowemu piłkarzowi na tle nowej trybuny "Wpis na Facebooku. Czyżby Wilk? Albo Rios. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Rios pewnie tylko ...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Maga, miec rowniez na mysli Riosa.
![]()
Czy wygrywasz czy nie.... <3
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A jednak Wilk!
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
;D No nareszcie . Ciekawe czy Jarosz coś teraz powie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Daje sobie reke ucuiac ze do 5 minut pojawia sie wpisy typu "Gdzie Rios?"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() Wszystko wyjaśni się po meczu? Zbymak pisał, że podobno teraz rozmawiamy z agentem Tiboniego, tzn. rano to pisał. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Pytanie kluczowe - czy będzie mógł zagrać z Azerami? Podpisał o 13.00, a termin zgłaszania upływał podobno dzisiaj o 12.00... Jako dodatkowy piłkarz na 24h przed meczem dołączony ma zostać nowy stoper, a nie on.
Wie ktoś coś na ten temat? |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
A kimże jest zespół czy też zarząd Korony żeby im wierzyć ? Odpowiem Ci : Nikim
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Wilk oficjalnie w Wiśle.
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Hehe to od razu uspokajamy to ylko info ze podpisał... Takie jak wczoraj z Riosem tylko że jemu zrobili kilka zdjec z koszulką a Rios już miał;P
Wszyscy nowi zawodnicy zostaną zaprezentowani wspólnie na konferencji @hawkins.... do 12... wiczorem... 24!! Bez problemu moze być zgłoszony |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a co z Jaroszem?
chociaz nie dziwie sie, Legia trąbiła o czimbambie przez 2 tygodnie, a Lech im go podjebał. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Taki ponurak trochę z tego Wilka. Wygląda, jakby go siłą zmusili do przejścia do Wisły
![]() ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wilk powinien zagrać chyba dziś w sparingu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ponawiam swoje pytanie.Wiadomo coś w sprawie Chaveza?
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
. |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Maci0s wiesz może kiedy będzie konferencja?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Sorki ze to tego wracam ale troszke mnie to intryguje
![]() Chodzi mi mianowicie o ten pierwokup czy wykup (jeden pies wedlug mnie , chodzi o to co zapisane w umowie ) I mam w zwiazku z tym jedno pytanie: Czy gdy podpisujemy umowe z danym zawodnikiem(wypozyczenie) nie mozemy zabezpieczyc sie i na wypadek wykupienia tegoz zawodnika, zagwarantowac mu zarobkow na danym poziomie z ktorych on juz gdyby nawet chcial nie moglby sie wycofac? Troche zagmatwalem ale chyba wiecie o co mi chodzi? ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
||
![]() http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=23541
Zreszta gra dla Wisly dla kazdego pilkarza to chyba zaszczyt czyz nie ![]()
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 23.07.2010 o godz. 12:59.
![]()
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Patrząc na politykę transferową klubu należy stwierdzić jedną podstawową zmianę:
Dotąd sprzedawaliśmy zawodników z podstawowego składu i jedynie robiliśmy uzupełnienia, natomiast dzisiaj zdecydowanie pomimo sprzedaży kliku podstawowych graczy - inwestujemy w nowych graczy. W bieżącym okienku transferowym mamy już: Jovanicia - który może i nie miał sie jeszcze okazji specjalnie wykazać, ale z drugiej strony wybronił piłkę we wczorajszym meczu pięknie, co biorąc pod uwagę, że przez pozostałą część meczu mógł gryźć słone paluszki świadczy dobrze o jego koncentracji - czyli o czymś z czym problemy ma M. Pawełek. Cikosa - na tle słabiutkich Litwinów prezentował się całkiem przyzwoicie - zwłaszcza niezłe były jego rajdy skrzydłem na obieg - pamiętam za Kaspra grali tak Stolarczyk z Kosowskim i wychoidzło to na dobre zespołowi. Faktem jest jednak to, że przeciwnik był słaby, a Cikos w drugich połowach obu meczy prezentował się zdecydowanie słabiej.... Żurawskiego - oczywiście nie jest to facet w formie z 2005 roku - latka lecą, ale pokazuje to jak bardzo taki gracz przydaje się w spotkaniach z ekipami rzędu Levadia czy Szawle. Poza tym Żuraw na ligę stanowi dosyć atrakcyjną opcję i o ile nie należy spodziewać sie po nim, że strzeli 20 bramek w sezonie, to jednak jest to nabytek na pewno bardzo przydatny w naszyc realiach.... Bunozy - jego jeszcze nie mieliśmy okazji widzieć w boju - więc trudno o ocenę, ale z drugiej strony wygląda dosyć obicująco - i biorąc pod uwagę, że powinien prezentowac poziom Sadloka to stosunek ceny do wartości nie został nadszarpnięty jak byłoby, gdybyśmy zapłacili 800 tys euro za Sadloka. Wilka - w Koronie obok Kiełba był najciekawszym zawodnikiem do wyjęcia. Moim zdaniem zakontraktowanie go za śmieszną kwotę (600 tys zł) to będzie strzał w dziesiątkę. Duża szansa na zastąpienie Sobola- jeśli nie już to w następnym sezonie na stałe.... Riosa - tutaj trudno cokolwiek powiedzieć, bo jego CV to wielka niewiadoma - wszak w Argentynie reprezentanci młodzieżówki nie zawsze stają się graczami klasowego formatu. Poza tym musi się zaaklimatyzować. Jednym słowem na dzień dzisiejszy można z pewnością powiedzieć, że duża liczba nowych zawodników w kadrze zespołu spowoduje, ze wzmocni się w nim rywalizacja, no i na ławce nie będzie sytuacji, że będą siedzieć gracze z ME bez szansy wejścia na boisko..... A czy któryś z pozyskanych graczy będzie wielkim wzmocnieniem na miarę Wisły - zobaczymy późną jesienią... Faktycznie umknął mi - ale podobnie jak w przypadku Bunozy - na razie nie miałem możliwości oglądania go. Moim zdaniem może się nadawać na zmiennika na lewej pomocy, ewentualnie na lewego obrońcę. A umknął, dlatego, ze o nim chyba najmniej się rozprawiało na tym forum - no chyba że chodzi o oceny po przyjściu. Dzięki ;_) Powód: "umknięcie"
Ostatnio edytowane przez funkykoval : 23.07.2010 o godz. 13:03.
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
funkykoval -Zapomniałeś o Paljciu
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
No i gites, jeszcze stoper i mamy elite na lige pp i le! Dzieki Panie Bogusławie za takie transfery! Ave ABG!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Konferencji dzisiaj nie będzie, jak juz to może jutro... a jak sie z "pewnymi sprawami" nie uporają to dopiero w poniedziałek
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|