|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Kto wie o ktorej dzis konferencja?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Mam takie pytanie z innej beczki..
orientuje się może ktos z Was, komu w najblizszych 2 latach kończa sie kontrakty w Wiśle? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Kurcze a ja się zastanawiam, czy mimo wszystko to nie są wzmocnienia na jeden sezon.
Zauważcie, że większość to wypożyczenia z opcją.... Z jednej strony dobra sprawa, bo można na przestrzeni sezonu zawodników sprawdzić po każdym kątem, a z drugiej jest jakaś lampka, że za rok się skład znowu posypie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Wilk i Chevez w Wisle ;> ?
![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
Jovanic Boguski Czerwiec 2014: Kirm Małecki Bunoza Garguła Czerwiec 2013: Brożek Paweł Burliga Czerwiec 2012: Łobodziński Paljić Jirsak Kowalski Czerwiec 2011: Diaz Sobolewski Singlar Cikos (wypozyczenie) Rios (wypozyczenie) Zurawski (opcja przedluzenia o rok) Grudzień 2010 Cleber Pawełek Tak to wyglada. Nie wiem jak ma sie sprawa z Maczynskim (chyba 06.12) i Piotrem Brozkiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Marco Espostio - podstawowy zawodnik drużyn z serie B
Wygląda dosyć ciekawie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
esposito ma 30 lat i juz nie jest takim podstawowym zawodnikiem z serie B xD a poza tym nie wiadomo na jakiej dokładnie pozycji gra
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ławe grzał ale i tak moze byc ciekawy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
to jest ta pozytywna neispodzianka? myslalem ze Wilk... a jest jakas konferencja o tej 9:00 czy to tylko plota?
![]()
Jazda, Jazda, Jazda - BIAŁA GWIAZDA!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pieniadze poszly juz wczoraj, dzis jest ostatni termin zeby go zglosic wiec mysle ze zrobia wszystko zeby dzisiaj konferencja byla
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie zapiszcie sie na stronę Wisły na FB będziecie na bieżąco ze wszystkim
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Dzisiejsze testy, moze poza Tibonim o ktorym sie mowilo, i podobno basalaj byl go ogladac, nie mozna nazwac inaczej jak łapanka stopera na ostatnia chwile.
![]()
Czy wygrywasz czy nie.... <3
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mnie bardziej przekonują zarówno Elsner jak i Chavez. Są młodsi i mogą mieć większy potencjał, a Esposito miał znikomy kontakt z serie a dużo sezonów w serie b i jeden czy dwa sezony w serie c. Jego największym plusem jest długa i regularna gra w Bari.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Esposito i Mendy na papierze wygladaja soldinie...
![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie wiem ile piłkarzy nowych bedzie , ale Kasperczak nie bedzie mial latwo ich poustawiac ze soba
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() ![]() "Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło" Gabriel García Márquez
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To chyba dobrze ze Henio bedzie mial bol glowy ? Lepiej tak niz niemiec szerokiej lawki... niech tylko wybierze realne wzmocnienia ...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Esposito ? ten Esposito,który swego czasu był okrzyknięty najszybszym zawodnikiem serie A? czy to tylko zbieżność nazwisk ?
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
życzę Heniowi mniejszego bólu głowy niż ja mam dziś ... :/ auć... przez wczorajsze świętowanie :/ pomocy!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez szlaQ : 23.07.2010 o godz. 08:37.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Pij dużo kefiru .!xd http://www.tuttocalciatori.net/Esposito_Marco Może ktoś przetłumaczyć?
Ostatnio edytowane przez Zieniu1906 : 23.07.2010 o godz. 08:36.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Dzisiejszy sparing zamknięty dla kibiców :/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,81..._wojewoda.html Polskie piekiełko odsłona 24 xD Znów lech z jednym dobrym napastnikiem
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ten Esposito z Mantovy ,to bym sobie duzo nie obiecywal po nim
Tiboni tez w zasadzie gral w Serie B Tego Namaie Mendego wogole nie ma w skladzie Lorient na transfermarkt.de A Rok Elsner gra w jakims arabskim klubie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Można spokojnie powiedzieć że zawodników, którzy przyjechali na testy nikt z działaczy Wisły na oczy nie widział jak grają - jeżeli prawdą jest że zimą czeka nas ofensywa transferowa w postaci klasowych piłkarzy dobrze wyselekcjonowanych przez nowy pion sportowy z dyrektorem sportowym i szefem skautów na czele to postępowanie w letnim okienku transferowym daje się zrozumieć - bez szaleństw łatamy dziury, sprowadzamy na wypożyczenie zawodników, których nikt inny nie chce etc... - teoretycznie prezentujących określony poziom...
Co do nowych nabytków na tle Litwinów prezentujących poziom środka tabeli pierwszej ligi w porywach nie trudno było dobrze się zaprezentować a i tak do momentu gdy grali pełnym składem wyglądało to słabiutko z naszej strony... Cikos jest surowy technicznie i to jest fakt - ja się dziwię że nie mając dobrych boków obrony wciąż preferujemy grę 4 obrońcami z tyłu to bardzo szybko się na nas zemści jak przyjdzie się zmierzyć z lepszym przeciwnikiem.... Rios to zawodników, który ostatnio nie grał w piłkę także to co z niego będzie czas pokarze oby był lepszy niż Chritov... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|