|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jestem ciekawy jednej rzeczy. Jakie zamontują bandy reklamowe czy beda to LEDy(tak jak na stadionie legii czy lecha) czy tak jak to było zawsze. Wiem możecie gadać że to drobnostki ale jednak interesujące.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
Koszt tych LED'ów to około 2mln PLN, Wisła tyle nie wyłoży, a miasto ma to gdzieś. |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Ktoś to chyba pisał na forum przy okazji zamieszania z reklamowaniem się BetClicka na Amice ale mogę się mylić. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No tak, w Polsce zazwyczaj te LEDy wypożyczano, jednak sytuacja się zmienia. Lech ma od jakiegoś czasu własne LEDy, teraz mieć będzie je też Legia. Później kolejno Lechia i Śląsk Wrocław.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
U nas też w końcu zakupią bo wynajmowanie to oddawanie kasy producentowi za nic. To nie jest kwestia miasta tylko operatora. To operator sobie kupuje to co będzie na obiekcie potrzebował. Operator kupuje operator zarabia. Takie banery świetlne zwróciłyby się pewnie w ciągu roku, biorąc pod uwagę to ile można wyświetlić podczas jednego meczu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Nie wiem jak jest z bandami Lecha, ale w Warszawie, Gdańsku oraz Wrocławiu bandy zakupują inwestorzy, podobnie jak wyposażyli kioski gastronomiczne i zakupili telebimy. Sprawę z bandami da się jeszcze zrozumieć (no chyba, że miasto zakupi takie dla Cracovii, wtedy się wkurzę), ale spychanie telebimów i kiosków na operatora to już jest obłęd. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A mi się wydaje ale mogę się mylić że mamy własne LED bandy tak mi się wydawało że przy europejskich pucharach zawsze były wystawiane nasze LED a na lidze był tekst że nie ma takiej potrzeby i były zwykłe... Oczywiście nie mówię że tak jest ale kiedyś mi się tak obiło o uszy...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Faktycznie takie bandy LEDowe były,chociażby na meczu z Realem,ale to czasy TVNu i tylko na jeden mecz wyporzyczali żeby więcej reklam w trakcie meczu mogło się pomieścic
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez PiotrG : 22.07.2010 o godz. 15:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
murawa na Reymonta w coraz lepszym stanie !!! a tylu "ogrodników " pisalo ze trzeba nowa bo z tej juz nic nie bedzie
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
trzeba bylo.. bo ja wlasnie wymieniali (w zoltych miejscach..)
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wczoraj przenosili zielone skrawki spoza pola gry na miejsce tych wypalonych w obrębie boiska.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Masz racje jednak byli i tacy co chcieli cala murawe wymieniac po 2 dniach ale najwazniejsze ze trawa wyglada poprostu lepiej ![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Ja pamiętam jedynie, że były na Barcelonie, Spurs, Beitarze oraz w Pucharze UEFA 06/07 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co do trawy - od weekendu zapowiadane jest ochłodzenie i deszcze, więc murawa z dnia na dzień powinna wyglądać lepiej. Za 2tyg nie powinno być żadnych żółtych plam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Ale zakladajac ze mecz na R22 jest co dwa tygodnie to lepiej wypozyczyc niz kupowac, zakladajac ze nie odpadamy co roku w przedbiegach LM i LE to lepiej kupic wlasne ![]() ,
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.facebook.com/permalink.ph...d=159954328163
Chętnie bym to zobaczył - 33tys kibiców krzyczących do uradowanego prezydenta: Wy********j! ![]() Ale w ten listopad to nie wierzę... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wreszcie ktoś w TV powiedział głośno prawdę na temat tego stadionu. Brawo dla tego Pana, którego nazwiska zapomniałem.
Edit: dzięki.
Ostatnio edytowane przez PiotrG : 22.07.2010 o godz. 18:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
To był dziennikarz Interii - Michał Białoński
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A może ktoś przytoczyć co mniej więcej ów pan powiedział?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^
Najpierw pojechał po cenie stadionu, że za taką kasę można było wybudować kompletny świetny stadion, później po wypowiedziach ZIKITu, o tym, że "z klatkami schodowymi nie ma problemu" ostro odpowiedział, iż problem jest, wydano 510mln a trzeba dołożyć kolejnych 60mln, później o niepoważnym podejściu miasta do budowy. Z grubej rury pojechał, wydźwięk był bardzo negatywny. Troszkę go przygotować i wysłać do interwencji Polsatu, a narobiłby szumu na cały kraj |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|