|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Fakt, ze Rios gra jako prawy pomocnik i ewentualny transfer Tiboniego może świadczyć o tym, że Mały jest na wylocie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja chyba mam zwidy.Wchodze na temat transferowy i widze zadowolonych kibiców OO
Ale faktycznie okienko wydaje sie byc bardzo udane ![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Konkurencja to najlepsza rzecz jaka może być w składzie - każdy stara się aby wystąpić w I składzie.
W poprzednich sezonach konkurencji nie było (kontuzje etc) i widać, jak nasi zabłysnęli pięknym footballem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
No jak to po co Tiboni. Powtarzam się, ale kto oprócz Brożka potrafi strzelać regularnie bramki hę ?
A jak Brożek złapie kontuzję na 3 rundę np to co będzie ? Albo na jakiś mecz wazny w lidze ? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jezeli sie sprawdzi to niby dlaczego maja go odsyłac? Zobaczymy jak sie zaprezentuje bo skoro chca go testowac to widocznie jest ciekawym zawodnikiem.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Panowie, tutaj macie naszego Rios...no chyba że go nie poznacie, to nie wiem jak Wam to udowodnić
http://www.youtube.com/watch?v=iB1zi...layer_embeddedA wiecie że Marko Milinkovic nie jest już piłkarzem MFK Kosice? Teraz pozostaje bez klubu, czyli nie trzeba będzie płacić sumy odstępnego za transfer...wystarczy tylko się z nim dogadać co do indywidualnego kontraktu! I sądzę, że teraz "obniżył" by swoje wymagania, bo chyba jak każdy profesjonalny zawodnik chce grać Oj bardzo bym prosił zarząd o ponowienie negocjacji z tym zawodnikiem ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
chyba ze upokorzy po raz kolejny polski poziom pilkarski i olsni naszych dzialaczy ...
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
![]() http://xyz1906.mybrute.com/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Aczkolwiek testować nie zaszkodzi, najwyżej się sprawdzi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Rios też był tylko na testach, a dziś jest już naszym graczem więc wiesz...
Zresztą sam fakt takich testów(nie jest to ogórek z Indii) znaczy, że szukamy jeszcze jednego napastnika. Kolejną sprawą jest fakt, że podobno zamierzamy ściśle współpracować z jego klubem, a ten transfer ma być początkiem owej współpracy(tak gdzieś czytałem). Ja osobiście nie mam nic przeciwko temu Włochowi i liczę, że w jutrzejszym sparingu pokaże na co go stać... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
nie zdziwie sie , jeśli ten Włoch technicznie będzie 10 razy lepszy od Łobo , Małego czy Kirma . Poza tym nie jest to typowy anonimowy testowany , tylko oglądany od wielu tygodniu i negocjowany transfer . Dla mnie jest to sygnał jasny - z klubu odchodzi najprawdopodobniej Małecki . Ofeta dla Diaza pewnie tez byłaby warta zastanowienia .
Bardzo ciesza mnie ostatnie doniesienia transferowe , pozostaje tylko stoper do pozyskania i będzie można być spokojnym o odzyskanie mistrzostwa Polski , szczególnie po tym co prezentuje aktualnie majster 2010 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
|
Heh, też nie, ale nevermind.
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez JrQ- : 22.07.2010 o godz. 17:54.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Jak sprzedamy (wyrzucimy ) Małeckiego to powróci może temat Milinkowica a Kirm z Łobodzińskim będą walczyć o prawą stronę.
![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Coś czuje że na dzisiejszym meczu Sobola będzie dzisiaj wszędzie pełno.
Ok jest Rios i może dojdzie Tiboni, ale co z tym "wielkim nazwiskiem"? Osobiście uważam ze nie jest nam jakoś bardzo potrzebne, ale na obecna chwile jeśli by się jednak pojawił to na pewno nie będzie to napastnik. Może jakiś obrońca? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Wielki nazwisko to powinien być rozgrywający.
![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://www.totalbarca.com/2010/news/...ko-milinkovic/ ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tylu napastników może oznaczać że pożegnamy się z Małeckim ale nie obraziłbym się jakby odszedł Boguski.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
PS: mam nadzieję, że jeśli rzeczywiście jest coś na rzeczy, to nie będzie to Krzynówek... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
A tak na serio to w chwili obecnej widziałbym takie głośne, lekko podstarzałe nazwisko na obronę. Oczywiście wolałbym żeby gościu nie był zbyt stary bo od bycia najstarszym mamy Clebera ![]() Ciekawe co powie Jarosz jeśli faktycznie Wilk podpisze/podpisał xD zapewne, że on nie był wprowadzony w ten transfer. Powód: Obudź się: Krzynówek zakończył karierę
Ostatnio edytowane przez flamengista : 22.07.2010 o godz. 18:04.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na stroni MFK KOSICE Marko Milinkovica nie ma w skladzie, i wedlug zakazanej strony na "t" Marko jest dostepny z wolnego transferu
![]() |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Pierwsza sprawa: za kolejny filmik z youtube'a autorowi pozostanie tylko oglądanie filmików, a nie pisanie na forum. Od wrzucania filmików (jeszcze wypada sprawdzić, czy to na pewno właściwy piłkarz!) jest temat nasi piłkarze.
Tu piszemy o polityce transferowej. Druga sprawa: pozyskanie Wilka i Riosa oznacza że mamy już 7 transfer do klubu w tym okienku. Sporo, a przecież czekamy jeszcze na co najmniej jednego stopera. Owszem, część zawodników bardzo ciekawa ale wszystko wyjdzie w praniu. Ważne, że zwiększa się konkurencja o podstawową 11tkę. Natomiast należy zachować odpowiednie proporcje i nie popadać w hurraoptymizm. Wiele wskazuje na to, że to nie koniec transferów - zarówno do klubu jak i z klubu (możliwe oferty dla Małeckiego, przewija się też nazwisko Diaza). Oznacza to, że Cupiał z Basałajem zdecydowali się na rewolucję kadrową i budowanie nowego zespołu. A więc nie ma co liczyć na szał i cudowną grę na początku sezonu. Na wyniki tej rewolucji przyjdzie nam jeszcze trochę poczekać. Z oceną tych działań warto się wstrzymać na 2-3 miesiące. PS. Nadal jednak mamy zbyt szczupłą formację defensywną. Tu stoper prawonożny jest absolutnie konieczny, na wczoraj. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Po co sie pozbywac Malego i Boguskiego? czym wiecej tym lepiej, akurat teraz jest napastnikow wystarczajaco duzo, po co wybrzydzac, a potem plakac w razie kontuzji itp ze nie mamy kim grac, albo ktos nie jest w formie.. mam nadzieje ze jak ktos ma jeszcze odejsc to niech bedzie to tylko Diaz i nikt nie wiecej,
w koncu mamy pake jaka powinnismy miec, jest w czym wybierac, i bedziemy sprzedawac wartosciowych graczy (ok, odmowil gry, wielu to przyslonilo to co prezentuje Maly i uj.. sie chlopaka, ale juz przeprosil wiec dajcie sobie na wstrzymanie) ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Z wielkim nazwiskiem to jest Żurawski, chyba najlepszy obok Szymanowskiego i Kmiecika piłkarz w historii Wisły. Jeżeli przyjdzie Włoch to już moim zdaniem żadnych wzmocnień ofensywy nie potrzeba. Wreszcie mamy bardzo dobrego ofensywnego pomocnika - Gargułę. Gdy jest w formie to jest najlepszym ofensywnym pomocnikiem w lidze. Kilku dobrych napastników: Żurawski, Brożek, Rios i możliwe że ten Włoch. Do tego Małecki, Kirm, Łobodżiński, Piotrek Brożek, Boguski i Paljic, Jirsak Możemy mieć najlepszy atak i pomoc w lidze. Trzeba ich teraz przede wszystkim zgrać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
|

|
||||||