|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Dobrze się stało ,że pozyskaliśmy tego Riosa. Ważnym jest aby kadra była szeroka. Póki co to jestem nawet z tych transferów zadowolony. Coś się dzieje. Widać jakiś zamysł. Nie musi to być od razu droga do wielkich sukcesów ale widać ,że w klubie ,uwzględniając mizerię finansową , wypracowano jakiś sensowny sposób na dalszą wegetację w tej śmiesznej lidze. Z tym wypożyczeniami to jest dobre pociągnięcie. Wisła powinna czesać rezerwy klubów z Zachodu i sprowadzać takich piłkarzy. Zawsze to jest sytuacja pozwalająca zwiększyć konkurencję w drużynie. Krótka ławka zawsze była problemem w lidze. Gorzej jak taki zawodnik się sprawdzi a potem nie ma jak go wykupić bo się ma węża w kieszeni.
W tej chwili wypożyczyliśmy Czikosza, Riosa, mamy zamiar Chaveza. Kupiliśmy Jovanića i Bunozę. Zatrudniliśmy Palijcia ,który moim zdaniem będzie wzmocnieniem. Rozbawiło mnie jak Dragan stwierdził ,że w Wiśle treningi to są luźne w porównaniu z tymi w Niemczech. |
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Bez wątpienia jest to najlepsze okienko transferowe ostatnich lat. Brawo Boguś, Brawo Basałaj !! Jedyny minus to odejście Głowy. Jeśli przyjdzie jeszcze Chavez i Wilk będę w szoku !!
![]()
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA !!
A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
jak myslicie jesli wplynie konkretna oferta za Małeckiego to go sprzedamy
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
taak, chyba Zbymak pisali ze jak bedzie oferta to nie bedzie sentymentow
![]() ![]()
KAŻDY TO POWIE ! WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dobrze, że przychodzi Wilk, bo Sobol ma już swoje lata i staje się bezużyteczny. Jak dla mnie to Wilk mógłby od razu grać w 1 skłądzie, ale zrobili z Sobola kapitana więc pewnie będzie nie do ruszenia w tym sezonie.
W każdym razie cieszy również podpisanie Riosa. Brakowało nam piłkarzy z dryblingiem, a Paljić i Rios to właśnie tacy piłkarze, co potrafią grać 1 na 1 ![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Osobiście bym go nie sprzedawał poniżej 2 mln euro, ale tyle nikt nie da. Lepiej żeby został choć wydaję mi się że u Henia jest skreślony nawet jak bedzie w lepszej formie niż Łobo.
Wołałbym sprzedać Diaza, a do obrony przesunąć Brożka a na skrzydle rywalizacja Kirma z Paljiciem. ![]()
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA !!
A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Oby... Jak dla mnie Małecki mógłby zostać opchnięty po promocyjnej cenie już za jakieś €500.000, a jeżeli ktoś da więcej to będę pozytywnie zaskoczony. Ponoć Trabzonspor chce wyłożyć za niego półtora miliona, więc jeśli faktycznie nasz zarząd tyle wynegocjuje, pozostanie mi jedynie przyklasnąć, bo to znakomita oferta i czysty biznes. Ten zawodnik nie jest na pewno wart takich pieniędzy.
Nie sądzę też, by sportowo Wisła wiele straciła pozbywając się Małeckiego, który notabene nie wygląda na zawodnika, który mógłby jeszcze wnieść jakikolwiek powiew świeżości do tej drużyny. A psucia atmosfery i siania fermentu przez tego grajka, mam już osobiście serdecznie dosyć. P! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Wrocmy 30 stron tego tematu wstecz...i poczytajmy sobie kilka postow...czlowiek zmiennym jest
![]() I jeszcze odpwoiedz do pewnego kolegi co pisal ze Wilk nie ma prawa zastapic Sobola... To ja sie pytam kim byl Radek w wieku 24 lat |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
Przy okazji jak tak patrze na fryzurę Wilka to przypomina mi on .... Justina Bibera czy jak on tam ma ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
Wracając do jego fryzury.. z mojego doświadczenia wynika ze tacy faceci maja w sobie więcej z kobiety niż mężczyzny. Radek jest jak raczej jak taki boiskowy dziki odyniec, a Wilk jak kucyk Pony...
Ostatnio edytowane przez max TS : 22.07.2010 o godz. 16:45.
![]()
!!Ekstraklasa w miastach, a nie w wioskach!!
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
63.5 Kg, oj zmiennych to tu jest na pęczki, nie mniej takich, co jeszcze zanim zobaczyli Riosa w meczu Wisły, obwieścili go nową gwiazdą światowej piłki...
Ostatnio edytowane przez m_staszek : 22.07.2010 o godz. 16:46.
![]()
Myślenie nie boli...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Grał chyba w IV ligowych rezerwach Wisły Płock po konflikcie z działaczami
Żeby nie było off to również jestem za sprowadzeniem Wilka, odnoszę wrażenie że dla Radka poprzedni sezon to był początek równi pochyłej zmierzającej do końca kariery |
|
|
|
Member
Offline |
|
Następnym pewnym transferem jest Chavez. Wszystko ustalone, dogadane...czekamy tylko na przylot "El Tierno" i podpisanie umowy(nastąpi to chyba w sobotę)http://www.laprensa.hn/Deportes/Edic...e-va-a-Polonia Co do włoskiego napastnika Tiboni...to według znajomości mojego języka włoskiego to jutro zagra w sparingu z KSZO ![]() p.s I wraz ze swoim menadżerem, Tiboni obejrzy dzisiejszy mecz ![]()
Ostatnio edytowane przez dodo19891989 : 22.07.2010 o godz. 16:45.
![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
no własnie miał cały czas stabilna forme a, rzadko sie zdaza aby gracz przez tyle długich lat grał cały czas na swoim wyskoim poziomie, chwała mu za to.
![]() ![]() Wszystko można co nie można byle z wolna i ostrożna |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
http://www.korona-kielce.pl/index.php?art=2128&xmenu=2
Wilk w Wiśle Kraków. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
![]() http://xyz1906.mybrute.com/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez AYALA : 22.07.2010 o godz. 16:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie róbcie z Sobolewskiego boga
Zdrowa konkurencja też mu się przyda.W wielkiej formie to był rok-dwa lata temu. Teraz też trzyma poziom, ale to już nie ta klasa, a z racji wieku będzie co raz to gorzej, metryki nie oszukamy. Owszem - daje radę w destrukcji, ale w ofensywie gra bardzo słabo z racji swojej techniki norweskiego drwala- przyglądnijcie mu się pod tym kątem w dzisiejszym meczu. Wilk byłby na razie "wzmocnieniem ławki". W perspektywie kilkunastu miesięcy myślę, że może śmiało wygryźć Radka z pierwszej jedenastki. Mówię to jako osoba, która widziała parę meczów Korony z jego udziałem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Wystarczy na niego popatrzec zeby stwierdzic ze gra slabiej od niego.:] Zreszta sami zobaczymy czy wygryzie Radka ze skladu.
![]()
!!Ekstraklasa w miastach, a nie w wioskach!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Sobol nadal biega jak dzik za piłką, ale jakby tych odbiorów coraz mniej, a fauli coraz więcej. Może to jednak wina słabej gry pressingiem całej drużyny i dużych odległości między formacjami?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
maci0s wspominałeś że dziś w klubie jakiś zawodnik przechodził testy medyczne?
![]() To chyba "układanka" zaczyna się składać...bo jeśli wierzyć włoskim mediom, to dziś Tiboni w towarzystwie Gabiele Zamagna (swojego menedżera) zawitał w Polsce ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Czyli pieniądze przeszły...
Tiboni Tiboni... Jutro będzie grał |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jeszcze Wilk nie podpisał a tutaj takie pitolenie. Podała oficjalna strona, że jest u nas? Nie. To po co takie gadki, lepiej się wstrzymać.
Jeszcze mówicie o nim niektórzy tak jakby to był co najmniej jakiś Tsubasa czy inny czarodziej rodem ze starej kreskówki, a to tylko Wilk. Nie mówię, że do nas nie przyjdzie - jakby co. Możliwe, że już niedługo i na oficjalnej napiszą - ale już tak miało być z wieloma zawodnikami. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Podala oficjalna strona Korony
http://www.korona-kielce.pl/index.php?art=2128&xmenu=2 i to wystarczy.. swoja droga nasza oficjalna cos spoznia sie z tego typu informacjami.. 3/4 Polski wie ze dany grajek u nas zagra a oni czekaja z niusem, ale co tam, pozniej czy wczesniej zamieszcza, wazne ze jest u nas ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Heh... wygląda na to że zawodnicy których chciałoby większość Polskich klubów będą u nas przesiadywać na ławie... Ciekawe się ta rywalizacja zapowiada. Szczególnie na skrzydłach i w ataku/
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
A nasza oficjalna nie podała.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Przydałby się jeszcze środkowy obrońca i jakiś ofensywny pomocnik, byłoby super. Co do tego Tiboniego to nie wiem akurat czy to dobry pomysł. Kolejne wypożyczenie...może już lepiej poczekać na tego gościa z nazwiskiem, a jeśli nie to i tak pozyskalismy dwóch napastników. Mam nadzieję że Rios się sprawdzi i zostanie dłuzej niż rok.... |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Oficjalny komunikat to masz tutaj co do Tiboni
http://www.atalanta.it/atalanta/news...h=read&id=1839![]() ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|