|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Panowie czego płaczecie każdy mecz jest inny!I już skreślacie zespół przed meczem bez jaj!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie róbmy jaj. Lech wczoraj powinien wygrać w cuglach. Jednak skuteczność całkowicie zawiodła. Przecież każdy kto oglądał to widział, że po pierwszych 10 minutach powinno być 2-0 i po sprawie. To samo się tyczy Wisły. Jeżeli z Azerami zagramy skutecznie, to nie będzie problemów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Dzisiaj zobaczymy jak się nasi prezentują. Mam nadzieję że o niebo lepiej niż w poprzednim tygodniu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
A ja mam takie pytanie.
Czy my będziemy grać w LE w strojach na których będzie flaga Polski? Lech wczoraj grał z Interem w koszulkach właśnie z taką flagą więc dlaczego my nie mielibyśmy również grać w tak przygotowanych strojach? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A po ci ta koszulka z taką flagą
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Trener Lech chyba popełnił błąd nie desygnując do gry za Wichniarka innego napastnika (to co ze młody kiedyś musi sie uczyć) Nie zmienił słaniającego sie środkowego pomocnika a powinien to widzieć - znowu brak zapewne wartościowego zmiennika kontuzjowany był Bandrowski
Wisła ma duży problem z obroną i wszyscy wiedzą zapewne zarzad też ale moim zdaniem za mało robi w tym kierunku aby poprawić sytuację Powinno to sie stać przed 1 rundą W tamtym roku grała bez prawego obońcy (chyba było widać- za dogi Baszczyński był )))Jka dojdzie do jakiejś kontuzji w obronie mozę być tragedia i po pucharach Obym był złym prorokiem |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://img293.imageshack.us/img293/1...namp151pge.jpg |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
To masz słabą wyobraźnie.
Akurat na koszulkach Lecha to wygląda słabo a na naszych mogłoby całkiem nieźle. --- Przywilej? A co to vice-mistrz kraju jest niegodny flagi narodowej? A jaki my kraj reprezentujemy w LE? Atlantydę?
Ostatnio edytowane przez thechris : 22.07.2010 o godz. 11:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
A ja mam nadzieję że Bahr to lepszy szpieg jak Janas bo inaczej znajdziemy się w głębokiej du...jeśli chodzi o Azerów
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Powód: kali jeść kali pić
Ostatnio edytowane przez WislaOnly : 22.07.2010 o godz. 11:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
wynik pierwszego meczu trafiłem wiec moze i teraz trafie
![]() ![]()
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
![]() Wiślak z Wlkp. Radosław Sobolewski – DZIĘKUJEMY!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ale z tego co widzialemto Qarabaq w tym sezonie wcale nie rozpieszcza w lidze.
Obecnie zajmuje 3 miejsce z 6 porazkami na 20 meczow. Tam podobno dosc mocno sie zmienil sklad w porownaniu z poprzednim sezonem.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Poczekajmy, jeszcze nie wiemy z kim zagramy. Osobiście wolę Irlandię( chłodniej i bliżej) ale mają mniejsze szanse
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Też wole Irlandie ale chcialbym by w konicu Wiselka odzyskala dawny blask
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
KONKURS: Pierwsza osoba, która napisze w komentarzu, dlaczego chce bilet na dzisiejszy mecz, dostanie go ;-) Czas START!
http://www.facebook.com/#!/pages/Wisla-Krakow/185885066281 ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Niby taki głupi meczyk z Suaili a dziennikarzy akredytowanych aż 76 i to bez tych z Polsatu!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Ci Azerowie to zarabiają rocznie po 50-250k Euro także nie myl ich z amatorami z San Marino czy Andory. Inna sprawa, że są wg. mnie przepłacani.(trochę jak niektórzy kopacze u nas...) To dobra drużyna ale jak najbardziej do przejścia. Nie można tylko ich zlekceważyć. |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Hm ciekawe czemu na głównej nie ma praktycznie nic nt dzisiejszego meczu.. Na fejsbuku zajawiają jakieś optymistyczne newsy na dziś.. czyżby kolejny transfer? http://www.facebook.com/home.php?#!/...w/185885066281
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ruch od następnej rundy gra w Sosnowcu o ile awansuje to znaczy chyba że Wisła będzie chyba skazana na stadion Hutnika chyba że w Europejskich pucharach stadion w Sosnowcu będzie pełnił podobną role jak San Siro a mianowice dwie drużyny(w tym przypadku grające w LE) rozgrywają mecze na tym samym stadionie istnieje taki scenariusz
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ruch od następnej rundy gra w Sosnowcu o ile awansuje to znaczy chyba że Wisła będzie chyba skazana na stadion Hutnika chyba że w Europejskich pucharach stadion w Sosnowcu będzie pełnił podobną role jak San Siro a mianowice dwie drużyny(w tym przypadku grające w LE) rozgrywają mecze na tym samym stadionie istnieje taki scenariusz
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 22.07.2010 o godz. 14:58.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A wracając do meritum sprawy w przypadku Włochów i Hiszpanów to mozna się chwalić flagą narodową (chociaż zbyt wielu Hiszpanów w Realu nie gra) ale w przypadku drezyniarza to tylko przynoszą wstyd Polsce. Niech lepiej odprują tą flagę i niech marketingu sobie w ten sposób nie polepszają |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiem że w Czarnogórze tak grają ale myśle że jeśli Sosnowiec się nadaje to Hutnik penie też. A i tak największy nacisk bedzie na grę na naszym stadionie chociaż w przypadku 4. rundy UEFA może się nie zgodzić na grę o 17 naszego czasu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
A ja gdzieś czytałem, że stadion Wisły będzie dopuszczony do rozgrywek IV rundy LE, jeśli oczywiście nasi się nie skompromitują wcześniej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie z innej beczki a potrzebuję szybkiej odpowiedzi...
W okolicach stadionu Hutnika jest jakiś strzeżony parking? ![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakieś żule kolo stadionu może się znajdą żeby strzec samochód
![]() A co do parkingu strzeżonego to wątpie ale nie wiem. Jak tam przejeżdzałem to nie wiedziałem. Jednak ten stadion na rubieżach Krakowa się znajduje
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 22.07.2010 o godz. 15:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Idzie burza, szykują się warunki z Levadii w Sosnowcu...
![]() Oby wynik był lepszy ![]() Hej Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Rios będzie potwierdzony na Azerbejdzan czy jednak nie zdąrzą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |