|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Amico z czym do LM....
![]() Mielibyscie swoja Levadie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
brać tego bramkarza z Baku!
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A ja poproszę administratora, aby oczyścił temat z tego lajfskoru.
Dobrze, że awansowali, aczkolwiek poziom żenujący. Ze Spartą będzie arcyciężko... można to porównać do naszej konfrontacji z Barceloną chyba ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
A jednak się myliłem
Odpadnięcia na tym poziomie polskiej piłce nie życzyłem, bo coś takiego dwa razy pod rząd to byłby nokaut na długie lata dla rozwoju naszej piłki w europie, obojętnie gdzie teraz jest. Teraz niech odpadają do LE, najlepiej już ze Spartą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
może mi ktoś powiedzieć czemu "najlepsi i najwierniejsi i najliczniejsi i najzajebistsi kibice w Polsce" gwizdali na swoich "najlepszych, najpiękniejszych piłkarzy" mistrza Polski ?
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Niech się Lech cieszy póki może . Bo media ich najbardziej rozjadą jutro . To i tak jest kompromitacja .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Szkoda Interu :-( Ze Spartą już się ziemniakoidom nie uda...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może ten mecz skonczy płacz poznaniaków na temat Levadii
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
w Pradze nie bedzie co zbierac z Lecha, a Zielisnki popisal sie kunsztem trenerskim nie ma co.. sciagnac napastnika
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Prawie dostalem zawału. Z taka gra oni chca do fazy grupowej awansowac? Nie wydaje mi sie
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Szkoda Interu.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Najgorsze co mogło się nam zdarzyć.
Klepnęliby Azerów 2:0 - było w mediach "Lech dopełnił formalności" itp A tak to zaraz się zacznie - "Heroiczny bój Kolejorza", "Kotorowski Wielki". Wyszedł stary Lech - zawsze olewał "słabych". Cos jednak czuję, że ogarną się w tydzień i klepną Spartę... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Szkoda, było blisko. Inter pokazał jak się walczy, POZnan* nie zasłużył na awans. Dobrze się ten mecz oglądało.... tylko wynik się nie zgadza.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Też nie lubię Lecha, ale dobrze, że awansował.Bo w przeciwnym razie w przyszłym roku musielibyśmy zaczynać od 1 rundy kwalifikacji Ligi Mistrzów jako nowy MISTRZ
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Lech ma za swoje i okazało się że nie są jacyś wielcy. Przeszli fuksem. Ktoś powie ale my przeszliśmy a wy z Lewadią nie.
Tymczasem ja uważam że rok temu Wisła się skompromitowała a w tym roku Lech. Zadziałała mentalność polskiego piłkarza. Tam wygrali 1-0 to w domu nic nam się nie stanie. Wyszli zagrać sparing. A tu Azerzy mieli więcej motywacji niż polskim piłkarza się wydawało i mamy co mamy. Myślmy o sobie, a nie o Lechu któremu gratuluję wygranej i przejścia do kolejnej rundy.
Ostatnio edytowane przez wwf : 21.07.2010 o godz. 22:11.
![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
"Kotorowski jeśli obroni karnego zostanie bohaterem na lata" hahahaha co najmniej jak by walczyli o grupę LM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Mecz meczowi nierówny, ale raczej Knedliki ich pojadą wysoko niż minimalnie wygrają. Tym razem już po pierwszym meczu może być wszystko jasne.
Szkoda Interu, pokazali prawdziwą ambicję, zabrakło niewiele do szczęścia. Na pewno nie można powiedzieć, że byli słabsi od Amiki. I radziłbym o tym pamiętać tym, którzy twierdzą, że Azerów pojedziemy na luzie i bez obrony. Nic z tego, panowie. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Przynajmniej emocje na koniec.
A tak to Amica tragicznie grała.. ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Lomaia to absolutny bohater i chyba najlepszy pilkarz dwumeczu
.Sparta sie przejedzie po Lechu, jak po lysej kobyle. Inny wynik, niz awans Czechow bedzie sensacja. Z innej beczki: FT Debrecen 3 - 2 Tallinna FC Levadia ;] |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Przed meczem obstawiałem jak mi się wydawało realne 1:0 dla Lecha i po słabej grze doprowadzenie wyniku do końca.
Dobrze, że przeszli dalej jednak z taką grą to długiej przygody w tych rozgrywkach im nie wróżę... |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Druzyna, ktora zostalaby rozjechana przez mlodziezowe druzyny wiekszosci klubow ktore graja w LM chce do tej LM dojsc z takim skladem i trenerem? Z Pragi chlopaki beda bali sie wracac, wspomnicie moje slowa
![]() Ten mecz to PORAZKA calej polskiej pilki....przykre. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Lech z wielkim taktykiem Zielinski, daleko nie zajda, grac bez napastnika o ja *******e...
ciekawe kogo wystawi na Sparte, przeciez Lech gra jednym napastnikiem ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|