The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.07.2010, 21:08
Cytat:
To świadczy o kibicach, że przede wszystkim umieją krytycznie ocenić grę Lecha a nie że są "niewierni". Mistrz Polski powinien Azerom strzelić w dwumeczu przynajmniej 3 bramki - Lech strzelił tylko jedną i tym samym wraca wizja kolejnej kompromitacji Polaków (porównywalnej z tą zeszłoroczną).
A ja mysle ze to wlasnie oznaka frajerstwa kibicow. Rozumiem mozna krzyknac wiecej ambicji ale gwizdac na swoich i sie oburzac bo nie zanosi sie na sukces. Zawsze mnie to wkurza jesli tak zachowuja sie kibice. Moja filozofia kibicowania opiera sie na tym ze kibicuje sie klubowi a nie temu jak on gra. W przeciwnym przypadku to doping niuslby sie tylko do momentu utraty bramki przez swoja druzyne. Owszem pilkarz jest od grania ale kibic jest od kibicowania a nie obrazania sie. Jak ktos chce kibicowac sukcesom to niech kibicuje bukmacherom. Oni zawsze wygrywaja
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 21.07.2010, 21:08
Pierwsze 10 minut meczu myślę, zaraz Amica coś ustrzeli, następnie 45 minut myślę kaszanka jak się patrzy po prostu słabo i z minuty na minutę coraz słabiej.

Śmiali się z nas w tamtym roku a tu proszę 1-0 i nerwówka, ale znając ich zasrany fart w 120 minucie strzelą bramkę, a komentatorzy posrają się z radości. Ot cała Polska liga.

Jakimś fartem im się uda to z taką grą Sparta Praga rozjedzie ich z przyjemnością, sorry ale tego im życzę bo myślą, że jak są Mistrzem Polski to Inter Baku się położy i poprosi tylko o najniższy wymiar kary, nie te czasy gdzie Azerowie przegrywali z polskim klubami wysoko.

PS. i my narzekamy na ławkę rezerwową a kto teraz jest na ławce w Lechu, bo sorry ale jakoś Kiełb i talent Mikołajczak mnie nie przekonują.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 21.07.2010, 21:09
Reksio33 napisał(a):Wyświetl post
Oby nie było czegoś takiego:
1. Lech przechodzi na farta (1 gol w dogrywce, albo karne).
2. Wyciągając wnioski wzmacnia się, lepiej przygotowuje do następnego meczu.
3. Wchodzi do LM.

Taki czarny scenariusz...

Ale może nie będzie aż tak źle .
Nie ma szans żeby się przed Spartą (ewentualnie) zdążyli znacznie wzmocnić więc spokojnie
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Gdzie niby mieliby się wzmocnić w ciągu tygodnia? Teraz się przestraszą i nikogo drogiego nie kupią
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

To jakiś żart z tym wynikiem? hehehhehe Otwieram..patrzę....Levadia
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

szlaQ napisał(a):Wyświetl post
ooo Zieliński podobno : "Panowie nacieramy" czyli Inter pojedzie z kontry i będzie żałoba
Bedzie jak na ostatniej walce Pudziana.
"Mariusz na glebe ... ale nie ty ****a jego!!"

Przed Sparta to sie nie bardzo wzmocnia bo do piatku trzeba zawodnikow zglosic. Tshibamby nie ma.
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Bez napastnika gola nie strzelą IMO.
Odpowiedz cytując
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 21.07.2010, 21:10
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
Mylisz się.
Weez3r napisał(a):Wyświetl post
gowno prawda

http://pl.wikipedia.org/wiki/Piłka_nożna
Nie mylę się.

"Soccer Rules: Penalty Kick
The soccer rules state that a penalty kick is to be awarded, if a contact foul or hand ball occurs within the
penalty box. The soccer ball is placed at the penalty spot, which is centered 13 yards in front of the goal,
with only the goalie being allowed to defend against the shot. All other soccer players must stay outside of
the penalty box, until the ball is kicked at the goal. The goalie is instructed to keep both feet on the ground
until the soccer ball is kicked. "

http://www.soccertricks.org/soccer_rules.html

i

http://en.wikipedia.org/wiki/Penalty_kick

Nie chce mi się teraz szukać książeczki z przepisami. Ale nie ma tam nic o umyślności ręki. Nie pierdzielmy o jakichś podwórkowych zasadach. Ręka w polu karnym = rzut karny.

EDIT: Zmieniłem na House'a.
Powód: House
Ostatnio edytowane przez leyzer87 : 21.07.2010 o godz. 21:12.
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując
julo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 21.07.2010, 21:10
Reksio33 napisał(a):Wyświetl post
Oby nie było czegoś takiego:
1. Lech przechodzi na farta (1 gol w dogrywce, albo karne).
2. Wyciągając wnioski wzmacnia się, lepiej przygotowuje do następnego meczu.
3. Wchodzi do LM.

Taki czarny scenariusz...

Ale może nie będzie aż tak źle .

Lech już oddycha rękawami, jeśli przejdą Inter Baku to tylko fuksem.
A ty mówisz ze przejdą Spartę i LM ? Przeciez po sparcie mają jeszcze jednego przeciwnika ? Tak ? Bo juz sam nie wiem...
Nie wierze żeby dali radę Spacie, stawiam każde pieniądze że odpadną.
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 21.07.2010, 21:11
Śmiać z kogoś to jest łatwo...

Dziwicie się, że gwizdali? Ja bym zrobił to samo! I mi kur.. nie mówcie, że nie jestem prawdziwym kibicem bo żeby nie strzelić bramki jakiemuś Interowi z Azerbejdźanu to jest smutne. Levadia również była smutna.

Ja osobiście mam nadzieje, że awansują dalej, punkty są potrzebne jak tlen bo każdy widzi jak wygląda Polska piłka.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 21.07.2010, 21:12
Szkoda mi Joela, bo wyjdzie ze nawet w pucharach nie pogra....
Mecz to totalna kaszanka. Klepie nas azerski mistrz. Kiedys to bylaby zaloba i wstyd...dzisiaj to nic nowego. Nasza pilka to dno i nie chodzi tylko o Lecha, ale o cala lige.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
wajefel
Member

Od: 07.2010

Stary 21.07.2010, 21:13
Zwitter napisał(a):Wyświetl post

Dziwicie się, że gwizdali? Ja bym zrobił to samo! I mi kur.. nie mówcie, że nie jestem prawdziwym kibicem bo żeby nie strzelić bramki jakiemuś Interowi z Azerbejdźanu to jest smutne. Levadia również była smutna.

Ja osobiście mam nadzieje, że awansują dalej, punkty są potrzebne jak tlen bo każdy widzi jak wygląda Polska piłka.
Ja uważam że z klubem powinno się być na dobre i na złe. Przede wszystkim na złe
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 21.07.2010, 21:13
ciekawe czy Inter dalby rade pokonac Levadie ?

Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 21.07.2010, 21:14
Ale powiedz mi, po co te punkty? Zeby sie kompromitowac z coraz wiekszymi ogorami? Tu trzeba zmian w wyzszych strukturach i mentalnosci kopaczy.
Odpowiedz cytując
julo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 21.07.2010, 21:14
No to mają swoją Levadię. Już sie z nas śmiać nie będą.
Z LM wyleczył ich Inter.... Baku

Z tego co wypowiadał sie w jakimś wywiadzie Szymkowiak to ten nasz następny przeciwnik z Azerbejdzanu, jeśli przejdziemy Szawle, jest lepszy od tego interu Baku.
Ile w tym prawdy to nie wiem W sumie... czy to ważne... i tak trzeba ich pojechać.

Do karnych coraz bliżej
Ostatnio edytowane przez julo : 21.07.2010 o godz. 21:18.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 21.07.2010, 21:15

Punkty moze by sie przydały ale w tym roku i tak mamy ich tyle że minimum minimalne już jest. Niech Inter ich zmiażdzy. Najlepiej wkarnych ale moze być wcześniej
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 21.07.2010, 21:16
Z Bruggią odpadli po karnych, bo już nie pamiętam?

Żenujący kwadrans za nami. Zanosi się na karne.

E: już wiem, że tak, Kołtoń mnie uświadomił
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

wajefel napisał(a):Wyświetl post
Ja uważam że z klubem powinno się być na dobre i na złe. Przede wszystkim na złe
Zgadzam się w 1906% ale w takich chwilach człowieka takie w****...nie ogarnia, że trudno żeby miał jeszcze głośniej krzyczeć Kolejorz, Wisła, Ruch, Legia - obojętnie. I nie śmiejcie się bo się zachowujecie tak jakbyście nigdy w życiu na swoich piłkarzy nie gwizdali. Troche obiektywizmu.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

No mocno pojechali Dramat, już niezależnie od tego jaki koniec końców będzie wynik.
Mam tylko nadzieję, że przyczyną tej KOMPROMITACJI (mimo wszystko nie ten kaliber co Levadia, ale już blisko) jest zlekceważenie rywala. Typowe zresztą dla polskich gwiazdek. Bo jeśli idzie jednak o umiejętności to mamy kolejny dowód marności tej ligi i tydzień modlitw, zeby ten drugi azerski zespół na Q nie sprawił naw wpier**lu.
Odpowiedz cytując
Marcinklon
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 21.07.2010, 21:17
myślałem że na tym nowym stadionie to będzie miazga z dopingiem a tu kapa jakoś im to rozchodzi albo tak są wyciszeni że nie wiadomo co śpiewają ciekawe jak to będzie na R22
Ohghnom wasz jeśli wy przyjdziecie do Izraela byliście mordowane wy uważacie w aeroporcie my fiksujemy
Odpowiedz cytując
eryk_cartman
Senior Member

Od: 08.2006

Jak będą karne do Baku wchodzi!!
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......

Rafał Ziemkiewicz.

http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

kiedys to nasze druzyny takich rywali pykali 3,4,5 do zera
na spokojnie walczyli ze sredniakami europejskimi jak rowny z rownym
a teraz to kabaret jest, taki jeden z drugim dostanie 300k za rok gry to im sie w dupie przewraca.

Odpowiedz cytując
PanPlamka
Senior Member

Od: 06.2009

Inter Baku - Levadia Talin to bylby mecz na poziomie o ktorym polska ekstraklasa moze tylko pomarzyc (pomijajac kilka spotkan w sezonie).
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 21.07.2010, 21:18
[QUOTE=crazykaro;940391Niech Inter ich zmiażdzy. Najlepiej wkarnych ...[/QUOTE]

Nawet 5 do 0

Joke
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
stalsanok1946
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 21.07.2010, 21:18
Wytykali nam Leviadię, gdy przegrają z Interem Baku to im będziemy wytykać azerów. Teraz wszystko pójdzie z ogniem, te wszystkie zapowiedzi, obiecanki, że Lech jest w stanie ugrać coś w Lidze Mistrzów. To jest jednak tylko gó*** prawda. Już dziś widzimy, że Lech to całkowicie nieprzygotowany zespół. No, ale bądźmy szczerzy. Te czasy jak na moją myśl minęły bezpowrotnie jak odprawialiśmy gruzinów, azerów, finów i inne słabe drużyny z kwitkiem dwumeczowym sięgającym dwucyfrówki. Teraz ledwo co z zespołem Malty remisujemy. Jednak ja sądzę, że problem tkwi w trzech sprawach - brak baz szkoleniowych, brak odpowiednich osób kierujących karierą zawodnika i zbyt wysokie kontrakty. Gdybyśmy tak ucieli im pensje to albo by zaczęły nasze gwiazdki grać, albo by odeszli. Teraz taki Żurawski inkasuje 250 tyś Euro za "zapewne" przeciętną grę, a dlaczego? Bo emeryturka blisko. Wziąć 30% pensji piłkarzy i przeznaczyć na transfery to mielibyśmy już dawno 2 drużyny w...fazie grupowej Ligi Mistrzów (zakładam, że ranking klubowy do tego czasu by się podniósł).
Lepiej zapobiegać niż leczyć
Odpowiedz cytując
szczepek19
Senior Member

Stary 21.07.2010, 21:19
jeszcze 15 minut dotrwajmy Inter do Karnych

Stalsanok dobrze gadasz... polać mu !
Powód: Dopis :D
Ostatnio edytowane przez szczepek19 : 21.07.2010 o godz. 21:20.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 21.07.2010, 21:19
Kibice zenada... wogole niema dopingu... Jak sobie przypomne mecze z Vitorią Levadią Iraklisem czy pare innych to jestem w 100% kto ma "najlepszych kibicow w Polsce"
Odpowiedz cytując
fabio
Member

Od: 08.2005

Stary 21.07.2010, 21:20
To ja już widzę jeśli odpadną jak pan Semir zostaje w poznaniu .
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Stary 21.07.2010, 21:20
W karnych Lech na pewno by przegrał, ten Gruzin w bramce ma refleks, a Lech zawsze karne słabo strzelał.
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 21.07.2010, 21:21
fabio napisał(a):Wyświetl post
To ja już widzę jeśli odpadną jak pan Semir zostaje w poznaniu .
Ktoś by musiał chcieć go kupić
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów