|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Pierwsze 10 minut meczu myślę, zaraz Amica coś ustrzeli, następnie 45 minut myślę kaszanka jak się patrzy po prostu słabo i z minuty na minutę coraz słabiej.
Śmiali się z nas w tamtym roku a tu proszę 1-0 i nerwówka, ale znając ich zasrany fart w 120 minucie strzelą bramkę, a komentatorzy posrają się z radości. Ot cała Polska liga. Jakimś fartem im się uda to z taką grą Sparta Praga rozjedzie ich z przyjemnością, sorry ale tego im życzę bo myślą, że jak są Mistrzem Polski to Inter Baku się położy i poprosi tylko o najniższy wymiar kary, nie te czasy gdzie Azerowie przegrywali z polskim klubami wysoko. PS. i my narzekamy na ławkę rezerwową a kto teraz jest na ławce w Lechu, bo sorry ale jakoś Kiełb i talent Mikołajczak mnie nie przekonują. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Gdzie niby mieliby się wzmocnić w ciągu tygodnia? Teraz się przestraszą i nikogo drogiego nie kupią
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
To jakiś żart z tym wynikiem
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Bez napastnika gola nie strzelą IMO.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
"Soccer Rules: Penalty Kick The soccer rules state that a penalty kick is to be awarded, if a contact foul or hand ball occurs within the penalty box. The soccer ball is placed at the penalty spot, which is centered 13 yards in front of the goal, with only the goalie being allowed to defend against the shot. All other soccer players must stay outside of the penalty box, until the ball is kicked at the goal. The goalie is instructed to keep both feet on the ground until the soccer ball is kicked. " http://www.soccertricks.org/soccer_rules.html i http://en.wikipedia.org/wiki/Penalty_kick Nie chce mi się teraz szukać książeczki z przepisami. Ale nie ma tam nic o umyślności ręki. Nie pierdzielmy o jakichś podwórkowych zasadach. Ręka w polu karnym = rzut karny. EDIT: Zmieniłem na House'a. Powód: House
Ostatnio edytowane przez leyzer87 : 21.07.2010 o godz. 21:12.
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Lech już oddycha rękawami, jeśli przejdą Inter Baku to tylko fuksem. A ty mówisz ze przejdą Spartę i LM ? Przeciez po sparcie mają jeszcze jednego przeciwnika ? Tak ? Bo juz sam nie wiem... Nie wierze żeby dali radę Spacie, stawiam każde pieniądze że odpadną. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Śmiać z kogoś to jest łatwo...
Dziwicie się, że gwizdali? Ja bym zrobił to samo! I mi kur.. nie mówcie, że nie jestem prawdziwym kibicem bo żeby nie strzelić bramki jakiemuś Interowi z Azerbejdźanu to jest smutne. Levadia również była smutna. Ja osobiście mam nadzieje, że awansują dalej, punkty są potrzebne jak tlen bo każdy widzi jak wygląda Polska piłka. |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Szkoda mi Joela, bo wyjdzie ze nawet w pucharach nie pogra....
Mecz to totalna kaszanka. Klepie nas azerski mistrz. Kiedys to bylaby zaloba i wstyd...dzisiaj to nic nowego. Nasza pilka to dno i nie chodzi tylko o Lecha, ale o cala lige. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ciekawe czy Inter dalby rade pokonac Levadie ?
![]() ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
No to mają swoją Levadię. Już sie z nas śmiać nie będą.
Z LM wyleczył ich Inter.... Baku Z tego co wypowiadał sie w jakimś wywiadzie Szymkowiak to ten nasz następny przeciwnik z Azerbejdzanu, jeśli przejdziemy Szawle, jest lepszy od tego interu Baku. Ile w tym prawdy to nie wiem Do karnych coraz bliżej
Ostatnio edytowane przez julo : 21.07.2010 o godz. 21:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Z Bruggią odpadli po karnych, bo już nie pamiętam?
Żenujący kwadrans za nami. Zanosi się na karne. E: już wiem, że tak, Kołtoń mnie uświadomił ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Zgadzam się w 1906% ale w takich chwilach człowieka takie w****...nie ogarnia, że trudno żeby miał jeszcze głośniej krzyczeć Kolejorz, Wisła, Ruch, Legia - obojętnie. I nie śmiejcie się bo się zachowujecie tak jakbyście nigdy w życiu na swoich piłkarzy nie gwizdali. Troche obiektywizmu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
No mocno pojechali
Mam tylko nadzieję, że przyczyną tej KOMPROMITACJI (mimo wszystko nie ten kaliber co Levadia, ale już blisko) jest zlekceważenie rywala. Typowe zresztą dla polskich gwiazdek. Bo jeśli idzie jednak o umiejętności to mamy kolejny dowód marności tej ligi i tydzień modlitw, zeby ten drugi azerski zespół na Q nie sprawił naw wpier**lu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
myślałem że na tym nowym stadionie to będzie miazga z dopingiem a tu kapa jakoś im to rozchodzi albo tak są wyciszeni że nie wiadomo co śpiewają ciekawe jak to będzie na R22
![]()
Ohghnom wasz jeśli wy przyjdziecie do Izraela byliście mordowane wy uważacie w aeroporcie my fiksujemy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jak będą karne do Baku wchodzi!!
![]() ![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
kiedys to nasze druzyny takich rywali pykali 3,4,5 do zera
na spokojnie walczyli ze sredniakami europejskimi jak rowny z rownyma teraz to kabaret jest, taki jeden z drugim dostanie 300k za rok gry to im sie w dupie przewraca. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Inter Baku - Levadia Talin to bylby mecz na poziomie o ktorym polska ekstraklasa moze tylko pomarzyc (pomijajac kilka spotkan w sezonie).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
[QUOTE=crazykaro;940391Niech Inter ich zmiażdzy. Najlepiej wkarnych ...[/QUOTE]
Nawet 5 do 0 Joke ![]() ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Wytykali nam Leviadię, gdy przegrają z Interem Baku to im będziemy wytykać azerów. Teraz wszystko pójdzie z ogniem, te wszystkie zapowiedzi, obiecanki, że Lech jest w stanie ugrać coś w Lidze Mistrzów. To jest jednak tylko gó*** prawda. Już dziś widzimy, że Lech to całkowicie nieprzygotowany zespół. No, ale bądźmy szczerzy. Te czasy jak na moją myśl minęły bezpowrotnie jak odprawialiśmy gruzinów, azerów, finów i inne słabe drużyny z kwitkiem dwumeczowym sięgającym dwucyfrówki. Teraz ledwo co z zespołem Malty remisujemy. Jednak ja sądzę, że problem tkwi w trzech sprawach - brak baz szkoleniowych, brak odpowiednich osób kierujących karierą zawodnika i zbyt wysokie kontrakty. Gdybyśmy tak ucieli im pensje to albo by zaczęły nasze gwiazdki grać, albo by odeszli. Teraz taki Żurawski inkasuje 250 tyś Euro za "zapewne" przeciętną grę, a dlaczego? Bo emeryturka blisko. Wziąć 30% pensji piłkarzy i przeznaczyć na transfery to mielibyśmy już dawno 2 drużyny w...fazie grupowej Ligi Mistrzów (zakładam, że ranking klubowy do tego czasu by się podniósł).
![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jeszcze 15 minut dotrwajmy Inter do Karnych
![]() Stalsanok dobrze gadasz... polać mu ! ![]() Powód: Dopis :D
Ostatnio edytowane przez szczepek19 : 21.07.2010 o godz. 21:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Kibice zenada... wogole niema dopingu... Jak sobie przypomne mecze z Vitorią Levadią Iraklisem czy pare innych to jestem w 100% kto ma "najlepszych kibicow w Polsce"
|
|
|
|
Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
To ja już widzę jeśli odpadną jak pan Semir zostaje w poznaniu .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W karnych Lech na pewno by przegrał, ten Gruzin w bramce ma refleks, a Lech zawsze karne słabo strzelał.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |