|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Podobno Delegat UEFY był juz na stadionie w Białymstoku i Jagiellonia moze grac w LE wiec moze bedzie trybuna dla gosci. Inaczej chyba by UEFA inaczej postapiła.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dla tych co się śmiali z Ruchu
![]() Torshavn 1-0 Salzburg Co prawda nie odpadli(pierwszy mecz 5:0), ale już wyobrażam sobie co dzieje się na austriackich forach |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
U Bukmacherów kurs na Wisłę i Ruch 1,10, na Amicę 1,25. Jak nic świadczy to o sile polskich zespołów
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ale awansowały dziś raczej faworyzowane ekipy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
No ale Bohemians w dupe 0;4 z mistrzem Walii to chyba największa niespodzianka w pucharach jak na razie... W tym roku padają naprawdę szokujące wyniki... Dlatego remis Ruchu na Malcie można potraktować jako sukces
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jakbym wygral 5:0 w pierwszym meczu to nei wiem czy by mi sie chcialo biegac w drugim ,wiec stad pewnie to 0:1 , tak jak my z Barca: 0:4 i 1:0
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Jak ktoś nie cierpi Amiki to dziś w Polsacie Sport o 20:00 mecz Sparta Praga-Metalurgs Lipawa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/lig...wiadomosc.html
Dobre rozstrzygnięcie. Jadze akurat dobrze życzę w pucharach, a grając na obcym stadionie ich szanse na awans byłyby minimalne. Mam nadzieję, że UEFA nam też nie będzie robiła kłopotów z dopuszczeniem R22. ![]() ![]() Tęcza w Polsce
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Swoją drogą - skoro decyzja w sprawie Jagi jest pozytywna, to nie wyobrażam sobie, aby nam to odrzucono...
Lech pewnie dziś dopnie swego. Albo wygra skromnie po mękach 1:0, albo rozsypie się worek z bramkami. Innego scenariusza nie widze. |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
^ odrzucono. a właściwie nie odrzucono, bo w ogole nie dostano szansy na opiniowanie. do UEFY w ogóle nie zgłosiliśmy na III rundę R22, bo nie było do tego podstaw - m.in. licencji PZPN.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Jaga za niedopuszczanie od 3 sezonów kibiców gości powinna być zdegradowana. Jak po tej decyzji to się nie przełoży na ligę to będę bardzo niezadowolony i uznam że cały podręcznik licencyjny o kant dupy można rozbić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Teraz dopiero?szybko do tego doszedłeś
![]() ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Trafna uwaga ;]
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem jak wy, ale ja tam dzisiaj będę za Interem
![]() Jakoś tak żal by mi było że my przez tyle lat starań gówno mamy, a oni z marszu do LM wejdą i taką kasę zgarną... ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ja już przed 1 losowaniem LM dyskutowałem z kolega i mu powiedziałem ze Praska Sparta wpadnie do Poznania i bedzie po LM. i tak bedzie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
AIK sztokholm zremisował... pamieta ktos wynik 1 meczu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^ a my mowimy ze Polska liga to dno...
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Bo to dno.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Moim zdaniem zbytnio lekceważysz Inter. Mniejsza o to czy Baku, czy Mediolanu - nazwa zobowiązuje.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Bo dno i już koniec kropka :]
Od kilku sezonów obserwuje nie tylko wyniki polskich drużyn ale też innych ekip w europie i widać że teraz na chodząco nie wygra się nawet z drużyną z San Marino. Jeszcze kilka lat temu było 20 państw na poziomie a reszta państw to była amatorszczyzna, gdy dochodziło do starć drużyn państw z pierwszej 20 z państwami poza 20 wyniki były po 5-0 a teraz to oczywiście zdarzają się takie wyniki ale rzadko, to świadczy że w państwach które do tej pory prosiły o jak najmniejszy wymiar kary poziom gry poszedł w góre. ![]()
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dobra ale Litwinow pyklyśmy na stojąco i moglismy bardziej okazale... Zresztą nigdy tak nie bylo jak mowisz: przyklad : Dinamo Tbilisi - pare lat temu tez mozna bylo dostac z byle kim... Dzis tez sie wygrywa z amatorami 5:0 i tez z nimi mozna przegrać... Ta Levadia i poprzedni sezon pucharowy przycmila nam troche rzeczywistość... Nie jest tak strasznie źle... ale pewnie tez nie jest dobrze, jest duzo do zrobienia... więc dnem bym tego nie nazywał, ja wiem ze mamy ambicje itd, ale co mają powiedzieć te wszystkie kraje pod nami w rankingu? Problem jest taki, ze jak ktos gra na chodząco to potem sie takie rzeczy dzieją jak Levadia... gdyby grali normalnie to juz w Sosnowcu bylo by 3-4:0 i po zwodach moze by była liga mistrzów, i dzis nie roztrząsalibysmy poziomu naszej ligi...
Ostatnio edytowane przez palikot : 21.07.2010 o godz. 18:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Co by nie mówić o stadionie Lecha, trzeba przyznać, że zajebistą akustykę mają w tym Poznaniu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
oni tez graja Jabulani? bo to chyba nie murawa jest tak nierowna.. ta pilka to demon, grac nia po ziemi to samobojstwo
co do meczu, teraz widzimy co to znaczy grac u siebie na swoim stadionie.. ruch napedowy od poczatku ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie. Grają tą nową przeznaczoną dla ekstraklasy "pumy"...
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |