The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.07.2010, 19:20
QBAS napisał(a):Wyświetl post
Jakie dowody AS82 Macierewicz już wie co się stało
Dowody to można było zabezpieczać po katastrofie. Teraz należy wnioskować z tego jakich dowodów nie udało się zabezpieczyć. A jakie fabrykowano, sztucznie tworzono. Ile razy podchodzili do lądowania, dlaczego wciskano wszystkim kit że cztery, że piloci nie znają języka. O której doszło do katastrofy, a jaką godzinę podano w pierwszych relacjach. Dlaczego Tusk wyprzedził Kaczyńskiego? Który był celowo opóźniany przez ruskich. Pytań jest wiele a cudak nabrał wody i cisza.
Hej Nasz TS !!
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 20.07.2010, 19:35
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Dowody to można było zabezpieczać po katastrofie. Teraz należy wnioskować z tego jakich dowodów nie udało się zabezpieczyć. A jakie fabrykowano, sztucznie tworzono. Ile razy podchodzili do lądowania, dlaczego wciskano wszystkim kit że cztery, że piloci nie znają języka. O której doszło do katastrofy, a jaką godzinę podano w pierwszych relacjach. Dlaczego Tusk wyprzedził Kaczyńskiego? Który był celowo opóźniany przez ruskich. Pytań jest wiele a cudak nabrał wody i cisza.
Niech żyje Rydzyk, niech żyje, niech żyje, niech żyje...
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 20.07.2010, 19:42
A niech żyje, zdrowia mu życzę jak każdemu. A można wiedzieć, czemu zawdzięczamy taki wylew Twojej miłości w stosunku do Ojca Dyrektora i jak to się ma do posta Drozda, który (przez przypadek chyba) zacytowałeś?
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 20.07.2010, 20:03
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
A niech żyje, zdrowia mu życzę jak każdemu. A można wiedzieć, czemu zawdzięczamy taki wylew Twojej miłości w stosunku do Ojca Dyrektora i jak to się ma do posta Drozda, który (przez przypadek chyba) zacytowałeś?
niezla beka jak pokazali Rydzyka z dwoma ochroniarzami, takimi karkami typowymi ,ktorzy szli w sutannie
Drozd
Senior Member

Stary 21.07.2010, 00:44
Wyślij przelew jeżeli jesteś szczery. A jeżeli nie to nie wiem jak ten wpis traktować. Może trochę merytoryczniej? Zamiast PO POwsku. Międzynarodowa Rosyjsko Białoruska komisja prawdę Ci powie ? )) Zwłaszcza że ta sama komisja certyfikowała lotnisko.
Hej Nasz TS !!
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 21.07.2010, 01:00
AS82 napisał(a):Wyświetl post
niezla beka jak pokazali Rydzyka z dwoma ochroniarzami, takimi karkami typowymi ,ktorzy szli w sutannie
Znowu nie wiem, jak to się ma do posta, który zacytowałeś? Zabawne, rzeczywiście, ale dlaczego zacytowałeś przy tym mojego posta? Mam to traktować jako odpowiedz?
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
QBAS
Senior Member

Stary 21.07.2010, 01:06
Wyślij przelew jeżeli jesteś szczery. A jeżeli nie to nie wiem jak ten wpis traktować. Może trochę merytoryczniej? Zamiast PO POwsku. Międzynarodowa Rosyjsko Białoruska komisja prawdę Ci powie ? )) Zwłaszcza że ta sama komisja certyfikowała lotnisko.
Przelew idzie co miesiąc, tak jak Ojciec "Biznesmen" Dyrektor zaleca. Co tam wiara, co tam religia, prawda jest tam gdzie my ją wskażemy. A jeśli ktoś się sprzeciwia? Przecież "on" nie jest prawdziwym Polakiem. Tylko my mówimy prawdę, tylko nasze radio, tylko Nasz Dziennik. I nikt więcej. A poza tym, kochajcie się i czyńcie dobro, jak w Biblii napisano :]
Siwy_89
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 21.07.2010, 01:11
Jest ktoś w stanie wypisać w punktach plusy i minusy rządów PiS i potem PO?
Ciastek1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 21.07.2010, 01:41
koyoot napisał(a):Wyświetl post
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...wiadomosc.html

To tak dla wszystkich ktorzy chcieli zeby PO mialo cala wladze w rekach. "Rok 1984" sie klania.
Rok "1984" to się kłaniał ale jak przy władzy był wielki Duce co jakiś czas spuszczający z łańcucha pana Zero który ku uciesze gawiedzi organizował swoje show zwane konferencją .
DysoN
Senior Member

Stary 21.07.2010, 06:34
Siwy_89 napisał(a):Wyświetl post
A nie masz wlasnego zdania? Czy moze nie chce ci sie poszukac samemu informacji albo po prostu czekasz az ludzie ci podadza na tacy gotowe schematy a ty wybierzesz ten co ci najbardziej pasuje ?
DysoN
Drozd
Senior Member

Stary 21.07.2010, 10:03
Przelew idzie co miesiąc, tak jak Ojciec "Biznesmen" Dyrektor zaleca. Co tam wiara, co tam religia, prawda jest tam gdzie my ją wskażemy. A jeśli ktoś się sprzeciwia? Przecież "on" nie jest prawdziwym Polakiem. Tylko my mówimy prawdę, tylko nasze radio, tylko Nasz Dziennik. I nikt więcej. A poza tym, kochajcie się i czyńcie dobro, jak w Biblii napisano :]

Co ty bredzisz? Masz jakieś problemy? Polecam pielgrzymkę do Częstochowy. Ja pisze czym powinna się zająć parlamentarna grupa Macierewicza a Ty niespodziewanie emanujesz miłością do ojca Dyrektora z Torunia. Oprzytomnij chłopie bo wstyd. Napisz lepiej dlaczego nasi bracia Rosjanie nie oddali nam czarnych skrzynek. I czy to też wina ojca dyrektora. ))
Hej Nasz TS !!
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 21.07.2010, 10:08
Ciastek1 napisał(a):Wyświetl post
Rok "1984" to się kłaniał ale jak przy władzy był wielki Duce co jakiś czas spuszczający z łańcucha pana Zero który ku uciesze gawiedzi organizował swoje show zwane konferencją .
Czekaj, czy podobnej konferencji nie odstawiał Ćwiąkalski z zabójstwem laptopa? Nie napisali tego w wyborczej?

Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Drozd
Senior Member

Stary 21.07.2010, 10:19
Plusy PiS.:
Zmniejszenie deficytu budżetowego, spadek bezrobocia, spadek przestępczości, wzrost PKB, przyznanie Polsce Euro 2012, rozwiązanie WSI, obniżenie podatków, wzrost inwestycji zagranicznych, utrzymanie ustaleń z Nicei do 2015 roku, powołanie CBA, wywalenie z polityki Leppera i Giertycha.

Minusy PiS.
Małpa w czerwonym, spieprzaj dziadu, irasiad, borubar, za krótkie sznurówki, odwrotne szalik trzymany przez Kaczyńskiego, dorsz za 8,20, zamordowany laptop Ziobry.

o PO nie piszę bo znowu ktoś zacznie wielbić Rydzyka.
Hej Nasz TS !!
QBAS
Senior Member

Stary 21.07.2010, 10:39
Plusy PiS.:
Zmniejszenie deficytu budżetowego, spadek bezrobocia, spadek przestępczości, wzrost PKB, przyznanie Polsce Euro 2012, rozwiązanie WSI, obniżenie podatków, wzrost inwestycji zagranicznych, utrzymanie ustaleń z Nicei do 2015 roku, powołanie CBA, wywalenie z polityki Leppera i Giertycha.

Minusy PiS.
Małpa w czerwonym, spieprzaj dziadu, irasiad, borubar, za krótkie sznurówki, odwrotne szalik trzymany przez Kaczyńskiego, dorsz za 8,20, zamordowany laptop Ziobry.
Czekaj, czekaj, skoro PiS wywalił Leppera i Giertycha z polityki, to kto ich tam zaprosił i koalicję z nimi wszedł?

O spadku bezrobocia, wzroście PKB nie będę pisał, bo widzę że podstawy ekonomii nie dla każdego są czymś przyswojonym. Krótko tylko napiszę, żeby w jakiejkolwiek książce naukowej znalazł informacje po jakim czasie zmiany ustawodawcze w dziedzinie finansów publicznych mają realny odzwierciedlenie w wynikach - PKB, bezrobocie itd

Euro przyznali Polsce zdecydowanie dzięki Kaczyńskim. W końcu w czasie witania Borubara i Perejry sam prezydent "przypomniał sobie", że "jest miłośnikiem" piłki nożnej. Gdy natomiast na śniadanie zaprosił piłkarzy ręcznych to "od zawsze" kibicował reprezentacji... sam nawet w szkole średniej stał na bramce grając w szczypiorniaka

Powołanie CBA to rzeczywiście ogromny sukces.. W końcu każdy kto się dorobił w Polsce jest przestępcą. Skąd niby miałby tyle kasy.. Super myślenie. Skoro ja nie mam to niby skąd inni mają mieć? Na pewno ukradli. A jeśli nie to się na nich agenta Tomka wyśle i na pewno za pół roku, za rok czy dwa przejdą na złą stronę mocy. Tylko poczekajcie, służby państwowe powinny ścigać przestępców czy wydawać wyroki, kogo w tym tygodniu będziemy kusić na pokuszenie?

Można mówić o zmniejszeniu deficytu, spadku przestępczości, obniżeniu podatku i utrzymaniu Nicei do 2015 roku. Tylko nie wiem czy pamiętacie jaka psychoza strachu w państwie była. Za każdym rogiem oczekiwać można było agenta, CBA czy innej służby państwowej, która "umilała obywatelowi życie".

Mamy XXI wiek, niech państwo nie wtrąca się do życia obywateli jeśli żyją "prawie i sprawiedliwie". Niech każdy robi co chce, pracuje gdzie chce. Państwo jest od nieprzeszkadzania obywatelom i interweniować ma JEDYNIE, gdy prawo zostanie złamane. A nie, gdy ktoś uzna, że pana X powinniśmy w tym miesiącu poddać testowi: skusi się na łapówkę czy się nie skusi...

Dziwne, że w "minusach" PiS'u wymieniłeś jedynie lapsusy słowne prezydenta Kaczyńskiego, ale szczerze mówiąc nie chce mi się w tej kwestii rozpisywać. Każdy ma swój rozum i potrafi wyciągać wnioski. Mnie wystarczy pamięć czasów IV RP i klimatu, który panował w kraju. Każdy jest podejrzany, jeśli jeszcze nie siedzisz to siedzieć możesz w każdej chwili. Ja chcę swobody obywatelskiej do czasu, aż nie złamię prawa. Wtedy niech interweniują wszystkie służby ze Strażą Ochrony Kolei na czele

A już o tym, aby o losach państwa współdecydował poseł Macierewicz to nawet nie chcę się bać.. On żyje w tamtej epoce. Myślenie ma jeszcze z lat 70 i 80. Niestety, ale wg mnie ten człowiek nigdy nie wejdzie mentalnie do zjednoczonej europy. On słysząc "szpieg" czy "teczka" staje na baczność i wszystkie czułki wypuszcza...
orzeu
Senior Member

Stary 21.07.2010, 11:09
Qbas zainteresuj sie choc troche latami 80-tymi w Polsce to znajdziesz odpowiedz na swoje watpliwosci i moze ogarniesz pare spraw.
O tym "klimacie" to juz naprawde, dajciez spokoj
WISŁA PANY !!
wyar
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 21.07.2010, 11:21
http://niezalezna.pl/article/show/id/36796
A to ciekawostka,prawda ?
You'll never know...
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 21.07.2010, 11:24
orzeu napisał(a):Wyświetl post
Qbas zainteresuj sie choc troche latami 80-tymi w Polsce to znajdziesz odpowiedz na swoje watpliwosci i moze ogarniesz pare spraw.
O tym "klimacie" to juz naprawde, dajciez spokoj
Najgłosniejsze zatrzymanie jakiegoś biznesmena w ostatnich latach to zatrzymanie w kajdankach Filipiaka. W dość małej sprawie związanej z Drumlakiem. Za rządów PO. Wyobrazam sobie co by robiło TVN i Wyborcza, gdyby zrobiono ta za PiS. Wszak do dzisiaj niektórzy piszą o tamtejszym 'klimacie', a o podobnych sytuacjach z czasów tego rządu (jeszcze dodam np samobójstwo sedziego - sprawa podobna do Blidy) nie, bo machina medialna się tym nie zajeła.

Generalnie-
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

QBAS
Senior Member

Stary 21.07.2010, 11:29
Każdy chwali to co lubi. Mnie tamten sławny "klimat", tamte czasy nie odpowiadały. Pewnie Ciebie orzeu ani Ciebie 0 22 nie przekonam ale tak właśnie jest.

Oddałem głos na lepszą opcję moim zdaniem. Wy zapewne uczyniliście to samo. Szkoda tylko, że polska polityka cały czas jest na poziomie walki o krzyż i osądzania, że ten kto go ruszy to "niePolak", niektórych wpisów Palikota Janusza i wierszowych wystąpień posła Stafaniuka..

No nic, najwyraźniej jeszcze drugie 20 lat musi upłynąć, zanim do polityki będą szli w większej mierze ludzie, którzy w życiu zawodowym coś osiągnęli i służbą państwu chcą pomóc Polsce, a nie takie nieuki jak obecnie. Oczywiście generalizuje i od każdej reguły są wyjątki, ale tak to niestety ogólnie wygląda...
Drozd
Senior Member

Stary 21.07.2010, 11:32
Czekaj, czekaj, skoro PiS wywalił Leppera i Giertycha z polityki, to kto ich tam zaprosił i koalicję z nimi wszedł?...

Euro przyznali Polsce zdecydowanie dzięki Kaczyńskim. W końcu w czasie witania Borubara i Perejry sam prezydent "przypomniał sobie", że "jest miłośnikiem" piłki nożnej. Gdy natomiast na śniadanie zaprosił piłkarzy ręcznych to "od zawsze" kibicował reprezentacji... sam nawet w szkole średniej stał na bramce grając w szczypiorniaka

Powołanie CBA to rzeczywiście ogromny sukces.. W końcu każdy kto się dorobił w Polsce jest przestępcą. Skąd niby miałby tyle kasy.. Super myślenie. Skoro ja nie mam to niby skąd inni mają mieć? Na pewno ukradli. A jeśli nie to się na nich agenta Tomka wyśle i na pewno za pół roku, za rok czy dwa przejdą na złą stronę mocy. Tylko poczekajcie, służby państwowe powinny ścigać przestępców czy wydawać wyroki, kogo w tym tygodniu będziemy kusić na pokuszenie?

Można mówić o zmniejszeniu deficytu, spadku przestępczości, obniżeniu podatku i utrzymaniu Nicei do 2015 roku. Tylko nie wiem czy pamiętacie jaka psychoza strachu w państwie była. Za każdym rogiem oczekiwać można było agenta, CBA czy innej służby państwowej, która "umilała obywatelowi życie".

Mamy XXI wiek, niech państwo nie wtrąca się do życia obywateli jeśli żyją "prawie i sprawiedliwie". Niech każdy robi co chce, pracuje gdzie chce. Państwo jest od nieprzeszkadzania obywatelom i interweniować ma JEDYNIE, gdy prawo zostanie złamane. A nie, gdy ktoś uzna, że pana X powinniśmy w tym miesiącu poddać testowi: skusi się na łapówkę czy się nie skusi...

Dziwne, że w "minusach" PiS'u wymieniłeś jedynie lapsusy słowne prezydenta Kaczyńskiego, ale szczerze mówiąc nie chce mi się w tej kwestii rozpisywać. Każdy ma swój rozum i potrafi wyciągać wnioski. Mnie wystarczy pamięć czasów IV RP i klimatu, który panował w kraju. Każdy jest podejrzany, jeśli jeszcze nie siedzisz to siedzieć możesz w każdej chwili. Ja chcę swobody obywatelskiej do czasu, aż nie złamię prawa. Wtedy niech interweniują wszystkie służby ze Strażą Ochrony Kolei na czele

A już o tym, aby o losach państwa współdecydował poseł Macierewicz to nawet nie chcę się bać.. On żyje w tamtej epoce. Myślenie ma jeszcze z lat 70 i 80. Niestety, ale wg mnie ten człowiek nigdy nie wejdzie mentalnie do zjednoczonej europy. On słysząc "szpieg" czy "teczka" staje na baczność i wszystkie czułki wypuszcza...
Lepper I Giertych byli ministrami dzięki PO. Bo kto na wiosne 06' głosował przeciw samorozwiązaniu parlamentu? Tusk, Lepper i Giertych jednomyślnie. Wiec nie przypisuj PiSowi zasług PO.

Gdyby nie PiS Euro by nie było z prostej przyczyny, PO na tym nie zależy tak jak na olimpiadzie w 2020. Teraz trzeba drogi budować, a po co to komu.

A kto wymyślił że pierwszy milion trzeba ukraść? Coś mi się wydaje ze nie Kaczyński. Co ci agent Tomek przeszkadza? Że sprawdza którzy urzędnicy tylko szukaja okazji do przytulenia państwowej kasy? Dlaczego Sawicka nie poszła na policję? Albo nie kazała Tomkowi zwyczajnie wyp....ać? Hę. Bo już planowała wałki na prywatyzacji szpitali. Też byś sobie coś podpieprzył gdyby była okazja? ) A dzieki CBA nie wiadomo czy to aby na pewno okazja i to oszustów strasznie boli.

Rychu Sobiesiak wykarczował sobie hektar lasu pod wyciąg bez pozwolenia, które załatwiał kiedy lasu już nie było. To Twoim zdaniem działanie prawe czy sprawiedliwe ze włos mu za to z głowy nie spadł. A może Rychu wiedział że może robić co chce bo zna Zbycha, Mira i Grzecha? Więc służby ochrony kolei nie straszne.

Wypisujesz coś o "klimacie" który pamiętasz, co dowodzi ze zwyczajnie dajesz se manipulować ). Teraz juz nie ma tego klimatu co? Wszystko jest cacy powodzi nie było, katastrofy nie było Tusk świeci jak słońce, Grzecho został marszałkiem sejmu, prawdziwa sielanka. Tylko PiSowskie oszołomy od rydzyka jątrzą w sprawie smoleńska a śledztwo się przecież toczy. ))

Macierewicz jako jeden z niewielu miał dostęp do dokumentów na początku lat 90' i wie jak wyglądały w Polsce "przemiany". A taka wiedza niechybnie robi z człowieka "oszołoma" w oczach takich jak ty otumanionych przez GW i TVN pożytecznych .....

To może sam wypisz minusy PiS co się mnie czepiasz? tylko nie powtarzaj moich i nie biadol jaki to był straszny klimat, bo poczucie bezpieczeństwa obywateli za PiS wzrosło.
Hej Nasz TS !!
DysoN
Senior Member

Stary 21.07.2010, 11:55
Lepper I Giertych byli ministrami dzięki PO. Bo kto na wiosne 06' głosował przeciw samorozwiązaniu parlamentu? Tusk, Lepper i Giertych jednomyślnie. Wiec nie przypisuj PiSowi zasług PO.
Ty tak na powaznie

Twoja intepretacja "winy" za bycie w rzadzie SO i LPR to cos jakby winic Polske za wybuch IIWS dlatego ze nie zgodzila sie na budowe autostrady eksterytorialnej do Prus
DysoN
Ciastek1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 21.07.2010, 12:32
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Czekaj, czy podobnej konferencji nie odstawiał Ćwiąkalski z zabójstwem laptopa? Nie napisali tego w wyborczej?

Gdzie jest napisane ,że jestem zwolennikiem PO ? Po prostu śmieszy mnie jak najeżdżacie na PO twierdząc , że wprowadza zamordyzm no cóż lepsze to niż kaczyzm i wiara w jedyna słuszna partię - retoryka z lat 30
Czy dla wyborców PiSu każdy kto jest przeciw Jarusiowi musi być od razu żydem , czytelnikiem wyborczej, masonem i czerwonym ? Strasznie ograniczony ten elektorat .
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 21.07.2010, 12:33
PiS rządził kiedy na świecie nie było takiego kryzysu gospodarczego jak teraz jest (Grecja) a wszytskie gospodarki są ze sobą powiązane.Na pewno za rządów Jarka spadło bezrobocie ale czy uchroniłby Polske przed obecnym kryzysem ? Nie sądze tak samo jak ekipa Donka który chwali sie że w Polsce są nadal w przeciwieństwie do Grecjii wypłacane emerytury, ładne mi pocieszenie
Jedynym ratunkiem dla naszego kraju na skok cywilizacyjny jest gaz łupkowy
Ostatnio edytowane przez AYALA : 21.07.2010 o godz. 12:36.
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 21.07.2010, 13:11
O jakich plusach PO i PiS-u piszecie? Ja sądziłem że są wyłącznie minusy tych dwóch rządów.

Macierewicz jako jeden z niewielu miał dostęp do dokumentów na początku lat 90' i wie jak wyglądały w Polsce "przemiany". A taka wiedza niechybnie robi z człowieka "oszołoma" w oczach takich jak ty otumanionych przez GW i TVN pożytecznych .....
Jakich dokumentów? Przecież Michnik w 90r. razem z dwoma profesorami o typowo polskich nazwiskach, Ajnenkielem i Holzerem dzięki zgodzie ówczesnego Ministra Edukacji prof. Samsonowicza przygotowali grunt pod rządy obozu "Solidarności". Skąd nagle wyparowało tyle teczek opozycjonistów i pojawiły się rzekomo sfałszowane akta? Przecież to było robione na wyraźne zlecenie krystalicznie czystej wierchuszki "Solodarności" na czele z Wałęsą, Mazowieckiem i Kaczyńskimi. Dwa lata później Macierewicz zbłaźnił się powielając "listę Milczanowskiego" i myślał że zawojuje nią świat.
Siwy_89
Senior Member

Stary 21.07.2010, 13:36
emj10 napisał(a):Wyświetl post
O jakich plusach PO i PiS-u piszecie? Ja sądziłem że są wyłącznie minusy tych dwóch rządów.

Jesteś jednym z tych, którzy uważają, że w Polsce jest chu**wo?

I oczywiście zauważasz tylko negatywne strony rządów PiS i PO?
Drozd
Senior Member

Stary 21.07.2010, 14:07
DysoN napisał(a):Wyświetl post
Ty tak na powaznie

Twoja intepretacja "winy" za bycie w rzadzie SO i LPR to cos jakby winic Polske za wybuch IIWS dlatego ze nie zgodzila sie na budowe autostrady eksterytorialnej do Prus
Chyba sobie żartujesz porównując sprzeciw Polski dotyczący korytarza, do głosowania PO przeciw rozwiązaniu parlamentu. Takim porównaniem wyznaczasz swój poziom pojmowania rzeczywistości. Serdecznie współczuję. Bo tym samym tak jak BECK bronił nienaruszalności Polskich granic. TakTusk razem z PO bronił mandatu parlamentarnego Leppera i Giertycha. Winniśmy wszyscy Tuskowi wdzięczność za byłych ministrów edukacji i rolnictwa.
Hej Nasz TS !!
Drozd
Senior Member

Stary 21.07.2010, 14:15
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Przecież to było robione na wyraźne zlecenie krystalicznie czystej wierchuszki "Solodarności" na czele z Wałęsą, Mazowieckiem i Kaczyńskimi. Dwa lata później Macierewicz zbłaźnił się powielając "listę Milczanowskiego" i myślał że zawojuje nią świat.

Dlaczego niby się zbłaźnił. Tak sie zbłaźnił jak Gontarczyk i Cenckiewicz czy bardziej? Może likwidując WSI też sie zbłaźnił? I nie wypisuj w jednym zdaniu nazwisk Wałęsy i Kaczyńskiego bo właśnie wtedy ich drogi sie rozeszły. Bolek chciał tego co napisałeś żeby w przyszłości ktoś mógł sie ewentualnie zbłaźnić. Kaczyński chciał prawdy dlatego Wałęsie nie pasował.
Hej Nasz TS !!
Drozd
Senior Member

Stary 21.07.2010, 14:32
Ciastek1 napisał(a):Wyświetl post
Czy dla wyborców PiSu każdy kto jest przeciw Jarusiowi musi być od razu żydem , czytelnikiem wyborczej, masonem i czerwonym ? Strasznie ograniczony ten elektorat .
Tak!! Z prostej przyczyny, ci którzy są przeciw NIE MAJĄ ARGUMENTÓW. A te które maja ciężko jest wykorzystać nie zdradzając kto jest kto. Bądź nie wychodząc na kretyna. Dlaczego nie wypisałeś minusów rządów PiS i Kaczyńskiego? Bo musiałbyś napisać że śmiali się z nas za granicą albo że Kaczyński to kurdupel. A śmiali się bo korespondent zagranicznej gazety jest również dziennikarzem Wyborczej )) Obiektywnym i bezstronnym ) Który bardziej interesuje się żeby dokopać Kaczyńskiemu niż tym że to ma wpływ na obraz całego kraju za granicą. To dowód że przeciwnicy Kaczyńskiego w dupie mają Polskę jako całość. Byle im było dobrze. Dlatego nie przekonuj mnie czyj elektorat jest ograniczony jeżeli głosujesz na kogoś kto ma cię głęboko od początku do końca ). I jeszcze jesteś z tego dumny. No przepraszam PO załatwiło że pederaści poczuli się dowartościowani . To bez wątpienia sukces i dowód na postępowość partii.
Hej Nasz TS !!
Listek
Junior Member

Od: 07.2009

Stary 21.07.2010, 14:45
...
Codziennie budze sie, patrze w lustro i ciesze sie niezmiernie ze nie wspoldziele pogladow politycznych z takimi ludzmi jak TY
Siwy_89
Senior Member

Stary 21.07.2010, 14:48
. I jeszcze jesteś z tego dumny. No przepraszam PO załatwiło że pederaści poczuli się dowartościowani . To bez wątpienia sukces i dowód na postępowość partii.
A ty z kolei nie dostrzegasz żadnego(!) plusu rządów PO?
Jery
Senior Member

Stary 21.07.2010, 14:59
Listek tym tekstem idealnie potwierdziłeś to co napisał Drozd Zero argumentów, tylko teksty typu "Kaczyński tworzy sektę", "to chorzy, maili ludzie" itp itd, zero merytorycznego odniesienia do meritum. Ja czekam i czekam na te sukcesy rządu PO, ale coś ich nie widać. Podpowiedz mi Siwy .

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów