|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
tormenthor -- a po co mielismy wybierac opcje drozsza skoro umiejetnosci podobne
to takie narzekanie dla narzekania.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Ja nie krytykuje opcji z Cikosem. Uważam jego transfer i Bunozy za słuszne. Ale to są piłkarze, przy których są znaki zapytania. Warto pozyskać 2 - 3 zawodników klasy Clebera, a nawet Paulisty, gdy Ci do nas przychodzili. Chodzi o piłkarzy, którzy jeśli będą zdrowi i w formie będa gwarantami gry na b. dobrym poziomie. Nie można wszystkiego opierać na założeniu, że dany zawodnik musi odpalić.
Ostatnio edytowane przez tormenthor : 21.07.2010 o godz. 09:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
No to pewnie faktycznie do ME , może jakiś ogarnięty młodzian
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
To nie jest kwestia "czarnowidzenia" tylko wg. mnie obiektywne patrzenie na sytuację kadrową jaką mamy w obronie. Mateusz Kowalski podobno ma anginę z Szawle pewnie nie zagra a po chorobie też formy nie będzie na Azerów. Czyli obrony "praktycznie" nie ma. Co do legi to nie usprawiedliwiam ich ale są dopiero w fazie przygotowań przedsezonowych
![]()
Jedno Miasto Jeden Klub, Wisła Kraków aż po grób.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
W następnej rundzie będzie już mógł grać Bunoza. Do tego pewnie zdąży wykurować się Kowalski, no i jest jeszcze Cleber, a w razie czego również Diaz może zagrać na środku. Prowizorka, ale na Azerów powinno wystarczyć. Nie zmienia to jednak faktu, że solidnej klasy środkowy obrońca powinien już być w naszej kadrze dobre 2 tygodnie temu, czyli po odejściu Głowy i Marcelo. Teraz już i tak jest odrobinę za późno na zgranie zawodnika z resztą drużyny, no ale takie mamy realia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Chodziło mi tylko o to, że tuż po odejściu Głowackiego i Marcelo oprócz Bunozy powinien przyjść jeszcze jeden środkowy obrońca i już zgrywać się z drużyną.
Ale nie popadajmy w przesadę, żeby obawiać się drużyny z Azerbejdżanu. Poza tym mam jednak nadzieję, że do piątku jeszcze kogoś sensownego pozyskamy i zgłosimy do gry w III rundzie. |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Bo jedna strona czy jedna gazeta cos takiego napisala to sie podlapalo |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/rep...wiadomosc.html czyli Jacka już mieć nie będziemy! :(
Swoją drogą niezłe jaja: http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html ![]() ![]() P.S. Wiem że to "Łonet" ale poczytać można!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I wlasnie tym sposobem ide sie pomodlic dziekczynnie do kosciola.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No fajnie, udał im się dwumecz, ale co z tego? Wyeliminowanie Rosenborga, który już od dawana nie występuje w Lidze Mistrzów to nie jest jakiś mega sukces. To znaczy dla nich na pewno, ale to nie jest powód dla którego mamy się ich obawiać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Oczywiscie zartuje.Kazdy chyba zauwazyl dziwna analogie pomiedzy tym co pisza gazety typu PS, a co pojawia sie na forum. |
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() Nie można lekceważyć przeciwnika. Wisła już nie raz odpadała z ogórkami... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Obawianie się i lekceważenie to co innego. Levadie po prostu zlekceważyliśmy i takie coś nie powinno się już powtórzyć. Natomiast co do obawiania się drużyny z Azerbejdżanu, to panowie, tam nie grają wirtuozi futbolu, żeby się ich obawiać. Fakt, są bardzo waleczni i agresywni, ale to nie powód, żeby mieć pełne gacie przed meczem z nim. Łatwo się mówi, ale wystarczy u siebie wygrać 2:0 i awans jest praktycznie pewny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
A co, niby na Valerangę , Dinamo czy Levadie mieliśmy za słaby skład?.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
Nie, uwazam nawet ze po weselu i poprawinach wychodzą ładujac takim ogórkom worek bramek. Bardziej chodzi mi o podejście do meczu, które pewnie jest podobne w głowach pilkarzy jak u niektórych na forum. O umiejetności czysto piłkarskie jestem spokojny, za to niepokoi mnie co mają pod kopułami.
Przed meczami z ww ogórami też byłem spokojny, pewnie jak wiekszość. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Według mnie i chyba każdego kibica Wisły zabrakło po prostu koncentracji i odpowiedniej motywacji. Nie wiem jak wygląda sytuacja w szatni mistrzów, co myśleli, jakie mieli nastawienie.Tak naprawdę wszystko to tylko nasze przypuszczenia
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A mnie nie jarają w ogóle nasze transfery...Byłbym bardziej zadowolony gdyby zamiast 5 przeciętniaków, przyszło do nas 3 konkretnych zawodników którzy naprawde by nas wzmocnili. Oczywiście przy zachowaniu jednego środkowego obrońcy....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mógłbyś podać tych 3 konkretnych zawodników, którzy by nas naprawdę wzmocnili i z których byłbyś NA PEWNO zadowolony?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
jak tylko sie pojawi jakies info o zainteresowaniu Wisły jakims zawodnikiem zaraz stara się o niego Lech albo Legia jak to jest zagrywka menadżera zawodnika w celu wyciągnięcia lepszej kasy od klubu to ok ale jak to jest zagrywka innego klubu żeby tylko "nasrać" w negocjacje to mam nadzieje że Wisła też tak konkurencji podbija cenę "srając" w negocjajcje Lecha czy Legii
![]()
Ohghnom wasz jeśli wy przyjdziecie do Izraela byliście mordowane wy uważacie w aeroporcie my fiksujemy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że nie męczę, ale przeczytajcie sobie ten artykuł i odpowiedzcie sobie na pytanie dlaczego nie chcemy płacić wysokich kontraktów... http://www.sport.pl/pilka/1,70998,81...rzutnosci.html
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() Który z kopaczy, gwarantował by według WAS "naprawdę wzmocnienie" ?Tacy, którzy nie żądali by 400 tyś za sezon i nie kosztowali by więcej niż 1.5 mln euro.? ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|