The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.07.2010, 22:40
Cytat:
Cudowny Stadion klasy Elite!
Do Elite to mu trochę zabraknie, jeśli Wisła nie przydusi miasta, aby to uzupełniło brakujące rzeczy (telebimy, zaplecze północnej, kioski gastronomiczne na całym obiekcie). ZIKIT na prośby SKWK oraz interpelacje nie reaguje, jedynie Wisła, która ma kartę przetargową w ręku (jeśli Wisła nie wynajmie obiektu, to nikt inny tego nie zrobi, a stadion będzie stał pusty i niszczał).
A co artykułu i "wybudowania zaplecza trybuny północnej do końca sierpnia" - tego nawet Chińczycy by w tak krótkim czasie nie zrobili. No chyba, że ZIKIT planuje wylać trochę betonu od drzwi do schodów, ogrodzić to barierkami i na tym zakończyć budowę zaplecza trybuny północnej, bo po co kibicom dopingującym przez 90min kible, oświetlenie, wentylacja czy kioski gastronomiczne...
Oni tego zaplecza po prostu nie planują budować.
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 20.07.2010, 22:57
Skoro Wisła nie wynajęła obiektu od miasta to będzie mogła grać na nim w 3 rundzie LE?
Odpowiedz cytując
mav23
Member

Od: 02.2009

Stary 20.07.2010, 23:01
runner napisał(a):Wyświetl post
Co do widoczności z 1 rzędu skyboxów i, SpoXsteR, to nie jest cm ale rząd metra może dwóch , przecież to foto to jest perspektywa, a w rzucie z góry miałbyś rzeczywistą wartość niewidocznego pola,
nie wydaje mi się aby to poprawili 1) bo byli by zmuszeni do podwyższenia drugiego rzędu, aby tamte miejsca nie były zasłaniane przez siedzących niżej - koszty i czas
2) patrząc realnie na stanowisko inspektorów i inwestora "jakoś to będzie"...., odnoszę wrażenie, że chcą wszystko jak najszybciej skończyć, oddać stadion operatorowi i niech on się martwi....
inna sprawa to podobna widoczność z miejsc dla niepełnosprawnych ! tam nikt nie robi lamentu a powinno się,

zobaczcie na wykończenie ścianki działowej widocznej przez szyby od ul. Reymana, brak gładzi jest widoczny od przeszło miesiąca może dwóch i żadnej reakcji:
1.Przy moim wzroście 176cm po podniesieniu krzesełek i lekkim wyprostowaniu oparcia z 1 rzędu widzę ponad metr za linie (w stronę trybuny) z 2 rzędu jest klasa widok. Kolega o głowę niższy sięga wzrokiem po linie, więc naprawdę nie ma się co rozpisywać o tych lożach vip
2. Odnosisz dobre wrażenia
3. Niepełnosprawni jak i osoby im towarzyszące mają świetny widok na całe boisko - pisałem już

Cytat:
^^ Jeśli już wspomniałeś o wnętrzu to na jednym zdjęć z wczorajszej galerii pod umywalkami w kiblach są jakies drzwiczki wizyjne tylko nie wiem po co, żeby ktoś tam mógł schować jakies skarby
drzwiczki są po to żeby wyciągnąć skarby które ktoś zostawi w umywalce

Cytat:
Prosisz i masz - kołowroty, a dokładnie ich brak. I wejście na stadion przez klatkę jak do zoo.
1. Projektant przyjął czasy i ilości podane przez producenta kołowrotów w oparciu o które wszystko jest ok - Wisła ma inne wytyczne i doświadczenia.
2. Jakie inne wejście dla kibiców sobie wyobrażasz

I potwierdzam że kończą się odbiory trybuny wschodniej (lub dzisiaj się zakończyły)
Ostatnio edytowane przez mav23 : 20.07.2010 o godz. 23:05.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 20.07.2010, 23:17
mav23 napisał(a):Wyświetl post
1. Projektant przyjął czasy i ilości podane przez producenta kołowrotów w oparciu o które wszystko jest ok - Wisła ma inne wytyczne i doświadczenia.
Ale Wisla ma raczej wieksze doswiadczenie od jakiegos tam producenta w puszczaniu kibicow na stadion.. troche to glupie, to tak jakby swiadomie wiedzieli ze bedzie ich za malo i ze to dlugo trwa, ale sobei cos tam ubzdurali w glowach i robia pod gorke.. w sumie to ile w koncu tych kolowrotow i kas bedzie

Cytat:
2. Jakie inne wejście dla kibiców sobie wyobrażasz
takie
http://i27.tinypic.com/2sb0llg.jpg

......zart, ch.. to zrobili (to nie jest ustawione tam na chwile, to juz utwierdzone do ziemi)

i w koncu to beda jakies kioski gastronomiczne na C czy wszystkie zatynkowali? niesamowite zeby na nowej trybunie 12 tys nie bylo co zjesc i wypic precelki przed stadionem i kranowa w wc juz czeka, i jesli wiesz to napisz SZCZERZE czy ten asfalt wokol murawy bedzie zakryty sztuczna nawierzchnia, bo przeczuwam ze to po raz kolejny zwykle zwodzenie nas wszystkich i zadnej sztucznej murawy nie bedzie..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 20.07.2010 o godz. 23:22.
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Stary 20.07.2010, 23:19
mav23, wiesz może jak będzie wyglądał teren przed trybunami N/S/W? Rzeczywiście zaleją wszystko asfaltem?

P.S. Jakim cudem zakończyły się odbiory, skoro prace wewnątrz trybuny jeszcze trwają, podobnie przed trybuną (monitoring nie jest chyba jeszcze kompletny).
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 20.07.2010, 23:20
Mam nadzieje, że Wisłą sie zaprze i gównianego, niedokończonego stadionu nie weźmie. Choćbyśmy mieli do marca grać na Suchych Stawach! Żeby Majchrowskiemu fuszerka w pięty poszła.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 20.07.2010, 23:28
PiotrG napisał(a):Wyświetl post
mav23, wiesz może jak będzie wyglądał teren przed trybunami N/S/W? Rzeczywiście zaleją wszystko asfaltem?

P.S. Jakim cudem zakończyły się odbiory, skoro prace wewnątrz trybuny jeszcze trwają, podobnie przed trybuną (monitoring nie jest chyba jeszcze kompletny).
Nie wszystko musi byc przeciez odebrane? Np cos takiego jak ukladanie plytek i tego typu rzeczy normalna robnota, odebrac trzeba w pewnym sensie konstrukcje, zabezpiczenia przeciw poz itp, np jak lokal remontujesz, a nie ruszysz konstrukcji ani troche, to zadnych odbiorow nie masz do zrobienia..
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 20.07.2010, 23:48
1.Przy moim wzroście 176cm po podniesieniu krzesełek i lekkim wyprostowaniu oparcia z 1 rzędu widzę ponad metr za linie (w stronę trybuny) z 2 rzędu jest klasa widok. Kolega o głowę niższy sięga wzrokiem po linie, więc naprawdę nie ma się co rozpisywać o tych lożach vip
Ja rozumiem wszystko ale nie rób z nas idiotów.Miejsca dla gości co będą bulić prawdopodobnie 10 albo 20 razy tyle co zwykły kibic i widoczność ledwo pod linięA co z dziećmi?Co z niskimi kobietami?I to na stadionie gdzie odległość od trybun do linii to prawie 20 metrów?Przecież to powinien być lux widok z zapasem dobrych kilku metrów
Do tego co zasłania? - obrzydliwa kupa betonu - kolejny poroniony pomysł.To jest bunkier?stanowisko snajperskie czy loża dla vipów

Sory, nic do Ciebie nie mam , nie Twoja wina że szef spaprał robotę ale to niestety jest skandal.To nie jest estetyka, jakieś szczegóły, niedoróbki na które można przymknąć oczy ale gruby błąd konstrukcyjny, który może się odbić na finansach.

Czasu jest sporo bo pewnie w tym roku ta trybuna oddana nie będzie i to oczywiście nie do Ciebie bezpośrednio bo pewnie na nic wpływu nie masz ale musi ktoś coś z tym zrobić i to nie prowizorkę w stylu podwyższania siedzenia tylko zrobienia czegoś z tym betonowym murem

Jak Ty sobie to wyobrażasz?Że ktoś niski linii nie zobaczy, ani sędziego liniowego ani spięcia na linii czy trochę za?Zawodnika którego opatrują?
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 20.07.2010 o godz. 23:51.
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Stary 21.07.2010, 00:01
1q2 nie denerwuj się...
Każdy wie, że stadion jest spaprany od a do z. Począwszy od wyboru architekta, poprzez projekt, wykonanie, wykończenie, dotrzymanie umów, terminów, koszta, itp. Nic już nie poradzimy. Jedno co można zrobić, to pociągnąć do odpowiedzialności ludzi, którzy maczali palce w tej inwestycji. Kto zatwierdził projekt, kto wybrał architekta, dlaczego bez przetargu, kto sporządzał kosztorys, dlaczego mimo rezygnacji z lepszej jakości materiałów koszt stadionu poszedł w górę? Ludzie, którzy decydowali o stadionie nie powinni mieć już możliwości decydowania o czymkolwiek za publiczne pieniądze.
To, że stadion jest nie najlepszy to nie jego wina. Jest jaki jest i trzeba go pokochać. Winny nie jest stadion i jego wykończenie tylko ludzie, którzy o nim decydowali i nimi trzeba się zająć.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 21.07.2010, 00:13
Luzik - tu akurat mnie tknęło bo przy tym całym niekończącym się cyrku, to jest to najgrubsza wtopa z której ciężko chyba będzie wybrnąć.

Druga to te nieszczęsne kołowrotki ale rozumiem że jak będzie problem to się coś z tym zrobi, zresztą nie przewiduje jakiś tłumów przynajmniej przez pierwszy okres

A tak, to oczywiście trzeba narzekać bo to co się dzieje to przechodzi ludzkie pojęcie ale prędzej czy później stadion otworzą.Człowiek wejdzie, siądzie, będzie się gdzie wylać ,mam nadzieje że czegoś napić.Komfort będzie przyzwoity.Estetyka jak dla mnie północna i południowa ok tylko pomalować elewację, wschód/zachód - tu jest kiepsko ale przy pomalowaniu tak jak w projekcie- ujdzie.Ogólnie nie będzie źle, szczeólnie że na mecz się idzie oglądnąć go i/ bądź pokibicować a nie podziwiać walory estetyczne

ale ta 'loża' to jest porażka po całości
Odpowiedz cytując
Sinoos
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 21.07.2010, 00:27
Przez ostatnie 3 sezony 90% wszystkich meczów przy R22 przesiedziałem na loży VIP. Nie przypominam sobie, aby było tam więcej niż 5% kobiet i dzieci. Jeżeli na nowym stadionie będzie ich więcej, to zawsze mogą zająć drugi rząd.

Nie bronie tutaj tego, bo jest to ewidentna fuszerka. Chodzi mi o to, że Wasze płacze są już nie do zniesienia. Ten temat trzeba przeglądać co trzy strony, w których można znaleźć 3 - 4 sensowne posty. Reszta to nic niewnoszące marudzenie ( nie mówię tu o rzeczowej krytyce, bo ta jest potrzebna ).
Życie bym dał za krakowską Wisłę....
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 21.07.2010, 03:29
Co nie zmienia faktu, że z loży widok powinien być wręcz doskonały a do ideału mu wiele brakuje. Płacąc krocie chciałbym np widzieć ławkę rezerwową czy reakcje trenerów
Odpowiedz cytując
kohprzem'68
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 21.07.2010, 05:06
Teraz mniej istotne stają się nasze pragnienia lub chęci zobaczenia meczu z loży lub sektora narożnego , bo póki co to odebrano budowlańcom dopiero poprawnie działające drzwi wejsciowe od Reymana i nic po za tym bo więcej nie zdążono zrobic a juz dzis ma nas wizytowac człowiek z federacji europejskiej opiniujący i zapoznający się ze faktycznym stanem przebudowy obiektu .

Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment."
Odpowiedz cytując
Czarny
Member

Od: 12.2005

Stary 21.07.2010, 06:52
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Luzik - Estetyka jak dla mnie północna i południowa ok tylko pomalować elewację, wschód/zachód - tu jest kiepsko ale przy pomalowaniu tak jak w projekcie- ujdzie.Ogólnie nie będzie źle, szczeólnie że na mecz się idzie oglądnąć go i/ bądź pokibicować a nie podziwiać walory estetyczne

Estetyka północ - południe ok? To mnie zdziwiłeś, bo dla mnie północna i południowa ze swoimi wybebeszonymi klimatyzatorami i bunkrową elewacją, to jest syf jakich mało, a właśnie wschód i zachód jeszcze jakoś ratują ten stadion. Jak by mi ktoś dał wybór które z trybun wyburzyć i zastąpić nowymi, nie wahałbym się ani chwili.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 21.07.2010, 07:31
A ja sie dalej zastanawiam jak my chcemy grac na tym stadionie w 3 rundzie jak sie moze okazac ze juz za tydzien bedziemy milie pierwszy mecz
Przeciez trawa w tym momencie nadal wyglada fatalnie - chociaz faktycznie moze troszke lepiej niz kilka dni temu ...
Jednak jak oni na takiej murawie chcca rozegrac mecz to ciekawe co zpo niej zostanie...
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 21.07.2010, 08:31
Ciekawi mnie jaki Cupiał będzie miał widok na boisko i czy na podobne rozwiązania dot skyboksów zdecydują się na trybunie głównej, a więc zachodniej.
"Stanowiska snajperskie" na r222 to nie są rzeczy, których nie da się poprawić i zamontować np barierek, ale to sa kolejne koszta.Miasto nie wiadomo kiedy zrobi zaplecze pod północną a co dopiero poprawi uchybienia.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 21.07.2010, 08:31
3. Niepełnosprawni jak i osoby im towarzyszące mają świetny widok na całe boisko
Ile tam jest miejsc dla osób niepełnosprawnych? Ile trwać będzie ich ewakuacja ze stadionu, skoro przeznaczona jest dla nich jedna winda?

Właśnie dlatego miejsca dla osób niepełnosprawnych robi się tam, gdzie nie jest aż tak genialna widoczność, ale za to łatwo się tam dostać i stamtąd wyjechać.

Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Ciekawi mnie jaki Cupiał będzie miał widok na boisko i czy na podobne rozwiązania dot skyboksów zdecydują się na trybunie głównej, a więc zachodniej.
Na środku zachodniej jest tzw. loża prezydencka, z której widoczność będzie nieco lepsza, bo jest ona wysunięta do przodu i w dół.
http://galeria.wislakrakow.com/20100.../aIMG_0682.jpg
Ostatnio edytowane przez rav : 21.07.2010 o godz. 08:33.
Odpowiedz cytując
cpc
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 21.07.2010, 09:18
Kordel_Walker napisał(a):Wyświetl post
1q2 nie denerwuj się...
Jedno co można zrobić, to pociągnąć do odpowiedzialności ludzi, którzy maczali palce w tej inwestycji. Kto zatwierdził projekt, kto wybrał architekta, dlaczego bez przetargu, kto sporządzał kosztorys, dlaczego mimo rezygnacji z lepszej jakości materiałów koszt stadionu poszedł w górę? Ludzie, którzy decydowali o stadionie nie powinni mieć już możliwości decydowania o czymkolwiek za publiczne pieniądze.
.
Pełna zgoda, to już nie chodzi o to, że na ten stadion nie będziemyh chodzić, w końcu to będzie stadion naszej WISŁY, ale tak tego zostawić nie można. W Krakowie jest mnóstwo inwestycji, my na ten przykład czekamy na halę. NIE POZWÓLMY ABY TAKI BAJZEL POWTÓRZYŁ SIĘ W NASZYM MIEŚCIE.

pozdrawiam
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 21.07.2010, 09:27
Podobno nasi zglaszaja stadion na Reymonta na nastepna runde. Oczywiscie jedna trybune, dlatego zastanawiam sie czy jest sens sie juz teraz pchac na sile ,a nie lepiej poczekac na poczatek sierpnia i zrobic otwarcie z prawdziwego zdarzenia

Ponadto jak juz tu wszyscy pisali, sadze ze lepiej byloby na trybunie wschodniej stawiac jakis wzorkow a zrobic trybune z jednolitymi krzeselkami
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 21.07.2010, 09:35
A nie lepiej zachoać jakąkolwiek symetrie ze wschodnia?.Do całości nie będzie pasowała jedynie południowa.

Będe nudny ale zapytam jeszcze raz.Kto jest odpowiedzialny za tak skandaliczny stan murawy?
Być może jestem marzycielem, ale liczyłem na to, że po położeniu murawy od samego początku będzie piękną równa i zielona. a nie wyschnięta i wyblakła.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 21.07.2010 o godz. 09:37.

Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 21.07.2010, 09:41
A nie lepiej zachoać jakąkolwiek symetrie ze wschodnia?.Do całości nie będzie pasowała jedynie południowa.

Będe nudny ale zapytam jeszcze raz.Kto jest odpowiedzialny za tak skandaliczny stan murawy?
Być może jestem marzycielem, ale liczyłem na to, że po położeniu murawy od samego początku będzie piękną równa i zielona. a nie wyschnięta i wyblakła.
Ja Ci powiem kto - super pro elo pogoda, która daje w dupę każdemu.
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 21.07.2010, 09:43
Moim zdaniem jak najszybciej trzeba wrócić na Reymonta. Nawet na jedną tylko trybunę. Jakiś czas temu też miałem nadzieję, że uda się wrócić na CAŁY nowy stadion z wielką pompą, zrobić z tego dnia wielkie święto kibicowskie.. Jest jak każdy widzi. Wracajmy czym prędzej do naszego "domu" bo ile można grać na obczyźnie.

Natomiast z pozostałymi trybunami trzeba walczyć, żeby większość (bo na pewno nie wszystkie - patrzę realistycznie) usterek została naprawiona. Bo jak cały stadion odbierzemy to o wiele ciężej będzie się o to upominać...
Odpowiedz cytując
joshi
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 21.07.2010, 09:53

odpowiedzialna jest firma która dostarczyła trawę, zmienia to coś

tak samo z barierkami w lożach płaczecie że widoczność jest zła, ale to nie Wy będziecie je wynajmować. Jeśli rzeczywiście okaże się że nikt tych boxów nie będzie chciał wynająć, to jestem pewien że szybko znajdzie się rozwiązanie tego problemu bo w grę wchodzą duże pieniądze. Ale to zainteresowany musi wejść usiąść i powiedzieć czy mu to pasuje czy nie.

zastanawia mnie czemu nikt nie chwali tego co mamy zrobione naprawdę dobrze, czyli wnętrz? Są eleganckie i dopracowane, w Polsce na tą chwilę nikt takich nie ma.
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 21.07.2010, 09:55
Po co się pchać na R22 a no choćby po to żebyśmy przestali tracić gruba kasę przez to że gramy na hutniku, przecież taki jeden mecz w 3 rundzie to pewno jakies 12 000 po 30zł(tak mniej więcej pewno) = 360 000 czyli duże pieniądze poza tym gra na hutniku jest porażką, powinniśmy wracać kiedy to tylko będzie możliwe. Reymonta to nasza świątynia, nasz dom i tam powinniśmy grać swoje mecze...
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Stary 21.07.2010, 10:02
Usterki usterkami, niech tylko miasto uzupełni brakujące rzeczy. Takie szczegóły jak brak przeszklenia, zasłonięcia elementów klimatyzacji można przeżyć, nawet ten nieszczęsny asfalt (chociaż tutaj można ciągle ugrać lepsze wykończenie przestrzeni, bo prace się nie zaczęły). Z poprawek niezbędne są chyba tylko kasy, bo 2 to śmiech na sali...
Brak kiosków i zbiornika retencyjnego będą skazywać klub na straty finansowe - raz, że na kioskach Wisła mogłaby nieźle zarobić (a na wszystkich pozostałych budowach stadionów Elite operator dostaje kompletne kioski, a nie bajkę w postaci prywatnego inwestora który wyłoży kasę na to), a bez zbiornika retencyjnego dojdą ogromne opłaty za wodę do podlewania murawy. Za to bez telebimów spadnie prestiż obiektu, a Cracovia dostanie kolejny powód do wyśmiewania nas (mało kto się tym przejmuje, ale jednak. Telebimy będą na 6 nowych stadionach, oczywiście poza naszym). Bez zaplecza trybuny północnej, ta będzie wyłączona z użytku.
Wisła może wrócić na stadion, ale pod jednym warunkiem - podpisując umowę dzierżawy w chwili, w której spełnione będą 2 warunki:
1. Podpisane umowy na dokończenie obiektu wraz z niezbędnymi poprawkami.
2. Do chwili oddania całości obiektu jako stadionu klasy ELITE, klub płacić będzie tylko małą część całości kosztów wynajmu (powiedzmy 100tys, zamiast prawdopodobnie 5mln)
Odpowiedz cytując
Bekas
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 21.07.2010, 10:49
pawelwislak napisał(a):Wyświetl post
Po co się pchać na R22 a no choćby po to żebyśmy przestali tracić gruba kasę przez to że gramy na hutniku, przecież taki jeden mecz w 3 rundzie to pewno jakies 12 000 po 30zł(tak mniej więcej pewno) = 360 000 czyli duże pieniądze poza tym gra na hutniku jest porażką, powinniśmy wracać kiedy to tylko będzie możliwe. Reymonta to nasza świątynia, nasz dom i tam powinniśmy grać swoje mecze...

Dokładnie się zgadzam. I nie rozumiem jak ktokolwiek może pisać "nie wracajmy".
Odpowiedz cytując
djsako
Junior Member

Od: 01.2008

Stary 21.07.2010, 11:30
coś mojego autorstwa (jakość trochę słaba niestety): http://www.youtube.com/watch?v=nXAQ7kZ8pvc
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 21.07.2010, 11:54
joshi napisał(a):Wyświetl post
odpowiedzialna jest firma która dostarczyła trawę, zmienia to coś

tak samo z barierkami w lożach płaczecie że widoczność jest zła, ale to nie Wy będziecie je wynajmować. Jeśli rzeczywiście okaże się że nikt tych boxów nie będzie chciał wynająć, to jestem pewien że szybko znajdzie się rozwiązanie tego problemu bo w grę wchodzą duże pieniądze. Ale to zainteresowany musi wejść usiąść i powiedzieć czy mu to pasuje czy nie.

zastanawia mnie czemu nikt nie chwali tego co mamy zrobione naprawdę dobrze, czyli wnętrz? Są eleganckie i dopracowane, w Polsce na tą chwilę nikt takich nie ma.
Zmienia i to zajebiście.Ponieważ firma powinna się wywiązać z umowy, czyli dostarczeniem i zainstalowaniem nienaruszonej murawy.Skoro tak nie ma, to znaczy, że coś jest nie tak.
A wiesz co jest najlepsze? Że to wszystko jest robione za nasze krakowskie podatki.

Co do skyboksów.Ludzie, którzy tam będą wynajmować powierzchnię płacić będą ok 30-40 tyś rocznie.Są to ludzie zamożni, ale i poważni, którzy muszą wiedzieć za co płacą.Ja już teraz zagwarantuje ci, że nie będzie dużego zainteresowania za powierzchnie na C.Nie może być tak, że "skoro nie będzie pasowało, to zmienimy".A gdzie wizerunek klubu?Tak się zachowuje profesjonalny klub?
A ty idąc do salonu Mercedesa życzył byś sobie, by np auto za 250 tyś nie zderzak miało innego koloru niż całość?
Takich ludzi bardzo łątwo można do siebie zrazić.

A jeśli chodzi o wnętrza.... Zobaczymy co będziesz pisał, gdy w taką pogodę jak dzisiaj nie będziesz miał gdzie kupić czegoś do picia.

Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 21.07.2010, 12:09
Chyba jeszcze tego zdjecia nie było :
http://krakow4u.pl/inne/zdjecia_lotn...ow-2_035_d.jpg
Odpowiedz cytując
djsako