|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Pojawiaja sie kolejne porownania z kosmosu...Paljic jest lepszy od Kosowskiego...spadlem z krzesla
P.S - Takie porownania to obraza dla Kosowskiego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Jak Marcelo przychodzil do Wisly, tez pewnie duzo o nim slyszales nie? Tyle w temacie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że Kosa był motorem napędowym Wisły poprzez swój charakter, wątpię żeby Paljić podrywał do boju takie gwiazdy jak Brożków, Małego. Choć, kto wie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Dokładnie. Ja od serbskiego kibica dowiedziałem się, że rzeczywiście Milinkovic jest niezły, ma potencjał, ale ponoć ten zawodnik bardzo dużo piłek przy dryblingach traci, nie bardzo kwapi się do gry drużynowej, co akurat tego mojego znajomego bardzo drażniło w kontekście tych występów Marko w reprezentacji U-21. Nie dziwi Was to, że Milinkovic jest ponoć taki świetny, a gra w przedostatniej drużynie słowackiej ligi? Nie mówię, że od razu jest to zły zawodnik, ale powiedzmy sobie szczerze - gdyby prezenował naprawdę wysoki poziom, to teraz grałby w Crvenie czy Partizanie, czy nawet w OFK lub Vojovodinie, a nie na Słowacji...A rzekome zainteresowanie Barcelony można porównać z niegdysiejszą nowinką o zainteresowaniu Realu Madryt Błaszczykowskim...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
skoro uwazasz ze trzeba na stadionie ogladac kilka meczów, zeby moc chwalic kogos... No wlasnie a nie chcialbys Blaszczykowskiego w Wisle?
Ostatnio edytowane przez Przemoo : 20.07.2010 o godz. 16:28.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
![]() http://xyz1906.mybrute.com/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Juz stal sie wschodzaca gwiazda a gra na Slowacji w klubie ktory nie jest z czolowki. I jak mozg moze nie eksplodowac od przyjecia informacji, ze Barca sie nim interesuje. Naprawde zaskakujace |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
http://www.rdc.pl/index.php?/pol/art...czy_czy_meczow A Kaka Rooney, czy CR7 grają w najlepszych klubach świata, oglądałem ich parę meczy w lidze mistrzów a niestety nie zdarzyło mi się oglądać meczy przedostatniej drużyny ligi słowackiej
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 20.07.2010 o godz. 16:44.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
No mam nadzieję, że do boju poderwie ich sam fakt, że klub sprowadza ofensywnych graczy i może być wreszcie konkurencja do gry w pierwszym składzie. Liczę na taka pozytywną konkurencję, z jak najmniejszą ilością fochów i wymachiwania rękami...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
Jak masz więcej niż cztery palce, to zacznij używać Shift'a, Ctrl i Alt. Co do Milinkovicia, to raczej się już nie dowiemy, jak by wyglądała jego gra w Wiśle, więc i nie ma po co sobie strzępić nerwów w niepotrzebnych dyskusjach. ![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
||
Kto wie - moze sie okaze byc lepszym od Kosy. Ja bym nie mial nic przeciwko. |
||
|
|
Guest
|
|
Klubowi po prostu szkoda było rzucić trochę grosze i zgodnie z naszą tradycją wzięliśmy darmowego podesłanego przez mengare zawodnika. (6 meczów w pełnym wymiarze w 2 bundeslidze) - Śmiech na sali. To już jest chyba już u nas jakaś tradycja, że zawodnik z którym negocjacje nie powiodły się jest później oczerniony, zmieszany z błotem na tym forum i w mediach.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 20.07.2010 o godz. 17:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Kolejna sprawa to wcale nie troche grosza bo liczac z tym co sobie on zazyczyl za podpis, jego menago i klub, suma transferu przkroczylaby milion euro. To juz nie takie grosze. 22 latek majacy najwyzsza place w klubie? Komin placowy i kwas w szatni murowany. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szczerze mówiąc dobija mnie, to co ludzie potrafią stwierdzić po obejrzeniu filmiku na yt o danym piłkarzu. Przypominam, że na filmikach to nawet Beto robił dobre wrażenie. Na tym właśnie polega, żeby pokazać piłkarza w jak najlepszym świetle. Oczywiście nie twierdzę, że Milinković nie ma umiejętności ale nie da się tego stwierdzić nie oglądając spotkań z jego udziałem.
Najbardziej rozśmiesza mnie to, że wszyscy wielbią grajka z Koszyc, który zajął przedostanie miejsce ze swoją drużyną, a krytykują Cikosa, który zajął miejsce ostatnie. Jestem ciekaw czym jest to spowodowane |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
A gość ma 27 lat. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Co do Milinkovica to trudno - nie ma go i nic tego nie zmieni. Pozostaje liczyć, że nasz nowy lewoskrzydłowy będzie równie dobry co Kosowski a nawet lepszy
![]() btw. "Forma meczy nie jest niezgodna z systemem gramatycznym polszczyzny – ma bliski analogon w postaci formy mieczy, której nikt przecież nie kwestionuje. Jest jednak – jak pokazuje Korpus Języka Polskiego PWN – czterokrotnie rzadziej używana od formy meczów. Poza tym występuje głównie w prasie, drukach ulotnych i w języku mówionym, prawie zaś nieobecna jest w książkach, czyli wydawnictwach, które są redagowane staranniej. Można by ją uważać za wariant gorszy, ale słownikarze w ogóle ją dyskredytują. Czynią to zgodnie z oczekiwaniem społecznym, gdyż osób, którym forma meczy się nie podoba, jest wiele. Nie jest Pan w swoich odczuciach odosobniony." — Mirosław Bańko
Ostatnio edytowane przez Cannavaro : 20.07.2010 o godz. 17:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
||
Porownanie Milinkovica i Blaszczykowskiego jest nie na miejscu, bo Kuba juz w wieku 21 lat byl wart powyzej 2 mln euro(a liga nasza podobno jest slabsza od slowackiej, przynajmniej niektorzy "eksperci" tutaj tak twierdza ).
.
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 20.07.2010 o godz. 17:13.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() Zasugerowałeś, że trzeba na żywo obejrzeć piłkarza, żeby móc głosić o nim opinie. Stąd taka moja reakcja. Zauważyłem, że jak tworzy się grupa zdecydowanych zwolenników jakiegoś piłkarza to musi się od razu stworzyć grupa chłopaków bardzo na nie mówiąca, że ma nie po kolei w głowie. zbymak informuje, że z kontraktem Riosa są problemy i że wszystko ma sie wyjaśnić do wieczora... ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
![]() http://xyz1906.mybrute.com/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
...... w związku z czym aż strach pomyśleć co by oznaczało jeśli posadzi na ławie w tym sezonie którąś z naszych "gwiazd". |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Wypowiadałem się na jego temat już w dziale "Nasi piłkarze" - zapraszam.
Nie jest chyba strasznym ogórem, kibice FCK mają o nim dobre zdanie. Był zmiennikiem w ataku etatowego reprezentata Słowacji, teraz Kaiserslautern kupiło na jego miejsce (to znaczy na ławkę Micanskiego... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Powód: literówa
Ostatnio edytowane przez Tarann : 20.07.2010 o godz. 17:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Bez przesady, Paljic furory w Kaiserslautern nie zrobił, ale gdyby był za słaby na 2 ligę to nie grałby w ogóle. W 1. i 2. Bundeslidze nie ma przebacz i jeśli piłkarz jest za słaby to go nie trzymają w drużynie, a tymbardziej nie wchodzi na ostatnie 10-30min.
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Przestancie juz porownywac jednych do drugich, ze ktos gra tak jak inny tylko jest szybszy, albo ma lepsza technike ale kurna gra jak tamten , no ludzie prosze bo zygac sie chce
Zeby nie bylo offtopowo- mam nadzieje ze argentynczyk jest juz nasz a sprawa z Chavezem tez sie rozwiaze na korzysc( bo to ze nie zagra w 3 rundzie nie powinno byc wedlug mnie przeszkoda). Okienko bedzie na duzy plus jesli tych zawodnikow podpiszemy, bo Marcelo sie zatrzymac nie dalo ( ze wzgledow ekonomiczno -marketingowych tez dobry ruch), a Glowe, no coz, zrobil tyle dla naszego kochanego klubu ze zatrzymanie go bylo by swinstwem -niech sobie zarobi do emerytury nalezy mu sie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
W Anglii bedzie mial to samo,tez bedzie musial czekac na pozwolenie na prace i paszport. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|