The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ChG
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.07.2010, 16:02
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Czy którykolwiek z was widział parę meczy na żywo z Milinkoviiem w roli głównej?Z postów wynika że tak, bo strasznie się nim podniecanie.
Pytam, żeby się upewnić.
No jak, Milinkovicia (niby) chciała Barcelona (chociaż oczywiście nikt tego nigdy nie potwierdził), na filmikach na YT prezentuje się bardzo dobrze, zajął przedostatnie miejsce w lidze ze swoją drużyną, więc na pewno jest drugim Messim.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 20.07.2010, 16:03
Pojawiaja sie kolejne porownania z kosmosu...Paljic jest lepszy od Kosowskiego...spadlem z krzesla . Facet, ktory nie poradzil sobie w II bundeslidze, a wiekszosc swojej kariery spedzil w III i IV jest lepszy od goscia, ktory krecil w reprezentacji czy to w europejskich pucharach obroncami przynajmniej klasy europejskiej, a w niektorych przypadkach klasy swiatowej. Nie mowie juz o tytulach, doswiadczeniu, karierze reprezentacyjnej i klubach w jakich Kamil wystepowal...

P.S - Takie porownania to obraza dla Kosowskiego.
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 20.07.2010, 16:09
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Pojawiaja sie kolejne porownania z kosmosu...Paljic jest lepszy od Kosowskiego...spadlem z krzesla . Facet, ktory nie poradzil sobie w II bundeslidze, a wiekszosc swojej kariery spedzil w III i IV jest lepszy od goscia, ktory krecil w reprezentacji czy to w europejskich pucharach obroncami przynajmniej klasy europejskiej, a w niektorych przypadkach klasy swiatowej. Nie mowie juz o tytulach, doswiadczeniu, karierze reprezentacyjnej i klubach w jakich Kamil wystepowal...

Gosciu, OBRAZĄ jest ocenianie KOGOKOLWIEK, kiedy nie widziales TEGO KOGOS na oczy (a zaloze sie, ze nie widziales zadnego meczu z Paljicem.)

Jak Marcelo przychodzil do Wisly, tez pewnie duzo o nim slyszales nie? Tyle w temacie.
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 20.07.2010, 16:12
Wydaje mi się, że Kosa był motorem napędowym Wisły poprzez swój charakter, wątpię żeby Paljić podrywał do boju takie gwiazdy jak Brożków, Małego. Choć, kto wie...
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 20.07.2010, 16:20
Czy którykolwiek z was widział parę meczy na żywo z Milinkoviiem w roli głównej?Z postów wynika że tak, bo strasznie się nim podniecanie.
Pytam, żeby się upewnić.
Dokładnie. Ja od serbskiego kibica dowiedziałem się, że rzeczywiście Milinkovic jest niezły, ma potencjał, ale ponoć ten zawodnik bardzo dużo piłek przy dryblingach traci, nie bardzo kwapi się do gry drużynowej, co akurat tego mojego znajomego bardzo drażniło w kontekście tych występów Marko w reprezentacji U-21. Nie dziwi Was to, że Milinkovic jest ponoć taki świetny, a gra w przedostatniej drużynie słowackiej ligi? Nie mówię, że od razu jest to zły zawodnik, ale powiedzmy sobie szczerze - gdyby prezenował naprawdę wysoki poziom, to teraz grałby w Crvenie czy Partizanie, czy nawet w OFK lub Vojovodinie, a nie na Słowacji...A rzekome zainteresowanie Barcelony można porównać z niegdysiejszą nowinką o zainteresowaniu Realu Madryt Błaszczykowskim...
Odpowiedz cytując
Przemoo
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.07.2010, 16:25
Pytam, żeby się upewnić.
a widziales pare meczów na żywo z Kaką, Cristiano Ronaldo albo z Rooneyem?
skoro uwazasz ze trzeba na stadionie ogladac kilka meczów, zeby moc chwalic kogos...

rw88 napisał(a):Wyświetl post
A rzekome zainteresowanie Barcelony można porównać z niegdysiejszą nowinką o zainteresowaniu Realu Madryt Błaszczykowskim...
No wlasnie a nie chcialbys Blaszczykowskiego w Wisle?
Ostatnio edytowane przez Przemoo : 20.07.2010 o godz. 16:28.
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
http://xyz1906.mybrute.com/
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 20.07.2010, 16:34
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Mowie o stylu gry a nie o zdolnosciach przywodczych Paljicia. Owszem jestem fanem Milinkovicia bo to naprawde wschodzaca gwiazda Europejskiego futbolu. Sam fakt ze Barcelona sie Milinkoviciem interesowala duzo znaczy. Nie poszedl tam z jednego powodu. Psychika... A brakowalo naprawde niewiele...
Gwiazda to jest ten co montowal ten film z Milinkoviciem.To na pewno.
Juz stal sie wschodzaca gwiazda a gra na Slowacji w klubie ktory nie jest z czolowki. I jak mozg moze nie eksplodowac od przyjecia informacji, ze Barca sie nim interesuje. Naprawde zaskakujace
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 20.07.2010, 16:39
Przemoo napisał(a):Wyświetl post
skoro uwazasz ze trzeba na stadionie ogladac kilka meczów, zeby moc chwalic kogos...

Dzięki mistrzu, ale pozwól, ze posłucham kogoś innego.

http://www.rdc.pl/index.php?/pol/art...czy_czy_meczow

A Kaka Rooney, czy CR7 grają w najlepszych klubach świata, oglądałem ich parę meczy w lidze mistrzów a niestety nie zdarzyło mi się oglądać meczy przedostatniej drużyny ligi słowackiej
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 20.07.2010 o godz. 16:44.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
pikey
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 20.07.2010, 16:40
xanti1906 napisał(a):Wyświetl post
Wydaje mi się, że Kosa był motorem napędowym Wisły poprzez swój charakter, wątpię żeby Paljić podrywał do boju takie gwiazdy jak Brożków, Małego. Choć, kto wie...
No mam nadzieję, że do boju poderwie ich sam fakt, że klub sprowadza ofensywnych graczy i może być wreszcie konkurencja do gry w pierwszym składzie. Liczę na taka pozytywną konkurencję, z jak najmniejszą ilością fochów i wymachiwania rękami...
Odpowiedz cytując
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 20.07.2010, 16:41
Przemoo napisał(a):Wyświetl post

http://pl.wiktionary.org/wiki/mecz

Jak masz więcej niż cztery palce, to zacznij używać Shift'a, Ctrl i Alt.

Co do Milinkovicia, to raczej się już nie dowiemy, jak by wyglądała jego gra w Wiśle, więc i nie ma po co sobie strzępić nerwów w niepotrzebnych dyskusjach.
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 20.07.2010, 16:52
Pytam, żeby się upewnić.
W innym temacie wyjasnilem ze widzialem pare meczy z udzialem Milinkovicia na zywo.

Nikt nie porownal Paljicia ze jest lepszy od Kosowskiego. Bylo napisane ze WYDAJE sie byc szybszy i lepiej wyszkolony technicznie od Kosy. Czytanie ze zrozumieniem nie boli.

Kto wie - moze sie okaze byc lepszym od Kosy. Ja bym nie mial nic przeciwko.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 20.07.2010, 16:55
xanti1906 napisał(a):Wyświetl post
Milinković ma na Słowacji opinię buca, machającego rękami, pyszałkowatego gwiazdora. Jeżeli taki okazał się przy negocjacjach to ja się naszym działaczom nie dziwię i gratuluję, że odstawili tego grajka. To by dopiero było - wydajemy 0,5mln euro odstępnego, kolejne 400 tys. kontraktu, a koleś po miesiącu odstawia fochy jak nasz Mały.
No tak już zaczynają się bezsensowe wytłumaczenia nie podparte żadnymi faktami, widziałem dwa mecze Milinkovicia i nie machał rękami jak Małecki nie miał pretensji do kolegów, po prostu robił swoje. Naprawdę robienie teraz z Milinkovicia wroga, złego człowieka, wcielonego diabła jest dla mnie żałosne.
Klubowi po prostu szkoda było rzucić trochę grosze i zgodnie z naszą tradycją wzięliśmy darmowego podesłanego przez mengare zawodnika. (6 meczów w pełnym wymiarze w 2 bundeslidze) - Śmiech na sali.
To już jest chyba już u nas jakaś tradycja, że zawodnik z którym negocjacje nie powiodły się jest później oczerniony, zmieszany z błotem na tym forum i w mediach.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 20.07.2010 o godz. 17:03.
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 20.07.2010, 17:00
westersyl napisał(a):Wyświetl post
No tak już zaczynają się bezsensowe wytłumaczenia nie podparte żadnymi faktami, widziałem dwa mecze Milinkovicia i nie machał rękami jak Małecki nie miał pretensji do kolegów, po prostu robił swoje. Naprawdę robienie teraz z Milinkovicia wroga, złego człowieka, czy wcielonego diabła jest dla mnie żałosne.
Klubowi po prostu szkoda było rzucić trochę grosze i zgodnie z naszą tradycją wzięliśmy darmowego podesłanego przez mengare zawodnika.
Przeczytaj jeszcze raz co napisałem. Poza tym było kilka komentarzy ludzi, którzy śledzą ligę słowacką.
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Na pewno nie jest tak, że jest 100 razy gorszy. Ja bym tak nie niedoceniał 2. Bundesligi, bo jest to liga jak narazie lepsza od naszej Ekstraklasy - takie mam zdanie, choć teraz liga polska być może ze wzgledu na stadiony, które powstają, będzie się rowijać szybciej. Karier reprezentacyjnych nie ma co porównywać, bo zdecydowanie trudniej jest trafić do reprezentacji Serbii, nie mówiąc już o Niemczech. Paljic może być zaskoczeniem na plus. Osobiście patrząc na ten filmik z youtubea on może spokojnie sobie poradzić w naszej lidze i w niej brylować, ale aby go ocenić, trzeba poczekać na oficjalny występ, pewnie już w 3. rundzie eliminacyjnej to nastąpi, czyli za tydzień?
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

westersyl napisał(a):Wyświetl post
No tak już zaczynają się bezsensowe wytłumaczenia nie podparte żadnymi faktami, widziałem dwa mecze Milinkovicia i nie machał rękami jak Małecki nie miał pretensji do kolegów, po prostu robił swoje. Naprawdę robienie teraz z Milinkovicia wroga, złego człowieka, czy wcielonego diabła jest dla mnie żałosne.
Klubowi po prostu szkoda było rzucić trochę grosze i zgodnie z naszą tradycją wzięliśmy darmowego podesłanego przez mengare zawodnika.
Owszem Milinkovic nie machal podczas meczy rekami ani razu. Skupial sie na grze. Problem jest tylko taki ze chlopakowi odbilo i wydaje mu sie byc gwiazda juz teraz. Czesto mowi rzeczy w wywiadach ktorych nie powinien.

Kolejna sprawa to wcale nie troche grosza bo liczac z tym co sobie on zazyczyl za podpis, jego menago i klub, suma transferu przkroczylaby milion euro. To juz nie takie grosze.

22 latek majacy najwyzsza place w klubie? Komin placowy i kwas w szatni murowany.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Stary 20.07.2010, 17:01
Szczerze mówiąc dobija mnie, to co ludzie potrafią stwierdzić po obejrzeniu filmiku na yt o danym piłkarzu. Przypominam, że na filmikach to nawet Beto robił dobre wrażenie. Na tym właśnie polega, żeby pokazać piłkarza w jak najlepszym świetle. Oczywiście nie twierdzę, że Milinković nie ma umiejętności ale nie da się tego stwierdzić nie oglądając spotkań z jego udziałem.
Najbardziej rozśmiesza mnie to, że wszyscy wielbią grajka z Koszyc, który zajął przedostanie miejsce ze swoją drużyną, a krytykują Cikosa, który zajął miejsce ostatnie. Jestem ciekaw czym jest to spowodowane
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 20.07.2010, 17:03
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Szczerze mówiąc dobija mnie, to co ludzie potrafią stwierdzić po obejrzeniu filmiku na yt o danym piłkarzu. Przypominam, że na filmikach to nawet Beto robił dobre wrażenie. Na tym właśnie polega, żeby pokazać piłkarza w jak najlepszym świetle. Oczywiście nie twierdzę, że Milinković nie ma umiejętności ale nie da się tego stwierdzić nie oglądając spotkań z jego udziałem.
Najbardziej rozśmiesza mnie to, że wszyscy wielbią grajka z Koszyc, który zajął przedostanie miejsce ze swoją drużyną, a krytykują Cikosa, który zajął miejsce ostatnie. Jestem ciekaw czym jest to spowodowane
spowodowane to jest tym ze Cikos nie ma fajnego filmu na youtube.

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 20.07.2010, 17:06
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Na pewno nie jest tak, że jest 100 razy gorszy. Ja bym tak nie niedoceniał 2. Bundesligi, bo jest to liga jak narazie lepsza od naszej Ekstraklasy - takie mam zdanie(...)
Było już wałkowane w tym temacie: Pajlić grał głównie w 3 i 4 lidze, na drugą był za słaby. Po awansie do pierwszej przy pierwszej ofercie rozwiązano z nim kontrakt bez choćby euro odstępnego.
A gość ma 27 lat.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Cannavaro
Member

Stary 20.07.2010, 17:07
Co do Milinkovica to trudno - nie ma go i nic tego nie zmieni. Pozostaje liczyć, że nasz nowy lewoskrzydłowy będzie równie dobry co Kosowski a nawet lepszy

btw.

"Forma meczy nie jest niezgodna z systemem gramatycznym polszczyzny – ma bliski analogon w postaci formy mieczy, której nikt przecież nie kwestionuje. Jest jednak – jak pokazuje Korpus Języka Polskiego PWN – czterokrotnie rzadziej używana od formy meczów. Poza tym występuje głównie w prasie, drukach ulotnych i w języku mówionym, prawie zaś nieobecna jest w książkach, czyli wydawnictwach, które są redagowane staranniej. Można by ją uważać za wariant gorszy, ale słownikarze w ogóle ją dyskredytują. Czynią to zgodnie z oczekiwaniem społecznym, gdyż osób, którym forma meczy się nie podoba, jest wiele. Nie jest Pan w swoich odczuciach odosobniony." — Mirosław Bańko
Ostatnio edytowane przez Cannavaro : 20.07.2010 o godz. 17:10.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 20.07.2010, 17:07
koyoot napisał(a):Wyświetl post
W innym temacie wyjasnilem ze widzialem pare meczy z udzialem Milinkovicia na zywo.

Nikt nie porownal Paljicia ze jest lepszy od Kosowskiego. Bylo napisane ze WYDAJE sie byc szybszy i lepiej wyszkolony technicznie od Kosy. Czytanie ze zrozumieniem nie boli.

Kto wie - moze sie okaze byc lepszym od Kosy. Ja bym nie mial nic przeciwko.
To juz sam nie wiesz, co piszesz ...tam jest stwierdzenie. Wyraznie napisales, ze po filmiku widac, ze jest szybszy i lepiej wyszokolony technicznie od Kosowskiego(parodia, zeby oceniac to po filmiku i to w dodatku z niskich klas rozgrywkowych), dlatego taki diamencik "gra" w II bundeslidze .

Porownanie Milinkovica i Blaszczykowskiego jest nie na miejscu, bo Kuba juz w wieku 21 lat byl wart powyzej 2 mln euro(a liga nasza podobno jest slabsza od slowackiej, przynajmniej niektorzy "eksperci" tutaj tak twierdza ).

sportnh napisał(a):Wyświetl post
Gosciu, OBRAZĄ jest ocenianie KOGOKOLWIEK, kiedy nie widziales TEGO KOGOS na oczy (a zaloze sie, ze nie widziales zadnego meczu z Paljicem.)

Jak Marcelo przychodzil do Wisly, tez pewnie duzo o nim slyszales nie? Tyle w temacie.
Wez sie nie kompromituj. Gosciu to sobie mozesz mowic do swojego kolegi. W sprawie Paljica przytaczam jedynie suche fakty(chlopak za slaby na II Bundeslige). O Marcelo nic nie slyszalem, ale wystarczylo poszukac, potem poczytac i juz bylo wiadomo, ze chlopak to ogromny talent. Zszokowalo mnie, ze robi 2 kroki w tyl(przechodzac do Polski), ale widac dobrze to sobie wykombinowal .
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 20.07.2010 o godz. 17:13.
Odpowiedz cytując
Przemoo
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.07.2010, 17:08
Dzięki mistrzu, ale pozwól, ze posłucham kogoś innego.

http://www.rdc.pl/index.php?/pol/art...czy_czy_meczow

A Kaka Rooney, czy CR7 grają w najlepszych klubach świata, oglądałem ich parę meczy w lidze mistrzów a niestety nie zdarzyło mi się oglądać meczy przedostatniej drużyny ligi słowackiej
Fachowiec jednak przychylil sie bardziej do mojej opinii, wiec nie ma co sie chwalic. Jeden z moich wykladowcow, profesor nalezacy do Rady Języka Polskiego strasznie sie wykrzywiał na sugestie, że meczy jest poprawnie, stad moja uwaga. Teraz już wiem, że potocznie meczy jest akceptowanie a przeciez rozmawiamy potocznie

Zasugerowałeś, że trzeba na żywo obejrzeć piłkarza, żeby móc głosić o nim opinie. Stąd taka moja reakcja.
Zauważyłem, że jak tworzy się grupa zdecydowanych zwolenników jakiegoś piłkarza to musi się od razu stworzyć grupa chłopaków bardzo na nie mówiąca, że ma nie po kolei w głowie.

zbymak informuje, że z kontraktem Riosa są problemy i że wszystko ma sie wyjaśnić do wieczora...
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
http://xyz1906.mybrute.com/
Odpowiedz cytując
Tarann
Senior Member

Stary 20.07.2010, 17:10
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Było już wałkowane w tym temacie: Pajlić grał głównie w 3 i 4 lidze, na drugą był za słaby. Po awansie do pierwszej przy pierwszej ofercie rozwiązano z nim kontrakt bez choćby euro odstępnego.
A gość ma 27 lat.

...... w związku z czym aż strach pomyśleć co by oznaczało jeśli posadzi na ławie w tym sezonie którąś z naszych "gwiazd".
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Stary 20.07.2010, 17:12
Tarann napisał(a):Wyświetl post
...... w związku z czym aż strach pomyśleć co by oznaczało jeśli posadzi na ławie w tym sezonie którąś z naszych "gwiazd".
Co jest całkiem realne, bo gość nie buja w obłokach, nie uważa się za gwiazdę tylko ma chęci do ciężkiej pracy.
Odpowiedz cytując
zajacek
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 20.07.2010, 17:15
Wypowiadałem się na jego temat już w dziale "Nasi piłkarze" - zapraszam.
Nie jest chyba strasznym ogórem, kibice FCK mają o nim dobre zdanie. Był zmiennikiem w ataku etatowego reprezentata Słowacji, teraz Kaiserslautern kupiło na jego miejsce (to znaczy na ławkę Micanskiego...
Odpowiedz cytując
Tarann
Senior Member

Stary 20.07.2010, 17:18
zajacek napisał(a):Wyświetl post
Wypowiadałem się na jego temat już w dziale "Nasi piłkarze" - zapraszam.
Nie jest chyba strasznym ogórem, kibice FCK mają o nim dobre zdanie. Był zmiennikiem w ataku etatowego reprezentata Słowacji, teraz Kaiserslautern kupiło na jego miejsce (to znaczy na ławkę Micanskiego...
Czytałem ale na mnie robi wrażenie coś innego, mając kontakt w Niemczech a brak szans na rozwój wybiera pewnie mniejsze pieniądze w na pewno gorszym piłkarsko kraju. Wyobrażacie sobie żeby zrobił tak np. Łobo
Powód: literówa
Ostatnio edytowane przez Tarann : 20.07.2010 o godz. 17:37.
Odpowiedz cytując
Witoldon
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 20.07.2010, 17:23
wolfy napisał(a):Wyświetl post
A gość ma 27 lat.
Bez przesady, Paljic furory w Kaiserslautern nie zrobił, ale gdyby był za słaby na 2 ligę to nie grałby w ogóle. W 1. i 2. Bundeslidze nie ma przebacz i jeśli piłkarz jest za słaby to go nie trzymają w drużynie, a tymbardziej nie wchodzi na ostatnie 10-30min.
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
Odpowiedz cytując
xiondz77
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 20.07.2010, 17:26
Przestancie juz porownywac jednych do drugich, ze ktos gra tak jak inny tylko jest szybszy, albo ma lepsza technike ale kurna gra jak tamten , no ludzie prosze bo zygac sie chce

Zeby nie bylo offtopowo- mam nadzieje ze argentynczyk jest juz nasz a sprawa z Chavezem tez sie rozwiaze na korzysc( bo to ze nie zagra w 3 rundzie nie powinno byc wedlug mnie przeszkoda).
Okienko bedzie na duzy plus jesli tych zawodnikow podpiszemy, bo Marcelo sie zatrzymac nie dalo ( ze wzgledow ekonomiczno -marketingowych tez dobry ruch), a Glowe, no coz, zrobil tyle dla naszego kochanego klubu ze zatrzymanie go bylo by swinstwem -niech sobie zarobi do emerytury nalezy mu sie.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 20.07.2010, 17:55
Witoldon napisał(a):Wyświetl post
Bez przesady, Paljic furory w Kaiserslautern nie zrobił, ale gdyby był za słaby na 2 ligę to nie grałby w ogóle. W 1. i 2. Bundeslidze nie ma przebacz i jeśli piłkarz jest za słaby to go nie trzymają w drużynie, a tymbardziej nie wchodzi na ostatnie 10-30min.
To sprawdź ile minut w tej drugiej lidze rozegrał. Tylko - lepiej zrób to na naszym forum, a nie na wiki, bo możesz się w ligach pogubić ( grał głównie w rezerwach )
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Tarann
Senior Member

Stary 20.07.2010, 17:55
http://wislasoccer.com/news_item_11439.htm

Tak jak pisałem III runda i paszporty to była bajka.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 20.07.2010, 18:00
Tarann napisał(a):Wyświetl post
http://wislasoccer.com/news_item_11439.htm

Tak jak pisałem III runda i paszporty to była bajka.
Ale o czym Ty piszesz...
W Anglii bedzie mial to samo,tez bedzie musial czekac na pozwolenie na prace i paszport.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów