|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nie sądzę, by byli aż tak nieodpowiedzialni. Ściągali gościa z drugiej pułkuli, a później powiedzieli:
"Sorry kolego, myśleliśmy, że będziesz tańszy" |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
to jest komentarz z facebooka a nie potwierdzone info. skoncz pierniczyc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
znając życie jak myślicie kogo wybiora nasi działacze
włocha z serie c za 100 tys euro argentynczyka z river za 200 tys.euro? dla mnie sprawa jest jasna młody piłkarz z river plate to byłoby zbyt piękne im szybciej przestaniemy się łudzić tym lepiej... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Czy ktos powiedział ,ze nie przyjda obydwoje?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
To rzeczywiście z Riosem są komplikacje ?
![]()
Od kołyski ,aż po grób w sercu tylko jeden klub WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
to zakladajac hipotetycznie zeby przyszli obydwoje na wypozyczenie Tiboni,Rios
to jeszcze w prasie spekuluja ze jakis napastnik ma przyjsc z nazwiskiem to nie za duzo bedzie tych napastnikow? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rywalizacja jeszcze nikomu nie zaszkodziła.Kiedys pisałem ,że jak dobrze pojdzie to Malecki na laweczke.Bedzie sobie machał ile wejdzie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Wtedy ktos odejdzie. Paweł albo Patryk. Innego wyjścia nie ma. Nie wierzę że wzięliby jeszcze 3 napastników nie sprzedając żadnego. Poza tym jak juz widzę coś o następnym napastniku to pewnie nic nei będzie z Riosa. Chciałbym sie mylic ale jak nasz klub zacznię się z czymś ociągać wtedy wiadomo że chodzi o kasę, a jak chodzi o kase to jesteśmy na przegranej pozycji. Szkoda, cchiałbym zobaczyć w akcji tego młodego chłopaka, południowca który ma ochote na kiwki i pewnie potrafi to robić. Przydałby sie nam ktos taki...
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
okej przyjdą a międzyczasie np pawel bozek za milion euro pojedzie do groznego dorobić sie kasy...bo
brozek boguski zuraw tiboni i rios w takie cuda nie uwierze bo za długo jestem kibicem wisły ....rok temu przez jakis czas byl tylko brozek a teraz nagle az 5 taaaaaaa |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ale problem rywalizacja Tiboni Brożek - Rios/Boguski/Żurawski w tym Boguski może grać na skrzydłach. A wypożyczenia nie są tak kosztowne jak transfery. Prawdopodobnie macierzysty klub będzie znowu płacił częśc wynagrodzenia dlatego możemy sobie pozwolić na ściągnięcie 2 zawodników. Nie jest to nic niezwykłego, biorąc pod uwagę, że gra ofensywna się nie klei.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Przestanecie w koncu z tym wielkim nazwiskiem? Jarosz niczego takiego nie powiedzial ( http://www.youtube.com/watch?v=7obUt...1o&feature=sub od 2:30) , gazeta po prostu przekrecila jego slowa!! musze to pietnowac bo potem skocza na Jarosza, a chlop niczego takiego nie obiecywal, jakis redaktor sie go glupio pyta czy chcialby w Wisle kogos z nazwiskiem / wielki transfer (to tak jakby kogos spytac czy chcialby dostac 2 mln euro, pozdro dla dziennikarza ).. chyba normalne zeby chcial, i ze z punktu marketingowego to logiczne ze przyciagnalby ktos taki 'sezonowcow' na trybuny!! ale nie ma slowa o tym ze kims interesuja i ze ma taki ktos przyjsc i co najlepsze ze DZIAL MARKETINGU wpadl na taki pomysl, jak to napisala Gazeta Krakowska, oczywiscie blednie przekrecajac jego slowa, pewnie celowo zeby namieszac, a jesli nie to niech dziennikarze z tychze gazet zaopatrza sie w aparaty sluchowe, dobrze ze jest wideo bo tak to ktos byle co napisze i nie ma jak tego potwierdzicJak wspomnialem co Jaroszowi siedzi w glowie nie wiem,i co nieoficjalnie mowia tez mnie nie interesuje zbytnio, chodzi o fakty, a fakty sa takie ze OFICJALNIE nic takiego nie powiedzial ( co nie znaczy ze nie maja kogos takiego w planie i wiem ze moze celowo klamac).. a na filmie jak domniemam jest jego pelna wypowiedz odnosnie tematu "duzego transferu", chyba ze oficjalna reszta celowo wyciela co poza kamerami bylo nie oceniam, bo to tylko spekulacje..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 20.07.2010 o godz. 13:01.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
I tak się tworzą miejskie mity. Teraz przez miesiąc wszyscy będą rozkminiać kim jest ten piłkarz z wielkim nazwiskiem. To lepsze niż czarna wołga porywająca dzieci.
![]() ![]() ![]() Tęcza w Polsce
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Pokemony atakują internet powinien być od 18 lat ...
niestety to forum padło ofiara swojej popularności |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mam nadzieje ,że jeszcze wszystko nie stracone.Musimy czekac |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Podobno jutro mamy testować (zdrowie, a nie umiejętności ma się rozumieć) Ronaldinho - Milan wystawił go przecież na listę transferową za 10 mln. dolarów. Zmierzymy mu ciśnienie, tętno, zrobi się morfologie i rentgen, a potem usiądziemy z jego menedżerem i wspólnie zastanowimy się, czy nas stać na kontrakt i prowizję. Wiem, że zawodnik bardzo chce u nas grać i że Wisła robi wszystko by go pozyskać - nie ma jednak pewności, czy fair zachowają się agenci piłkarza i przedstawiciele Milanu. Mam nadzieję, że ten transfer wypali - musimy czekać.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Hehe, zobaczymy, dla mnie to jest brak profesjonalizmu to całe testowanie, odsyłanie. Testowanie, rozmawianie, odsyłanie. Podpisywanie i niepodpisywanie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
fuck yeah, kolejny raz menago nam rozwali transfer :/
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
ile ten menago może chcieć z 50 tys euro...skonczyli by przywozić tych eskimosów na testy to by było....
kiedy się nauczą ,że jak nie posmarują to nie będzie wyników |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
zbymak - potwierdzasz to ze sprawa z Riosem sie skomplikowala ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Oni myślą że za darmo im manager przywiezie grajka i jeszcze dopłaci, a sam zawodnik powie że zagra charytatywnie...takie jest tu myślenie...ale na testy do hotelu i baseniku zapraszamy każdego darmozjada. Darmowe żarcie i drinki....strój piłkarski też w cenie...aha i jeszcze badania lekarskie w promocji
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
ale od godziny 14:00 czy od 14.07.2010?
![]()
Uwaga ogloszenie: Jeśli mieszkasz w okolicach Warszawy i regularnie jezdzisz na mecze Wisełki lub znasz osobę, która odpowiada tym kryteriom proszę napisz do mnie na priv. Szukam osób z tych okolic, z którymi mógłbym udawać się na mecze i wspierać ABG. Dziękuję za uwagę
Śląsk - Wisla - Lechia Braci się nie traci! edit by Jaroo1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Prowizje dla menadżerów każdy klub na świecie płaci bo musi tylko nie Wisła dlatego sprowadza takich a nie innych zawodników tak jak rezerwowy drużyny II Bundesligi....
Jeżeli ktoś pokładał nadzieje z przyjściem Basałaja że cokolwiek ruszy do przodu to się srodze zawiedzie zwłszcza że szykowany jest hitowy powrót na stanowisko dyrektora sportowego!!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|