|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Guest
|
|
Poziom drużyny nie wiadomo czy się podniósł/podniesie (oby!). Za to mamy możność obserwować progres PR..![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Cytat:
w Wisle istnieje jedynie dzial maketingu, chociaz w zasadzie dopiero teraz zaczynam powoli dostrzegac jego obecnosc. Kiedys chcialem skontaktoac sie z dzialem PR i niestety, czegos takiego nie znalazlem![]() w komentarzach na transferuj.pl - czy jakos podobnie pewna osoba napisala, ze zalozycielem strony jest osoba zwiazana z pilkarzami, miedzy innymi z Wilkiem, stad te wiadomosci z "pierwszej reki". Jezeli mnie pamiec nie myli to z weszlo.pl byla podobna sytuacja. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
tu coś piszą że działącze szykują transfer zawodnika o międzynarodowej renomie, który jednak najlepsze lata ma już za sobą.http://www.sport.pl/pilka/1,70998,81...a_kolejne.html
|
|
|
|
Guest
|
|
A tymczasem trwa łapanka stopera... czy wygramy z czasem i zgłosimy faceta na 3 rundę LE - oto jest pytanie. A jak nie to BK napisze, że jest optymistycznie bo de facto mamy 4-5 stoperów - B,C,K i Diaza oraz Singlara. Oby tak było jak pisze BK - przyszłość Wisły mlekiem i miodem płynąca. Jednak na razie przyszłość jest zagadką - może to wypalić w 100% lub np. 50%, może też być plajta tego projektu.
Ostatnio edytowane przez arti : 20.07.2010 o godz. 08:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Mi sie zdaje ze bedzie to Krzynowek.... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
IMHO ktoś sobie robi po prostu jaja pisząc takie tekściki. Dobrym przykładem PR jest działalność speców Lecha, którzy potrafili tak zamotać dziennikarzy i własnych kibiców, że Ci byli zachwyceni faktem odejścia do Dortmundu Lewandowskiego (pamiętacie co się działo kiedy Wisła sprzedawała przed LM swoje gwiazdy?) i opowiadają wszem i wobec pr-owskie bajeczki o konieczności dania mu szansy w mocniejszym klubie itp. Karnety się sprzedają, klub zgarnął parę baniek - wydając w zamian jakieś grosze i wszyscy są szczęśliwi ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
A to się nagle pół forum rzuciło na Bogdana Krzyżanowskiego - no cóż,pewnie gdyby napisał,że Cupiał,Basałaj i reszta swymi działaniami chcą doprowadzić do spadku Wisły z ligi,a później jak jeden mąż wszyscy będą wspierać Cracovię (podpisując się pewnie np. La Llorona),to ze 60% forumowiczów razem z nim jęłoby lamentować i roztrząsać,co też ten Cupiał robi. Dla nich więc piosenka : http://br.youtube.com/watch?v=0gQ31m...eature=related ![]()
You'll never know...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Mnie dziwi ta sprawa ze ściąganiem zawodnika tylko dla nazwiska by myślałem ze takiego już w tym okienku ściągnęliśmy...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
apeluje o obiektywizm w ocenie polityki transferowej Wisły. po tym jak wyraziłem swoja negatywną opinie na ten temat zostałem posądzony o to ze jestem kibicem z Poznania, czy ITI nie wiem sam co jeszcze. Nie, ja kocham Wisełke, ale patrzac na to co sie dzieje w klubie tam w srodku na ruchy i na strategie ja nadal twierdze ze w nowym sezonie to 3 siła Ekstraklasy. Mam prawo do takiej opinni chociaz bede kibicowal z calych sil by tak sie nie stalo. Lech trafil na Sparte, jesli ja przejdzie zaliczy mimo wszystko udany wystep w pucharach, i zasili budżet. Może Wichniarek, Kiełb, 3bamba to nazwiska ktore nie powalają na kolana, ale sa to konkretne uzupelnienia skladu. Marketingowo również sa do przodu i jest jakas strategia budowania klubu, lepsza gorsza nie bede ocenial ale nie można stwierdzić ze jej nie ma.
Legia - no coz ciezki temat, ale ogolnie ITI widac ze chce cos zrobic z ta druzyna wydajac 3 mln Euro. CV kopaczy naprawde jak na Ekstraklase miodzio. powtorze raz jeszcze marketingowo zostawili nas w tyle. Czy na rynku, w tramwajach, nie wiem w galeriach handlowych dziekolwiek indziej na miescie są jakies banery promocyjne Wisły, boksy interaktywne czy cokowliek innego ? przecież tego brakuje, chciałbym np jadac tramwajem w tym telewizorku zobaczyc zaproszenie dzialaczy na nowy stadion wisły. Ale nie zobacze bo w Wisle jedyna strategia obecnie jest "jakos to bedzie" Moze jestem malkontentem , ale wynika to z tego ze jestem wymagajacy wobec dzialaczy klubu. Dobrze ze sprowadzono bramkarza. Jesli dojdzie Chavez to naprawde super. Ale to naprawde was zadowala ? Przeciez wszyscy chcemy by Wisła grała w Lidze Mistrzow. Czy naprawde nie widzielisccie meczu na Litwie i sparingu z Kolejarzem? przeciez wnioski nasuwaja sie same. Mimo okresu pryzgotowawczego |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Wyluzuj Kolego...
Co chcesz promować - Gumiakowo ? Poczekaj na stadion, na trzy choć trybuny, a potem płacz, że legia to i tamto.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=23527
Wątpliwe żebyśmy pozyskali dwóch młodych napastników. Moim zdaniem opieszałość w podpisywaniu Riosa spowodowane jest tym, że to Tiboni jest naszym transferowym nr 1 na tą pozycję. Jeśli go podpiszemy Rios pojedzie pewnie do domu. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
.Nie wiem tylko czemu kibice Amiki leczą kompleksy na naszym forum (Forum Kibiców Wisły Kraków) a nie np. na Legii? PS. Co za debil brałby za przykład sparing z Kolejarzem gdzie grała rezerwowa Wisła(tzn. Ci którzy nie zagrali z Szawlami lub zagrali z nimi krótko?) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Gdzies Wilk powiedzial, ze dzisiaj sie wyjasni jego przyszlosc? Cos mi sie wydaje ze po tym sygnale o znanympilkarzu media zaczna masowo wymyslac pilkarzy takze sie uzbrojcie koledzy ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
![]() http://xyz1906.mybrute.com/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
niemozliwe... Nie po to Rios testy medyczne przechodzil , zeby mial byc opcją numer dwa... Plotka z tym Wlochem raczej ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
plotki na TWSD rzadko sie ukazuja... nie wiem jak klub chce rozwiazac ta sprawe, ale mam nadzieje, ze Rios jest jednak priorytetem... ![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Bozoka ponoć tez przebadaliśmy nim sprowadziliśmy Kirma. Wcale nie zdziwiłbym się gdyby Rios był opcją rezerwową, a ten Tiboni był wyżej na liście życzeń. Mówimy o Włochu, czyli o zawodniku, w przypadku którego pozwolenie o pracę byłoby formalnością, a ponoć właśnie takich szukamy...
Ostatnio edytowane przez jova : 20.07.2010 o godz. 09:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
I to ma być to "głośne nazwisko", które przyciągnie kibiców na trybuny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Gdyby wybrali Tiboniego zamiast Riosa to straciłbym całe zaufanie do naszych działaczy. No, ale spokojnie - Andres Rios napewno podpiszę w tym tygodniu kontrakt.
Christian Tiboni to wg. mnie przysłowiowa "kaleka". Jego statystyki nie powalają, a napastnicy we Włoszech już są postrzegani jako słabi. ![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Przyjście Tiboniego nie wyklucza transferu Riosa. Zwracam uwagę na to, że obaj grają na innych pozycjach: Rios jest cofniętym napastnikiem, natomiast Tiboni wysuniętym lub jak kto woli odgrywającym, z racji swojego wzrostu. Także zawczasu możecie przestać panikować, bo oni nie są dla siebie konkurentami.
Bardzo jesteś zabawny. ![]()
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
taka ciekawostka dla tych co płakali po Onyszko
Po tym, jak na jaw wyszła niewydolność nerek u Arkadiusza Onyszki, bramkarz Polonii Warszawa zapowiedział, że jeszcze wróci do futbolu. Na pewno jednak nie będzie reprezentował Czarnych Koszul, gdyż ich prezes Józef Wojciechowski nie chce go widzieć na oczy. - To oszust - mówi wprost Wojciechowski dla "Przeglądu Sportowego". - Zataił to przed nami. Mamy informację, że zasłabł już na treningu Odry. Niech mi nikt nie wciska, że po takim incydencie nie poszedł na badania. Niewydolność nerek nie przychodzi z dnia na dzień - prezes tak komentuje doniesienia, że Onyszko miałby nie wiedzieć o swojej chorobie miesiąc temu, gdy podpisywał lukratywny kontrakt z Polonią. - Przyszedł do nas tylko po to, by dostać wysoki kontrakt - dodaje Wojciechowski, który jednocześnie wyjaśnia, dlaczego Polonia nie zdecydowała się na przeprowadzenie badań lekarskich. - Musieliśmy się spieszyć, bo chciał związać się z Wisłą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Ale co to zmienia? Zatrudnienie Arka wydawało się świetnym pomysłem, a u nas działacze nauczyli się przeprowadzać testy medyczne nawet tym, których nie chcą zatrudnić. Wszystko wyszłoby na jaw na głupim badaniu krwi.
Ostatnio edytowane przez polska.mysl.szkoleniowa : 20.07.2010 o godz. 09:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Zasadniczo zmienia to, że kilka osób jechało wtedy po działaczach jacy to nieudolni itd
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
I dobrze, Potrzeba nam świeżej krwi w ofensywie bardziej niż w defensywie. W Polsce niewiele drużyn umie atakować, za to stoją jak kołki kurczowo się broniąc więc na ligę ofensywa > defensywa.
Chociaż nie chciałbym, żeby Rios był opcją rezerwową dla kogoś innego. To świetny technicznie chlopak. Przecież w takich wielkich argentyńskich klubach mogą mieć każdego zdolnego młodziana. To, że Andres się tam przebił znaczy wiele.
Ostatnio edytowane przez tofik : 20.07.2010 o godz. 09:48.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Dokładnie... Napastnik by się przydał, albo jakiś skrzydłowy... Mam nadzieję że ten Rios podpisze
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|