The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Martinho
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2010, 23:48
Wg mnie największy sens jeśli chodzi o przekrój całościowy ma czysta szachownica, i późniejsze zmienienie czy przemalowanie jak wspominał Kuba krzesełek na E na wzór D (oczywiscie bez Gwiazdy)

taaa dwie niebieskie trybuny będą się komponować z C i D jak pięść z nosem

nie mowie ze nie lepiej by bylo zrobic AB , C i E na niebiesko a tylko D wyoróżnic (tak jak jest) , ale jak juz mamy jedna szachownice to juz wyjscia wg mnie nie ma i jedynym sensownym wyjsciem jest to z pierwszego zdania.\\
Ostatnio edytowane przez Martinho : 18.07.2010 o godz. 01:50.
"Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 18.07.2010, 10:38
moim zdaniem jedynie pasuje szachownica bez zadnych napisow. Wtedy na trybunie wschodniej beda podobne elementy co na zachodniej i polnocnej (czerwien + niebieski), jedynie trybuna poludniowa bedzie sie wyrozniala. Jesli zas walnelibysmy wschodnia cala niebieska to wtedy wschodnia i poludniowa beda jednoscia, inna bedzie polnocna z zachodnia. Lepiej miec 3 podobne trybuny i jedna inna niz 2 takie i 2 takie
Jesli chodzi o wzroy na wschodniej to jestem na nie poniewaz wtedy bedzie tak nacpane tych wzorow ze szok...
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Kowal!
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 18.07.2010, 10:47
całe A i B na niebiesko ... przynajmniej te wszystkie majstry od 5 boleści nie będą mieli aż tak dużych problemów z wyliczeniami ... C się prezentuje fajnie, ale tylko na wizualizacji. Nie róbmy nic na siłę ...
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Od: 07.2005

Stary 18.07.2010, 10:50
Jak dla mnie 3 możliwości : 1) taka sama szachownica jak na wschodniej ale beż żadnych napisów
2) Trybuna cała niebieska
3) Trybuna cała czerwona

Wszelkie pomysły "skyline" Wawelu lub twarzy Reymana uważam za co najmniej chore,na Legii był podobny pomysł i zrezygnowano z niego.Pomyślcie,skoro na tak dbającym o szczegóły stadionie z tego zrezygnowano to jak by to u nas wyglądało ? Skończyło by się na (z całym szacunkiem) buźce LOL albo LOL2...
Odpowiedz cytując
wislak906
Member

Od: 12.2008

Stary 18.07.2010, 11:00
Szachownica jak na C. Co my jesteśmy Ruch, Lech czy i Chelsea, żeby mieć same niebieskie krzesełka. Przesadzacie z tym niebieskim kolorem... Młyn jest zawsze na czerwono ubrany, czyli kolorem przewodnim jest czerwony, a nie niebieski jak ww. zespołach... Cała czerwona trybuna też nie, ponieważ każda trybuna byłaby inna. Tylko SZACHOWNICA.
Odpowiedz cytując
Q13SON
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 18.07.2010, 11:02
Travaux napisał(a):Wyświetl post
Czy tylko ja uważam, że najlepiej byłoby gdyby trybuna ab była poprostu niebieska jak "E"?
Ja również popieram i mam nadzieję że nikomu nie przyjdzie do głowy robienie jednej wielkiej sraczki na stadionie czyli tworzenia jakichś napisów lub panoram
Odpowiedz cytując
snow123
Junior Member

Od: 07.2010

Stary 18.07.2010, 11:04
Tak, jak ktoś już tu wspomniał szachownica, albo tylko kolor niebieski, jakby szachownica wyglądała nie symetrycznie, a obawiam się, że tak może być. Jeśli chodzi o twarz Henryka Reymana to jest fajny pomysł, czy też ten sky-line Wawelu, ALE TYLKO WTEDY GDYBYŚMY MIELI CAŁOŚĆ NIEBIESKĄ, a nie wtedy gdy już na jednej trybunie jest gwiazda na drugiej napis. Poza tym stadion i tak już jest nie spójny przez jego bryłę nie krzywdźmy go jeszcze bardziej sprawmy żeby chociaż z środka wyglądał spójnie.
Odpowiedz cytując
FrankDrebinTSW
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 18.07.2010, 11:53
Ale macie zaje...y problem na prawde ;p. I tak stadion ma służyć ludziom jak tam beda i kogo będzie obchodzić kolor krzesełek jak będą tam kibice i zakryją krzesełka. O ile mi wiadomo to telewizja transmituje mecze a nie widok ze stadionu wic kolor krzesełek wtedy znaczenia raczej nie ma.Mogą być wtedy nawet różowe a kolor krzesełek to jedynie ma znaczenie jak stadion jest pusty i wtedy to widać.

Dla mnie to mogło by nawet nie być krzesełek zeby tylko ten stadion nie był tak zrypany, jezeli chodzi o symetrie i wiele innych usterek, o czasie budowy, koszcie oraz wałkach i głupocie "decydentów" nie wspominając ale lepiej o tym nie myśleć bo z nerwów moze żyłka pęknąć.
Ostatnio edytowane przez FrankDrebinTSW : 18.07.2010 o godz. 11:55.
Tylko Wisła...

San Antonio Spurs ) 99,03,05,07

Madrid cabron....

Detroit Red Wings!
Odpowiedz cytując
snow123
Junior Member

Stary 18.07.2010, 12:26
Poza tym może niech zostawić te krzesełka niebieskie na A i B, bo jak widzę tą obecną szachownice i to jak ją poprawili to mnie szlak trafia. Pomiędzy "Ł" a "A" powinny być dwa rzędy niebieskich krzesełek, przecież to nie jest takie trudne żeby to wywnioskować... a oni chcą twarz z krzesełek układać...
Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 18.07.2010, 13:47

żeby nie było że się czepiam ale po co zraszacz podlewający trybuny ?
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując
Mea
Member

Od: 06.2010

Stary 18.07.2010, 14:37
sayek89 napisał(a):Wyświetl post

Już się nie będzie trzeba martwić że kibic się na barierkę nabije. Po za tym, wydaje się że murawa odżywa
nie bardzo widać co oni tam zrobili. Czyżby dołożyli do barierek przedłużenie do stopnic czy dospawali do poręczy schodów?

A tak w ogóle to nadal się "bawią" z układaniem krzesełek bo nadal po literami Ł i A nie ma siedzisk no i brakuje krzesełek w 24 rzędzie na samej górze, mają być bez barierek.

Może nasz ekspert z firmy mutującej krzesełka udzieli odpowiedzi? dzieki
Ostatnio edytowane przez Mea : 18.07.2010 o godz. 14:50.
Odpowiedz cytując
noone
Junior Member

Stary 18.07.2010, 15:07
nie chce mi sie czytac całego forum - gdzie gracie swoje mecze od nowego sezonu i czy wpuszczacie gości?
Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 18.07.2010, 15:31
Mea napisał(a):Wyświetl post
nie bardzo widać co oni tam zrobili. Czyżby dołożyli do barierek przedłużenie do stopnic czy dospawali do poręczy schodów?

A tak w ogóle to nadal się "bawią" z układaniem krzesełek bo nadal po literami Ł i A nie ma siedzisk no i brakuje krzesełek w 24 rzędzie na samej górze, mają być bez barierek.

Może nasz ekspert z firmy mutującej krzesełka udzieli odpowiedzi? dzieki
Teraz trwają odbiory.Przy takiej ilości zadarzy się jakaś wymiana czy też poprawka.Jeżeli chodzi o "układ" poszczególnych kolorów krzesełek-nie komentowałem tych wszystkich postów zarzucającym "majstrom od budowy" dyletanctwo i niskie IQ (że niby nie potrafia dokładnie rozmierzyć ustawienia krzesełek), bo nie było sensu komentować każdego postu z osobna.Prawda jest taka, ze montaż odbywał sie na podstawie projektu, który w czasie montażu "ewoluował".Z pomocą "Chłopaków z Reymonta" , udało się poprawić on-line to co nie zgadzało sie z "pointem" i powinno być Ok.Opóźnienia...zmiany-to osobny temat, ale bez narzekania.......można powiedzieć że jeżeli chodzi o krzesełka trybuna C praktycznie została zakończona.
Odpowiedz cytując
Mea
Member

Stary 18.07.2010, 15:38
La Furia Dell' Est napisał(a):Wyświetl post
Teraz trwają odbiory.Przy takiej ilości zadarzy się jakaś wymiana czy też poprawka.Jeżeli chodzi o "układ" poszczególnych kolorów krzesełek-nie komentowałem tych wszystkich postów zarzucającym "majstrom od budowy" dyletanctwo i niskie IQ (że niby nie potrafia dokładnie rozmierzyć ustawienia krzesełek), bo nie było sensu komentować każdego postu z osobna.Prawda jest taka, ze montaż odbywał sie na podstawie projektu, który w czasie montażu "ewoluował".Z pomocą "Chłopaków z Reymonta" , udało się poprawić on-line to co nie zgadzało sie z "pointem" i powinno być Ok.Opóźnienia...zmiany-to osobny temat, ale bez narzekania.......można powiedzieć że jeżeli chodzi o krzesełka trybuna C praktycznie została zakończona.
Witam
Dzięki za odpowiedz. Co do wzoru i opóznień to ja rozumiem wykonuje sie jak jest w dokumentacji.
Trybuna prawie skończona to znaczy ze nie będzie na samej górze ostatniego 24 rzędu krzesełek bez barierek.
Mam jeszcze jedno pytanie bo na kamerce tego dobrze nie widać, czy barierki o krzesełek są jakoś specjalnie zakończone na końcach rzędów. Bi na kamerce możne to być złudzenie optyczne ze do barierek jest dodane wykończenie do stopnic.
Ostatnio edytowane przez Mea : 18.07.2010 o godz. 15:40.
Odpowiedz cytując
wojtek30paz
Junior Member

Od: 11.2008

Stary 18.07.2010, 15:40
a co sadzicie aby na A i B były jednolite krzesełka czerwone lub niebieskie z napisem na gorze R22 w białym kolorze może ktoś zrobi taką wizulacje jak by to wyglądało bo nie mam pojęcia jak to zrobić
Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Stary 18.07.2010, 15:41
jak dl amnie ten asfalt wokol boiska to porazka jakas nonwoczesny stadion atu takie cos... wstyd jak dla mnie za te wszystkie niedociagniecia wywalilbym ich tam z prezydentem miasta na czele wiadomo gdzie.. szkoda ale trudno sam stadion moze nie bedzie najgorszy ..
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 18.07.2010, 15:45
Już nie narzekajcie, cieszmy się że w ogóle będzie nowy stadion. I doceńmy to co mamy.
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Stary 18.07.2010, 15:47
tak tylko spojrz ila na niego kasy poszlo i nie powiesz mi ze nie da sie nie narzekac bo za to powinien tu stac nie wiem a zreszta szkoda slow ;p tez nie mam zamiaru narzekac ale krew moze zalac co za decydenci to robili .. chociaz sie wyroznia
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 18.07.2010, 15:49
Konrado...na Wembley wokół murawy też jest asfaltowa droga techniczna. Już nie przeginajcie z tym asfaltem, bo to nie jest nic niezwykłego.
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
blackluk
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 18.07.2010, 15:50
Kon®ado napisał(a):Wyświetl post
jak dl amnie ten asfalt wokol boiska to porazka jakas nonwoczesny stadion atu takie cos... wstyd jak dla mnie za te wszystkie niedociagniecia wywalilbym ich tam z prezydentem miasta na czele wiadomo gdzie.. szkoda ale trudno sam stadion moze nie bedzie najgorszy ..
Na Wembley też masz asfalt to znaczy ze jest nie nowoczesny? skąd wy się bierzecie ludzie? to co auta maja jeździć po trawie?
Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Stary 18.07.2010, 16:02
Witam
Dzięki za odpowiedz. Co do wzoru i opóznień to ja rozumiem wykonuje sie jak jest w dokumentacji.
Trybuna prawie skończona to znaczy ze nie będzie na samej górze ostatniego 24 rzędu krzesełek bez barierek.
Mam jeszcze jedno pytanie bo na kamerce tego dobrze nie widać, czy barierki o krzesełek są jakoś specjalnie zakończone na końcach rzędów. Bi na kamerce możne to być złudzenie optyczne ze do barierek jest dodane wykończenie do stopnic.
Tak Mea -sa specjalnie zakańczane-co również wyszło w ostatniej chwili i musieliśmy wszystko przerabiać.Co do ostatniego rzedu-bedzie tak jak ma być .Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
Mea
Member

Stary 18.07.2010, 16:10
Tak Mea -sa specjalnie zakańczane-co również wyszło w ostatniej chwili i musieliśmy wszystko przerabiać.Co do ostatniego rzedu-bedzie tak jak ma być .Pozdrawiam
Wielkie dzięki za info La Furia
PS. nie zazdroszczę wykonawcy pracy przy ciągłych zmianach w trakcie pracy.
Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Stary 18.07.2010, 17:10
Wielkie dzięki za info La Furia
PS. nie zazdroszczę wykonawcy pracy przy ciągłych zmianach w trakcie pracy.
Wiesz-gdyby to nie był NASZ STADION-pewnie byłby inny odbiór tej naszej "polskiej" rzeczywistości-hahha, a tak ...........jakoś "lżej" robić przeróbki skoro na "koniec" poprawia to Nasz Stadion
Odpowiedz cytując
Mea
Member

Stary 18.07.2010, 17:28
Wiesz-gdyby to nie był NASZ STADION-pewnie byłby inny odbiór tej naszej "polskiej" rzeczywistości-hahha, a tak ...........jakoś "lżej" robić przeróbki skoro na "koniec" poprawia to Nasz Stadion
W sumie masz racje. Szczerze to fajnie ze te załączenia zrobiliście bo ja sam apelowałem ze poprzednie rozwiązanie będzie powodowało nabijanie sie na te barierki. A kiedy będziecie montować ostatnie krzesełka na samej górze bez barierek?
Odpowiedz cytując
filip74
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 18.07.2010, 20:37
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 18.07.2010, 20:56
Oho SKWK znowu zarzuciło wizualizacją która została zrobiona w jakimś photo shopie i podzielona na kilka części że niby sektory trybuny. No to z takimi wizualizacjami to daleko nie zajedziemy. Znowu się okaże że jakiś wjazd dla kosiarek został przeoczony i trzeba szóstkę "ściaśniać". A żeby nie być gołosłownym to chciałem poinformować że na trybunie zachodniej będzie sektor VIP na którym zapewne krzesełka będą inne, ba same stopnice były wylewane a nie składane i wszystkie te wzory będzie można sobie wsadzić... znaczy się namalować co najwyżej na ścianie. A znając realia naszej budowy to nie ma pewnie jeszcze projektu układu krzesełek na tej trybunie a bez tego jakiekolwiek próby tworzenia cyrkowych wzorków zakończą się niepowodzeniem.

A im więcej mądrzejszych bądź głupszych projektów tym większe szanse że zostanie wybrany projekt robiący z naszego stadionu cyrk na kółkach tylko że bez kółek. Chyba że zostanie przeprowadzone głosowanie turami tak żeby odpadały kolejno najsłabsze projekty w co wątpie.

Jedyne co powinno być głosowane to fakt czy trybuna ma być cała niebieska czy krzesełka mają być ułożone w czerwono niebieksą kratownice. I nic ponadto, żadne wzory żadne napisy. Temu stadionowi wystarczy już pseudo artyzmu
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 18.07.2010 o godz. 21:05.
Odpowiedz cytując
snow123
Junior Member

Stary 18.07.2010, 20:57
La Furia Dell' Est nie bierz tego do siebie i wierz mi, że ja zdaję sobie z tego sprawę, że ktoś wykonuję tylko założenia projektu i posypuję głowę popiołem i mówię przepraszam ale powiedz mi, że nie było by o wiele lepiej jakby było mniej więcej po równo krzesełek niebieskich i czerwonych? Teraz mamy pomiędzy wyjściem dwa rzędy niebieskich i resztę czerwonych...
Odpowiedz cytując
snow123
Junior Member

Stary 18.07.2010, 21:06
Słuszne spostrzeżenie crazykaro jeśli będą tam krzesełka VIP warto zostać tylko przy niebieskim kolorze
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 18.07.2010, 21:31
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Oho SKWK znowu zarzuciło wizualizacją która została zrobiona w jakimś photo shopie
gdybys czytal ze zrozumieniem to zauwazylbys ze ktos im przyslal ten projekt, a nie SKWK robilo.. a skoro jestes taki kozak to na pewno do dnia wyslesz im swoja propozycje
SKWK poinformowalo o projekcie na A/B, daja Wam wszystkim szanse na przyslanie projektu.. zebyscie potem nie plakali jak z C ze sami wybrali projekt.. dlatego jak nic nie robicie tylko narzekacie to potem nie miejce za zle ze zrobia to po swojemu

acha, i gdybys nie wiedzial to photoshop jest jednym z najlepszych programow graficznych na swiecie.. pisze sie w jakim "paincie" (masz w starcie)
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 18.07.2010 o godz. 21:35.
Odpowiedz cytując
filip74
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 18.07.2010, 21:39
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
gdybys czytal ze zrozumieniem to zauwazylbys ze ktos im przyslal ten projekt, a nie SKWK robilo.. a skoro jestes taki kozak to na pewno do dnia wyslesz im swoja propozycje
SKWK poinformowalo o projekcie na A/B, daja Wam wszystkim szanse na przyslanie projektu.. zebyscie potem nie plakali jak z C ze sami wybrali projekt.. dlatego jak nic nie robicie tylko narzekacie to potem nie miejce za zle ze zrobia to po swojemu

acha, i gdybys nie wiedzial to photoshop jest jednym z najlepszych programow graficznych na swiecie.. pisze sie w jakim "paincie" (masz w starcie)
Jak była mowa o wzorze na wschodnią to wysłał im znaczy do SKWK kopie układanego już wzoru z Legii , a jak się przy nim upierał . Teraz znowu całą trybunę chce na niebiesko zapominając że czerwony też jest w naszych barwach .
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów