|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ja również popieram i mam nadzieję że nikomu nie przyjdzie do głowy robienie jednej wielkiej sraczki na stadionie czyli tworzenia jakichś napisów lub panoram
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]() żeby nie było że się czepiam ale po co zraszacz podlewający trybuny ? ![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
nie chce mi sie czytac całego forum - gdzie gracie swoje mecze od nowego sezonu i czy wpuszczacie gości?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
Dzięki za odpowiedz. Co do wzoru i opóznień to ja rozumiem wykonuje sie jak jest w dokumentacji. Trybuna prawie skończona to znaczy ze nie będzie na samej górze ostatniego 24 rzędu krzesełek bez barierek. Mam jeszcze jedno pytanie bo na kamerce tego dobrze nie widać, czy barierki o krzesełek są jakoś specjalnie zakończone na końcach rzędów. Bi na kamerce możne to być złudzenie optyczne ze do barierek jest dodane wykończenie do stopnic.
Ostatnio edytowane przez Mea : 18.07.2010 o godz. 15:40.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
a co sadzicie aby na A i B były jednolite krzesełka czerwone lub niebieskie z napisem na gorze R22 w białym kolorze może ktoś zrobi taką wizulacje jak by to wyglądało bo nie mam pojęcia jak to zrobić
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak dl amnie ten asfalt wokol boiska to porazka jakas nonwoczesny stadion atu takie cos... wstyd jak dla mnie za te wszystkie niedociagniecia wywalilbym ich tam z prezydentem miasta na czele wiadomo gdzie.. szkoda ale trudno sam stadion moze nie bedzie najgorszy ..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Już nie narzekajcie, cieszmy się że w ogóle będzie nowy stadion. I doceńmy to co mamy.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak tylko spojrz ila na niego kasy poszlo i nie powiesz mi ze nie da sie nie narzekac bo za to powinien tu stac nie wiem a zreszta szkoda slow ;p tez nie mam zamiaru narzekac ale krew moze zalac co za decydenci to robili .. chociaz sie wyroznia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Konrado...na Wembley wokół murawy też jest asfaltowa droga techniczna. Już nie przeginajcie z tym asfaltem, bo to nie jest nic niezwykłego.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Na Wembley też masz asfalt to znaczy ze jest nie nowoczesny? skąd wy się bierzecie ludzie? to co auta maja jeździć po trawie?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
W sumie masz racje. Szczerze to fajnie ze te załączenia zrobiliście bo ja sam apelowałem ze poprzednie rozwiązanie będzie powodowało nabijanie sie na te barierki. A kiedy będziecie montować ostatnie krzesełka na samej górze bez barierek?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Oho SKWK znowu zarzuciło wizualizacją która została zrobiona w jakimś photo shopie i podzielona na kilka części że niby sektory trybuny. No to z takimi wizualizacjami to daleko nie zajedziemy. Znowu się okaże że jakiś wjazd dla kosiarek został przeoczony i trzeba szóstkę "ściaśniać". A żeby nie być gołosłownym to chciałem poinformować że na trybunie zachodniej będzie sektor VIP na którym zapewne krzesełka będą inne, ba same stopnice były wylewane a nie składane i wszystkie te wzory będzie można sobie wsadzić... znaczy się namalować co najwyżej na ścianie. A znając realia naszej budowy to nie ma pewnie jeszcze projektu układu krzesełek na tej trybunie a bez tego jakiekolwiek próby tworzenia cyrkowych wzorków zakończą się niepowodzeniem.
A im więcej mądrzejszych bądź głupszych projektów tym większe szanse że zostanie wybrany projekt robiący z naszego stadionu cyrk na kółkach tylko że bez kółek. Chyba że zostanie przeprowadzone głosowanie turami tak żeby odpadały kolejno najsłabsze projekty w co wątpie. Jedyne co powinno być głosowane to fakt czy trybuna ma być cała niebieska czy krzesełka mają być ułożone w czerwono niebieksą kratownice. I nic ponadto, żadne wzory żadne napisy. Temu stadionowi wystarczy już pseudo artyzmu
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 18.07.2010 o godz. 21:05.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
La Furia Dell' Est nie bierz tego do siebie i wierz mi, że ja zdaję sobie z tego sprawę, że ktoś wykonuję tylko założenia projektu i posypuję głowę popiołem i mówię przepraszam ale powiedz mi, że nie było by o wiele lepiej jakby było mniej więcej po równo krzesełek niebieskich i czerwonych? Teraz mamy pomiędzy wyjściem dwa rzędy niebieskich i resztę czerwonych...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Słuszne spostrzeżenie crazykaro jeśli będą tam krzesełka VIP warto zostać tylko przy niebieskim kolorze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
SKWK poinformowalo o projekcie na A/B, daja Wam wszystkim szanse na przyslanie projektu.. zebyscie potem nie plakali jak z C ze sami wybrali projekt.. dlatego jak nic nie robicie tylko narzekacie to potem nie miejce za zle ze zrobia to po swojemu acha, i gdybys nie wiedzial to photoshop jest jednym z najlepszych programow graficznych na swiecie.. pisze sie w jakim "paincie" (masz w starcie)
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 18.07.2010 o godz. 21:35.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
|

|