|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
a czy to nie Wilk strzelił zwycięską bramką w meczu z nami na Hutniku? ;>
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
powtórzony post skasować
Ostatnio edytowane przez Kluvi : 18.07.2010 o godz. 20:53.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jeśli jest tak jak mówicie czyli rozmawiamy z jednym dobrym napastnikiem a opcją rezerwową Costly to może nam się zrobić tłok w napadzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
||
|
Cytat:
Cytat:
Jeśli z Wilkiem to prawda, to jestem bardzo zadowolony. Bardzo ciekawy chłopak. Na pewno był lepszym grajkiem do wyciągnięcia z Korony niż Kiełb. Oby trafił do Wisły. ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
I jest i polak mysle ze to mile zaskoczenie a defensywny pomocnik naprawde nam sie przyda.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Co do Wilka - zobaczymy, lepszy Polak niż obcokrajowiec bo za dużo ich.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Wilk to chyba najlepszy polski defensywny pomocnik w tak młodym wieku. Na pewno w perspektywie zastąpienia Sobola (który niechybnie zmierza do emerytury) jest to dobry ruch. Mam nadzieję, że to info się potwierdzi.
![]() ![]() Tęcza w Polsce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
Myślę, że to ostudzi trochę niektóre rozpalone głowy i da do myślenia w ocenie naszych realnych i potencjalnych transferów.Gwoli ścisłości - widzę tylko jeden błąd - Nei nie "wrócił" do Rumunii - z tego powodu, że tam nigdy wcześniej nie grał. To był zawodnik CSKA Sofia, czyli klubu ze stolicy Bułgarii ![]() pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Info pojawiło się też na TWSD i nie pochodzi z tamtego serwisu, który jest powiązany z Weszło, a jak wiemy Weszło nieprzypadkowo często trafia z transferami
![]()
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle! A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie! Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę! Kasperczak trzymaj się!!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/news/129/news1291227.html ktos tus ie smial, ze nie potrafimy przebic Polonii, dalej tak uwazacie ? Co do Wilka, tak ciesze sie bo po 1. Polak po 2. dobry Polak, po 3. dobry polak bez sodowki mi sie podoba przyda sie za Sobola. Gdyby przyszedl jeszcze Rios i ten obronca bylaby personalnie najsilniejsza kadra w lidze zdecydowanie, chociaz wiadomo ze obrona nie zgrana ale mysle ze z kazda kolejka bedzie lepiej, przynajmniej z litwinami nie wygladalo to zle mimo, ze nie gral Bunoza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Policzyłem - jeśli sprawdzą się wszystkie zapowiedzi to będziemy mieli... 27 zawodników (teraz mamy 22).. nie liczę Mcihalovicia
WOW |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Co do Wilka to była by świetna wiadomość w zeszłym sezonie uważam że był to jeden z 3 najlepszych DM. Jeszcze info do tych co płakali że Onyszko poszedł do Polonii koleś ma zorane nerki i bedzie miał transplantacje, przez rok nie zagra, a najprawdopodobniej juz nigdy nie wróci do zawodowego grania. teraz powiniście wszyscy odszczekac to co pisaliście bo mielibyśmy kolejnego kalekę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Co do Wilka to była by świetna wiadomość w zeszłym sezonie uważam że był to jeden z 3 najlepszych DM. Jeszcze info do tych co płakali że Onyszko poszedł do Polonii koleś ma zorane nerki i będzie miał transplantacje, przez rok nie zagra, a najprawdopodobniej juz nigdy nie wróci do zawodowego grania. teraz powinniście wszyscy odszczekać to co pisaliście, bo mielibyśmy kolejnego kalekę.
Ps. Oczywiście życzę szybkiego powrotu do zdrowia |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale Wojciechowski wtopil z Arkiem Onyszko, a tutaj nie dawno byl placz ze nie potrafimy zalatwic Arka Onyszko,
oj teraz to by sie dziala jak by u nas byl i wyszlo ze przez rok nie bedzie gral ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
To, że Polak to fajnie. Tu nie chodzi o narzekanie, tylko o stwierdzanie faktów. Mamy taki skład, że nawet no-name'y nam się przydadzą ale to nie oznacza, że mamy skakać z radości a forum mulić jakby przychodził do nas Thomas Müller.
Ostatnio edytowane przez thechris : 18.07.2010 o godz. 21:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Czarek Wilk, hmmm. Nic tylko przyklasnac takiemu transferowi.
Teraz zobaczmy: pare dni temu: "Jebac zarzad, 2 liga nas czeka bez transferow!", teraz: "no najmocniejsza paka w lidze". Jak to wszystko sie zmienia jak w kalejdoskopie ![]() |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Mnie interesuje jedna rzecz kadra ma - ograniczone rozmiary. Więc albo będziemy niedługo sprzedawać albo niektórzy siądą na ławce czy wręcz do 18 meczowej nie będą się łapać.
Ciekawe jak to wszystko zostanie poukładane . |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wilk o sobie krótko stare z 2009 roku
http://www.youtube.com/watch?v=2H9DEbRPs4s Bramka z meczu z Polonią http://www.youtube.com/watch?v=yqgZJQebmEA ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A co do Onyszki, to życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Koyoot, trzeba ich zrozumieć. Tyle razy zarząd nas rozczarowywał, że wszyscy mają pełne prawo wylać gorycz (a że kierują swe płacze na forum to sprawa moderów żeby ich uspokoili
). Po przejęciu prezesury przez Basałaja zaczynam widzieć wszystko na różowo, naprawdę. Pozytywistyczna praca u podstaw, sprowadzanie młodych z potencjałem, reprezentantów swoich krajów (młodzieżówek) lub doświadczonych graczy (Paljić). To naprawdę może wypalić...A gdzie Wolfy i jego "defensywa transferowa" ? Oby Bunoza dostał jak najszybciej pozwolenie na grę i żeby wypożyczyli tego Chaveza xD i ruszamy po mistrza i kto wie, może po fazę grupową LE? hmm...![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
To nie jest żaden no name! Chyba że nie oglądasz meczów naszej kopanej a skupiasz się na meczach Primera i Barcy? To tak, jest to no name. Ale w naszej lidze to wyróżniający się kopacz i jeden z lepszych defensywnych. Lepszy wg mnie od swojego kolegi z Korony Vukovica. Dla mnie transfer akurat potrzebny bo Sobol ma swoje lata a i z formą może być różnie w sezonie.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Masakra, czytam Wasze posty, aż słabo się robi.
Dzielcie skórę na niedźwiedziu, a potem jak to zwykle bywa będzie dużo płaczu, jak teraz z tym na M.. Za parę dni przekonamy się czy Wilk jest plotką czy nie i wtedy będzie można wstawiać go do składu i pisać przy kim będzie się ogrywał |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
A więc drogi znawco: Nei - Od kiedy to Sofia znajduję się w Rumunii gdyż tak wynika z twojej wypowiedzi? Z owym "podkulonym ogonem" wrócił do jednego z najlepszych zespołów w kraju grającym jeszcze niedawno w LM. Mazilu - w sezonie 2009/10 25/9 Statystyki niczego sobie. Galamaz - Podstawowy obrońca Mistrza kraju, zespołu grającego w LM. Ja jednak życzyłbym naszym zawodnikom takich adnotacji... ![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() uprzedzając setki pytań na PV - NIC NIE WIEM o żadnych planach sprzedaży, to tylko spekulacje... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|