The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.07.2010, 10:39
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Nie wypieraj się - pisałeś o Riosie a nie o Boguskim.

A co do Małego - słaba forma - ławka. Tak być powinno i tak jest u Kasperczaka. (Pomijam wypadki losowe jak choroba Łobo). Skoro posadził świętą krowę Kirma na ławkę (miał zawsze u Skorży abonament na grę bez względu na formę) to również Patryk musi zapracować na 11. To oczywiste

Ja też nie lubię Małeckiego jako człowieka, tacy ludzie mnie drażnią, ale co to ma wspólnego z jego grą? Nikt nie każe ci iść na piwo z gościem
Niczego się nie wypieram być może się niejasno wyraziłem. Rios do ataku a Boguski na skrzydło. Przypomnę, Rafał w GKS grał właśnie na tej pozycji.

K....a smyrgu ? Weź to przeliteruj jeszcze raz ;]
Ostatnio edytowane przez snyrting : 18.07.2010 o godz. 10:41.
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 18.07.2010, 10:42
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Wystarczy ze rzucimy haslo "szukamy nastepcy Sobola" i juz na testy zjedzie sie chmara robactwa z calego swiata.
No przeciez 2 juz jest - Afsarli i ten caly Elias. 3 dzien juz w Krakowie jest a jak nie bylo informacji kto to, tak dalej nie ma. Chociaz szczerze powiedziawszy mysle, ze to nawet dobrze swiadczy. Do tej pory sprawdzany byl szrot, ale pozniej zamiast tego szrotu przychodzil na ta sama pozycje calkiem niezly zawodnika. Tak moze i bedzie w przypadku defensywnego pomocnika.

A co do Diaza to trzeba sie zastanowic co robic dalej - ma kontrakt jeszcze rok. Albo podpisujemy nowy, albo go trzeba sprzedac.
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 18.07.2010, 10:45
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Może transfer tego Niemca rajcuje jakiś dzieci, w każdym bądź razie nie kogoś kto popatrzył w statystykę. 6 meczów w pełnym wymiarze w Bundeslidze! On drybluje samego siebie...
No tak po co płacić za Milinkovicia...
No tak statystyka w piłce jest najważniejsza, przeciez na początku meczu trenerzy sie spotykają przeglądaja statystyki i juz znaja wynik spotkania.
Odpowiedz cytując
Tarann
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 18.07.2010, 10:45
Kolego - wyrywasz z kontekstu moją wypowiedź która była polemiką z kolegą snyrting na temat wkładania niechęci do Małego w każdą wypowiedź. Nawet pozyskanie nowego kopacza Riosa posłużyło żeby chłostnąć Patryka.

Natomiast Ty używasz jednego wyciętego zdania z kontekstu (całej mojej wypowiedzi) jako narzędzia żeby kogoś (mnie) przykąsać - nie wiem po co? Chcesz o czymś popisać do mnie. Pisz na priw a nie zaśmiecaj
Wtrąciłem się tylko dlatego że twój atak na atakujących Patryka chcąc nie chcąc wyglądał na jego obronę.
A uwierz mi on teraz nie potrzebuje obrońców ( nawet na forum ) tylko takiego kopa w dupę żeby mógł się z góry przyjrzeć kształtom kontynentów, a spadając mógł przemyśleć o co mu chodzi i co chce robić.

Nie miałem intencji Cię kąsać
Odpowiedz cytując
migifan83
Junior Member

Od: 05.2010

Stary 18.07.2010, 10:47
Znowu fobia na punkcie Małeckiego?

(Oddzielcie aspekt sportowy - grę piłkarza od jego osoby i i zachowania)
Ja oddzielam i zobaczymy jak konkurencja zadziała na Małeckiego, bo w ostatnim sezonie czegoś takiego jak konkurencja nie było. To coś innego, jak wiesz, że grasz dobrze czy źle to i tak zagrasz w pierwszej 11.Moim zdaniem, Wisła jest taką drużyną, gdzie poziom wielu zawodników jest wysoki. Co za tym idzie lepiej się gra z zawodnikami, którzy coś umieją. I na tym jedzie Małecki. Jak on spiepszy to nic się nie stało, a jak kolega to drze pyska i strzela focha. Mam nadzieje, że konkurencja podniesie poziom całej drużyny. Wiemy, że sezon jest długi i na pewno każdy swoją szansę dostanie
Odpowiedz cytując
SĘDZIA ZGRED
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 18.07.2010, 10:51
No więc co do Paljicia to dobrze że przyszedł zawsze to konkurencja do składu, co do trafności pozyskania go kolejne mecze zweryfikują jego umiejętności. Co do Riosa--- póki co jest na testach medycznych i wydaje się że blisko jest jego pozyskanie i w sumie będzie to dobra decyzja - młody , perspektywiczny takich nam trzeba. Wreszcie zaczyna się coś dziać w polityce transferowej...
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 18.07.2010, 10:54
Też mi się wydaje że przesunięcie Rafała może być lepszym rozwiązaniem, więcej miejsca do tego w obecnej formie tak czy siak wg mnie się do składu nie nadaje, trzeba liczyć że wróci do tego co prezentował rok temu ale jak widzę jak obecnie przyjmuję piłkę to trochę się martwię że to już piłkarz stracony, że kontuzja go zjadła.
Rios może być naprawdę dobrym uzupełnieniem składu, ale konieczny jest jeszcze dobry stoper. Co do polityki to przyjście obecnie 4 piłkarzy 3 młodych i 1 mający 27 lat , w sumie znaczące odmłodzenie ale jakby się udało dopiąć teraz Chaveza i Riosa to mamy 4 młodzieńców i 2 bardziej doświadczonych(wiem że wieszają tu psy na niemieckim serbie) ale przy obecnym stanie naszych flanek to ten zawodnik może być gigantycznym wzmocnieniem, wystarczy że umie prosto biegać i piłkę przyjąć. Niestety nasi obecni skrzydłowi są fatalni może poza Brożek/Diaz którzy obecnie w formie nie są ale grają w miarę przyzwoicie. Natomiast ostatnie mecze Małego, Kirma, Łobo były dramatyczne w perspektywie rundy to tak naprawdę najlepszy z trójki Łobo który i tak był beznadziejny. Dlatego piłkarz po niemieckiej szkółce który raczej pewien poziom powinien cały czas prezentować, motorycznie wygląda bardzo dobrze może być bardzo dobrym uzupełnieniem...
Czas pokażę obecnie ten Rios i Chavez ładnie by nam domkneli skład i moglibyśmy czekać na kolejne 2-3 transfery już lepiej przygotowane w zimie w tym koniecznie defensywnego pomocnika.

Swoją drogą ostatnio się zastanawiałem ( patrząc na nieporadność małego w ofensywie) czy mały by się nie nadawał na kogoś na kształt Generaro G. w sumie jest dość szybki, agresywny dobrze odbiera piłkę, a w ofensywie ma problem ją dobrze zagrać więc zaświtało mi że w sumie na takiego rzeźnika środka pola mógłby się nadawać. Tylko że Patryk ma swój pomysł na grę i na pewno by się buntował. A w meczu z szawle kilka razy doskakując ładnie zabierał piłkę ale głupimi dryblingami zaraz ją tracił...
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 18.07.2010, 11:10
http://www.goal.com/en/news/1784/sou...file-argentina Tłumaczcie forumowicze
Rios wydaję się być dobrym transferem, jeszcze jest pytanie za ile go możemy mieć ? Coś słabo jest wyceniony na zakazanej stronie bo tylko na 500 tys ojro
Odpowiedz cytując
blackluk
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 18.07.2010, 11:11
Tak czytam posty na temat tego Argentyńczyka i zastanawia mnie czy ci co uważają ze to żadne wzmocnienie w ogóle maja o czym kolwiek pojęcie? Czy wy wiecie wy wiecie co to jest River Plate, kto tam gra ? Ten chłopak zagrał tam sporo meczy, a miał ogromna konkuręcie. wiecie jaki jest poziom w Argentynie? Na miłośc boską ten chłopak grał Copa Libertadores. Był na mistrzostwch świata i nie jako statysta jak ten z Legi tylko grał 5 meczy. On ma zaledwie...21 lat, a cv aż niewyobrażalne jak na Polskie warunki. Ocknijcie se jęśli by donasz taki gracz przyszedł było by to wielkie wydażenie.
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 18.07.2010, 11:19
Ríos is an explosive player, with quick feet and an eye for goal, although he has not yet burst onto the scene as expected with River Plate. Nevertheless, he has always scored goals at club level and he has a great knack for being in the right place at the right time, meaning he should be an asset up front for Argentina.

Chyba to rozwiewa wszystkie wątpliwości...
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
michalg
Member

Od: 11.2009

Stary 18.07.2010, 11:23
rafalek napisał(a):Wyświetl post
Ríos is an explosive player, with quick feet and an eye for goal, although he has not yet burst onto the scene as expected with River Plate. Nevertheless, he has always scored goals at club level and he has a great knack for being in the right place at the right time, meaning he should be an asset up front for Argentina.

Chyba to rozwiewa wszystkie wątpliwości...
I należy dodać, że opis naszego przyszłego, oby piłkarza znajduje się w miejscu, gdzie wymienieni są "top players".
Odpowiedz cytując
migifan83
Junior Member

Od: 05.2010

Stary 18.07.2010, 11:23
fialo napisał(a):Wyświetl post
http://enunabaldosa.com/fotos/dudazarate.jpg

Tutaj mamy słiiiiiittt fociaśki naszego nowego napadziora
No niezły Playboy, ale jak ma wyglądać jak Cristiano Ronaldo to może będzie też grać tak dobrze

Co do Paljicia.To, że nie przebił się w Bundeslidze to może świadczyć tylko o poziomie tej ligi.Moim zdaniem to 3 najsilniejsza liga na świecie w tej chwili (na równi z Serie A).Dlaczego?

1. Bayern Monachium grał w finale LM
2. Niemcy jako reprezentanci grający tylko w lidze Niemieckiej zdobyli 3 miejsce na MŚ
3. Niemieckie kluby nie biorą zawodników z przypadku.To widać przy transferze Lewandowskiego, reprezentant kraju, król strzelców.Kiedyś grała tam cała kolonia Polaków teraz można ich policzyć na palcach jednej ręki.
4. Kuba Błaszczykowski, który wiemy jak grał w Wiśle i jak gra w reprezentacji. W tej lidze strzela 3 bramki i ma 5 asyst w 40 meczach.jego wartość na transfermarkt to 7,5 mln Euro

Na prawdę gdyby ten zawodnik grał w Niemczech, nawet nie pomyślałby o grze w Ekstraklasie a jego cena zaczynała by się od 1mln Euro.
Odpowiedz cytując
FrankDrebinTSW
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 18.07.2010, 11:26
Zobaczymy jak to będzie w tym ataku jeżeli Rios by doszedł. Zasadniczo przeciez Boguski nie zawsze musi grać jako napastnik, Żurawski też bo wiele razy pokazywał, że potrafi rozegrać i jezeli znowu Garguła nie bedzie grac a Jirsak dlaej bedzie grac mizerie to zawsze jakieś rozwiazanie. Brożek tez w końcu nie bedzie robił co chciał majac tylu konkurentów
Tylko Wisła...

San Antonio Spurs ) 99,03,05,07

Madrid cabron....

Detroit Red Wings!
Odpowiedz cytując
LooNatyk
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 18.07.2010, 11:26
moze sytuacja z Marcelo faktycznie pomogla? Tzn pokazal, ze mozna u nas sie wypromowac, i moze to po czesci dlatego mamy szanse takich graczy sprowadzac?
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 18.07.2010, 11:31
kilka klubow sie tym Riosem interesowalo, w tym PAOK..
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 18.07.2010, 11:33

Rios jest piłkarzem nietuzinkowym, z dobrze ułożoną nogą i smykałką do zdobywania bramek, mimo to na razie nie spełnia pokładanych w nim nadziei w River. Niemniej jednak zawsze strzelał gole na poziomie klubowym i potrafi znaleźć się w odpowiednim czasie i miejscu w polu karnym (jak franek xD) , znaczy że powinien być wysuniętym napastnikiem w reprezentacji swojego kraju.
Odpowiedz cytując
wyar
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 18.07.2010, 11:40
blackluk napisał(a):Wyświetl post
Tak czytam posty na temat tego Argentyńczyka i zastanawia mnie czy ci co uważają ze to żadne wzmocnienie w ogóle maja o czym kolwiek pojęcie? Czy wy wiecie wy wiecie co to jest River Plate, kto tam gra ? Ten chłopak zagrał tam sporo meczy, a miał ogromna konkuręcie. wiecie jaki jest poziom w Argentynie? Na miłośc boską ten chłopak grał Copa Libertadores. Był na mistrzostwch świata i nie jako statysta jak ten z Legi tylko grał 5 meczy. On ma zaledwie...21 lat, a cv aż niewyobrażalne jak na Polskie warunki. Ocknijcie se jęśli by donasz taki gracz przyszedł było by to wielkie wydażenie.
O ile sobie przypominam,to ktoś w tym temacie uznał,ze z początku będzie grał w ME
Pewnie menedżer powiedział mu na zachętę : wiesz co, jest taka zadupiowa liga w Europie,i klub,który chce Cię widzieć w swojej drugiej drużynie - a Ty wchodzisz czasem na boisko mając dwadzieścia lat w River Plate,powołują Cie do młodzieżówki Argentyny,strzelasz bramki na MMŚ - przenoś sie tam,nikt nam łaski robił nie będzie Mój Boże,jakież rozeznanie macie w temacie futbolu I tylko żeby coś pisać...
You'll never know...
Odpowiedz cytując
FrankDrebinTSW
Senior Member

Stary 18.07.2010, 11:41
Warto dodać, że on potrafi nieźle rozegrać. Teraz tylko ten stoper bo na razie mamy stoperów na poziomie środka ligi
Tylko Wisła...

Madrid cabron....

Detroit Red Wings!
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 18.07.2010, 11:42
Doczekamy takiego transferu ,że wszyscy beda zadowoleni ?
Odpowiedz cytując
Reiro
Senior Member

Od: 07.2005

Wchodzę na stronkę i...totalne zaskoczenie...nie dość, że pozyskaliśmy Paljicia z transferu, którego jestem całkiem zadowolony...bo z całą pewnością jest to zawodnik bardzo szybki, nie najgorszy technicznie i wbrew statystykom bardzo aktywny w ofensywie(informacje od znajomego z Niemiec).
Zaskoczony transferem Paljicia czytam dalej i co widza moje oczy...? Rios'a czyli młodzieżowego reprezentanta Argentyny z całkiem sporym doświadczeniem w lidze argentyńskiej(a w FM'ie wymiata aż miło ) czyli odpowiednik Marcelo tyle, że grający na ataku i pochodzący z Argentyny. Czytam dalej i okazuje się, że pozyskanie Chaveza też jest już prawie dogadane...

Podsumowując dokonaliśmy/dokonujemy ciekawych zakupów i niech mi teraz nikt nie pisze, że Legia zrobiła lepsze bo na papierze zarówno nasze jak i ich transfery wyglądają podobnie, a które są lepsze zobaczymy wkrótce.
Ja osobiście liczę jeszcze na jakiegoś środkowego pomocnika, który byłby szykowany na następcę Sobola(być może ten Niemiec okaże się dobrym grajkiem bo CV ma nie najgorsze).

Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ciekawi mnie dyskusja na temat Boguskiego i jego miejsca na boisku. Ja po dokonanych transferach (zakładam że Rios jest nasz) jedyne miejsce jakie widzę dla Boguskiego to ławka rezerwowych. Mam nadzieję, że dojdzie do tego jak najszybciej, bo dość mam oglądania popisowych przyjęć i "machnięć" Bogusia...
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 18.07.2010, 11:44
nie doczekamy, wszystkim sie nie dogodzi
nawet gdyby tutaj mial przyjsc Cristiano Ronaldo to tez by nie pasowalo, ze on prowadzi bardzo bujne zycie towarzyskie, ze ma kilo zelu na wlosach i sweet focie <Lol2> Messi by byl dla co nie ktorych za mały i w reprezentacji nie gra tak jak w Barcelonie
Wszystkim sie nie da dogodzic.
Ostatnio edytowane przez qchar90 : 18.07.2010 o godz. 11:46.

Odpowiedz cytując
kamilo584
Member

Od: 07.2010

Stary 18.07.2010, 11:45
Witam. moim zdaniem . będzie 18 wartosciowych piłkarzy . i nie powtórzy sie sytuacja z tamtego sezonu ze łobodziński i kirm byli bez formy a grali w pierwszym składzie
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 18.07.2010, 11:49
zbymak napisał(a):Wyświetl post
Doczekamy takiego transferu ,że wszyscy beda zadowoleni ?
Jest to niemożliwe.

Jeszcze sie taki nie narodził, co by wszystkim dogodził.

Jedynie zgodność może być w wydaniu przedwczesniej diagnozy, jak slaby "będzie" nasz transfer.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 18.07.2010, 11:51
Jeszcze nikt nie napisał ze gosciu w FM-ie jest super zawodnikiem, wycenianym na 2.5 miliona Euro ?
A tak na serio to jesli go kupimy to bedzie bardzo dobry transfer, w koncu graw reprezentacji Argentyny to nie byle co
Odpowiedz cytując
FrankDrebinTSW
Senior Member

Stary 18.07.2010, 11:59
Póki co ze srodkiem obrony Cleber-Kowalski to zakup Iniesty z Villą Nam nie pomoże. Mimo odejscia Marcelo i Głowy to jednak obecne okienko transferowe jest pod względem nabytków najbardziej pozytywne od wielu lat chociaż tylko na razie bo okaże się za kilka tygodni/miesiecy
Tylko Wisła...

Madrid cabron....

Detroit Red Wings!
Odpowiedz cytując
Kroff
Junior Member

Od: 07.2010

Zrzędzicie jak stare baby Ten skrzydlowy bedzie wzmocnieniem, w koncu ktos kto umie grac 1 na jeden, dla mnie to taka gorsza wersja Błaszczykowskiego(zalezy na ile sie angazuje w defensywie) Jak juz ktos wspomnial Kosa sobie tam nie poradzil a chyba kazdy przyjalby go teraz do druzyny z radoscia, ten napastnik to swietny ruch, gosc bedzie strzelal bramki az milo, tam mial za konkurentow zawodniikow o ktorych polskie kluby moga jeszcze przez wiele lat tylko pomarzyc. Ponad 30 meczow i 2 gole ? To sprawdzcie sobie ile rozegral minut, bo w wiekszosci gral ogony. Dla mnie rywalizacja w ataku bedzie ogromna i mam nadzieje, ze juz nie zobacze na boisku Łobodzinskiego a Brozek zrozumie ze musi strzelac w kazdym meczu jesli chce zachowac miejsce w ataku ;] Tego chcieli chyba wszyscy, zeby byla rywalizacja, teraz kazdy musi dawac z siebie 110% jeslic hce grac. Przydalaby sie jeszcze taka w obronie, koniecznie musi przyjsc do zespolu minimum jeden stoper, a znajac Basałaja nie wierze zeby kogos takiego nie sprowadzil. To tyle ode mnie szykuje sie pasjonujacy sezon przede wszystkim ligowy bo na puchary mozemy sie poprostu nie zgrac wystarczajaco. O lige jestem jednak spokojny zaczyna to wygladac dobrze, a patrzac na poczynania innych klubow w tym okienku transferowym spodziewam sie, ze poziom ekstraklasy najzwyczajniej w swiecie sie podniesie i bedzie mozna poogladac mecze nie tylko Wiselki ale takze innych zespolow bez zniesmaczenia poziomem na twarzy
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

LooNatyk napisał(a):Wyświetl post
moze sytuacja z Marcelo faktycznie pomogla? Tzn pokazal, ze mozna u nas sie wypromowac, i moze to po czesci dlatego mamy szanse takich graczy sprowadzac?
Nie mam co do tego żadnych wątpliwości. To,że udało się przekonać Marcelo do gry u nas, i teraz jego transfer do PSV,otworzyło nam więcej możliwości niż pewnie jesteśmy w stanie sobie wyobrazić. Teraz tylko trzeba ugruntować sobie markę klubu, przez który można zacząć poważną przygodę w Europie. Nad tym powinny pracować obecnie struktury klubu,że to nie tylko poprzez Portugalię,Holandię można zaistnieć,zaaklimatyzować się w Europie,że Wisła jest takim klubem,który także to gwarantuje. Nie ma tego żaden klub w Polsce,jesteśmy de facto prekursorem takiej polityki.

To,że trafił do nas Pljanic nie można traktować w kategoriach porażki transferowej. Facet coś tam grał,rozwiązał kontrakt w lidze silniejszej od naszej,nadarzyła się okazja i go podpisaliśmy. Widać,ze ma dobrą dynamikę,resztę ocenimy w czasie sezonu. Powinien się przydać,no i wzmocnić konkurencję. Ciekawe czy umie dośrodkowywać w biegu?

Także ten testowany Niemiec dobrze wróży. Potencjał widać ma,bo próbowali go w kadrze,a u nich za znajomości się nie gra.Jest młody,a nam takiego narybku potrzeba jak rybie woda. Myślę,ze podpisywanie takich chłopców jako długoterminowa polityka klubu jest znakomitym pomysłem. Wychowani piłkarsko na zachodzie,technika,podstawy taktyczne, dwóch,trzech takich powinno być młodymi wilczkami tworzącymi młoda krew, wchodzącą do pierwszego zespołu.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 18.07.2010, 12:02
No to wczoraj się zdenerwowałem ale dzisiaj już się uradowałem Andres Rios jest dobrym wyborem, co by nie powiedzieć trzeba przyznać, że powoli kształtowałaby się nam kadra
Bramkarze - są ok, w liczbie 3
Obrońcy - prawie są po 2 na każdą pozycje, prawie bo nie wiadomo co z Chavezem
Pomocnicy- prawe skrzydło może być (Mały,Łobo), Lewe (Kirm, Paljic) też w sumie , niestety do środka przydałby się Milinkovic <marzyciel> albo na lewą stronę jakby innym tam nie szłobo różnie bywa z Gargułą, Jirsakiem, Sobolem ;/
Napastnicy- Żuraw, Brożek, Rios? , Boguski, przydałby się jeszcze taki Costly
No i można by rzecz że okienko transferowe pomyślne w sumie, chociaż odejście Marcelo trudno będzie załatać ;/
Odpowiedz cytując
Sami
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 18.07.2010, 12:07
Co do Osmana Chaveza:
http://www.tiempo.hn/cronometromundi...-cracovia.html
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów