|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Panowie coś się szykuje Wisła na Facebooku napisała
Nie spać, nie spać! Wisła nie śpi, Wisła czuwa! ;-) ![]()
You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
jaki jest adres facebooka Wisły?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
od 5-10 min bedzie wszystko wiadomo
![]() ![]()
You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Najpierw 'jedziecie' politykę transferową Wisły, a teraz wszyscy ekstaza. Nie mam pytań.
EOT. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
przepraszam bardzo ja nie wypowiadałem się jaka to Wisła jest "ch**owa" gdyż transferów nie robi...
![]()
You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dragan Paljić podpisał kontrakt z Wisłą Kraków
![]()
You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Za 5 minut mamy się dowiedzieć co to za niespodzianka.
![]() Edycja: Aha. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
No to mamy nowego zawodnika ... hmm
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Niestety Paljic:(
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Raczej szału nie robi ... ale zobaczymy ...
Powód: zmieniłem z "warzywa" bo wkońcu nowy Wiślak ;)
Ostatnio edytowane przez szlaQ : 17.07.2010 o godz. 21:14.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
KAŻDY TO POWIE ! WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
jest!!!! kupilismy lewego pomocnika!
Szkoda, ze to nie napastnik, ani obronca, no ale nie marudze, moze Piotrek wroci na lewa obrone, bo tam jest naprawde dobry Ci, ktorzy pisza "niestety" niech poczekaja na to co pokaze w meczach, mimo wszystko mysle, ze moze byc jednym z naszych lepszych graczy!![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
|
A jako pierwsza o transferze poinformowala 'zakazana strona'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Żaden ogór, przynajmniej wygląda jak piłkarz, nie ma brzucha po kolana.
No i może grać w ataku. Dwa w jednym!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A z czego tu się cieszyć? Miał być największy talent w lidze slowackiej Milinković, jest jakiś odpad z Niemiec, który nawet nie jes lewym pomocnikiem, tylko bardziej takim ofensywnym środkowym.. Naprawdę nie widzę najmniejszych powodów do radości, ten facet nie dość że ma 27 lat na karku, to jeszcze nie potrafił się przebić nawet w 2.Bundeslidze. Myślicie, że jest dobry? Jakby był to by go łyknął jakis klub z 2.Bundesligii, na pewno by wolał tam grac przecież. Naprawdę ciemność widzę przed Wisłą i miejsce w środku tabeli.. Kim chcemy stadion zapełnić Paljiciem
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
mogę trochę ponarzekać? ok dzięki... czyli nici z zatrudnienia młodego perspektywicznego dobrego piłkarza jakim jest Milinkovic? Wielki Żal!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że ten zawodnik będzie konkretnym wzmocnieniem. Zobaczymy, Marcelo też przychodził za darmo, Uche siedział na ławie w rezerwach Espanyolu, a okazali się wielkimi wzmocnieniami naszej drużyny. Może podobnie będzie z Paljiciem...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Prawda taka, że chłop właśnie obniżył sobie poziom rozwoju sportowego. Grywając w drugiej Bundeslidze miał okazję grać na o wiele wyższym poziomie niż polska Ekstraklasa. Sądząc po tym, że grał tam bardzo dużo, dla Wisły będzie wzmocnieniem.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie rozumiem jednej rzeczy. Niby Wisła zaczęła stawiać na młodzież. Sprowadzili paru młodych chłopaków (Cikos, Bunoza, Jovanić), a tutaj nagle sprowadzają zawodnika, który ma 27 lat. Ale cóż. Nie ma co go skreślać. Hannover pokazał nam, że ogon Bundesligi nie jest wcale taki zły, więc beniaminek też na pewno ogórkiem nie jest. Czas pokaże. Powodzenia w Wiśle!.
PS. Jeżeli ktoś miał jakieś nadzieje, że Milinković do nas przyjdzie to chyba w tym momencie zostały rozwiane |
|
|
|
Guest
|
|
|
No jak kto przecież lepiej "opłaca się" wziasc goscia który jest za darmo dostanie jakiś buraczany kontrakt. Przecież nie będziemy płacic 500 k za Milinkovicia i nie damy mu kontraktu na poziomie 300 k. Dlaczego w tym klubie zawsze wybierają tańsze opcje.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Nigdy się ludziom nie dogodzi.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
czyli po Milinkoviciu ....
no nic mam nadzieje ze nasz nowy nabytek ma sily na 90 min meczu a nie to co w ostatnich klubach ze wchodzil w ost 20 minutach... Na pewno na nim nie zarobimy, wiec nie ma co mowic o potencjale... co do klasy sportowej sie przekonamy. Jestem przekonany jednak, ze gra tu bo chcial mniej niz chlopak z Koszyc... dobra nie narzekam jest cudownie ! ![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
![]() http://xyz1906.mybrute.com/ |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|