|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
chodzilo mi o jakies info, ktore trudniej znalezc w google xD ale ok...
![]()
Uwaga ogloszenie: Jeśli mieszkasz w okolicach Warszawy i regularnie jezdzisz na mecze Wisełki lub znasz osobę, która odpowiada tym kryteriom proszę napisz do mnie na priv. Szukam osób z tych okolic, z którymi mógłbym udawać się na mecze i wspierać ABG. Dziękuję za uwagę
Śląsk - Wisla - Lechia Braci się nie traci! edit by Jaroo1 |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Już niedługo nastąpi weryfikacja słodkiego pierdzenia naszych działaczy jak odpadniemy z Karabachem, a w najbliższym sezonie brak miejsca na podium w lidze, mina Zdzisia Kapki bezcenna......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Cytat:
Gdybym byl bogaty kupilbym Kislyaka ![]()
KAŻDY TO POWIE ! WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
No podobno kiedys kuz sie zapowiadali i zaraz potem cos bylo
z Cikosem albo Bunoza ![]() ![]()
KAŻDY TO POWIE ! WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE !
|
|
|
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
No oficjalna na FB podsyca atmosferę, podobno ma być 'fajna informacja'
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Gdybym byl bogaty... kupilbym Basalajowi oryginalnego FM'a i niech szuka ;']]]]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Na Fejsie jakaś napinka jest
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Znaleźli kupca na Pawła Brożka, ale w zamian podpisali Burligę. Jak by to maci0s napisał - jesteśmy na plusie, bo Brożkowi lat nie ubywa a Burliga młody i zdolny, ale już doświadczony ( długi hazardowe, libacje etc. ).
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.07.2010 o godz. 20:39.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
panowie Wisła zatrudniła szrot z 2 Bundesligi... tym kimś chcą zapełnić stadion? never...
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Czyli Kosa też szrot, bo też grzał ławę w Kaiserslautern. Nie mówie że to dobry nabytek jednak do puki nie zobaczę go na własne oczy to się nie będę wypowiadał. Trzeba jednak wziąć poprawkę ze Wisła nie wiem czy by zmieściła się na podium 2 Bundesligi, więc zalecam troszkę dystansu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Gdybym był bogaty wyłączył bym internet ,aby nieczytaś głupich i niemających podstaw komentarzy.To nie Real,Barca itd kluby które mają miliony eur na transfery .Kupiliśmy paru piłkarzy --ok---- ocena po zagraniu pół sezonu ......... na tym koniec .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
ARGH, może robię się nudny, ale...
Nahuelpanowi faktycznie skończył się kontrakt z Coritibą i od pewnego czasu jest do wzięcia za darmo. Naprawdę, kto go weźmie zrobi złoty interes... Dlaczego sądzę, że to nie edziemy my :( ? Metr dziewięćdziesiąt argentyńskiego czołgu w polu karnym przeciwnika, do tego bajeczna jak na nasze możliwości technika. W 5 meczach brazylijskiej Serie B strzelil w tym sezonie 4 bramki, przy czym robił to regularnie, bo po jednej na spotkanie. To mógłby być transfer na miaręi Marcelo. Edit: tak na zachętę dla działaczy i na apetyt dla forumowiczów ![]() http://goalsoftheweek.wordpress.com/...tiba-vs-goias/ Wiem, że obrona jak dzieci we mgle, ale pokażcie mi grajka w ekstraklasie, który by to chciaż na treningu umiał powtórzyć- chodzi mi o przyjęcie, złożenie z miejsca i idealne trafienie w piłkę.
Ostatnio edytowane przez Uran235 : 18.07.2010 o godz. 03:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Czyżby zawodnikiem z lutego, o którym mówili na Weszlo był Ceazary Wilk z Korony, następca Sobola?
http://www.90minut.pl/news/129/news1...ie-Korony.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Czyżby zawodnikiem z lutego, o którym mówili na Weszlo był Ceazary Wilk z Korony, następca Sobola?
http://www.90minut.pl/news/129/news1...ie-Korony.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
super transfer idealny zastępca dla Sobola
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Również uważam, iż jest to dobra kandydatura, z tym że zastanawiam się czy Wilk jest defensywnym pomocnikiem.
Gdybym był bogaty kupiłbym dobrego lewego obrońcę |
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Obecnie nawet zawodnik grający na pozycji defensywnego pomocnika powinien mieć pewne pojęcie o grze ofensywnej. Takim typem piłkarza wydaje się być Wilk.
Jeśli dzisiejsze doniesienia mediów się potwierdzą to również pozytywnie ocenię tą decyzję. Wilk ma szansę rozwinąć się w Wiśle na naprawdę solidnego piłkarza i do tego jest Polakiem, co jest równie ważne przy tak silnym zaciągu obcokrajowców w tym okienku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Już na początku swojej kariery na tym forum (roczek temu ^^) pisałem o Wilku w kontekście następcy Sobola. Cieszę się z tego bo widać, że zarząd nie patrzy jednokierunkowo, że szuka również w tym grajdole młodych, zdolnych i że szuka następców dla starszych graczy (np.Sobola), myślą o przyszłości (Wilk ma 24 lata, większość kariery przed nim) a nie tak jak pisał jeden z użytkowników, że Cleber do 40, Sobol do 50 a Żuraw do 70 będzie grał
Pozytywny dzień, oby jutro doszedł Chavez i było wiadomo coś więcej o testowanych i o sprawie Wilka.Pozdrawiam Wolfy'ego i innych czarnowidzów Wolfy = Wilk, powinien go lubieć ![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Gdybym był bogaty ... to bym przede wszystkim zatrudnił scoutów od rynku Ameryki Południowej
Przede wszystkim kraje jak Brazylia, Argentyna, Urugwaj, Chile ;] Znajdują się tam dobrzy zawodnicy za małe pieniądze i są przede wszystkim chętni zagrać u nas, bo chcą zagrać w upragnionej Europie ![]() Kilka ciekawych nazwisk jest napewno w lidze urugwajskiej która zbyt bogata nie jest a Uruwaj przecież ma silną kadrę, śledzenie tej ligi byłoby ciekawe, bo są tam dobrzy zawodnicy za małe pieniądze: Z chęcią pozyskałbym http://www.transfermarkt.de/de/sebas...er_102427.html Sebastian Coates ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Jak się dowiedziałem sprawa Argentyńczyka komplikuję się - jeżeli nie wiadomo o co chodzi i tak dalej....
Rios jest droższy od Włocha stąd nasze ponowne zainteresowanie nim.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Denerwujące to jest, że biorą zawodników na testy a nie znają ich wymagań albo znają a wiedzą, że nie spełnią. Co za różnica potem czy się ktoś dobrze zaprezentuje jak i tak się nie mogą dogadać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Hahaha, wiedziałem, że albo to nie wypał, albo się nie dogadamy, albo cokolwiek. Ale już dzieciarnia się zbiegła i krzyczała transfery, transfery, hurra, transfery.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
a niech kibicwisly1906 poda źrodło informacji
ja tam mu nie wierze ![]() |
|